طراحان Killzone+Metroid در حال کا بر روی Halo 4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Panther_X

کاربر سایت
با کنار رفتن Bungie امتیاز ساخت Halo 4 به Industries 343 داده شده و فشار زیادی رو این استدیو برای برآوردن انتظارات است این استدیو باید میلیون ها نفر را در سراسر جهان راضی کند.
و در این راه مایکروسافت هزینه های بسیار زیادی کرده است و کسانی که در صنعت گیم خوش درخشیدن را به این استدیو آورده است.

Chris Haluke قبلا به عنوان طراح بازی Killzone 3 در گوریلا کار میکرده است.او تجربه کار بر روی عناوین Assassins Creed و Splinter Cell در Ubosoft دارد.و در حال حاضر در استدیو Industries 343 مشغول کار بر روی عنوان Halo 4 است.

94193358895823110398_thumb.jpg

Kynan Pearson سابقه 7 سال کار در استدیو Retro studios را دارد و در ساخت تمام نسخه های سری Metroid نقش داشته است.او همچنین در کارنامه خود بازی Donkey Kong Country Returns را دارد.

نفر بعد Jason Behr است که با شرکت های بسیار بزرگی کار کرده است.او در کارنامه خود کار بر روی سری Metroid و طراحی یکی از بهترین عناصر تیراندازی تا در سطح claustrophobic و ارائه رئال را دارد.

علاوه بر این او عکس های خیره کننده ای میسازد و در آلبوم خود تصاویری خیره کننده برای ویندوز ویستا دارد.

Halo 4 در استدیو Industries 343 بنظر میرسد در دست بهترین های صنعت گیم در دست ساخت.حال آیا میتواند به موفقیت های Bungie برسد و انتظارات مردم را برآورده کند.به هر حال همه چیز در دستIndustries 343 است.

Last edited by a moderator:
جالبیش میدونید چیه ؟ گیم پلی همین بازی رو الان در سال 2011 تجربه کنید با Halo:A اصلاً حس نمیکنید که برای 10 سال پیش باشه ! این یعنی هیلو کاری رو روی کنسولها انجام داده که هنوز که هنوزه استاندارد به حساب میاد و اونهم در سطح خیلی بالا !! یعنی هیلو R&G FPS رو آورد روی کنسولها !

یعنی Golden Eye رسماً بوق تشریف دارن در این زمینه ! الان همین Golden Eye رو با بهترین گرافیک ریمستر کنن بذارن جلوت چقدر میتونی بازی کنی ؟ اصلاً به ساعت میکشه ؟ /:) مثال از این ساده تر نمیشد بزنم !

دقیقا میخواستم همینو بگم که گفتی ! ببین HALO CE ده سال پیش چیکار کرده که الان با یک REMAKE یعنی فقط با یه ارتقاء گرافیکی الان شده Halo: Combat Evolved Anniversary ! درست جلوی چشممه که یه remake حداقل یه 4 یا 5 میلیونی میفروشه انلاینش هم میترکونه بازیهای دیگه میمونن تو کفشش که به گرد پاش برسن :lol:

حالا دارن واسه ما Golden Eye مثال میزنن :lol:

آقایون درسته که هیلو خیلی خفن ـه و اینا ، اما دلیل نمیشه به راحتی Golden Eye رو زیر سوال ببرین :|:دی ! آره ، من به شخصه یه ارتقاع گرافیکی بدن GE رو و بذارن جلو کلی بازیش میکنم و حال هم میده :دی ! کنترلش یکم بوق هست :| ، اما در کل خیلی بازی خوفیه .

چقدر جالب!!!!
کپی از پردیس گیم؟؟؟؟؟
هادی عزیز...واقعا با خودت چی فکر کردی؟؟؟
اون خبری که شما تو سایتتون گذاشتید که ترجمه و نگارشش کاملا با این فرق داره. اصلا مقایسه کردید؟

و نکته جالبش اینه که خبر شما یک ساعت بعد از ایشون ارسال شده و تازه شما دارید تهمت کپی میزنید؟!

• Like
Reactions: Cloud Strife
اون خبری که شما تو سایتتون گذاشتید که ترجمه و نگارشش کاملا با این فرق داره. اصلا مقایسه کردید؟

و نکته جالبش اینه که خبر شما یک ساعت بعد از ایشون ارسال شده و تازه شما دارید تهمت کپی میزنید؟!
دوست عزیز من
داری جک میگی؟؟؟؟
این خبر ایشون ساعت 3 صبح فرستاده/////
خبر توی پردیس گیم ساعت 4 بعد از ظهر فرستاده شده!!!!
فرق بین A.M با Pm رو یعنی نمیتونی شما درک کنی که میگی 1 ساعت زودتر فرستاده؟؟؟؟:|
آقارو باش!!!
بعدش:عوض کردن و جابجایی متن کاری نداره!!!!

