صحبت های Lionhead درباره تکنولوژی های بصری Milo and Kate

Gartall

کاربر سایت
تکنولوژی شگفت انگیز برای xbox360
چندی قبل به گوش رسید که پروژه بسیار بزرگ milo هنوز زنده است .
اقای Ben Sugden از سران برنامه نویسان استادیو lionhead در کنفرانس GDC2011 از انجین جدید که قرار است برای milo and kate استفاده گردند پرده برداری کردند .

خلاصه قابلیتها :

Milo & Kate Art Direction
Modellinng tool and pipeline
Build pipelinne
Compression and streaming
Virtual Texturing
Real-Time global illumination solution

در این فایل pdf تمام تکنیک های به کار برده را میتونید به صورت کاملا تخصصی مطالعه کنید .
http://miciwan.com/GDC2011/GDC2011_Mega_Meshes.pdf

This is a new engine created by Lionhead Studio , this engine use Mega Meshes for create a world of 100 billion polygons , virtual texture streaming system (megatexture)and a novel real-time global illumination

ویرایش :

خب بالاخره ویدئوی مربوطه به GDC تو یوتوب قرار گرفت ! به این چیزها که خودشون گفتن دقت کنید :
Modelling, rendering and lighting a world made of 100 billion polygons

از یه نورپردازی واقعا پیچیده وشگفت اور استفاده شده همراه با سایه زنی های بسیار دقیق و کاملا عمق دار , مدل سازی که روی اجسام و اشیاء به صورت کاملا 3D طراحی شدند . polygons های که روی تک تک اجسام پیاده شده را نگاه کنید . حجم تکسچر ها هم به مدد Virtual Texturing فوق العاده هست که تو ویدئو همین تکنیک Virtual Texturing را نشون میده . محیطها طبق معمول طراحی بسیار زیبای فانتزی داره . چیزی که من دیدم برای نسل بعد نیست ولی برای این نسل حاضر کنسول ها هم نیست! ولی running on XBOX360 ! در کل Lionhead دست به کار بزرگی زده .
تو ویدئو دوم هم میتنید Real-Time global illumination solution ببینید .
http://www.youtube.com/watch?v=M04SMNkTx9E&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=cdcqtjlBWCE&feature=player_embedded

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Old Hero and PXG
عملی که هست همین چند وقت پیش توی یک مسابقه ی معروف از یک هوش مصنوعی فوق پیشرفته استفاده شد که الان جزئیاتش رو یادم نیست.:d
من خودم با توجه به اقتضای رشتم توی این مسائل هم تحقیق کردم. ما امروزه به شکل عملی چیزی به عنوان هوش مصنوعی نداریم! این چیزهایی هم که تو بازیها به عنوان هوش مصنوعی میشناسیم،صرفا یکسری کنشها و واکنشهای اسکریپت شدست که به راحتی توی چالشهای واقعی شکست میخورن.اگر هم از اونها به عنوان هوش مصنوعی یاد میشه صرفا به خاطر اینه که نزدیک ترین واژه به این مسئله هست.روند ایجاد هوش مصنوعی به شدت کند داره پیش میره و در جاهایی کاملا تو بمبست قرار داره! اگر هم در اینده نزدیک خبری از خلق واقعی هوش مصنوعی دیده بشه، مطمئن باش که به هیچ وجه ممکن مشابه رفتار مایلو نیست. مایلو تا سالهای بسیار زیادی فقط به عنوان یک تخیل توی فیلما فقط میتونه وجود داشته باشه!

