صحبت های Lionhead درباره تکنولوژی های بصری Milo and Kate

Gartall

کاربر سایت
تکنولوژی شگفت انگیز برای xbox360
چندی قبل به گوش رسید که پروژه بسیار بزرگ milo هنوز زنده است .
اقای Ben Sugden از سران برنامه نویسان استادیو lionhead در کنفرانس GDC2011 از انجین جدید که قرار است برای milo and kate استفاده گردند پرده برداری کردند .

خلاصه قابلیتها :

Milo & Kate Art Direction
Modellinng tool and pipeline
Build pipelinne
Compression and streaming
Virtual Texturing
Real-Time global illumination solution

در این فایل pdf تمام تکنیک های به کار برده را میتونید به صورت کاملا تخصصی مطالعه کنید .
http://miciwan.com/GDC2011/GDC2011_Mega_Meshes.pdf

This is a new engine created by Lionhead Studio , this engine use Mega Meshes for create a world of 100 billion polygons , virtual texture streaming system (megatexture)and a novel real-time global illumination

ویرایش :

خب بالاخره ویدئوی مربوطه به GDC تو یوتوب قرار گرفت ! به این چیزها که خودشون گفتن دقت کنید :
Modelling, rendering and lighting a world made of 100 billion polygons

از یه نورپردازی واقعا پیچیده وشگفت اور استفاده شده همراه با سایه زنی های بسیار دقیق و کاملا عمق دار , مدل سازی که روی اجسام و اشیاء به صورت کاملا 3D طراحی شدند . polygons های که روی تک تک اجسام پیاده شده را نگاه کنید . حجم تکسچر ها هم به مدد Virtual Texturing فوق العاده هست که تو ویدئو همین تکنیک Virtual Texturing را نشون میده . محیطها طبق معمول طراحی بسیار زیبای فانتزی داره . چیزی که من دیدم برای نسل بعد نیست ولی برای این نسل حاضر کنسول ها هم نیست! ولی running on XBOX360 ! در کل Lionhead دست به کار بزرگی زده .
تو ویدئو دوم هم میتنید Real-Time global illumination solution ببینید .
http://www.youtube.com/watch?v=M04SMNkTx9E&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=cdcqtjlBWCE&feature=player_embedded

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Old Hero and PXG
واقعا این حرفشون خیلی خنده داره ! 100،000،000،000 POLYGONS .
100 میلیارد فقط برای یک همچین اتاقی ؟ تازه نتیجه اش بشه این ؟ کاغذ مظلق ؟
همین رو اگر نور رو ازش حذف کنیم میشه یک فاجعه در حد همون VIVA PINATA .
این هیچ ربطی به استفده کردن از میلیاردها POLYGONS نداره که پس چون این تعداد رو داره پس خیلی گرافیکش بالاست . پس خیلی REALISTIC شده . نه !
شما بیاید رزولوشنش رو هم در نظر بگیرید . همون چند هزار میلیارد پلی رو وقتی تو یک رزولوشن پایین رندر کنی نتیجه اش افتضاح میشه .
ایشون میگه سایه زنی . خب این SHADOW ها که از ابتدا با کنسول این نسل بوده . فرقی نکرده . فقط دون دون شده . شما بازی GTA IV رو در نظر بگیرید . وقتی QUALITY SHADOW رو MEDIUM یا LOW میکردید همین دون دون شدن و یک پارچه نبودن رو در سایه ها می تونستید ببینید .
اصول کار 3D که فرقی نکرده . همونه فقط ابزار و روش هاشون زیادتر و متنوع شده .
در لینک زیر یکی از SCENE ها از کار خودم رو نشونتون می دم که ببینید رزولوشن چه نقش مهمی رو بازی می کنه بعلاوه استفاده از نورپردازی و سایه زنی قوی می تونه چه تاثیری روی محیط و نزدیک کردنش به واقعیت داشته باشه .
البته میزان POLYGONS این کار میلیاردی نیست . اما TEXTURE RESOLUTION ها هم بسیار مهم هستند چراکه برای یک کنسول لود کردن و یا دیر لود شدن تکسچرها یکیش از همین رزولوشن و کیفیت بالای TEXTURE منشاء می گیره و توان پردازشی رو تا حدی کاهش میده .
البته این یک single frame render هست و انیمیشن کردنش بسیار وقت گیر و زمان بره.
و صد البته از کنسول چیزی فرای این هم نمیشه انتظار داشت هر چند که بازی هایی رو از همین کنسول دیدیم که برای چند سال قبل بوده اما خیلی بهتر از چیزیه که امروز و با این عکس ها دارن براش تبلیغ می کنن .
vt3y9i63plylhg9hx8j3.jpg

