طراحان Killzone+Metroid در حال کا بر روی Halo 4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Panther_X

کاربر سایت
با کنار رفتن Bungie امتیاز ساخت Halo 4 به Industries 343 داده شده و فشار زیادی رو این استدیو برای برآوردن انتظارات است این استدیو باید میلیون ها نفر را در سراسر جهان راضی کند.
و در این راه مایکروسافت هزینه های بسیار زیادی کرده است و کسانی که در صنعت گیم خوش درخشیدن را به این استدیو آورده است.

Chris Haluke قبلا به عنوان طراح بازی Killzone 3 در گوریلا کار میکرده است.او تجربه کار بر روی عناوین Assassins Creed و Splinter Cell در Ubosoft دارد.و در حال حاضر در استدیو Industries 343 مشغول کار بر روی عنوان Halo 4 است.

94193358895823110398_thumb.jpg

Kynan Pearson سابقه 7 سال کار در استدیو Retro studios را دارد و در ساخت تمام نسخه های سری Metroid نقش داشته است.او همچنین در کارنامه خود بازی Donkey Kong Country Returns را دارد.

نفر بعد Jason Behr است که با شرکت های بسیار بزرگی کار کرده است.او در کارنامه خود کار بر روی سری Metroid و طراحی یکی از بهترین عناصر تیراندازی تا در سطح claustrophobic و ارائه رئال را دارد.

علاوه بر این او عکس های خیره کننده ای میسازد و در آلبوم خود تصاویری خیره کننده برای ویندوز ویستا دارد.

Halo 4 در استدیو Industries 343 بنظر میرسد در دست بهترین های صنعت گیم در دست ساخت.حال آیا میتواند به موفقیت های Bungie برسد و انتظارات مردم را برآورده کند.به هر حال همه چیز در دستIndustries 343 است.

Last edited by a moderator:
هیلو هر عنوان شماره داری ازش اومده یه چیز جدید به صنعت بازی (نه فقط خود هیلو) آورده. اگه نمیدونی میتونم برات نام ببرم

برای من نام ببر!:دی

من نمیگم چیزی وارد نکرده فقط چون اصلا بهش دقت نکردم و FPS باز هم نیستم میخوام از زبون یکی از طرفدارهاش بشنوم. همین. نریزید سرم!:دی

آخه من چی بگم به این پست؟ به کسی که میگه metroid آشغاله؟ :(
من نشنیدم ایشون به Halo بگن آشغال؟ :-s/:):-/ و واقعاً وای به حال کسی که به یکی از بهترین شوتر های تاریخ بگه "آشغال". این دیگه فکر کنم میشه rofl =)):>

حالا اگه فکر میکنید من فقط میگم metroid بهترین شوترهای تاریخ ـه، یه نیگا به امتیازها و نظرات دیگران بندازید. وقتی که نه کنسول wii دارید و نه بازیشو بازی کردید، بهتر کلاً راجع به اون بازی نظر ندید :)
نکته ی اصلی اینه که بعضی از دوستان با توجه به این مسئله که نینتندو و بازی هاش طرفداری نداره به اون صورت در بینه بازیبازای ایرانی ، اظهار نظر کردن درباره ی آثارِ نینتندو رو دالّ ـه بر روشن فکری و تمایزشون با بقیه و نهایته کنسول باز بودن می دونن !!
و گرنه اسپم اولی این بود :
شخصا اگه تریپ Metroid بسازن و از عناصر اون بازی توی این استفاده کنن و یه تغییرات اساسی توی بازی بدن من هم به طرفداران Halo می پیوندم
بهترین شوتر کنسولی چه دلیلی داره میل کنه به سمته یکی از بهترین های شوتر کنسولی ؟؟
همین خونه طرفدارای Halo رو به جوش اُورد !;)

آخرین ویرایش:
من نمیدونم این metroid رو کسی واقعا بازی کرده یا نه یکی از شوترهای خیلی خیلی خوبه ولی چیزی که توش زیاد حال نمیده اینه که هم اکشنش کمه هم خیلی زود تکراری میشه طوری که آدم از وسطاش به بعد به زرو بازی میکنه.

