صحبتهای Crytek در مورد جزئیات گرافیک Ryse.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
59347712304286902021.jpg

Cevat Yerli توضیح داد که چگونه اونها در حال استفاده از قدرت Xbox one و Cry engine برای نمایش یک بازی خیره کننده در Ryse پسر روم هستن.
یرلی نشون داد که چطوری بازی از نور پردازی کاملا ریل تایم پشتیبانی میکنه و Cry Engine از همون غالب و فرمتی که فیلمهای سینمایی جلوه های ویژه رو اجرا میکنن پشتیبانی خواهد کرد ، به این معنی که توسعه دهنده های بازی به راحتی میتونن داشته هاشون رو به انجین بازی وارد کنن کاراکتر مدلها در Ryse داری 680 نقطه انعطاف هستن که فقط 180 تای اونها بر روی صورت کاراکترها هست .
بازی از یک نوع نورپردازی نرم بر روی چهره که اساسا شبیه نور پردازی پرتره (تصویر برداری از چهره ) هست به همراه روشنایی مبتنی بر جسم و سایه پشتیبانی میکنه.
Ryse در حال حاضر خیره کننده به نظر میرسه و همه صحنه های سینمایی داخل بازی به صورت ریل تایم توسعه داده شدن و هیچ مدل اختصاصی برای اونها نیاز نیست.تمام صحنه های سینمایی داخل بازی در یک استودیوی موشن کپچر توسط Imaginarium و در خلال 4 هفته فیلمبرداری شدن.اونها از یک کارگردان انیمیشن و بدل کار حرفه ای مرد در استودیوی شاهکار ضبط حرکاتشون استفاده کردن.
همچنین یرلی نشون داد که Ryse به صورت ریل تایم چیزی رو نمایش میده که سه سال پیش برای ساختن یک CGI با اون کیفیت ساعتها برای رندر تنها یک فریم اون زمان نیاز بود!
اونها همچنین مشغول استفاده از سطح پیشرفته ای از تکنیکهایی هستن که جزئیات رو از کاراکترهایی که از دوربین دور میشن کاهش میده.او همچنین به ستایش از قدرت Xbox one پرداخت و گفت ترکیب قدرت Cryengine و Xbox one به اونها این اجازه رو داده که شیوه های فیلم سازی رو به صورت ریل تایم در Ryse به کار بگیرن.

منبع:
http://gamingbolt.com/crytek-details-ryse-graphics-full-real-time-lighting-advanced-level-of-details-praises-xbox-one

02509904203701129623.jpg

آخرین ویرایش:
قصد بی احترامی به کسی ندارم اما اینکه بگی بازی چیزی جز گرافیک نداره دقیقا شبیه اونه که گربه دستش به گوشت نمیرسه و...:دی واقعا چرندی بیش نیست این بحثا

رو گیم پلیش که نمیشه الان اظهار نظر کرد. تا الان چیزی که نشون دادند . یه گرافیک عالی + گیم پلی متوسط ( یه مقدار تکراری . امیدوارم خود بازی متنوع تر از این حرفا باشه)

بلللللللللللله!!!!!از رو همین تریلر سینمایی متوجه این موضوع شدی دیگه?!!!!!:-)
میگفتی بعععععععععععععله بیشتر بهت میومد.

اختیار داری رفیق.
اگه بازی های Crytek فقط یه نقطه قوت داشته باشه، اون گیم‌پلی ـشونه!
عزیز به شخصه از E3 تا به الان چیز خاصی که نشون بده روند گیم پلی رو به بهبوده رو مشاهده نکردم.
قصد بی احترامی به کسی ندارم اما اینکه بگی بازی چیزی جز گرافیک نداره دقیقا شبیه اونه که گربه دستش به گوشت نمیرسه و...:دی واقعا چرندی بیش نیست این بحثا
یک بار دیگه جملتو بخونی احتمالا خودت کلی خواهی خندید.

