طراحان Killzone+Metroid در حال کا بر روی Halo 4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Panther_X

کاربر سایت
با کنار رفتن Bungie امتیاز ساخت Halo 4 به Industries 343 داده شده و فشار زیادی رو این استدیو برای برآوردن انتظارات است این استدیو باید میلیون ها نفر را در سراسر جهان راضی کند.
و در این راه مایکروسافت هزینه های بسیار زیادی کرده است و کسانی که در صنعت گیم خوش درخشیدن را به این استدیو آورده است.

Chris Haluke قبلا به عنوان طراح بازی Killzone 3 در گوریلا کار میکرده است.او تجربه کار بر روی عناوین Assassins Creed و Splinter Cell در Ubosoft دارد.و در حال حاضر در استدیو Industries 343 مشغول کار بر روی عنوان Halo 4 است.

94193358895823110398_thumb.jpg

Kynan Pearson سابقه 7 سال کار در استدیو Retro studios را دارد و در ساخت تمام نسخه های سری Metroid نقش داشته است.او همچنین در کارنامه خود بازی Donkey Kong Country Returns را دارد.

نفر بعد Jason Behr است که با شرکت های بسیار بزرگی کار کرده است.او در کارنامه خود کار بر روی سری Metroid و طراحی یکی از بهترین عناصر تیراندازی تا در سطح claustrophobic و ارائه رئال را دارد.

علاوه بر این او عکس های خیره کننده ای میسازد و در آلبوم خود تصاویری خیره کننده برای ویندوز ویستا دارد.

Halo 4 در استدیو Industries 343 بنظر میرسد در دست بهترین های صنعت گیم در دست ساخت.حال آیا میتواند به موفقیت های Bungie برسد و انتظارات مردم را برآورده کند.به هر حال همه چیز در دستIndustries 343 است.

Last edited by a moderator:
هیچی دیگه بگو یه گند اساسی بزنن توسری halo بره پی کارش ! تا تو طرفدارش بشی !
halo را حتی dlc تحویلش بدن بازم همون halo هست و یکی از به کمال رسیده ترین fps های تاریخه و به چیزی هم نیاز نداره که بیاد شبیه این fps های اشغال دیگه را توش اضافه کنه که برای خودش طرفدار جمع کنه ولی طرفدارهای قدیمیش را از دست بده
شما هنوز تو کف گرافیک Rage باش و توی تاپیکش شات بزار به این کارها کار نداشته باش و :lol:
کسی که به متروید میگه آشغال کاملا مشخصه چقدر FPS حالیشه! و کسی که توی عمرش یه کنسول داشته و اندازه جونش دوسش داره و هیچ بازی FPS دیگه ای توی عمرش به غیر از FPS های این کنسول معشوقش نرفته نظر نده خیلی سنگین تره و :lol:

هیلو خودش صاحب سبکه نیاز نداره خودش رو به یه بازی دیگه شبیه کنه ! اگر 2 نفر از سازندگان Metroid رو آوردن تو استدیو 343 در کنارش خیلی از کارمندهای بانجی رو هم آوردن ! این سری یه سری با طرفدارهای میلیونی هست و سازنده هاش هیچ وقت برای جذب مخاطبینی که گیم پلی و المانهای Metroid رو دوست دارن نمیره اون چند میلیون رو از دست بده و باعث سر افکندگی خودش و این سری بشه !
من نظرم رو گفتم و قرار نیست که نظر من چیزی باشه که شما میخوای و الا اسمش نظر من نیست نظر شماست. من میخوام که هیلو از این همه تکرار دست برداره و هی ریمیک یبرون نده (lol) ( منظورم این ریمیک آخری نیست بلکه شماره های بعد شماره سه هست!) و یه چیز جدید ارائه کنه حالا شماها دوست ندارید به خودتون ارتباط داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: x to the z
من نظرم رو گفتم و قرار نیست که نظر من چیزی باشه که شما میخوای و الا اسمش نظر من نیست نظر شماست. من میخوام که هیلو از این همه تکرار دست برداره و هی ریمیک یبرون نده (lol) ( منظورم این ریمیک آخری نیست بلکه شماره های بعد شماره سه هست!) و یه چیز جدید ارائه کنه حالا شماها دوست ندارید به خودتون ارتباط داره
بعد از شماره 3 که فقط دو تا اسپین آف اومده و جفتش هم المان های جدیدی داشته. ODST که کلا با هیلوهای دیگه فرق داشت و تم مخفی کاری هم بهش اضافه کرده بودن.

Reach هم المان هایی مثل Armor Ability و اسلحه ها و دشمن ها و وسایل نقلیه جدید داشت، یا مرحله سفینه سواری و اینا. و بازم تاکید میکنم یه اسپین آف بود. هیلو هر عنوان شماره داری ازش اومده یه چیز جدید به صنعت بازی (نه فقط خود هیلو) آورده. اگه نمیدونی میتونم برات نام ببرم:دی

راستی تا اونجایی که من میدونم تو اصلا Reach رو بازی نکرده بودی، پس چجوری میگی تکرار؟:-/:دی

• Like
Reactions: hosein_fisher
بعد از شماره 3 که فقط دو تا اسپین آف اومده و جفتش هم المان های جدیدی داشته. ODST که کلا با هیلوهای دیگه فرق داشت و تم مخفی کاری هم بهش اضافه کرده بودن.