برای من نام ببر!:biggrin1:

من نمیگم چیزی وارد نکرده فقط چون اصلا بهش دقت نکردم و FPS باز هم نیستم میخوام از زبون یکی از طرفدارهاش بشنوم. همین. نریزید سرم!:biggrin1:
مهم ترین چیزی که HALO با خودش اورد ژانر اول شخص بر روی کنسول هاست چون تا قبل از HALO این ژانر بر روی کنسولا مثل سبک استراتژی مرده به حساب میومد تمام اول شخصایی که در حال حاضر میبینید برای اینکه رو کنسول بشه انجامشون از استاندارد هایی که کنترلر HALO به وجود اورد پیروی میکنن در مورد نواوریهاشم فکر کنم ذکر این نکته کافی باشه کهREACH با اینکه یه بازی شماره دار از سری HALO به حساب نمیومد قابلیت جت پکیو با خودش اورد که بلافاصله توسط یکی از مهم ترین بازیای اول شخص سال قبل یعنی K3 مورد استفاده و تقلید قرار گرفت ضمنا داستانی که تو این سری بازی روایت میشه بین دیگر بازیای اول شخص یک استثنا به حساب میاد

• Like
Reactions: SiLeNt DeλtH
من هیچ کدوم از شماره های هیلو رو تموم نکردم ولی همشون رو یه مقدار رفتم. از همه بیشتر شماره های اولش رو رفتم . این ریچ رو هم پیش یکی از دوستان بازی کردم و به سرم زد کنسولم رو فلگ کنم!:دی
حالا تغییراتی که تو می گی رو که توی COD هم میشه دید. FPS نیاز به تغییرات اساسی داره مثل ارتقا انجین بازی و کلا تغییر سیستم نشونه گیری و کنترل بازی. من نمی گم که به کل تغییر بدن که هیچ سنخیتی با شماره های قبل نداشته باشه ولی می گم طوری تغییرش بدن که وقتی تریلرش رو می بینی واقعا حس کنی این یه بازی جدید هست . یه FPS نیاز به این چیزا داره بخصوص یه انجین جدید یا ارتقا یافته و الا تکراری و خسته کننده میشه( این رو به این خاطر می گم که گرافیک توی خیلی از ژانر ها اهمیتش کمتر از این ژانره)
خُب دیگه خودت هم گفتی بازی نکردی دیگه:دی پس واقعا تعجب میکنم چطور انقدر قاطع دربارش نظر میدی.
برای من نام ببر
خُب معلومه نباید هم دقت کنی، چون انقدر این تاثیراتش همگانی بوده که الان به یه استاندارد تو بازیها تبدیل شده و خیلی ها هم تو ایران نمیدونن این چیزا اول از کجا اومده.

چهارتا نقد ازش بخونی خودت میفهمی.
مثلا قابلیت پر شدن اتوماتیک خون که الان نه تنها تو شوترها، حتی الان بیشتر بازیها (تو هر سبکی) ازش استفاده میکنن. یعنی تاثیراتش فراتر از صرفا سبک شوتر بوده.
حمل دو اسلحه در هر زمان که الان تو 95% شوترها هست و دیگه مثل قدیم نیست که کاراکترتون 18 تا بازوکا، 5 تا Maching Gun و چهار تا کلت و اینا با همدیگه حمل کنه:دی
یا پرتاب نارنجک با یک دکمه (یعنی لازم نبود مثل بازیهای قدیم اول نارنجک رو Equip کنی بعد پرتاب کنی).
دکمه مخصوص برای Melee با اسلحه و ...
نکته بعدی هم که اکثرا میدونید، امکان پذیر شدن شوتر اول شخص رو کنسول ها بود. بعد جالبیش اینه که مایکروسافت خودش کدهای سیستم Aiming هیلو رو در اختیار سازنده های دیگه گذاشت تا اونا هم بتونن با استفاده از کاری که بانجی کرده، شوترهاشون رو بدون هیچ مشکلی به کنسول بیارن.
الان میبینید یه فرنچایزی مثل CoD اومده 20 میلیون 20 میلیون فروش میکنه، تمام این قابلیت هایی که بالا گفتم رو از هیلو گرفته که همینا حداقل 50% کل گیم پلیش رو تشکیل میده:دی
حالا چیزهای دیگه مثل وسایل نقلیه، آنلاین انقلابی، پخش موسیقی هماهنگ با توجه به روند بازی، سیستم Matchmaking، ادیتور مَپ در کنسول ها، Theatre و Dual Wielding و اینا رو کاری نداریم. همون دو مورد اول انقدر تاثیرش زیاد بوده که خودت یه نگاه به بازیهای الان بندازی میبینی همشون از استاندارد 10 سال پیش هیلو پیروی میکنن.

یادمه IGN یه لیستی داده بود از تاثیر گذارترین بازیهای تاریخ که هیلو بعد از Super Mario Bros. رتبه دوم رو داشت.

• Like
Reactions: Robin
فقط یجوری ـش کنن من خوشم بیاد بقیش مهم نیست :دی
ریچ باز یه ذره از بقیه بهتر بود تا آخرش کشوند منو.

خُب دیگه خودت هم گفتی بازی نکردی دیگه:دی پس واقعا تعجب میکنم چطور انقدر قاطع دربارش نظر میدی.

خُب معلومه نباید هم دقت کنی، چون انقدر این تاثیراتش همگانی بوده که الان به یه استاندارد تو بازیها تبدیل شده و خیلی ها هم تو ایران نمیدونن این چیزا اول از کجا اومده.