مقایسه این بازی با بازی های که تا حالا معرفی شده خنده دار هست فکر کنم اینو کلا تو مقایسه ها قرار ندن:d

با نمایش این بازی 50% که به فنا رفت باید به یک چیز دیگه گیر بدن یا نه..؟

من بااینکه خودم فن سونی هستم و به احتمال زیاد ps4 میخرم اما بدونه فن بازی میگم بین این بازی های نسل بعدی که معرفی شده این از نظر گرافیک از همشون بهتره در مورد گیم پلی هم کلا کرایتک بازی های انحصاری رو خوب در میاره مثالشم crysis 1 هست

من بااینکه خودم فن سونی هستم و به احتمال زیاد ps4 میخرم اما بدونه فن بازی میگم بین این بازی های نسل بعدی که معرفی شده این از نظر گرافیک از همشون بهتره در مورد گیم پلی هم کلا کرایتک بازی های انحصاری رو خوب در میاره مثالشم crysis 1 هست

شما احتمالا تریلرها یا عکسهای infamous second son رو دیدی؟؟ یا Battlfield 4 رو

از لحاظ گیم پلی در فقر کامل به سر میبرد.
حالا گیم پلی رو تا بازی نکنی نمیشه درست قضاوت کرد ولی اگه از Ryse انتظار گیم پلی شبیه H&Sهای مرسوم این نسل (و کلا نسل های قبل) رو داری انتظارت اشتباهه.
گیم پلی Ryse بر خلاف بقیه H&Sها Realisticـه (یا حداقل سعی شده Realistic باشه) و بر پایه نبرد تن به تن درست شده. یه چیزی شبیه RPGهایی مثل Oblivion و Skyrim در نمای سوم شخص! البته منهای المان های RPG و جادو و ... شما این دو مدل رو با هم مقایسه کنی میبینی فرسنگ ها باهاشون فاصله داره و بهتره.
حالا اینکه ممکنه تنوعش کم باشه یا خسته کننده بشه یه قضیه دیگه است که تا آدم خودش بازی نکنه، نمیتونه به درستی قضاوت کنه.

خدایا کاشکی کرایسیس جدید رو هر چه زودتر عرضه کنن من از سبک این بازی خوشم نمیاد:| لعنتی ولی عجب گرافیکی داره رسماً داشتم غمه می زدم موقع دیدن تریلر:دی

حالا گیم پلی رو تا بازی نکنی نمیشه درست قضاوت کرد ولی اگه از Ryse انتظار گیم پلی شبیه H&Sهای مرسوم این نسل (و کلا نسل های قبل) رو داری انتظارت اشتباهه.
گیم پلی Ryse بر خلاف بقیه H&Sها Realisticـه (یا حداقل سعی شده Realistic باشه) و بر پایه نبرد تن به تن درست شده. یه چیزی شبیه RPGهایی مثل Oblivion و Skyrim در نمای سوم شخص! البته منهای المان های RPG و جادو و ... شما این دو مدل رو با هم مقایسه کنی میبینی فرسنگ ها باهاشون فاصله داره و بهتره.
حالا اینکه ممکنه تنوعش کم باشه یا خسته کننده بشه یه قضیه دیگه است که تا آدم خودش بازی نکنه، نمیتونه به درستی قضاوت کنه.
Oblivion چرا؟ میشه با سری AC مقایسش کرد:دی اون هم تقریبا همینجوریه مبارزاتش. البته فرقش اینه که اون تمرکز اصلیش رو مبارزه نیست، ولی این هست.
Ryse اتفاقا بیشتر از تنوع، نیاز داره مبارزاتش عمق خوبی داشته باشه. سازنده هاش که ادعا میکنن عمقش خوبه و چالش برانگیزه، ولی باید در عمل ثابت بشه.
از طرفی چون سینماییه، باید داستان و روایتش هم خیلی خوب باشه که سابقه کرایتک زیاد در این زمینه جالب نیست (فقط Crysis 2 یه کم قابل تحمل بود:دی).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or