صحبت های Lionhead درباره تکنولوژی های بصری Milo and Kate

Gartall

کاربر سایت
تکنولوژی شگفت انگیز برای xbox360
چندی قبل به گوش رسید که پروژه بسیار بزرگ milo هنوز زنده است .
اقای Ben Sugden از سران برنامه نویسان استادیو lionhead در کنفرانس GDC2011 از انجین جدید که قرار است برای milo and kate استفاده گردند پرده برداری کردند .

خلاصه قابلیتها :

Milo & Kate Art Direction
Modellinng tool and pipeline
Build pipelinne
Compression and streaming
Virtual Texturing
Real-Time global illumination solution

در این فایل pdf تمام تکنیک های به کار برده را میتونید به صورت کاملا تخصصی مطالعه کنید .
http://miciwan.com/GDC2011/GDC2011_Mega_Meshes.pdf

This is a new engine created by Lionhead Studio , this engine use Mega Meshes for create a world of 100 billion polygons , virtual texture streaming system (megatexture)and a novel real-time global illumination

ویرایش :

خب بالاخره ویدئوی مربوطه به GDC تو یوتوب قرار گرفت ! به این چیزها که خودشون گفتن دقت کنید :
Modelling, rendering and lighting a world made of 100 billion polygons

از یه نورپردازی واقعا پیچیده وشگفت اور استفاده شده همراه با سایه زنی های بسیار دقیق و کاملا عمق دار , مدل سازی که روی اجسام و اشیاء به صورت کاملا 3D طراحی شدند . polygons های که روی تک تک اجسام پیاده شده را نگاه کنید . حجم تکسچر ها هم به مدد Virtual Texturing فوق العاده هست که تو ویدئو همین تکنیک Virtual Texturing را نشون میده . محیطها طبق معمول طراحی بسیار زیبای فانتزی داره . چیزی که من دیدم برای نسل بعد نیست ولی برای این نسل حاضر کنسول ها هم نیست! ولی running on XBOX360 ! در کل Lionhead دست به کار بزرگی زده .
تو ویدئو دوم هم میتنید Real-Time global illumination solution ببینید .
http://www.youtube.com/watch?v=M04SMNkTx9E&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=cdcqtjlBWCE&feature=player_embedded

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Old Hero and PXG
خب بالاخره ویدئوی مربوطه به GDC تو یوتوب قرار گرفت ! به این چیزها که خودشون گفتن دقت کنید :
Modelling, rendering and lighting a world made of 100 billion polygons

از یه نورپردازی واقعا پیچیده وشگفت اور استفاده شده همراه با سایه زنی های بسیار دقیق و کاملا عمق دار استفاده شده مدل سازی که روی اجسام و اشیاء به صورت کاملا 3D طراحی شدند . polygons های که روی تک تک اجسام پیاده شده را نگاه کنید . حجم تکسچر ها هم به مدد Virtual Texturing فوق العاده هست ! که تو ویدئو همین تکنیک Virtual Texturing را نوشن میده . محیطها طبق معمول طراحی بسیار زیبای فانتزی داره . چیزی که من دیدم برای نسل بعد نیست ولی برای این نسل حاضر کنسول ها هم نیست! ولی running on XBOX360 ! در کل Lionhead دست به کار بزرگی زده .
http://www.youtube.com/watch?v=M04SMNkTx9E&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=cdcqtjlBWCE&feature=player_embedded

واقعا نورپردازی و جزئیات بالا بود ! ... بدجور منتظر استفاده از این تکنولوژی در بازی که Lionhead در E3 قراره معرفی کنه هستم ! !

• Like
Reactions: .:Soheil:.
خیلی عجیب بود سبک گرافیکش! یه جواریی تلفیق واقعیت و فانتزی بود، یعنی نه دقیق میشه بهش گفت فانتزی، نه میشه گفت Realistic:دی ولی هر چی بود، خیلی زیبا و هنری از کار دراومده. جزئیات و نورپردازی واقعا عالی بود (هرچند باید تو یه بازی ببینیم تا نظر بدیم).

