طراحان Killzone+Metroid در حال کا بر روی Halo 4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Panther_X

کاربر سایت
با کنار رفتن Bungie امتیاز ساخت Halo 4 به Industries 343 داده شده و فشار زیادی رو این استدیو برای برآوردن انتظارات است این استدیو باید میلیون ها نفر را در سراسر جهان راضی کند.
و در این راه مایکروسافت هزینه های بسیار زیادی کرده است و کسانی که در صنعت گیم خوش درخشیدن را به این استدیو آورده است.

Chris Haluke قبلا به عنوان طراح بازی Killzone 3 در گوریلا کار میکرده است.او تجربه کار بر روی عناوین Assassins Creed و Splinter Cell در Ubosoft دارد.و در حال حاضر در استدیو Industries 343 مشغول کار بر روی عنوان Halo 4 است.

94193358895823110398_thumb.jpg

Kynan Pearson سابقه 7 سال کار در استدیو Retro studios را دارد و در ساخت تمام نسخه های سری Metroid نقش داشته است.او همچنین در کارنامه خود بازی Donkey Kong Country Returns را دارد.

نفر بعد Jason Behr است که با شرکت های بسیار بزرگی کار کرده است.او در کارنامه خود کار بر روی سری Metroid و طراحی یکی از بهترین عناصر تیراندازی تا در سطح claustrophobic و ارائه رئال را دارد.

علاوه بر این او عکس های خیره کننده ای میسازد و در آلبوم خود تصاویری خیره کننده برای ویندوز ویستا دارد.

Halo 4 در استدیو Industries 343 بنظر میرسد در دست بهترین های صنعت گیم در دست ساخت.حال آیا میتواند به موفقیت های Bungie برسد و انتظارات مردم را برآورده کند.به هر حال همه چیز در دستIndustries 343 است.

Last edited by a moderator:
یه سری از عزیزان گویا قضیه را اشتباه متوجه شدن :دی کسی نگفت دقت کنترلر از ماوس و کیبورد بیشتره، داریم میگیم بازی کردن با کنترلر واسه ما لذت بخش تر هست. به بیان ساده تر یعنی اینکه چون شما با ماوس و کیبورد بیشتر حال می کنید دلیل بر این نیست که کنترلر مزخرفه و نمیشه از بازی کردن باهاش لذت برد.

برای من همون دقت هست که لذت بخشه :دی و البه باعث شده اکثر FPS های امروزی که برای کنسول بهینه شدن اینقدر ساده به نظر برسن !

ماوس و کیبرد که فامیل من نیست یا با لاجیتک که قرارداد نبستم کشکی طرفداری کنم :دی از کنترلر هم میشه لذت برد ولی اصلا قابل قیاس با ماوس و کیبورد نیست !

آقا به پیر به پیغمبر من کنسول ندیده نیستم ما هم داریم از اونا که شما دارین :دی

کم کم اگه اگه این تاپیک ادامه پیدا کنه بازی ها به دو دسته تقسیم می شن یه دسته هیلو و دسته دیگه بقیه بازی ها. تاریخ بازی ها هم نسبت به انتشار هیلو احتساب میشه. قبل از انتشار هیلو و بعد از انتشار هیلو و در نهایت هیلو میشه الهه بازی های کامپیوتری و همه باید جلوش سجده کنن! کی میخواید بیخیال شید؟
اینکه می گن فرسنگ ها فاصله داره FPS روی PC تا کنسول تا حدود زیادیش درسته و امتحانش مجانی. میخواید یه بار دیگه ماکروسافت مثل دفه قبل یه امتحان بکنه و نتیجه رو بده؟ شما می تونید FPS روی کنسول بازی کنید و ازش لذت ببرید دلیل نمیشه که تفاوتی بین بازی کردن یه FPS رو کنسول با PC نباشه. منم دارم الان K3 بازی می کنم و کلی هم ازش لذت میبرم ولی این مساله واضح و مشخص رو زیر سوال نمی برم که بهترین حالت بازی کردن FPS با یه موس و کیبرد گیمینگ هست.
با وجود اینکه الان اکثر FPS ها کنسولی شدن و نشونه گیری خیلی ساده تر از قبل شده ولی بازم با این حال با موس و کیبرد خیلی بهتر میشه یه FPS حتی کنسولی رو بازی کرد