• Like
Reactions: sheypooorchi
چون تیتر N4G ـه ؟!
چون n4g این حرف را گفته یعنی از رو هوا گفته ؟ الان همین لینک خبر را مثلا تو فرومهای gamespot و gametrailers و ......... دارن روش بحث میکنن اعتبارشون از بازیسنتر و افرادی مثل شما کمتر اومده ؟
اصلا شما خود مقاله را خوندی به نظرت کمتر شگفت انگیز بوده ؟! یعنی اینجا هیچ کس از روی تیترهای n4g خبر نزاشته ؟ خودت را میگم ؟
--------------------------------------------------------------------------------------
اینا هم خبر چند روزه پیش در مورد همین بازی هست :
Microsoft’s Milo Uses Same Technology As James Cameron’s Avatar
http://microsoft-news.com/microsofts-milo-uses-same-technology-as-james-camerons-avatar/

آخرین ویرایش:
تنها چیزی که تو توی خبر آوردی این هست که پروژه سرکاری Milo هنوز هم سرپاست که بیشتر نشون دهنده اعتماد به نفس و کم نیاوردن سازنده هاش هست.
میگم ماکان، یادت که نرفته دقیقا همین حرف ها رو درباره کینکت هم میزدی، نه؟:دی به هر حال گفتم مواظب باشی، چون اگه من هم یادم بره، خیلی های دیگه حواسشون هست و بوکمارک میکنن:دی (بقیه هم همینطور:دی)

من خودم با توجه به اقتضای رشتم توی این مسائل هم تحقیق کردم. ما امروزه به شکل عملی چیزی به عنوان هوش مصنوعی نداریم! این چیزهایی هم که تو بازیها به عنوان هوش مصنوعی میشناسیم،صرفا یکسری کنشها و واکنشهای اسکریپت شدست که به راحتی توی چالشهای واقعی شکست میخورن.اگر هم از اونها به عنوان هوش مصنوعی یاد میشه صرفا به خاطر اینه که نزدیک ترین واژه به این مسئله هست.روند ایجاد هوش مصنوعی به شدت کند داره پیش میره و در جاهایی کاملا تو بمبست قرار داره! اگر هم در اینده نزدیک خبری از خلق واقعی هوش مصنوعی دیده بشه، مطمئن باش که به هیچ وجه ممکن مشابه رفتار مایلو نیست. مایلو تا سالهای بسیار زیادی فقط به عنوان یک تخیل توی فیلما فقط میتونه وجود داشته باشه!
حرفت درسته. ولی به نظرم اگه این پروژه یه روزی بالاخره عرضه بشه , بیشتر شبیه همون حالت اسکریپت شده هست تا اینکه فکر کنیم یه انسان واقعی پشت صفحه تلویزیون نشسته :دی کلآ برای واقعی کردنش نیاز هست که تیم سازنده بشینه ماهها یا حتی سالها فقط روی لغات و جملات کار کنه که واقعآ وقت گیر هست. خیلی از بخش های اون ویدئو رو الآن هم توی بازار داریم (مثل تشخیص کلمات البته به صورت محدود , یا اسکن کردن یه کاغذ و تشخیص رنگش و تعقیب کردن آدم و ...) ولی چیز اساسی به نظر من اینه که هرچیزی به مایلو بگی , بفهمه ! یعنی مثلآ بهش بگی "چه نوع پیتزایی دوست داری" , بتونه راحت جواب بده نه اینکه یه سری چیزهای از پیش تعیین شده باشه. مثلآ وقتی توی اتاق مایلو هستی , بتونی بهش بگی "چرا اتاقت رو آبی رنگ نمیکنی" و بتونه واقعآ جواب بده نه اینکه به زور مجبور باشی یه جمله از پیش انتخاب شده بگی مثل "چراغ رو روشن کن" :دی
کلآ سختی پروژه توی این چیزا هست که به نظر من هم سالها مونده تا به اونجا برسیم و اگه بازی یه روزی عرضه بشه , یه چیز محدود خواهد بود. (از نظر هوش مصنوعی و جواب دادن به بازیکن میگم !!)

