صحبتهای Crytek در مورد جزئیات گرافیک Ryse.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
59347712304286902021.jpg

Cevat Yerli توضیح داد که چگونه اونها در حال استفاده از قدرت Xbox one و Cry engine برای نمایش یک بازی خیره کننده در Ryse پسر روم هستن.
یرلی نشون داد که چطوری بازی از نور پردازی کاملا ریل تایم پشتیبانی میکنه و Cry Engine از همون غالب و فرمتی که فیلمهای سینمایی جلوه های ویژه رو اجرا میکنن پشتیبانی خواهد کرد ، به این معنی که توسعه دهنده های بازی به راحتی میتونن داشته هاشون رو به انجین بازی وارد کنن کاراکتر مدلها در Ryse داری 680 نقطه انعطاف هستن که فقط 180 تای اونها بر روی صورت کاراکترها هست .
بازی از یک نوع نورپردازی نرم بر روی چهره که اساسا شبیه نور پردازی پرتره (تصویر برداری از چهره ) هست به همراه روشنایی مبتنی بر جسم و سایه پشتیبانی میکنه.
Ryse در حال حاضر خیره کننده به نظر میرسه و همه صحنه های سینمایی داخل بازی به صورت ریل تایم توسعه داده شدن و هیچ مدل اختصاصی برای اونها نیاز نیست.تمام صحنه های سینمایی داخل بازی در یک استودیوی موشن کپچر توسط Imaginarium و در خلال 4 هفته فیلمبرداری شدن.اونها از یک کارگردان انیمیشن و بدل کار حرفه ای مرد در استودیوی شاهکار ضبط حرکاتشون استفاده کردن.
همچنین یرلی نشون داد که Ryse به صورت ریل تایم چیزی رو نمایش میده که سه سال پیش برای ساختن یک CGI با اون کیفیت ساعتها برای رندر تنها یک فریم اون زمان نیاز بود!
اونها همچنین مشغول استفاده از سطح پیشرفته ای از تکنیکهایی هستن که جزئیات رو از کاراکترهایی که از دوربین دور میشن کاهش میده.او همچنین به ستایش از قدرت Xbox one پرداخت و گفت ترکیب قدرت Cryengine و Xbox one به اونها این اجازه رو داده که شیوه های فیلم سازی رو به صورت ریل تایم در Ryse به کار بگیرن.

منبع:
http://gamingbolt.com/crytek-details-ryse-graphics-full-real-time-lighting-advanced-level-of-details-praises-xbox-one

02509904203701129623.jpg

آخرین ویرایش:
من زیاد گیم پلی این بازیو ندیدم. همون نمایش از گیم پلی اولی که دادن، ولی وسط مبارزه هاش همش باید به موقع دکمه میزدی. این حرکتش روی اعصابه. یک سیستم مبارزه مثل God of War براش پیاده میکردن خیلی خیلی قشنگتر از این میشد. گرافیکش هم واقعاً بالاست. نسل بعد امیدوار کننده شد !!!

خوبه اینجا کلی دکتر مهندس داریم اما اونا اونجا دنبال طراح بازی کامپیوتری هستن حالا شما اینجا این شاهکار تکنولوژی رو مسخره میکنین و بخاطر کم شدن تعدادی Polygon از کاراکتر ها بازی رو می کوبن به نظرم که یه فن تمام عیار Sony هستم شعور و احترام هم خوب چیزیه..../:)

اینطور که از تریلر معلومه ماریوس یه سرباز عادی یا فرمانده رده پایینه ولی تو طول بازی ترفیع میگیره و زره و شمشیر و سپر و کلاه بالاتر بهش میدن مثلا تو این دوتا عکس سپر همه سربازای عادی با سپر ماریوس یکیه:

75704878889329386992.jpg

85279480214742400418.jpg

یا زره و کلاهش معمولیه:

10174898634563864196.jpg

83177320507578424945.jpg

ولی یه جا کلاه جدید بهش میدن و از اون به بعد سپر و کلاه و زرهش عوض میشه:

15692627279724266906.jpg

83809708651126295886.jpg

06077903605602073252.jpg

بازی جالبی به نظر میرسه
گرافیکشم خوبه ولی یه چوریه همه چیز خیلی اتو کشیده و براق و تر و تمیزه. یه خورده غیر طبیعی به نظر میرسه

83936759861266590304.jpg

اینم با اجازه از تو تاپیک بازی از پست یکی از بچه ها گذاشتم! :d

بازی از یک نوع نورپردازی نرم بر روی چهره که اساسا شبیه نور پردازی پرتره (تصویر برداری از چهره ) هست به همراه روشنایی مبتنی بر جسم و سایه پشتیبانی میکنه.

71717995962572493854.jpg

آخرین ویرایش:
یکی توضیح بده الان نسل هشتم هستیم یا نهم..!؟

ماکرو همیشه اول نسل پرچم گرافیک رو بلند کرده بعد داده دست باقی شرکتها اون از Gears of War که همه رو تو سال 2005 میخ کوب کرد این هم از Ryse

حالا گرافیک خود بازی یه طرف این شیدرایی که رو زره نام برده اجرا کردن تا ته تو لوزالمعده ی من. کم کردن پولی گونای کاراکتر اصلی واقعا تصمیم درستی بوده نتیجه عالی شده:x

از لحاظ گرافیکی که حرف نداره فقط خدا کنه مثل beyond همش دکمه زنی نباشه چون اونجوری فیلم میشه نه بازی
اگه بتونن تو مبارزات تن به تن نه همگانی کاری کنن که کنترلش مثل گاد آف وار بشه خیلی عالی میشه
بعد که رفت جاهای شلوغ دکمه زنی بشه +البته داستان خوب:)
من فقط تریلرهای قبلی رو که می دیدم چند تا اشکال داشت و امیدوارم تو بازی نهایی حل بشه
مثلا" ضربه که میزد خون طرف یکم میریخت رو زمین اصلا" رو کاراکتر اصلی نمی پاشید
یا اگر دقت کنید گردن یارو رو با شمشیر می زنه ولی هیچگونه خونی وجود نداره
یا روی شن کنار ساحل هیچگونه رد پایی از سربازها به جا نمی مونه در صورتی که زره سنگین تنشون هست
و کلا" زره کاراکتر اصلی در همه زمانها تمیزه.

آخرین ویرایش:
گرافیکش عالیه ولی حیف ایکاش مولتی پلتفرم بود من نهایت بتونم هزینه پی اس 4 رو بدم به نظر من خیلی کار زشتیه یک شرکت به جای اینکه خودش انحصاری بسازه به شرکت های دیگه پول بده که بازیشون رو انحصاری کنند! اونهم به crytek:discussion:

گرافیکش عالیه ولی حیف ایکاش مولتی پلتفرم بود من نهایت بتونم هزینه پی اس 4 رو بدم به نظر من خیلی کار زشتیه یک شرکت به جای اینکه خودش انحصاری بسازه به شرکت های دیگه پول بده که بازیشون رو انحصاری کنند! اونهم به crytek:discussion:

ببخشید میتونم بپرسم زشتی کارش چیه ؟ الان یعنی شرکت های دیگه هم برای ps3 به صورت اختصاصی بازی ساختن بدون اینکه جزو استدیو های سونی باشن کار زشتی انجام دادن :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or