صفحه رسمی PlayStation Studios در STEAM افتتاح شد

Metiten

کاربر سایت
https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-05-15_07-53-11_zuu.jpg

صفحه مخصوص بازی‌های سونی در فروشگاه استیم راه‌اندازی شد.

به نظر می‌رسد علاوه بر Horizon Zero Dawn و Days Gone بازی‌های بیشتری از SONY برای PC منتشر شوند.

PlayStation Studios now has its own Steam curator franchise page
Steam Creator: PlayStation Studios

آخرین ویرایش:
الان این چی بود گفتی پسرم ؟ :D هرکی به gears علاقه داشته باشه ' پس 100% نمیتونه به بازیای داستان محور هم علاقه مند باشه درسته ؟ چون تو gears خشونت بالاست و همه رو اره میکنی :D کسی هم که طرفدار فیلم کمدی هست پس نباید سمت فیلمای اکشن بره :D بعید میدونم تو ایران کسی اندازه من gears 5 رو بازی کرده باشه اونم با پلی تایم ۱۷۰۰ ساعت ! یه معجونی توش داره که آدم اصن از انجامش سیر نمیشه . اما !!! اگه بهم بگن فقط ۷ تا از بهترین بازیهایی که تو 10~12 سال اخیر انجام دادی چی بوده 100% توشون gears نیست ! :> دلیلشم شاید خیلیاتون بدونید . نظر شخصی من اینه که بازیهایی تو ذهن آدم برای همیشه موندگار میمونن که با خودشون یه اتفاق و تجربه جدید رو به گیمر تزریق کنن . بخوام بدون فکر و سطحی چنتا عنوان رو نام ببرم ' میتونم به L.A.Noire و Portal 2 و walking dead اشاره کنم . آخرین بازی هم که تو استیم تموم کردم همین هفته پیش Beyond two souls بود (سند ش تو پروفایلم موجوده :D ) که اونم واقعا داستانش تاثیر گذار بود و بشدت باهاش حال کردم . همین gears 1 هم بخاطر داستان قوی و البته گیم پلی فوق العاده ش بود که من عاشقش شدم :"> خلاصه که ساییدین' بکشید بیرون از این gears بدبخت :*
این مهر gears بخوای نخوای رو پیشونیته :D راه فراری نیست هرچی هم که بگی :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ArefTheGreat
خوبی اومدن عناوین سونی رو PC اینه کنسول بازیهایی که توان تهیه PCهای رده بالا رو دارن دیگه نیازی نیست چندین سال چشم براه یه پچ ساده واسه بازی X باشن. الان N هزار بار طرفدارای Bloodborne تو اکانت های سونی پیام دادن ارواح باباتون یه پچ 60 فریم واسش بدید اما سونی عین خیالش نیست!

Nintendo Really Got U That Time :))

آهههه چی می شد نینتندو هم یه صفحه تو استیم داشت
بهترین راه واسه انتشار Legacy Content شونه
اون جور که Epic تو فایل های دادگاهیش گفته اینا انگار سرشون بره بازی هاشون رو به احدی نمیدن 8-|

الان نشستم دارم Super Mario 64 میزنم و آهنگ Bay City Romance از Miki Matsubara داره از گوشیم پخش میشه و به فکر نقشه ای برای کشتن توام... :D

پ.ن: نپرس چرا، نمیدونم...
پ.ن۲(اسپم شکن): فقط امیدوارم بازی های کوچیکی مثل rain هم ریلیز کنه رو استیم...

با این نظرتون معلومه از یک فرسخی پلتفرم PC و بازیهاش هم رد نشدید. اتفاقا این کنسول‌گیمرا هستن که هر سه چهار سال باید کنسولشون رو به کنسولهای میان نسلی ارتقا بدن. قطعات PC اگر خوب و کارشناسی شده بسته بشه میتونه تا آخر نسل خیال کاربر رو از ارتقا راحت کنه.
:|
پی سی اگه بخوای همیشه رو حالت Ultra باشی هر 4 سال "باید" ارتقا بدی

مقایسه سیستم گیمینگ سال 1396 و 1400 :

1621106446715.png
1621106534665.png

و بعد از 3 سال و نیم :

1621106654844.png
1621106696504.png

View attachment 206366
View attachment 206367

و بعد از 3 سال و نیم :

View attachment 206369
View attachment 206371
بحث مقایسه هزینه PC با قدرتی در حد کنسول بود نه این سیستم high-endی که نوشتی. شما همین ابتدای نسل کارتی مثل 2080 یا 2070s رو با قیمت حدود ۱۱،۱۰ ملیون تومن میتونستی بخری که قدرتش به مراتب از قدرت گرافیکی کنسولها بالاتره و با وجود تکنولوژی dlss کاملا تا آخر این نسل کافیه، این سیستم و قطعاتی که نوشتی قیاس مع‌الفارقه و اختلاف کهکشانی با کنسولها داره. قیمت قطعات شدیدا تحت تاثیر ماینینگ قرار گرفتن و گرنه در حالت طبیعی سیستم بستن دیگه انقدرا هم هزینش بالا نیست. مطمئنا اگر از کنسولها هم در ماینیگ میشد استفاده کرد الان کنسول رو بجا ۲۰ ملیون باید حداقل ۵۰ میخریدیم.

