صحبت های Lionhead درباره تکنولوژی های بصری Milo and Kate

Gartall

کاربر سایت
تکنولوژی شگفت انگیز برای xbox360
چندی قبل به گوش رسید که پروژه بسیار بزرگ milo هنوز زنده است .
اقای Ben Sugden از سران برنامه نویسان استادیو lionhead در کنفرانس GDC2011 از انجین جدید که قرار است برای milo and kate استفاده گردند پرده برداری کردند .

خلاصه قابلیتها :

Milo & Kate Art Direction
Modellinng tool and pipeline
Build pipelinne
Compression and streaming
Virtual Texturing
Real-Time global illumination solution

در این فایل pdf تمام تکنیک های به کار برده را میتونید به صورت کاملا تخصصی مطالعه کنید .
http://miciwan.com/GDC2011/GDC2011_Mega_Meshes.pdf

This is a new engine created by Lionhead Studio , this engine use Mega Meshes for create a world of 100 billion polygons , virtual texture streaming system (megatexture)and a novel real-time global illumination

ویرایش :

خب بالاخره ویدئوی مربوطه به GDC تو یوتوب قرار گرفت ! به این چیزها که خودشون گفتن دقت کنید :
Modelling, rendering and lighting a world made of 100 billion polygons

از یه نورپردازی واقعا پیچیده وشگفت اور استفاده شده همراه با سایه زنی های بسیار دقیق و کاملا عمق دار , مدل سازی که روی اجسام و اشیاء به صورت کاملا 3D طراحی شدند . polygons های که روی تک تک اجسام پیاده شده را نگاه کنید . حجم تکسچر ها هم به مدد Virtual Texturing فوق العاده هست که تو ویدئو همین تکنیک Virtual Texturing را نشون میده . محیطها طبق معمول طراحی بسیار زیبای فانتزی داره . چیزی که من دیدم برای نسل بعد نیست ولی برای این نسل حاضر کنسول ها هم نیست! ولی running on XBOX360 ! در کل Lionhead دست به کار بزرگی زده .
تو ویدئو دوم هم میتنید Real-Time global illumination solution ببینید .
http://www.youtube.com/watch?v=M04SMNkTx9E&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=cdcqtjlBWCE&feature=player_embedded

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Old Hero and PXG
ویدئویی که تو پست 55بود را دیدم!
کیفیت textureها به نظرم کم بود! ولی نورپردازی تو اتاق نسبتا عالی بود!
البته از سخت افزار کنسول انتظار شاهکار یا معجزه نداریم!

مشکل این جا نیست که عالی یا خوب نیست بلکه یک دستی درش دیده نمیشه .

بیرونش برای یک کنسول عالی هستش البته با توجه به این که بازی FPS و..... نیست اما داخلش واقعا باید از بیرونش یاد بگیره .:|

ویدئویی که تو پست 55بود را دیدم!
کیفیت textureها به نظرم کم بود! ولی نورپردازی تو اتاق نسبتا عالی بود!
البته از سخت افزار کنسول انتظار شاهکار یا معجزه نداریم!

البته شما هم این چند روزه نشون دادی اصلا میانه خوبی با کنسول نداری .چون دقیقا دست را گذاشتی روی نکاتی از گرافیک بازی که دقیقا نکته قوت بازی بود ! که اتفاقا هم دقیقا روی همین نکات این ویدئو داره مانور میده که در نهایت به نظر کارشناسان بازی سنتر شد افتضاح ! جای نگرانی داره . نورپردازی هم که دیگه کمتر از شگفت انگیز نیست حالا اگه مجبورم میکنید ؟ باید یه توضیحی هم از تکنیکهای همین نورپردازی و سایه زنیهاش بدم ؟ چون استاتید بازی سنتر فقط دوست دارن بازی را از نمای بصری نکاه کنن و هیچ کاری با قسمت تکنیکی ندارند .
----------------------------------------------
سعی کردم از نزدیکترین نما بازی که تکسچرها را به نمایش میذاره را اینجا اپلود کردم . با حداقل 15 برابر زوم که روش کرده ! میزان تکسچر ها را نگاه کنید کافیه به بالشتک و پله های چوبی که با چندین برابر زوم گرفتم نگاه کنید هرچند اطمینان دارم بازم میگید اگه به همین تصاویر ما توجه کنیم پی به افتضاح بودش میبریم !