میگم ماکان، یادت که نرفته دقیقا همین حرف ها رو درباره کینکت هم میزدی، نه؟:دی به هر حال گفتم مواظب باشی، چون اگه من هم یادم بره، خیلی های دیگه حواسشون هست و بوکمارک میکنن:دی (بقیه هم همینطور:دی)

اتفاقا همین را منم میخواستم بگم البته حرفهای زیادی برای bookmark داره . یکی قضیه کینکت بود . دومیش در مورد crysis 2 و rage و gears 3 یه حرفه جالبی گفته بود که خودم شخصا bookmark کردم :دی حالا Milo and Kate را کاری ندارم .

آخرین ویرایش:
مسله اینه که در اخر واسه کنسول ماکرو منتشرمیشه
حالا دوسال دیگه یا اندی سال دیگه چرا ربطش میدین به دانش و تجربه فرخ یا هرکی دیگه

آخرین ویرایش:
Microsoft’s Milo Uses Same Technology As James Cameron’s Avatar
“Emotion Capture” – Directing Milo

i178112_milokate.jpg

فرخ جان سر در تاپیک بزن ورود فن های پی اس 3 ممنوع:دی(چون طاقت ندارن میخوان نظرشونو به همه تحمیل کنند و به زور بگن میلو و کینکت بده!)
ولی من یه تیکهایی از متنشو خوندم عکسای گرافیک بازیم دیدم!اول فکر کردم واقعیه رفتم تو دل عکس دیدم نه
بازیه!!!!اصلا خیلی خیلی ردیفه!
آقایون شما ها تخصصی بیخیالش بشید:دی
بزاریم ببینیم این لایِن هِد بد قول(سر فیبل 3)میتونه عمل کنه به قولاش!!یا نه!

تیتر N4G این بوده و درست و دقیق هم ترجمه شده. حالا چون تیترش به مذاق شما خوش نمیاد باید یه چیز دیگه نوشته بشه؟
نمیخوام بحث الکی بکنم که آخرش به توهین ختم بشه، اما در نظر من و خیلی های دیگه N4G ذره ای اعتبار نداره. همونجوری که یک کاربر فارس (و...) با زائده محتویات شکمش خبر لینک میکنه توی این سایت و مورد استقبال بینظیر سایت های معروف و نامعروف قرار میگیره...
خبر با مذاق ما خوش نمیاد و... هم میزاریم به حساب کنایه. وگرنه Milo عرضه بشه و تولد جدیدی در عرصه گیم و کلاً الکترونیک باشه ما هم استفاده میکنیم لذت میبریم.
Good Luck

حرفت درسته. ولی به نظرم اگه این پروژه یه روزی بالاخره عرضه بشه , بیشتر شبیه همون حالت اسکریپت شده هست تا اینکه فکر کنیم یه انسان واقعی پشت صفحه تلویزیون نشسته :biggrin1: کلآ برای واقعی کردنش نیاز هست که تیم سازنده بشینه ماهها یا حتی سالها فقط روی لغات و جملات کار کنه که واقعآ وقت گیر هست. خیلی از بخش های اون ویدئو رو الآن هم توی بازار داریم (مثل تشخیص کلمات البته به صورت محدود , یا اسکن کردن یه کاغذ و تشخیص رنگش و تعقیب کردن آدم و ...) ولی چیز اساسی به نظر من اینه که هرچیزی به مایلو بگی , بفهمه ! یعنی مثلآ بهش بگی "چه نوع پیتزایی دوست داری" , بتونه راحت جواب بده نه اینکه یه سری چیزهای از پیش تعیین شده باشه. مثلآ وقتی توی اتاق مایلو هستی , بتونی بهش بگی "چرا اتاقت رو آبی رنگ نمیکنی" و بتونه واقعآ جواب بده نه اینکه به زور مجبور باشی یه جمله از پیش انتخاب شده بگی مثل "چراغ رو روشن کن" :biggrin1:
کلآ سختی پروژه توی این چیزا هست که به نظر من هم سالها مونده تا به اونجا برسیم و اگه بازی یه روزی عرضه بشه , یه چیز محدود خواهد بود. (از نظر هوش مصنوعی و جواب دادن به بازیکن میگم !!)
بابا اینی که تو میخوای آریا، تو این نسل که هیچی، نسل بعد و بعد و بعد از اون هم بعید میدونم عملی بشه. بهترین هوش مصنوعی ها هم اینجوری نیستند.