یه سری از عزیزان گویا قضیه را اشتباه متوجه شدن :دی کسی نگفت دقت کنترلر از ماوس و کیبورد بیشتره، داریم میگیم بازی کردن با کنترلر واسه ما لذت بخش تر هست. به بیان ساده تر یعنی اینکه چون شما با ماوس و کیبورد بیشتر حال می کنید دلیل بر این نیست که کنترلر مزخرفه و نمیشه باهاش FPS بازی کرد و لذت برد.
دقیقا من هم همینو میخواستم بگم :دی ! من منظورم لذت بازی کردن بود ، نه دقت و ازین جور حرفا که جناب ایزلدُر (همینطوری میخونن؟:دی) داره کل کل میکنه :دی! هرچند اگه پاش بیفته آبکشت میکنم:>:دی!
دوستان رو مرجوع میکنم به دلیل حذف پلتفرم PC از لیست پلتفرمهای Alan Wake :):دی!
=======
@ فرهود :
تو از کجا میدونی من تجربه نکردم ؟:دی من اتفاقا بارها سعی کردم شوترهای اول شخص رو روی PC بازی کنم ، اما نشده :دی ! نمیچسبه ! من باس لم بدم و از فاصله 3 4 متری نسبت به LCD بازی کنم :دی !

========
@ Wander : جون ممد بیخیال شو ترول نکن :دی!هیلو قضیش ناموسیه :دی ! با این قضیه کنار بیا که اگه الآن ماها FPS رو روی کنسول دوس داریم ، اگر میلیون ها نفر دارن توی لایو و PSN مولتی بازی میکنن ، (یکم وارد ریز قضیه مشم) اگر یه بازی مثل F.E.A.R از بسته سلامتی استفاده کنه بهش خورده میگیریم ، همه اینها بخاطر "انقلابیه" که هیلو 10 سال پیش بنا کرده . یاد و خاطرش گرامی باد :دی W8ing 4 Anniversary :دی!
(من یکم احساساتی شدم ، Sorry:دی)
health Generation یعنی ساده کردن و آسون کردن بازی ! یعنی کنسولیزه کردن بازی! الکی نیست که ملت از کنسولیزه شدن بازی ها منتفرن چون بیشتر مواقع لذتهای قدیمی بازی هم بهمراهش حذف میشه
بابا هاردکُر ! :دی:| این نظر توئه و داری به همه نسبت میدی :دی! فک نمیکنم کسی با این نظر موافق باشه :دی#:-s !

آخرین ویرایش:
Shadowrun تلاشی بود برای کراس پلتفورم یه FPS که عجیب فاجعه بود ، اشتباهی که در یه مقطعی epic هم با مشترک کردن سرورهای Dream cast و PC سر Quake III arena مرتکبش شد ! حالا هم ابعاد این قضیه با متصل کردن کنترلر 360 به PC و مولتی بازی کردن هر چی دلتون بخواد از MW گرفته تا BF به شدت قابل لمسه !

@Lavigne بانو :دی

شما اون دستور العمل را اجرا کن id استیم من هم اون پایین هست بیا ببینم چی کاره ای :دی کل بازی رو هم کپچر میکنیم بزاریم ملت ببینند که شما با دسته چه جوری منو آبکش میکنی :|:lol:

برای من همون دقت هست که لذت بخشه :دی و البه باعث شده اکثر FPS های امروزی که برای کنسول بهینه شدن اینقدر ساده به نظر برسن !

ماوس و کیبرد که فامیل من نیست یا با لاجیتک که قرارداد نبستم کشکی طرفداری کنم :دی از کنترلر هم میشه لذت برد ولی اصلا قابل قیاس با ماوس و کیبورد نیست !