دوست عزیز من
داری جک میگی؟؟؟؟
این خبر ایشون ساعت 3 صبح فرستاده/////
خبر توی پردیس گیم ساعت 4 بعد از ظهر فرستاده شده!!!!
فرق بین A.M با Pm رو یعنی نمیتونی شما درک کنی که میگی 1 ساعت زودتر فرستاده؟؟؟؟:|
عزیزم آرومتر...:) مگه زندگیتون به خطر افتاده با اشتباه من؟
درسته، من یه نگاه کلی کردم و دقت نکردم ساعت دقیقش کی بوده. به هر حال تو اصل قضیه هم فرقی نمیکنه و کپی ای در کار نبوده.

• Like
Reactions: Kavigne
Halo و استاندارد روی کنسول؟؟؟ :-j
البته وجود موجودات بنفش و صورتی:-& میتونه رو کنسول استاندارد، نوآوری و انقلاب باشه.

البته وجود موجودات بنفش و صورتی:-& میتونه رو کنسول استاندارد، نوآوری و انقلاب باشه.

اگه حرفی برای گفتن نداری troll نکن.

بهت قول میدم هیچ کدوم از مراحل هیلو رو تو عمرت ندیدی ! که به بازیی که 96 گرفته و بقیش بالای 90 از این جوک های جالب میگی !
69416465930877151317.jpg

همین دیروز بود سخنان گوهربار فن های سونی در مورد HALO رو از توی امضام برداشتم ولی دوستان نمیزارن :دی =))

:arrowd:

Dreadlord لطف کرد توضیح داد کدوم استانداردها برو پست 35 صفحه 3 رو بخون اگر هم قبول نداری یه دلیل بیار نه مسخره بازی...

نوشته شده توسط MahyarTri
26945855601271424892.gif

• Like
Reactions: Arman210
اقايون با عرض معذرت مگه Medal of Honor كه سال 99 واسه PS1 منتشر شد FPS نبود؟ البته بنده بر بزرگ بودن سري هيلو واقف هستم(ميتونيد از امير علي بپرسين) فقط صرفا جهت اطلاع گفتم

قدر جالب!!!!
کپی از پردیس گیم؟؟؟؟؟
هادی عزیز...واقعا با خودت چی فکر کردی؟؟؟

عزیزم این متن خبر بازیسنتر هست:

با کنار رفتن Bungie امتیاز ساخت Halo 4 به Industries 343 داده شده و فشار زیادی رو این استدیو برای برآوردن انتظارات است این استدیو باید میلیون ها نفر را در سراسر جهان راضی کند.
و در این راه مایکروسافت هزینه های بسیار زیادی کرده است و کسانی که در صنعت گیم خوش درخشیدن را به این استدیو آورده است.

این متن خبر سایت شما:

با کنار رفتن Bungieاز ساخت Haloی بعدی و شروع کردن Industries 343 به ساخت یک 3گانه ی جدید،یک سری انتظاراتی در دل های میلیون ها طرفدار وجود دارد.جدیدا چند بازیساز به ساخت Haloجدید پیوسته اند که در ادامه میبینید.

این دو تا متن چه ربطی به هم دارن؟ بالاخره جفت خبرها از یه متن اصلی ترجمه شدن و بدیهی هست که تشابه به هم دارن! شما تشابه معنی رو به معنی کپی گرفتی. حالا بگذریم که خبری که توی سایت شما نوشته شده نه فعل داره و نه فاعل!

ادامه متن هم به همین ترتیبه. لطفا قبل از اینکه شور حسینی برتون داره فکر کنید خبریه اول مطمئن بشید.

دقیقا امکان پذیر کرد. منظور از امکان پذیر صرفا توانایی بازی کردنش نیست. منظور اینه که تجربه ای خیلی نزدیک به PC ارائه داد.

صحبت طرفداری از یک بازی که میرسه نباید تعاریف واژه ها تغییر کنه. بابک جان شما بالا بری، پایین بیای قبل از Halo این بازی اولین FPS کنسولی بوده. Halo به هیچ عنوان اولین FPS کنسولی نیست، کامل کننده ان هست اما مبدا ان نیست. اینکه میگی تو GE میخواستی فلان کنی فلان میشد اصلا دلیل نمیشه که GE اولین FPS کنسولی نیست.

بازم میگم، Halo تکمیل کننده FPS کنسولی هست، تونست این ژانر رو به این چیزی که ما میبینیم تغییر بده اما مبدا نیست. بقیه صحبت ها هم به در و دیوار کوبیدن طرفدارانش. وگرنه یه نگاه به تاریخ انتشار ها بندازی...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Whitebeard
اقايون با عرض معذرت مگه Medal of Honor كه سال 99 واسه PS1 منتشر شد FPS نبود؟ البته بنده بر بزرگ بودن سري هيلو واقف هستم(ميتونيد از امير علي بپرسين) فقط صرفا جهت اطلاع گفتم
تشریف بیارید داخل باغ، بیرون بده :d. اون بازی هم مثل Golden Eye; بازیباز باید توفق کامل میکرد و بعد هدف گیری و بعد شلیک.
درهرحال کاری که Halo با FPS روی کنسول کرد، با همه اون محدودیتهای سخت افزاری و اینا; کاملاً سفره در افتابه و با اسم بردن 4تا بازی نمیشه خرابش کرد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or