کلا باید به ماجرای هوش مصنوعی تو صنعت گیم توجه خاصی بشه خیلی هوش عقبه، یعنی هوش که به این ها نمیشه گفت یه سری خزعبلات که موش و سوسک هم ممکن نیست انجام بدن.

حالا چه اسکریپت شده چه واقعی، امیدوارم این مایلو یه گام خوب برداره.

اتفاقا من چند ماه پیش دیدم دیبازی یه خبر زده که پروژه میلو کلا کنسل شده فک کنم نوشته بود مولینو گفته به بن بست رسیدیدم و کلا پروژه رو کنسل کردیم

حرفت درسته. ولی به نظرم اگه این پروژه یه روزی بالاخره عرضه بشه , بیشتر شبیه همون حالت اسکریپت شده هست تا اینکه فکر کنیم یه انسان واقعی پشت صفحه تلویزیون نشسته :دی کلآ برای واقعی کردنش نیاز هست که تیم سازنده بشینه ماهها یا حتی سالها فقط روی لغات و جملات کار کنه که واقعآ وقت گیر هست. خیلی از بخش های اون ویدئو رو الآن هم توی بازار داریم (مثل تشخیص کلمات البته به صورت محدود , یا اسکن کردن یه کاغذ و تشخیص رنگش و تعقیب کردن آدم و ...) ولی چیز اساسی به نظر من اینه که هرچیزی به مایلو بگی , بفهمه ! یعنی مثلآ بهش بگی "چه نوع پیتزایی دوست داری" , بتونه راحت جواب بده نه اینکه یه سری چیزهای از پیش تعیین شده باشه. مثلآ وقتی توی اتاق مایلو هستی , بتونی بهش بگی "چرا اتاقت رو آبی رنگ نمیکنی" و بتونه واقعآ جواب بده نه اینکه به زور مجبور باشی یه جمله از پیش انتخاب شده بگی مثل "چراغ رو روشن کن" :دی
کاملا درسته! توانایی درک گفتار اخرین مرحله ایه که هوش مصنوعی باید طی کنه درحالی که ما امروز در حال تکمیل کردن اولین مرحله اون یعنی توانایی درک محیط قرار داریم!
امروز کسایی که تو این زمینه تو دانشگاه های خوف جهان دارن تحقیق میکنن، به کلی مسئله هوش مصنوعی به شکل مایلو(!) رو گذاشتن کنار و دارن روی مسائل بنیادنین و شاخه های گسسته این تکنولوژی کار میکنن نظیر سیستمهای محاسبات منطقی گسترده و تشخیص محیط و از این چیزا کار میکنن. در واقع اگه یخوایم به شکل مقایسه به این مسئله نگاه کنیم،ما داریم مقایسه ای بین تقابل پيچيدگي فوق العاده و سادگي فوق رو العاده رو انجام میدیم!!
در مجموع هوش مصنوعی ای که بتونه در اخرین مراحل، سه فعل
ادراك (Perception)،استدلال(reasoning) و يادگيري(learning) رو به شکل موازی انجام بده، برای حداقل چند 10 سال یا حتی بیشتر از اون هم درست نخواهد شد.........
این اقا با اون استودیوش اگه واقعا به چنین چیزی رسیده بود، مطمئن باش قبل اینکه بیاد تو جایی مثل e3 تکنولوژیش رو به نمایش بذاره، میرفت در طی یه کنفرانس هوش مصنوعی، مایلو رو در مقابل تست تورینگ قرار میداد تا قشنگ مچاله بشه!
درمجموع میخوام بگم به هیچ وجه مولینیو رو جدی نگیرید:d

• Like
Reactions: Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or