• Like
Reactions: amirmahmood
در مقایسه با اون بازی هایی که اسمشون رو نمیارن ضعیفن... اما در مقایسه با بقیه بازی ها معمولی هستن. (اگه محیط open world باشه)
فکر نمیکنی اگه این گرافیک بخواد خیلی تکستچرهای ریز داشته باشه سبک گرافیکش Realistic میشه؟ الان گرافیکش یه حالت فانتزی داره، در صورتی که اگه بخواد خیلی تکستچرهاش زیاد باشن میشه یه چیزی مثل این عکس بالایی که دوستمون گذاشته (یعنی Realistic میشه). مثلا من الان یه انیمیشنی گرفتم، نگاه که میکنم سطح روی اشیاء مختلفش از بعضی بازیها هم صاف تره:دی چون سبک ویژوالیش اونجوریه.

8019mv181bbzyhjfh9e.jpg

در واقع Lionhead طبق معمول بیشتر از اینکه بخواد از لحاظ تکنیکی آدم رو تحت تاثیر قرار بده، خواسته از لحاظ بصری بازی زیباتر باشه (هر چند تکنیکیش هم خیلی خوبه). پس من فکر نمیکنم اشکال از موتور باشه، احتمالا خود Lionhead اینجوری طراحی کرده.

به نظر من که فوقالعاده بود با چنین سخت افزاری ...

در واقع Lionhead طبق معمول بیشتر از اینکه بخواد از لحاظ تکنیکی آدم رو تحت تاثیر قرار بده، خواسته از لحاظ بصری بازی زیباتر باشه (هر چند تکنیکیش هم خیلی خوبه). پس من فکر نمیکنم اشکال از موتور باشه، احتمالا خود Lionhead اینجوری طراحی کرده.
به شدت موافقم ...

اقا اصلا راه نميده اين !!
من نخصص خاصي در اين زمينه ندارم !!
اما چيزي كه ميبينم در اون حد بزرگ نيست كه دوستان ازش دفاع ميكنن !
نميگم بده، در حدي كه بحثش ميشه نيست !

فکر نمیکنی اگه این گرافیک بخواد خیلی تکستچرهای ریز داشته باشه سبک گرافیکش Realistic میشه؟ الان گرافیکش یه حالت فانتزی داره، در صورتی که اگه بخواد خیلی تکستچرهاش زیاد باشن میشه یه چیزی مثل این عکس بالایی که دوستمون گذاشته (یعنی Realistic میشه). مثلا من الان یه انیمیشنی گرفتم، نگاه که میکنم سطح روی اشیاء مختلفش از بعضی بازیها هم صاف تره:دی چون سبک ویژوالیش اونجوریه.

8019mv181bbzyhjfh9e.jpg

اینو به فرخ بگو که خیلی هیجان زده شده و چنان تعریف می کنه، تیتر میزنه انگار این انجین از فضا اومده :دی
من که همون اول گفتم سبک این انجین به درد بازی های Lionhead میخوره.

واقعا این حرفشون خیلی خنده داره ! 100،000،000،000 POLYGONS .
100 میلیارد فقط برای یک همچین اتاقی ؟ تازه نتیجه اش بشه این ؟ کاغذ مظلق ؟

100 میلیارد پلیگان را روی یک توپ هم میشه پیاده کرد ! چه بمونه تو یک اتاق بشه استفاده کرد . بقیه حرفات همین شکلیه !
اینو به فرخ بگو که خیلی هیجان زده شده و چنان تعریف می کنه، تیتر میزنه انگار این انجین از فضا اومده :دی
من که همون اول گفتم سبک این انجین به درد بازی های Lionhead میخوره.

پس اول برو تیتر خبر رسانی سایتهای خارجی را بخون بعد بیا به ماله من گیر بده . وقتی میگم روی کنسول ها نسل حاضر شدنی نیست مثل 100 billion polygons ! حالا واقعا gpu تو 360 حداکثر میدونی چقدر polygons میتونه استفاده کنه !؟ یه بازی میتونه گرافیکش یونیک باشه ولی بهترین نباشه ! منم از جمله بهترین استفاده نکردم و یا تکنیکی ترین استفاده نکردم !
و سوال دیگه اینه که با تکسچرها میدونی چیها میشه پیاده کرد ؟ مثلا میدونی تو بازی rage تکسچرها چه خاصیتی دارند که میتونی حتی انقباض ماهیچه ها دست را تشخیص داد ؟ اینا فقط به خاطر تکسچرهای حجیمش نیست !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Soheil:.
رابطه حمیدرضا گودرزی و شقایق فراهانی!
مگه ND اومده این انجین رو مورد استفاده قرار داده که به این نتیجه خارق العاده دست یافتین؟
---------------
Mega Mesh الگوریتم های با ارزشی داره که میشه گفت همون کاری رو برای Polygon ها میکنه که الگوریتم Mega Texture برای تکسچرها میکنه. اما همچنان از دید من این انجین تکسچرهای معمولی داره.