Reach هم المان هایی مثل Armor Ability و اسلحه ها و دشمن ها و وسایل نقلیه جدید داشت، یا مرحله سفینه سواری و اینا. و بازم تاکید میکنم یه اسپین آف بود. هیلو هر عنوان شماره داری ازش اومده یه چیز جدید به صنعت بازی (نه فقط خود هیلو) آورده. اگه نمیدونی میتونم برات نام ببرم

راستی تا اونجایی که من میدونم تو اصلا Reach رو بازی نکرده بودی، پس چجوری میگی تکرار؟
من هیچ کدوم از شماره های هیلو رو تموم نکردم ولی همشون رو یه مقدار رفتم. از همه بیشتر شماره های اولش رو رفتم . این ریچ رو هم پیش یکی از دوستان بازی کردم و به سرم زد کنسولم رو فلگ کنم!:دی
حالا تغییراتی که تو می گی رو که توی COD هم میشه دید. FPS نیاز به تغییرات اساسی داره مثل ارتقا انجین بازی و کلا تغییر سیستم نشونه گیری و کنترل بازی. من نمی گم که به کل تغییر بدن که هیچ سنخیتی با شماره های قبل نداشته باشه ولی می گم طوری تغییرش بدن که وقتی تریلرش رو می بینی واقعا حس کنی این یه بازی جدید هست . یه FPS نیاز به این چیزا داره بخصوص یه انجین جدید یا ارتقا یافته و الا تکراری و خسته کننده میشه( این رو به این خاطر می گم که گرافیک توی خیلی از ژانر ها اهمیتش کمتر از این ژانره)

خب سری هیلو از شماره اول تا همین ریچ به راحتی میتونیم توش سیر صعیدی پیشرفت (چه گرافیکی و چه گیم پلی) رو ببینیم :دی ! من نمیدونم منظورت دقیقا از
طوری تغییرش بدن که وقتی تریلرش رو می بینی واقعا حس کنی این یه بازی جدید هست .
چیه !
تنها توی یه مورد ، اونم نسخه ODST نسبت به Halo 3 میزان تغییرات گرافیکی کم و ناچیز بود ، اون هم بخاطر این بود که تقریبا انجین بازی همون انجین هیلو 3 بود ...
علی ایحال هیچ وقت هیلو گرافیکش در مقابل بازی های روز کم و کاستی ای نداشته و نخواهد داشت :دی !

شما هنوز تو کف گرافیک Rage باش و توی تاپیکش شات بزار به این کارها کار نداشته باش و :lol:
کسی که به متروید میگه آشغال کاملا مشخصه چقدر FPS حالیشه! و کسی که توی عمرش یه کنسول داشته و اندازه جونش دوسش داره و هیچ بازی FPS دیگه ای توی عمرش به غیر از FPS های این کنسول معشوقش نرفته نظر نده خیلی سنگین تره و :lol:

اولا مواظب حرف زدنت باش ! پس اینطور کسی که تو عمرش یه کنسول داشته ؟! :lol:
به به کسی که به متروید بگه اشغال از fps چیزی حالیش نیست ؟! ولی کسی که به halo بگه اشغال از fps حالیش میشه ؟! :lol: خداوندا این lol حرفها را از سایت کم نکن که بساط خنده ما کم نشود :lol: همینو کم داشتیم هیلو بیاد سبک متورید باشه تا تو طرفدارش بشی LOL لازم نکرده مایکروسافت به فنهایی مثل تو نیاز نداره :lol:
شما برو تو مانیتورت fps بازی کن تا کیفیت بهتری نسبت به tv بگیری =))=)):lol:

• Like
Reactions: u.s.a
به به کسی که به متروید بگه اشغال از fps چیزی حالیش نیست ؟! ولی کسی که به halo بگه اشغال از fps حالیش میشه ؟! :lol: خداوندا این lol حرفها را از سایت کم نکن که بساط خنده ما کم نشود :lol: همینو کم داشتیم هیلو بیاد سبک متورید باشه تا تو طرفدارش بشی LOL لازم نکرده مایکروسافت به فنهایی مثل تو نیاز نداره :lol:

اصولا وقتی طرف داره جواب خودش رو میده جای بحثی نمیمونه ! خودش داره میگه هیلو رو هر کدوم یه مقدار رفته ! خب مسلما دیگه جای برای بحث نمیذاره