سبک گرافیکش هم به Fable میخوره، هم شبیه اون ویدیوهای مایلوئه:دی ولی کلا خوشحالم که Lionhead موتور نخ نما شده ی Fable رو انداخت دور، چون علاوه بر اینکه از لحاظ گرافیکی دیگه خیلی معمولی شده بود، کلی هم باگ و مشکلات دیگه داشت.
Lionhead هم از لحاظ تکنیکی انقدر شاخ بود و نمیدونستیم؟:دی

از یه نورپردازی واقعا پیچیده وشگفت اور استفاده شده همراه با سایه زنی های بسیار دقیق و کاملا عمق دار , مدل سازی که روی اجسام و اشیاء به صورت کاملا 3D طراحی شدند . polygons های که روی تک تک اجسام پیاده شده را نگاه کنید . حجم تکسچر ها هم به مدد Virtual Texturing فوق العاده هست که تو ویدئو همین تکنیک Virtual Texturing را نشون میده . محیطها طبق معمول طراحی بسیار زیبای فانتزی داره . چیزی که من دیدم برای نسل بعد نیست ولی برای این نسل حاضر کنسول ها هم نیست! ولی running on XBOX360 ! در کل Lionhead دست به کار بزرگی زده .

همچین داری ازش تعریف می کنی که انگار گرافیک فوق خفن Crysis روی 360 داره اجرا میشه. کلاً من که جز یه گرافیک فانتزی با texture های ضعیف چیزی ندیدم (که اتفاقاً به سبک بازی های Lionhead می خوره) حالا می خواد 10 به توان 25 پلی گان هم داشته باشه وقتی texture هاش ضعیفن اون تعداد پلی گان به چشم نمیاد.

کلاً من که جز یه گرافیک فانتزی با texture های ضعیف چیزی ندیدم (که اتفاقاً به سبک بازی های Lionhead می خوره) حالا می خواد 10 به توان 25 پلی گان هم داشته باشه وقتی texture هاش ضعیفن اون تعداد پلی گان به چشم نمیاد.

همینجا دوست دارم من کلم را بکوبم به دیوار ! تو همین ویدئو داره نشون میده با چه حجم تکسچری اونم به صورت virtual texture داره کار میکنه داشت دوربین رو زوم میکرد روی تمام اجسام حتی اون قایق که تکسچرها را نشون بده چطور داره پیکسلهای تکسچر براش اضافه میشه ولی شما میگید تکسچر افتضاح بود ؟!:|
شده جریان افتضاحح بودن تکسچرهای rage ! اولین کاری که میکنی بیا برو فیل pdf که بالا ذاشتم را بخون ببین حجم تکسچر ها تو همین ویدئو چقدر بوده بعد بیام باهم بحث کنیم !

اینم بگم شما و یه عده کلا هرچی به غیر ps3 بشه هیچی درش نمیبینید به جزء یه مقدار افکتهای افتضاح نه ؟! واقعا خیلی جالبید !

آخرین ویرایش:
اولین کاری که میکنی بیا برو فیل pdf که بالا ذاشتم را بخون ببین حجم تکسچر ها تو همین ویدئو چقدر بوده بعد بیام باهم بحث کنیم !

باشه حتماً این کار رو انجام میدم ولی برام جای سواله که چطور با خوندن pdf میشه حجم تکسچر رو تو ویدیو دید!

همینجا دوست دارم من کلم را بکوبم به دیوار !

بکوب، راحت باش.

با چه حجم تکسچری اونم به صورت virtual texture داره کار میکنه

این virtual texture رو برای من توضیح بده لطفاً تو که خیلی واردی به این مسائل...

اینم بگم شما و یه عده کلا هرچی به غیر ps3 بشه هیچی درش نمیبینید به جزء یه مقدار افکتهای افتضاح نه ؟! واقعا خیلی جالبید !

شما هم احتمالاً عینک پر تکسچر زدی به چشمت که این ویدیو رو تکسچر خفن و پر از افکت می بینی.

• Like
Reactions: shefer
باشه حتماً این کار رو انجام میدم ولی برام جای سواله که چطور با خوندن pdf میشه حجم تکسچر رو تو ویدیو دید!

بکوب، راحت باش.

شما هم احتمالاً عینک پر تکسچر زدی به چشمت که این ویدیو رو تکسچر خفن و پر از افکت می بینی.

شما یه مورد از تکسچری که قبول داری رو نشون بده تا حداقل بدونیم تکسچر مد نظر شما باید چجوری باشه ؟

همچین داری ازش تعریف می کنی که انگار گرافیک فوق خفن Crysis روی 360 داره اجرا میشه. کلاً من که جز یه گرافیک فانتزی با texture های ضعیف چیزی ندیدم (که اتفاقاً به سبک بازی های Lionhead می خوره) حالا می خواد 10 به توان 25 پلی گان هم داشته باشه وقتی texture هاش ضعیفن اون تعداد پلی گان به چشم نمیاد.
ضعیف؟! شاید تکستچرهاش خیلی فوق العاده نباشه، ولی دیگه گفتن ضعیف نهایت ....ـه:دی

اگه بلد نیستی چی به چیه باشه من برات توضیح میدم ولی سعی کن اون فنبازیت را بزاری کنار چون جدا میگم تو روز روشن به سفید بگی سیاهه بین این همه ادم !

virtual texture یه تکنیکی هست که تو هر لحظه میتونه مقدار پیکسلهای یک محیط یا یک ابجکت و اشیاء و....هرچی دوست داری را تغییر بده .