جوابی که شما نقل قول کردی مربوط به افرادی بود که کلا انجین و همه چیزش رو میخوان ببرن زیر سوال ! بدون اینکه 1% چیزی در موردش بدونن

نظر شما هم در مورد تکچسر مطمئنا محترم هست اما شما داری با بازی هایی مقایسه میکنید که کاملا Real هستن نه فانتزی
اگه بازی فانتزیی با این کیفیت میشناسید خوشحال میشم بگید

خبر جدیدی نیومد؟؟؟؟؟؟
خدا کنه رو بازی های انحصاری این روش رو پیاده کنن.فرض کنید gers of war بعدی از این تکنولوژی استفاده کنه.یا اون بازی ای که سازندگان کرایسیس دارن انحصاری برای 360 درست میکنن از این تکنولوژی توش استفاده شه.:-o:d:)):-ob-)b-)b-)b-)

تمام این مشکلات وحرف حدیثها برا این هستش که فرخ این خبر رو گذاشت و از بد روزگار خبر مربوط به یکی از زیرشاخه های ماکروسافت بود.

من زیاد از این پروزه اطلاعات ندارم فقط میدونم میخوان یک کاراکتر بازی بسازن که مثل انسان با بازی کننده حرف بزنه که اگه اینجور باشه اونقدر هم دور از فکر نیست
البته منظور من مغز یک انسان نیست
اما میتونن کاری کنن که به همه سوالهایی که میپرسیم جواب بده و نه فقط یک جواب بلکه برای هر سوال چند جواب داشته باشه
یک نفر هر چقدرم فکر کنه فکر نمیکنم به 7000 تا هم سوال یا جواب و صحبت برسه (البته منظورم سوال و جوابهای رایجه)
حالا این سوالها یا صحبتها اغلب میتونه راجع به بازی باشه مثل از شخصیت بازی بپرسیم چرا تو این شکلی هستی براش یک جواب در نظر گرفته باشن
یا مثلا چرا خونه شما این شکلی یا از چه ورزشی خوشت میاد یا من از فوتبال خوشم میاد نظر تو چیه یا تو پیتزا دوست داری یا من مریضم از همینجور چیزا
اینا کافیه این سوالها و صحبتها رو پیدا کنن تا اکثر حرفها رو بتونن تو بازی وارد کنن و اگه بخوان برای هر سوال چند جواب ( مثلا سه تا) هم در نظر بگیرن از هفت هزار تا صحبت یا سوال میشه بیست و یک هزار تا که انقدرم دور از فکر نیست
و برای اونایی که نمیدونن بگم یک سر به اینجا بزنین این یک چت با ربات یعنی هوش مصنوعی با شما صحبت میکنه البته انگلیسیه
http://alice.pandorabots.com/
برای صحبتها بود البته نظر من

من زیاد از این پروزه اطلاعات ندارم فقط میدونم میخوان یک کاراکتر بازی بسازن که مثل انسان با بازی کننده حرف بزنه که اگه اینجور باشه اونقدر هم دور از فکر نیست
البته منظور من مغز یک انسان نیست
اما میتونن کاری کنن که به همه سوالهایی که میپرسیم جواب بده و نه فقط یک جواب بلکه برای هر سوال چند جواب داشته باشه
یک نفر هر چقدرم فکر کنه فکر نمیکنم به 7000 تا هم سوال یا جواب و صحبت برسه (البته منظورم سوال و جوابهای رایجه)
حالا این سوالها یا صحبتها اغلب میتونه راجع به بازی باشه مثل از شخصیت بازی بپرسیم چرا تو این شکلی هستی براش یک جواب در نظر گرفته باشن
یا مثلا چرا خونه شما این شکلی یا از چه ورزشی خوشت میاد یا من از فوتبال خوشم میاد نظر تو چیه یا تو پیتزا دوست داری یا من مریضم از همینجور چیزا
اینا کافیه این سوالها و صحبتها رو پیدا کنن تا اکثر حرفها رو بتونن تو بازی وارد کنن و اگه بخوان برای هر سوال چند جواب ( مثلا سه تا) هم در نظر بگیرن از هفت هزار تا صحبت یا سوال میشه بیست و یک هزار تا که انقدرم دور از فکر نیست
و برای اونایی که نمیدونن بگم یک سر به اینجا بزنین این یک چت با ربات یعنی هوش مصنوعی با شما صحبت میکنه البته انگلیسیه
http://alice.pandorabots.com/
برای صحبتها بود البته نظر من

این یه قسمت از پروژست قسمت مهم دیگه بالا بردن چند برابری کیفیت و گرافیکه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or