من نمیدونم بازی های نینتندو چی داره که شما اینقدر از این بازیهای نینتندو طرفداری میکنی ؟
خب سری هیلو از شماره اول تا همین ریچ به راحتی میتونیم توش سیر صعیدی پیشرفت (چه گرافیکی و چه گیم پلی) رو ببینیم :دی ! من نمیدونم منظورت دقیقا از چیه !
تنها توی یه مورد ، اونم نسخه ODST نسبت به Halo 3 میزان تغییرات گرافیکی کم و ناچیز بود ، اون هم بخاطر این بود که تقریبا انجین بازی همون انجین هیلو 3 بود ...
علی ایحال هیچ وقت هیلو گرافیکش در مقابل بازی های روز کم و کاستی ای نداشته و نخواهد داشت :دی !
هر چی هست خدا کنه یه تغییر اساسی داخل گرافیک این بازی بدن که بد طور گرافیک این بازی پایین بود یعنی برای یه انحصاری یه کنسولی که ادعا داره ...داره با غول های صنعت گیم مثل سونی ونینتندو رقابت میکنه وانصافا هم تونسته تا حالا موفقیتهایی کسب کنه افت داره این نوع طراحی وگرافیک هر چی هست یه تغییر اساسی از طراحی کارکترها تا اسلحه ها تا اون موجودات عجیب وغریب وکل بازی بدن وگیم پلی بازی رو بیشتر شیه کیلزون3 کنن..

به نظر من که کاملا میتونه موفق باشه!
البته نباید الان نظر داد ولی اینطور به نظر میرسه که این استودیو میتونه از پس هیلو 4 بر بیاد خواسته میلیون ها گیمر رو اجابت کنه!
ولی واقعا نمیشه بانجی رو فراموش کرد مخصوصا با بازی آخری که دادن!!
Halo:Reach :x:x

شوخی می کنی ، گیم پلی هیلو رو شبیه کیلزون کنن تا موفق بشه !!!! :-o

برای یه انحصاری یه کنسولی که ادعا داره
اگر تو به این میگی گرافیک ، من به این میگم گرافیک ... اصولا معنی گرافیک اینجا یکم بد جا افتاده ...
هیلو ، گرافیکش فوق العاده خوبه .
گیم پلی بازی رو بیشتر شیه کیلزون3 کنن
lolwut
حد اقل میگفتی فضا رو شبیه کشتارگاه کنن یه چیزی ! :lol:
پ.ن : آینده خوبی برای تاپیک پیش بینی نمیکنم :دی !

آخرین ویرایش:
گیم پلی بازی رو بیشتر شیه کیلزون3 کنن..

ugly004.gif

چند دقیقه دیگه این بازی رو کلا نابود میکنن دوستان با نظرات شخصیشون :d

آخه من چی بگم به این پست؟ به کسی که میگه metroid آشغاله؟ :(
من نشنیدم ایشون به Halo بگن آشغال؟ :-s/:):-/ و واقعاً وای به حال کسی که به یکی از بهترین شوتر های تاریخ بگه "آشغال". این دیگه فکر کنم میشه rofl =)):>

حالا اگه فکر میکنید من فقط میگم metroid بهترین شوترهای تاریخ ـه، یه نیگا به امتیازها و نظرات دیگران بندازید. وقتی که نه کنسول wii دارید و نه بازیشو بازی کردید، بهتر کلاً راجع به اون بازی نظر ندید :)

ممنون.
پ.ن

اگر تو به این میگی گرافیک ، من به این میگم گرافیک ... اصولا معنی گرافیک اینجا یکم بد جا افتاده ...
هیلو ، گرافیکش فوق العاده خوبه .
پ.ن : آینده خوبی برای تاپیک پیش بینی نمیکنم :دی !

من هر دو تا گیم رو بازی کردم از نظر نور پردازی کیفیت بافتها طراحی کارکترها طراحی اصلحه ها وصداگذاری وهمچنین افکتهای داخل گیم وهمچنین فیزیک بازی کیلزون3 کاملا معلومه ومشخصه که از هیلو ریچ بالاتره حالا درسته کیلزون3 مدت زمان دیرتری نصبت به هیلو ریچ اومد ولی واقعا نورپردازی وکیفیت وبافتها بعلاوه طراحی کارکترها این قدر تفاوت میکرد که بشه اظهار نظر کرد ..
خیلی هم خوب شد این بازی معروف وپر طرفدار از زیر دست بانگی بیرون اومد به نظرم خود ماکرو هم به این نتیجه رسیده بود که این تیم بیشتر از این کشش نداره واین ریسک رو قبول کرد وبخاطر اینکه این بازی معروف وپولدرارش رو بده یه تیم حرفه ایی دیگه بسازه و من امید دارم این بار این بازی چه از نظر گیم پلی چه از نظر گرافیک پیشرفت قابل چشمگیری خواهد کرد ..
حد اقل میگفتی فضا رو شبیه کشتارگاه کنن یه چیزی ! :lol:

محیط محیطه جنگیه اخه تو محیط جنگی گل وبلبل که وجود نداره ..محیط جنگ پر دودو خونه وغباره بهتره از اینه که انگار رفتی با دوستات سیزده بدر بعد یه مشت موجود عجیب غریب میریزن سرت ...این بازی انگار از بازیهای نینتندو تقلید کرده بود گلوله های رنگین موجودات عروسکی ....هیچی بابا ولش کن امیدوارم این تیم جدید یه تحول اساسی بده.

آخرین ویرایش:
به نظر من تجربه ثابت کرده که این چیزا برای یه بازی مخصوصا مثل HALO برگ برنده مخصوب نمیشه!;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or