مثلا وقتی تو به محیطهای دور و مثلا یک سخره نگاه میکنی ممکنه با چندتا دونه ! پیکسل (تکسچر) برات به نمایش بذاره .
مثلا یک سطل اشغال را در نظر بگیر ممکنه تو فاصله 10 متری که قرار داری اون سطل اشغال برات با 4 تا تکسچر نشون داده بشه وقتی نزدیک تر میشی اون 4 تا میشه مثلا 8 تا و باز نزدیک تر میشی اون 8 تا میشه 16 تا و همینطوری میاد بالا تر تا تو یک مقدار تعیین شده ثابت میمونه .
حالا مزایای این تکنیک اینه که دست بازی ساز را خیلی باز تر میذاره نسبت به تکنیکهای قبلی . چون تو تکنیک های قبلی بازیساز مجبوره از پیکسلهای خیلی ریزتر برای محیط استفاده کنه و وقتی یک محدوده فضایی را برای خودش در نظر میگیره برای تکسچرها یه اندازه تعیین میکنه که روی همه چیز در یک میزان به کار برده بشه و یه حالت کاملا یکنواخت را بوجود میاره ! و چون مقدار تکسچرها از لحاظ شمارش نسبت به تکنیک virtual texture بیشتره , بیشتر حافظه گرافیک را اشغال میکنه و بازیساز مجبوره توی محیط از بیشتر چیزها و اعمال تکسچر روی اون ها خود داری کنه مثلا همین محیطهای دور که تو اکثر بازی ها از یه تصویر ثابت یا یه حالت مه مانند بوجود میارن که این ضعف را پوشش بدند .
ولی تو virtual texture و مگا تکسچر چون اندازه پیکسلها دل بخواهی است ! میتونی هرچقدر که دلت میخواد روی محیط تکسچر پیاده کنی که علنا این مورد رو تو draw distance بازی rage قابل درکه مثلا تکسچرهایی که روی سخره ها پیاده شده و........
حتی راه فرار خیلی زیادی هم برای بازی ساز باقی میذاره مثلا وقتی شما تو بازی مثلا به یک مبل یا اشیاء یا حتی یک نما داری نگاه میکنی تکسچرها فقط دارن تو اون نما اجرا میشن و نمای پشتت اون تکسچرهای لازم را نداره ولی وقتی سرت را برگردونی عقب همون لحظه تکسچرها برات اضافه میشن . خودت یک حساب انگشتی برو ببین دست بازی ساز چقدر بازه که بتونه تکسچرهای بینیر تو محیط پاده کنه ؟
تو virtual texture و مگا تکسچر را میتونی یه لامپ کم مصرف در نظر بگیری که با 30 وات نور یک لامپ 100 وات معمولی را میده! ولی چون لامپ کم مصرف وات کمتری مصرف میکنه میتونی 3 تا لامپ را با هم استفاده کنی که تازه مصرفش با یک لامپ معمولی یکی میشه ولی نتیجش میشه 3 برابر نور بیشتر نسبت به لامپ معمولی !

آخرین ویرایش:
ضعیف؟! شاید تکستچرهاش خیلی فوق العاده نباشه، ولی دیگه گفتن ضعیف نهایت ....ـه:دی

بابک جان من ندیده بودم ویدیو رو خوب راست میگه دیگه فقط به مبل قرمز نگاه کن وقتی دور هستش خیلی زیبا به نظر میاد اما وقتی نزدیک میشه مثل فوش میمونه اون یکی مبله که روش گل داره انگار بنفش هم هستش فقط بهش نگاه کن به چوبی هم که درون اتاق استفاده شده توجه کن .

به پیانو نگاه کن درست انگار یک جسم .... هستش وسط یک اتاق .:|

بیرونش واقعا خوب هستش مخصوصا درخت ها و زمین و.... اما واقعا داخلش حرفی برای گفتن نداره که دوستان انقدر تعریف میکنن و کف کردن .

ویدئویی که تو پست 55بود را دیدم!
کیفیت textureها به نظرم کم بود! ولی نورپردازی تو اتاق نسبتا عالی بود!
البته از سخت افزار کنسول انتظار شاهکار یا معجزه نداریم!

• Like
Reactions: sheypooorchi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or