صفحه رسمی PlayStation Studios در STEAM افتتاح شد

Metiten

کاربر سایت
https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-05-15_07-53-11_zuu.jpg

صفحه مخصوص بازی‌های سونی در فروشگاه استیم راه‌اندازی شد.

به نظر می‌رسد علاوه بر Horizon Zero Dawn و Days Gone بازی‌های بیشتری از SONY برای PC منتشر شوند.

PlayStation Studios now has its own Steam curator franchise page
Steam Creator: PlayStation Studios

آخرین ویرایش:
واقعا کسی horizon میخره 50 دلار؟!
همه که نمی خرند، حداقل نصف PC بازها کرکی بازی می کنند، بحث ایران و خاورمیانه و جهان سوم هم نیست، تو سایت crackwatch طرف مقیم سوئیس بود و PC پنج هزار دلاری داشت، منتظر بود بازیا کرک بشه تا بازی کنه!?
اونایی هم که میخرن همشون 50 دلار نمیدن، از آرژانتین و روسیه و ترکیه و کلی کشور دیگه که میشه بازی ها رو با نصف قیمت تهیه کرد و البته تخفیف های فوق العاده استیم که گاها یه بازی بیشتر از 50 درصد تخفیف می خوره.
خلاصه که بیشترین نفع رو از این حرکت ما جامعه PC بازها می بریم:D فعلا هم که استراتژی حاج آقا رایان انتشار بازی های پلی استیشن روی PC هست، دستش هم درد نکنه:D

همین ماه رایگان بود همه هم اضافه کردن به اکانتشون :|

اگه اینطوره uncharted collection و ratchet and clank که اونا هم ماه های قبل رایگان شده رو میخواد روی استیم بفروشه هرکدوم 50 دلار

تو ایران که بحث هک و کرک رونق داره هیچی، ولی کشورهای دیگه اگه کسی بخواد 10 تا بازی سونی که روی psn رایگان هست رو روی استیم بخره 500 دلار به نفعشه کنسول بخره با این پول
دوست من میخرن! یه سری کاربرا حتی حاضر نیستن از اپلیکیشن به اپلیکیشن دیگه کوچ کنن شما انتظار داری پلتفرم عوض کنن؟ مثلا Forza Horizon 4 حدود ۲-۳ سال روی گیم پس PC بود! بعد سه سال عرضه روی استیم با قیمت ۶۰-۷۰ دلار کلی فروخت!

هاهاهاهه... :))

ملت برا کالکشن سه تا ماریو که همین الانش خوشگل برای PC مفت مفت به واسطه شبیه ساز در دسترسه ۶۰ دلار رو سوییچ حاضرن پول بدن

اگه بازی خوب باشه و فن بیس فعال داشته باشه چرا که نه

برعکس همه دوستان شدیدا منتظر عرضه the last guardian هستم . طبیعتا MGS4 و uncharted ها همچنان میتونه جذاب باشه اما اولویت من بعد اینهمه وقت ' بازیایی هس که بعد از انجامش مدتها تو ذهنم بمونه :D کلا روحیه ام لطیفه و از عناوینی که داستان قوی دارن و با احساسات گیمر بازی میکنن بشدت استقبال میکنم :"> :D

اگه اینطوره uncharted collection و ratchet and clank که اونا هم ماه های قبل رایگان شده رو میخواد روی استیم بفروشه هرکدوم 50 دلار
تو ایران که بحث هک و کرک رونق داره هیچی، ولی کشورهای دیگه اگه کسی بخواد 10 تا بازی سونی که روی psn رایگان هست رو روی استیم بخره 500 دلار به نفعشه کنسول بخره با این پول

کسی که پلتفرمش PC عه و نمیخواد سمت کنسول بیاد قطعا برای این بازی و هر بازی یی حاضر هست همینقدر پول بده بجای اینکه بخاطر رایگان بودن در یک تایم خاص، بره 300-400 دلار پول کنسولیو بده که خیلی لذت هم نمیبره از بازی باهاش (چون کنسول گیمر نیست)
+ اینکه از نظر گرافیکی قطعا نسخه های PC اینقدر بهبود پیدا میکنن که قطعا هر PC Gamerیی به این بازی ها متمایل میشه.
فروش همین بازی های سونی روی PC گویای سود آوری کار هست.