مثلا قابلیت پر شدن اتوماتیک خون که الان نه تنها تو شوترها، حتی الان بیشتر بازیها (تو هر سبکی) ازش استفاده میکنن. یعنی تاثیراتش فراتر از صرفا سبک شوتر بوده.
حمل دو اسلحه در هر زمان که الان تو 95% شوترها هست و دیگه مثل قدیم نیست که کاراکترتون 18 تا بازوکا، 5 تا Maching Gun و چهار تا کلت و اینا با همدیگه حمل کنه:دی
یا پرتاب نارنجک با یک دکمه (یعنی لازم نبود مثل بازیهای قدیم اول نارنجک رو Equip کنی بعد پرتاب کنی).
نکته بعدی هم که اکثرا میدونید، امکان پذیر شدن شوتر اول شخص رو کنسول ها بود. بعد جالبیش اینه که مایکروسافت خودش کدهای سیستم Aiming هیلو رو در اختیار سازنده های دیگه گذاشت تا اونا هم بتونن با استفاده از کاری که بانجی کرده، شوترهاشون رو بدون هیچ مشکلی به کنسول بیارن.
الان میبینید یه فرنچایزی مثل CoD اومده 20 میلیون 20 میلیون فروش میکنه، تمام این قابلیت هایی که بالا گفتم رو از هیلو گرفته که همینا حداقل 50% کل گیم پلیش رو تشکیل میده:دی
حالا چیزهای دیگه مثل وسایل نقلیه، آنلاین انقلابی، پخش موسیقی هماهنگ با توجه به روند بازی، سیستم Matchmaking، ادیتور مَپ در کنسول ها، Theatre و Dual Wielding و اینا رو کاری نداریم. همون دو مورد اول انقدر تاثیرش زیاد بوده که خودت یه نگاه به بازیهای الان بندازی میبینی همشون از استاندارد 10 سال پیش هیلو پیروی میکنن.

یادمه IGN یه لیستی داده بود از تاثیر گذارترین بازیهای تاریخ که هیلو بعد از Super Mario Bros. رتبه دوم رو داشت.

الان یسری بازی های سوم شخص هم از همین سیستم Theatre دارن استفاده میکنن ! نام نبرم بهتره ! :d

واقعاً نمیدونم چه نیازی هست هر وقت حرف از هیلو و گیرز و ... میشه باید تغییرات انقلابی (!) در بازی رو شاهد باشیم ؟ اونم چی ؟ شبیه شدن به یسری بازی دیگه که خودشون تحت تأثیر همین 2 تا بازی طراحی شدن ! اونهایی که بعد از 10 سال با 6 تا عنوانی که تا حالا از این سری اومده حال نکردن بهتره دیگه سمت این سری نیان، چون سلیقشون با این بازی یکی نیست ! ما هم راحت تریم !

ایرادها هم جالبه ! دشمن ها رو عوض کنن ، تغییرات عدیده گرافیکی بدن ! محیط وسیع رو با محیط های بسته عوض کنن ، گیم پلی رو عوض کنن (!) خب یهو بگین IP جدید معرفی کنن دیگه ! یه DMC 5 رو اومدن ریبوت کردن جیغ همه طرفدارهاش دراومد در حالی که فن بیسش به 4 میلیون هم نمیرسه ! بعد یه عنوانی مثل هیلو ... بسه دیگه بابا ! :|

الان یسری بازی های سوم شخص هم از همین سیستم Theatre دارن استفاده میکنن ! نام نبرم بهتره ! :d
! :|
البته ببریم بهتره
مثلا kane&lynch ,dogs خیلی بازیهای دیگه حتی خود گیرز یا انچارتد:d

و گرنه اسپم اولی این بود :
بهترین شوتر کنسولی چه دلیلی داره میل کنه به سمته یکی از بهترین های شوتر کنسولی ؟؟
جناب دکتر هر کی با من آشنا باشه می دونه که من از Halo خوشم نمیاد( البته از شماره سوم به بعد خوشم نیومد و شماره های اول رو بیش از 60-70 درصد بازی رو رفتم) و این پست رو دادم به این خاطر که بگم اگه شماره های جدید این مدلی بشه من همه جوره فن هیلو میشم! دیگه نمی دونم چقدر باید توضیح بدم تا منظور من مشخص بشه
همین خونه طرفدارای Halo رو به جوش اُورد !
ولی یه مورد رو فراموش کردم که هیلو نامزد یه سری از آدم هاست که اگه من بخوام در موردش حرف بزنم یه گله رگه غیرتشون بالا می زنه و با قمه دنبالم میفتن! خواهشا بزرگ شید!

