شما دوستان چطوری Xbox 360 خریدین

داستان 360 خریدنه من خیلی غمناکه:biggrin1:

از 3 سال پیش میخواستم 360 بگیرم که هر دفعه یه مشکلی پیش میومد و جلوی رفیقا هم ضایع میشدیم. یه دفعه ضبط ماشین زدن که مجبور شدم برم یکی دیگه بگیرم. یه دفعه پام شکست که مجبور شدم پولی که جمع کردم رو بدم خرج پام:biggrin1:. حدود 50 روز پیش دیگه عضم خودم رو راسخ کردم که دیگه وقتش یه 360 بگیرم به قول معروف گفتنی بزنم تو گوشش. رفتم توی پونک فروشندگیه لباس ( برندس ) . یه هفته مونده بود که حقوقم رو بگیرم یکی از کاربرا به اسم BIG DADYS یه پیغام شخصی داد که من یه ایکس باکس با یه کابل vga و 6 تا بازی دارم منم گفتم 245 خریدارم اونم قبول کرد. بعد یکم با خودم کلنجار رفتم که این قیمتی که دادم خیلی بالاست بهش 230 پیشنهاد دادم و اونم نامردی نکرد قبول کرد. الان 2 روزه خریدم و عین عقده ایا دارم بازی میکنم. ایشالله شما هم به مراد دلتون برسید. یا علی

• Like
Reactions: alisantori
دوستان من یه پستی صفحه قبل دادم که فکر میکنم باعث دعوا شده
تمام چیزایی که نوشتم عین حقیقته و درباره کابل hdmi هم نمیدونم از چی ساخته میشه ولی فکر میکنم چیزی که 5 تومن گرونتره بهتره و در مورد بازیها بگم که من از بازیهای به اصطلاح قاچاقی میخرم زیاد خریدم دونه ای 2000 افتاد و با 10 هزار تومن هم اگه بازی 3000 تومن بخری 3 تا بازی میتونی بخریممممممممممممممممممممم

و از همه مهمتر elite من سفیدههههههههههههههههههههه:laughing::laughing::laughing::biggrin1::biggrin1::biggrin1::lol::bash::bash::punk::punk::excited::excited::excited::excited:

• Like
راستي اتش من زياد دردسر نكشيدم :دي كل خانواده رفتن مسافرت من بخاطره مشكلات سربازي و اينا نميشد كه برم :( برا همين هم گفتم اگه ميخايد من ناراحت نباشم يه XBOX :love: برام بياريد كه آوردن قضيه برميگرده به يه ماه پيش كه من صاحب يه XBOX360 Pro شدم

آخرین ویرایش:
  • Like
من از 4 ماه پیش رفته بودم تو کف xbox چون دیگه کامپیوترم بازی های جدید رو خوب اجرا نمیکرد:(
بعد کم کم وارد بحث XBOX شدم و یه اطلاعاتی در موردش بدست اوردم
بعد هم به دلیل گرونی X360 تو تابستون (X360 ELITE رو 500 تومن میفروخن:eek:)نخریدم تا الان
الان من انقدر خوش حالم که میخوام الان تا فردا صبح بازی کنم

• Like
من از 4 ماه پیش رفته بودم تو کف xbox چون دیگه کامپیوترم بازی های جدید رو خوب اجرا نمیکرد:(
بعد کم کم وارد بحث XBOX شدم و یه اطلاعاتی در موردش بدست اوردم
بعد هم به دلیل گرونی X360 تو تابستون (X360 ELITE رو 500 تومن میفروخن:eek:)نخریدم تا الان
الان من انقدر خوش حالم که میخوام الان تا فردا صبح بازی کنم
خوشي بر جوانان عيب نيست ! حالشو ببر

• Like
من رفتم یگانه خریدم حدود 2 سال پیش.
بعد جالب اینجاست که کنسولو اورد تست کرد بعد من 200 نقد دادم بقیه رو اومدم کارت بکشم که دیدم ای بابا کارت ها امروز کار نمیکردن هیچی خلاصه یه 3 ساعتی معطل شدیم تا بریم بانک پیش داداشم پول بگیرم ازش.(پارسیان بانک ایرانیان)
بعد جالب اینجاست که به من گفت که دستگاه j هست بعد رو جعبه ی کنسول با ماژیک نوشته بود uc بعد که اومدم خونه بازی گذاشتم تو دستگاه فهمیدم دستگاه پال هست:-"
xbox360 دوم هم که کلا 200 تومن پول دادم و x360 تو اوردم خونه و بقیشو 1 ماه بعد دادم
:biggrin1:

آخرین ویرایش:
  • Like
بعد جالب اینجاست که به من گفت که دستگاه j هست بعد رو کنسول با ماژیک نوشته بود uc بعد که اومدم خونه بازی گذاشتم تو دستگاه فهمیدم دستگاه پال هست:-"
:lol::lol::lol::lol::lol:
این تيکش خيلی باحال بود ، تشکر :دی

• Like
اخریش رو اینچنین خریدیم :
صبح از خواب بیدار شدیم،رفتیم بانک پول گرفتیم- رفتیم توپ خونه!وایسادیم همه باز کنند- از همه قیمت گرفتیم-از فروشگاه سونی یک دستگاه -خام خریدم
عصری بردم دادم اقا میثم کپی خور کرد
just it:smile::cool:

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or