هاهاهاهه... :))

ملت برا کالکشن سه تا ماریو که همین الانش خوشگل برای PC مفت مفت به واسطه شبیه ساز در دسترسه ۶۰ دلار رو سوییچ حاضرن پول بدن

اگه بازی خوب باشه و فن بیس فعال داشته باشه چرا که نه

من هنوز دارم میسوزم... ??
از وقتی ماریو ۳دی کالکشن رو گرفتم...

۲ روز مونده بود وقتش تموم بشه گرفتم...

من هنوز دارم میسوزم... ??
از وقتی ماریو ۳دی کالکشن رو گرفتم...

۲ روز مونده بود وقتش تموم بشه گرفتم...

Nintendo Really Got U That Time :))

آهههه چی می شد نینتندو هم یه صفحه تو استیم داشت
بهترین راه واسه انتشار Legacy Content شونه
اون جور که Epic تو فایل های دادگاهیش گفته اینا انگار سرشون بره بازی هاشون رو به احدی نمیدن 8-|

Nintendo Really Got U That Time :))

آهههه چی می شد نینتندو هم یه صفحه تو استیم داشت
بهترین راه واسه انتشار Legacy Content شونه
اون جور که Epic تو فایل های دادگاهیش گفته اینا انگار سرشون بره بازی هاشون رو به احدی نمیدن 8-|
من به دیدگاه نینتندو افتخار میکنم:(
شعور دارن:-"

همه که نمی خرند، حداقل نصف PC بازها کرکی بازی می کنند، بحث ایران و خاورمیانه و جهان سوم هم نیست، تو سایت crackwatch طرف مقیم سوئیس بود و PC پنج هزار دلاری داشت، منتظر بود بازیا کرک بشه تا بازی کنه!?
اونایی هم که میخرن همشون 50 دلار نمیدن، از آرژانتین و روسیه و ترکیه و کلی کشور دیگه که میشه بازی ها رو با نصف قیمت تهیه کرد و البته تخفیف های فوق العاده استیم که گاها یه بازی بیشتر از 50 درصد تخفیف می خوره.
خلاصه که بیشترین نفع رو از این حرکت ما جامعه PC بازها می بریم:D فعلا هم که استراتژی حاج آقا رایان انتشار بازی های پلی استیشن روی PC هست، دستش هم درد نکنه:D

مورد دوم رو سونی گند زد قیمت بازیاشو تو همه استورها ثابت کرده رو هر ریجنی باشی قیمت یکیه

• Sad
Reactions: kamyy
برعکس همه دوستان شدیدا منتظر عرضه the last guardian هستم . طبیعتا MGS4 و uncharted ها همچنان میتونه جذاب باشه اما اولویت من بعد اینهمه وقت ' بازیایی هس که بعد از انجامش مدتها تو ذهنم بمونه :D کلا روحیه ام لطیفه و از عناوینی که داستان قوی دارن و با احساسات گیمر بازی میکنن بشدت استقبال میکنم :"> :D
برای همین میگیری مردم بیچاره رو تو gears اره میکنی ؟

مورد دوم رو سونی گند زد قیمت بازیاشو تو همه استورها ثابت کرده رو هر ریجنی باشی قیمت یکیه
هنوز هم تو ریجن های دیگه قیمت ها ارزون ترن شاید نسبت به قدیم گرون تر باشن اما هنوز نسبت به ریجن های اروپا و امریکا پایین تر در میاد

• Like
Reactions: m.d.makan
عمده فراموش هورایزون تو همین اوایل، تو پیش فروش بود که سر گند سونی بود که قوانین استیم یکم سخت گیرانه شد. همه ریختن آرژانتین 5-7 دلاری خریدن و بعد قوانین تغییر ریجن استیم عوض شد.
البته رو اپیک ریجن ارزونتر داریم
2021-05-15_18-29-58.jpg

عموما روسیه و ترکیه و هند و ارژانتین پایین ترین قیمتا رو دارن ولی سونی اینجا، بعد از اون خرابکارری پیش فروشش روسیه رو از قطر کویت عربستانم گرونتر کرد.

• Like
Reactions: Metiten
فعلا با کنسولش خوشخوشانشه وگرنه کل ناشرا و کمپانیا فهمیدن PC معدن طلاست نینتندو هم به موقعش :-" :p دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
نینتندو خیلییییی چیزتر از این حرفاست:دی
امیدوارم چیز بمونه و به سونی بفهمونه که میتونه این کارها نکنه و موفق باشه:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or