حمل دو اسلحه در هر زمان که الان تو 95% شوترها هست و دیگه مثل قدیم نیست که کاراکترتون 18 تا بازوکا، 5 تا Maching Gun و چهار تا کلت و اینا با همدیگه حمل کنه
الان میبینید یه فرنچایزی مثل CoD اومده 20 میلیون 20 میلیون فروش میکنه، تمام این قابلیت هایی که بالا گفتم رو از هیلو گرفته که همینا حداقل 50% کل گیم پلیش رو تشکیل میده

قبول دارم که هیلو کلی چیز ها رو توی ژانر FPS عوض کرد. یکی از چیزهایی که نگفتی و من یادم هست حالت به دست گرفتن دو اسلحه بود(dual wielding) که توی شماره دوم معرفی شد ولی خوب بعد از شماره دوم چه اتفاقی افتاد. دیگه این مدل ابداعات و نوآوری ها به کل قطع شد و من دیگه بیش از 2-3 ساعت نتونستم شماره های 3 به بعد رو تحمل کنم چون حس می کردم این بازی همون شماره های قبل هست. بخصوص که شماره دوم روی PC دیر اومده بود و با شماره سوم 3-4 ماه بیشتر فاصله نداشت برای همین شماره سوم اصلا به من حال نداد و ازون شماره با دیدن این همه تعریف که به نظر من یه مقدار زیادیش بزرگ نمایی بود بیخیال رفتنش شدم.
هنوزم معتقدم که از شماره سوم به بعد بازی افت کرد و به ورطه تکرار افتاد. حالا کسی قبول نداره برام اهمیتی نداره.

هنوزم معتقدم که از شماره سوم به بعد بازی افت کرد و به ورطه تکرار افتاد. حالا کسی قبول نداره برام اهمیتی نداره.
البته تو شماره سوم هم توضیح دادم Theatre و Forge ایده جدید و خیلی عالی بودند که البته بیشتر تو آنلاین کاربرد دارند.
ولی بعد از 3 رو درست میگی، نوآوری خاصی تو ODST و Reach نبود و اینو از نمراتشون هم میشه فهمید. اما اینم باید در نظر داشته باشی که این دو تا Spin off بودن و نمیشه همون انتظاری رو که از یه هیلو شماره دار داشت، از اینا هم داشته باشیم. هیلو 4 عنوان اصلی این نسل بعد از شماره سوم است و انتظارات هم به طبع خیلی بالاتر.
------------------
یه نکته دیگه هم راجع به این تاپیک بگم. این فن بوی های N4G باز شروع کردن به این مسخره بازیا:دی الان 343 از id Software هم آدم داره، اینا فقط Killzoneـش رو دیدن؟:دی

والا از بس محیط و جو و مسیقی اش آدم رو جذب میکنه، من یکی اگه این نسخه هم مثل بقیه نسخه ها تغییری نکنه بازم دوستش دارم !
با ریچ واقعا حال کردم ! اینم اگه میسازن فقط مرحله ای مثل نسخه 3 که توی سفینه فلادها بودیم نسازن ! :d

یه نکته دیگه هم راجع به این تاپیک بگم. این فن بوی های N4G باز شروع کردن به این مسخره بازیا:دی الان 343 از id Software هم آدم داره، اینا فقط Killzoneـش رو دیدن؟:دی
اینا هنوز اسیر اون تیکه یHalo Killer ـش هستن :))

FPS نیاز به تغییرات اساسی داره مثل ارتقا انجین بازی
ارتقای انجین بازی الان تغییرات اساسی به حساب میاد؟:دی
من میخوام که هیلو از این همه تکرار دست برداره و هی ریمیک یبرون نده (lol)
همین دو تا ریمیک به قول شما (ODST و ریچ) میدونی چند تا ویژگی جدید به شوتر ها اضافه کردن؟ از مود Firefight بگیر تا سفینه سواری و امکانات ـنلاین انقلابی و Forge 2.0 توی ریچ و ... محض اطلاع Firefight که یه انقلاب توی هیلو ها بود از همین ODST راه پیدا کرد به هیلو، Armor Ability ها که دگرگون کردن گیم پلی بازی رو از ریچ اضافه شدن و خیلی ویژگی های دیگه. اگه میبینیم امتیازات ریچ و ODST نسبت به سه گانه کمنره به خاطر توی ورطه ی تکرار افتادنشون نیست، به خاطر اینه که این اسپین آف ها در مقابل داستان عظیم و غیر قابل رقابت سه گانه از لحاظ جو، اتمسفر و داستان کم میاوردن.

راجع به ویژگی هایی که هیلو به FPS اضافه کرده هم که میشه یه رمان نوشت! جالبیش اینه یه سری از این ویژگی ها اینقدر انقلابی بودن که حتی سازنده های دیگه جرات الهام گرفتن ازشون رو هم ندارن :دی (Theater برای مثال!)

• Like
Reactions: Fratos
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or