تو این عکس هم به نوع سایه زنی که درکش واقعا سخت نیست ! یه نگاهی بکنید :

الان اگه دلتون میخواد اون بازیهایی که قبلا خیال داشتید تکسچرهاش معجزه بوده حتی از زاویه دور تر بزارم کنار این که پی به اون حرفهای خنده دار ببرید ؟!

آخرین ویرایش:
----------------------------------------------
سعی کردم از نزدیکترین نما بازی که تکسچرها را به نمایش میذاره را اینجا اپلود کردم . با حداقل 15 برابر زوم که روش کرده ! میزان تکسچر ها را نگاه کنید کافیه به بالشتک و پله های چوبی که با چندین برابر زوم گرفتم نگاه کنید هرچند اطمینان دارم بازم میگید اگه به همین تصاویر ما توجه کنیم پی به افتضاح بودش میبریم !

تو این عکس هم به نوع سایه زنی که درکش واقعا سخت نیست ! یه نگاهی بکنید :

الان اگه دلتون میخواد اون بازیهایی که قبلا خیال داشتید تکسچرهاش معجزه بوده حتی از زاویه دور تر بزارم کنار این که پی به اون حرفهای خنده دار ببرید ؟!

انصافا شما با دقت به تصاویری که گذاشتی دقت کن!پی به کیفیت textureخواهی برد!خوبه تازه خودتم می گی افتضاح هست عزیز!
من اصلا نمی خوام منکر این تکنولوژِ جدید روی 360بشم!
اینا فقط می خوان گرافیک بصری زیبا باشه یعنی در یک نمای کلی همه چیز زیبا باشه اما وقتی نزدیک میشی می بینی که جزئیات پایین هستش!

انصافا شما با دقت به تصاویری که گذاشتی دقت کن!پی به کیفیت textureخواهی برد!خوبه تازه خودتم می گی افتضاح هست عزیز!
اینا فقط می خوان گرافیک بصری زیبا باشه یعنی در یک نمای کلی همه چیز زیبا باشه اما وقتی نزدیک میشی می بینی که جزئیات پایین هستش!

منم که بالا گفتم که به نظر شما افتضاح هست :|
من بهت فرصت میدم بری برام اون بازی که مد نظرته پیدا کنی و با این مقدار زوم مثل پله ها تصویر بگیری تا به کیفیت تکسجرها نگاه کنیم . از تصاویر bullshot هم استفاده نمیکنی .

آخرین ویرایش:

عزیز همه دارن از کیفیت بالای تکسچر ها صحبت میکنن شما میای میگی بد بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم در نظر بگیرید این فقط یه نمایش بود از قدرت این برنامه و هنوز یه بازی یا .... رو با این برنامه شبیه سازی نکردن.نمیدونم شما تست گرافیک 9800GTX رو دیدید یا نه قبل از این که بیاد یه محیط که گرافیکش باور کنید از 128 هم کمتر بود داشت لود میکرد اما همون تصویر از تمام قدرت کارت استفاده میکرد.اونم به این دلیل که توش لبه ها خیلی کم بود و .... قرار باشه یه ویدئو توپ بدن بیرون خوب طراحی محیط خیلی زمان میبره و فعلا زوده.یا مثلا توپی که تو گرافیک 7300 بالا و پایین میره.حالا با توجه به این حرف ها این ویدئو یه شاهکاره.;)

جالبه که یکی از برنامه نویس های این موتور گرافیکی (Michał Iwanicki) که به همراه Ben Sudgen در GDC این Engine رو معرفی کردند، 1 ماهی هست که در Naughty Dog مشغول کار هستند. یعنی دقیقآ همزمان با معرفی این Engine به خدمت Naughty Dog در اومدن.
http://www.linkedin.com/pub/michał-iwanicki/4/437/a86

جالبه که یکی از برنامه نویس های این موتور گرافیکی (Michał Iwanicki) که به همراه Ben Sudgen در GDC این Engine رو معرفی کردند، 1 ماهی هست که در Naughty Dog مشغول کار هستند. یعنی دقیقآ همزمان با معرفی این Engine به خدمت Naughty Dog در اومدن.
http://www.linkedin.com/pub/michał-iwanicki/4/437/a86