View attachment 206366
View attachment 206367

و بعد از 3 سال و نیم :

View attachment 206369
View attachment 206371
خب کنسول های فعلی همه بازی ها رو به صورت ultra اجرا میکنند؟با پیشرفت موتور های بازی سازی گرافیک های بازی ها ارتقا پیدا میکنند که این پیشرفت ها روی پلتفرم رایانه های شخصی پیاده می شوند
اگر شما یک رایانه شخصی با قدرتی معادل کنسول های نسل نهم در نظر دارید قیمت خیلی بالایی نخواهد داشت(البته با شرایط فعلی رمز ارز ها خرید رایانه شخصی توجیهی ندارد چونکه فقط قیمت کارت گرافیک آن از یک کنسول بیشتر است)

بحث مقایسه هزینه PC با قدرتی در حد کنسول بود نه این سیستم high-endی که نوشتی. شما همین ابتدای نسل کارتی مثل 2080 یا 2070s رو با قیمت حدود ۱۱،۱۰ ملیون تومن میتونستی بخری که قدرتش به مراتب از قدرت گرافیکی کنسولها بالاتره و با وجود تکنولوژی dlss کاملا تا آخر این نسل کافیه، این سیستم و قطعاتی که نوشتی قیاس مع‌الفارقه و اختلاف کهکشانی با کنسولها داره. قیمت قطعات شدیدا تحت تاثیر ماینینگ قرار گرفتن و گرنه در حالت طبیعی سیستم بستن دیگه انقدرا هم هزینش بالا نیست. مطمئنا اگر از کنسولها هم در ماینیگ میشد استفاده کرد الان کنسول رو بجا ۲۰ ملیون باید حداقل ۵۰ میخریدیم.
دوست عزیز سخت افزار pc همیشه گرونتر از کنسول در میاد اونم اول نسل که کنسولها تازه اومدن مگر بخوای پایین رده ترین کارت گرافیک بردارید و cpu i3
سریس ایکس هم اندازه 2080 قدرت خامشه با برنامه نویسی سازنده ها در طول نسل از 2080 خیلی بهتر عمل میکنه میتونید آخر نسل سال 2026 و 27 این مسئله رو ببینید

• Like
Reactions: a.messi10
دوست عزیز سخت افزار pc همیشه گرونتر از کنسول در میاد اونم اول نسل که کنسولها تازه اومدن مگر بخوای پایین رده ترین کارت گرافیک بردارید و cpu i3
دوست عزیز مگه من جایی از حرفام گفتم که PC ارزونتر در میاد. اتفاقا بایدم گرونتر دربیاد چون بجز بازی، n تا مزیت و کاربری دیگه هم داره.
سریس ایکس هم اندازه 2080 قدرت خامشه با برنامه نویسی سازنده ها در طول نسل از 2080 خیلی بهتر عمل میکنه میتونید آخر نسل سال 2026 و 27 این مسئله رو ببینید
بنظرم برعکس با پیشرفت و ساپورت بازیهای بیشتر در آینده از dlss ، برتری با این رده کارتها خواهد بود.

اسم پی سی میاد یاد ـه یک عمر c+ و انواع اقسام درایور و کرش و هزارجور داستان میفتم :D

پی سی پلتفرمی ـه که همیشه درش گلیج و باگ هایی رویت میشه که تو کنسول احتمال ش به شدت کمه . خیلی از عناوینی که تو پی سی بازی کردم چیزای عجیب غریبی دیدم که تو کنسول هرگز ندیدم

یعنی 98% ویدئوهای funny moment پلتفرم ش پی سی ـه

کسی که تو زمانه ای که، core i7 هم با بازیای امروزی به زور از 50 درصد مصرف رد میکنه بره i9 ببنده.
بره با اختلاف کم 3090 و 3080، بره 3090 ببنده.
بره یه ssd ای که تفاوت خاصی با ssdهای معمولی نداره تو سرعت بازی اونو ببنده.
یا pc گیمر نیست یا پول زیادی اومده و اگه بازم طرف خواست تو این وضعیت موجودی. سفارش میده از newegg براشون.
4500دلار سیستمای های اند با 3090. و 4500 دلاره و موجودم هستن
Skytech PRISM II Gaming PC Desktop - AMD Ryzen 9 3900X 3.80 GHz, RTX 3090 24 GB, 32 GB 3600 RGB MEM, 1 TB Gen4 SSD, X570 Motherboard, 360mm AIO, White - Newegg.com

آخرین ویرایش:
کسی که تو زمانه ای که، core i7 هم با بازیای امروزی به زور از 50 درصد مصرف رد میکنه بره i9 ببنده.
بره با اختلاف کم 3090 و 3080، بره 3090 ببنده.
بره یه ssd ای که تفاوت خاصی با ssdهای معمولی نداره تو سرعت بازی اونو ببنده.
یا pc گیمر نیست یا پول زیادی اومده و اگه بازم طرف خواست تو این وضعیت موجودی. سفارش میده از newegg براشون.
4500دلار سیستمای های اند با 3090. و 4500 دلاره و موجودم هستن
Skytech PRISM II Gaming PC Desktop - AMD Ryzen 9 3900X 3.80 GHz, RTX 3090 24 GB, 32 GB 3600 RGB MEM, 1 TB Gen4 SSD, X570 Motherboard, 360mm AIO, White - Newegg.com
که با یک مثال از یک منبع معتبر نشون دادیم پی سی بعد از 3-4 سال باید ارتقا پیدا کنه چون با کارت 1080 میشد 4 سال قبل 4k خروجی گرفت ولی بازی های امسال با این کارت دیگه جواب نمیده و باید ارتقا پیدا کنه (منظور بازی های AAA روز هست، نه شطرنج و پین بال :D )
همین کارت 3090 رو ببین 4 سال بعد میتونه بازی های اون زمان رو با بالاترین رزولوشن و فریم اجرا کنه یا نه؟ تا اون موقع چند سری کارت جدید وارد بازار شده

• Like
Reactions: ALI_BABA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or