آقا به پیر به پیغمبر من کنسول ندیده نیستم ما هم داریم از اونا که شما دارین :دی
من که نگفتم واسه همه لذت بخش تره، گفتم واسه من و چند نفر دیگه :دی تو با ماوس و کیبورد بیشتر حال میکنی، من با کنترلر. من هم PC دارم البته نه از اونایی که شما دارید (پایین تره یه مقدار زیاد :دی) ولی خب چند فروند FPS باهاش تموم کردم و لذت هم بردم ولی کلا کنترلر را ترجیح میدم :دی

Shadowrun تلاشی بود برای کراس پلتفورم یه FPS که عجیب فاجعه بود ، اشتباهی که در یه مقطعی epic هم با مشترک کردن سرورهای Dream cast و PC سر Quake III arena مرتکبش شد ! حالا هم ابعاد این قضیه با متصل کردن کنترلر 360 به PC و مولتی بازی کردن هر چی دلتون بخواد از MW گرفته تا BF به شدت قابل لمسه !
چرا قضیه را اینقدر می پیچونی؟ :دی اصلا کسی در مورد دقت و این چیزها صحبت کرد؟ اینکه دقت ماوس خیلی خیلی بیشتر از کنترلر هست یه چیز واضح ـه ولی بحث کلا یه چیز دیگه هست :دی

هیلو قضیش ناموسیه
همون ماجرای نامزد و اینا؟! بابا جمش کنید(بدون شوخی) من از همین چیزاش متنفرم. تعصب تا چه حد؟ اصلا چه سودی به شما می رسه این همه سنگ یه بازی یا کنسول و چه میدونم شرکت رو به سینه می زنید؟ من طرفداری از یه بازی خوب رو بد نمی دونم ولی تا یه حدی . از این طرفداری های فن های یه پلتفرم که فقط جهت رو کم کنی پلتفرم رقیب هست متنفرم حالا میخواد ماکرو باشه یا سونی یا نینتندو و یا حتی PC
(یکم وارد ریز قضیه مشم) اگر یه بازی مثل F.E.A.R از بسته سلامتی استفاده کنه بهش خورده میگیریم ، همه اینها بخاطر "انقلابیه" که هیلو 10 سال پیش بنا کرده . یاد و خاطرش گرامی باد
از اکثر چیزهایی که هیلو درست کرد خوشم بیاد از این یکی متنفرم و فکر می کنم بدترین حرکتی بود که می شد انجام داد. health Generation یعنی از بین بردن اون لذتی که آدم از تیر نخوردن و حفظ جون و جا خالی دادن و سنگر گرفتن می برد و اون آدرنالینی که وقتی پشت سنگر خودت رو از تیرراس دشمن مخفی می کردی و تا صدای رگبار و شلیک می خوابید با سرعت تمام می دوییدی تا به سنگر بعدی برسی و جعبه کمک های اولیه رو استفاده کنی تا بتونی دوباره بجنگی، همش پر! health Generation یعنی ساده کردن و آسون کردن بازی ! یعنی کنسولیزه کردن بازی! الکی نیست که ملت از کنسولیزه شدن بازی ها منتفرن چون بیشتر مواقع لذتهای قدیمی بازی هم بهمراهش حذف میشه