با توجه به کامنت ها جالب این تاپیک ، یعنی ND علاقه زیادی به تکسچر های بی کیفیت و مدل ها فوق العاده بی جزئیات داشته ! و این 100 میلیارد Polygon استفاده شده از نظر بعضی دوستان اینجا پشمک حساب میشه.
بالاخره به یه نتیجه ای داریم اینجا میرسیم

• Like
Reactions: Dreadlord
قضیه 100 میلیارد پلیگان نتیجش این میشه:

dha4jq2rzg6l8g2ih6g4.jpg

gnkq9tp8g383vb17te72.jpg

که طراحی هر شیء خیلی با دقت و هر قسمتش جدا جدا طراحی میشه. مثلا به کتاب های تو کتابخونه یا پشتی های مبل نگاه کنید میبینید حجم دارن و مثل خیلی از بازیها کل شیء یکدست و به هم چسبیده نیست.

قضیه از این قراره که مبل با پشتی هاش و بالش هاش که روش هستند یک تیکه طراحی نکردند . بلکه هر کدوم را جدا به صورت کاملا 3d طراحی کردند و روشون Polygon انجام شده و بعد گذاشتند روی هم و با همین روال نورپزدارزی و سایه زنی شده که نتیجش یه چیزه بمانند طبیعی میشه . هرچند به راحتی میشه تشخیص داد که چقدر همه چیز برجسته به نظر میاد ولی اگر به چشمهاتون اطمینان ندارید مراجعه کنید به فایل pdf .
حتی گلدونهای و کتابهای داخل کتابخونه هم اینطوره . از همه بیشتر چیزی که مورد توجهه سایه زنی تو بازیه اون عکسی که بالا گذاشتم دقت کنید زیر پایه های میز و حتی موکت های روی زمین حتی شیار های پارچه روی مبل بسیار با دقت و ریزبینانه سایه زنی شدند و همچنین حالت یک دست هم نداره طوری هست که مثل اینکه تک تک اون سایه های بسیار ریز تحت تاثیر نور محیط قرار گرفتند و روی هم سایه انداختند .

این استدیوی ND هم عجب مارمولکی هستند :دی

قضیه از این قراره که مبل با پشتی هاش و بالش هاش که روش هستند یک تیکه طراحی نکردند . بلکه هر کدوم را جدا به صورت کاملا 3d طراحی کردند و روشون Polygon انجام شده و بعد گذاشتند روی هم و با همین روال نورپزدارزی و سایه زنی شده که نتیجش یه چیزه بمانند طبیعی میشه . هرچند به راحتی میشه تشخیص داد که چقدر همه چیز برجسته به نظر میاد ولی اگر به چشمهاتون اطمینان ندارید مراجعه کنید به فایل pdf .
حتی گلدونهای و کتابهای داخل کتابخونه هم اینطوره . از همه بیشتر چیزی که مورد توجهه سایه زنی تو بازیه اون عکسی که بالا گذاشتم دقت کنید زیر پایه های میز و حتی موکت های روی زمین حتی شیار های پارچه روی مبل بسیار با دقت و ریزبینانه سایه زنی شدند و همچنین حالت یک دست هم نداره طوری هست که مثل اینکه تک تک اون سایه های بسیار ریز تحت تاثیر نور محیط قرار گرفتند و روی هم سایه انداختند .

اینطوری هر بازی ساختش 9 سال طول میکشه..:d

با توجه به کامنت ها جالب این تاپیک ، یعنی ND علاقه زیادی به تکسچر های بی کیفیت و مدل ها فوق العاده بی جزئیات داشته ! و این 100 میلیارد Polygon استفاده شده از نظر بعضی دوستان اینجا پشمک حساب میشه.
بالاخره به یه نتیجه ای داریم اینجا میرسیم

رابطه حمیدرضا گودرزی و شقایق فراهانی!
مگه ND اومده این انجین رو مورد استفاده قرار داده که به این نتیجه خارق العاده دست یافتین؟
---------------
Mega Mesh الگوریتم های با ارزشی داره که میشه گفت همون کاری رو برای Polygon ها میکنه که الگوریتم Mega Texture برای تکسچرها میکنه. اما همچنان از دید من این انجین تکسچرهای معمولی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or