آخرین ویرایش:
از اکثر چیزهایی که هیلو درست کرد خوشم بیاد از این یکی متنفرم و فکر می کنم بدترین حرکتی بود که می شد انجام داد. health Generation یعنی از بین بردن اون لذتی که آدم از تیر نخوردن و حفظ جون و جا خالی دادن و سنگر گرفتن می برد و اون آدرنالینی که وقتی پشت سنگر خودت رو از تیرراس دشمن مخفی می کردی و تا صدای رگبار و شلیک می خوابید با سرعت تمام می دوییدی تا به سنگر بعدی برسی و جعبه کمک های اولیه رو استفاده کنی تا بتونی دوباره بجنگی، همش پر! health Generation یعنی ساده کردن و آسون کردن بازی ! یعنی کنسولیزه کردن بازی! الکی نیست که ملت از کنسولیزه شدن بازی ها منتفرن چون بیشتر مواقع لذتهای قدیمی بازی هم بهمراهش حذف میشه
اما من و یه سایتی مثل IGN نظر دیگه ای داریم:دی
it inspires risk-taking. Who wants to have their warrior instinct dulled with worries that one false move will zero out 15 minutes of progress? With regeneration, you can experiment with solutions to possible scenarios (can I really take this Brute?) and then fall back to regroup if your bright idea turns out to be a bad strategy.
یعنی شما با وجود این قابلیت میتونی به راحتی هر ریسکی بکنی و موقعیت های مختلف برای خودت خلق کنی، در صورتی که با داشتن Health خُب نمیشد یا خیلی اعصاب خورد کن بود.
کنسولیزه هم که دیگه بابا بیخیال:دی یه نفر این کلمه رو مُد کرد دیگه سر هر قضیه بی ربط و با ربطی ملت اینو استفاده میکنند. الان خالق سبک FPS تو آخرین بازیش (Rage) همین سیستم رو پیاده کرده. پس مسلما چیز بدی نیست که بعد از 10 سال همچنان داره تعداد بازیهای استفاده کننده اش همینطور زیاد میشه. خیلی از بازیهای مورد علاقه خودت هم اینو دارن، پس اونا هم کنسولیزه و بدون لذت اند؟:دی ولی خُب اینو قبول دارم حس نوستالژی همیشه باعث میشه آدم بازیهای قدیمی و دوران بچگیش رو یه چیز دیگه بدونه:دی اما اون به خود ما مربوط میشه، نه این قضیه هیلو.
اصلا چه سودی به شما می رسه این همه سنگ یه بازی یا کنسول و چه میدونم شرکت رو به سینه می زنید؟
محمد جان شما خودت که همیشه تو تاپیک ها داری از بازی مورد علاقت دفاع میکنی و با دیگران بحث میکنی. چرا هر وقت به هیلو میرسه همه یادشون میفته که نباید رو یه چیزی تعصب داشت؟ باشه فقط باید رو The Last Gaurdian و Zelda تعصب داشته باشیم، هیلو رو Troll کنیم دسته جمعی>:d< خوبه؟;;):دی

کلا این که شما با هیلو مشکل داشتی از اول چیز تازه ای نیست و همه جا هم یه روزنه ای پیدا میکردی تا براش ایراد جور کنی. کم هم نیستن افراد شبیه شما تو همین سایت. من که دیگه این آخریم پستم در این رابطه بود و حوصله بحث هم ندارم، مطمئن باشید دیگه هم در این مورد بحث نمیکنم. شما هم هر چی میخواید ایراد رو بازی بگذارید، اما مطمئن باشید که با این حرفها نه هیلو بازی بدی میشه، نه از تحولی که تو سبک FPS و صنعت بازی به وجود آورده چیزی کم میشه، واقعیت هم تغییر نمیکنه. ما هم میشینیم امسال Anniversary و سال بعد هم Halo 4ـمون رو میزنیم و زندگی میکنیم:دی farewell

آخرین ویرایش:
من تا الان کلیه FPS رو هر 3 کنسول نسل حاضر بازی کردم. ولی خداییش نرمی و قلقی که بازی هیلو داره رو روی هیچ بازی ای ندیدم ... واقعا بدون مشکل و با آزادی زیاد میشه بازی کرد.

ما ترجیح میدیم با کنترلر غیر دقیق و مزخرف بازی کنیم ولی به موقع بازی کنیم واینستیم تا شاید واسه ما ـم عرضه کنن یه بازی رو....
ما ترجیح میدیم با کنترلر غیر دقیق و مزخرف بازی کنیم ولی 1 ساعت از وقت ـمون واسه اینستال کردن تلف نشه.

• Like
Reactions: SHePArd
آقا تو رو خدا بس کنید کشتید همه رو با این هیلو!!!
یه جوری میگید اگه هیلو نبود الان fps رو کنسول نبود که حالت تهوع بهم دست میده!! :|
یعنی بالاخره بعد از 1 سال،2سال،3سال اصلا 10 سال هیچکس پیدا نمیشد این فرمولی که هیلو وراد بازی های fps کنسولی کرد( که همانا از اختراع برق هم مهم تر بود:|) رو پیدا کنه و واسه کنسول یه fps روون و خوب بسازه؟؟؟؟ :|
دیگه بمب اتم که نساخته!!! کم کم دارید بازی رو مقدس می کنید و هیچ انتقادی رو هم بهش وارد نمی دونید...

یه جوری میگید اگه هیلو نبود الان fps رو کنسول نبود که حالت تهوع بهم دست میده!! :|
یعنی بالاخره بعد از 1 سال،2سال،3سال اصلا 10 سال هیچکس پیدا نمیشد این فرمولی که هیلو وراد بازی های fps کنسولی کرد( که همانا از اختراع برق هم مهم تر بود:|) رو پیدا کنه و واسه کنسول یه fps روون و خوب بسازه؟؟؟؟ :|
دیگه بمب اتم که نساخته!!! کم کم دارید بازی رو مقدس می کنید و هیچ انتقادی رو هم بهش وارد نمی دونید...
به نظرت اگه ادیسون برق اختراع نمی کرد کسِ دیگه ایی پیدا نمی شد که اختراع کنه؟؟

بذا یجور جور دیگه ازت بپرسم بنظرت چرا اسم ادیسون تو تاریخ موندگار شد ؟؟؟
اسم ادیسون ثبت شد چون اولین کسی بود که برق رو اختراع کرد.اگه نمیکرد یه نفر دیگه پیدا میشد بالاخره بعد از یه مدت این کارو میکرد.
آورین :))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Soheil:.
نمی دونم چرا یهو یاد مرحوم JJ افتادم !
یادش بخیر !
یه جوری میگید اگه هیلو نبود الان fps رو کنسول نبود که حالت تهوع بهم دست میده!!
یعنی بالاخره بعد از 1 سال،2سال،3سال اصلا 10 سال هیچکس پیدا نمیشد این فرمولی که هیلو وراد بازی های fps کنسولی کرد( که همانا از اختراع برق هم مهم تر بود) رو پیدا کنه و واسه کنسول یه fps روون و خوب بسازه؟؟؟؟
J.O.T.Y امسال هم در اومد

کسی منکر لذت بخش بودن دسته کنسول نیست!چون با انالوگ و از همه تر AUTO AIMمعلومه FPSاسان و لذت بخش میشه!ولی با موس دیگه خبری از AUTO AIM نیست و باید با دست AIMبگیری!
--------------------------------
در این تاپیک بعضی دوستان فقط دارن بازی HALOرا نگاه می کنن و بقیه FPSکشک هستن دیگه!!!

به نظرت اگه ادیسون برق اختراع نمی کرد کسِ دیگه ایی پیدا نمی شد که اختراع کنه؟؟

بذا یجور جور دیگه ازت بپرسم بنظرت چرا اسم ادیسون تو تاریخ موندگار شد ؟؟؟
اسم ادیسون ثبت شد چون اولین کسی بود که برق رو اختراع کرد.اگه نمیکرد یه نفر دیگه پیدا میشد بالاخره بعد از یه مدت این کارو میکرد.
نمی دونم چرا یهو یاد مرحوم JJ افتادم !
یادش بخیر !

J.O.T.Y امسال هم در اومد
چاکریم. ولی هنوز خیلی کار داره تا به پای جک های شما برسه ;)

بقیه FPSکشک هستن دیگه!!!
lol
کسانی که از هیلو دارن توی این تاپیک طرفداری میکنن ، کی همچین حرکتی رو زدن الآن ؟!
ازون ور برعکس ، ترول ریخته !
چون اولین کسی بود
خودت جواب خودت رو میدی :دی ! مهم همون اول بودنست جناب ...

• Like
Reactions: kayne
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or