شما دوستان چطوری Xbox 360 خریدین

من 15 روزه 360 خریدم یه بار 3 چراغ شد ولی خود به خود درست شد:confused:
فکر کنم شما اشتباه می کنی...
XBOX وقتی فیش تصویر وصل نباشه چراغ قرمز میزنه البته 4 چراغ چشمک میزنن،فکر کنم همین قضیه برای شما اتفاق افتاده چون اگه سه چراغ میشدی باید میدادی تعمیر...

• Like
Reactions: alisantori
داستان خریدن xbox 360 پسر خالم جالبه
یک روز منو پسر خالم رفتیم یه حیون بگیریم
از سر بی پولی همستر گرفتیم:laughing:
بعد بابا پسر خالم گفت اینا موجو دای کثیفی هستند و...
بعد من یک فکری به سرم زد که حالا که بابای پسر خالم دکتره از این موجودا بدش میاد این موجودا رو فدا کنیم تا یک چیز بهتر یعنی همون xbox 360 بگیریم
بعد با یک مخ زدن ساده xbox 360 ردیف شد

• Like
اینا راست میگم اولا به سختی دوما به سختی سوما به سختی کلا جدیدا اقامامون دیگه با این چیززا حال نمیکنه کوچیک که بودیم خودش میرفت بازی برامون میخرید(میکرو یا سگا)دو سال بود رو مخش را رفتم تا امسال رازی شد x360 از دبی برامون خرید.;) شانسا خداوکیلی نیگا حالا اگه به اقام ا گه بگم فلان وسیله ورزشی را برام بخر عینه جت میپره میره میگیره:(اخه من به کی بگم حال ورزش ندارم

• Like
من که چند وقت X360 یکی از برو بچ دستم بود(به اضافه i Phone همون برو بچ)ولی خودم تصمیم گرفتم یا PREMIUM یا ELITE که جاسپر باشه بگیرم:love:(آرکید نمیگیرم چون رنگش یکم زیادی سفیده کلاس نداره:biggrin1:--پرمیوم نقره ای هست خیلی کلاس داره:biggrin1:--الیت هم که مشکی ترکونده چون زیادی کلاس داره:biggrin1:--از قدیم در مورد الیت گفتن:خیلی خوبه خیلی کلاس داره:biggrin1:)

• Like
منم از همین انجمن از اقای مجید شامی معروف خریدم ...2تا هم گرفتم... درست توی فراخوان قبلی پیش فروش جسپر ...بنده خدا سر وقت هم بدستم رسوند اونم توی ایام عید ...نمیدونم چی شد این دفعه ... انشالله که مشکل زودتر حل بشه ...
فعلا که خیلی طولانی شده :confused:

• Like
منم 2 سال پیش اومده بودم تهران. مونده بودم ps3 بخرم یا 360 . خلاصه با یکی دو نفر از همین سایت که ps3 و 360 داشتند سوال کردم. آخر سر هم رفتم از مجتمع پایتخت یه 360 پریمیوم خریدم که ازش خیلی راضیم.

• Like
خب من دستگاه رو با دست خريدم:laughing::laughing:
به مدت دو هفته مراسم مخ زني هر شب زير بارون تا بابام راضي شد، حالا از وقتي كه خريدم ازمن هم بيشتر بازي ميكنه...;)

• Like
مثل بابای من که XBOX همون بروبچ رو گرفته بودیم(من یه رب بابام 3 ساعت بازی میکرد)حتی بعضی وقت ها بابام کشتی کج هم بازی میکرد:biggrin1:وقتی هم داشت میباخت(مثلا تو کشتی کج یا فوتبال که با من بازی میکرد)منو حل میداد اونور بعد خودش میرفت گل میزد:biggrin1:

دوستان من يه سوال هايي درباره 360 دارم شايد جاش اينجا نباشه ولي جايي واسه مطرح كردنش پيدا نكردم!!!!

ارزون ترين مدل 360 چنده ؟؟؟ و كدوم مدال از اين كنسول داراي كابل HDMI هست ؟؟ اگه كنسول 3 چراغه بشه

چه مشكلي پيش مياد . اخه تا حالا 360 سه چراغ شده نديدم !!!!!!

• Like
مثل بابای من که XBOX همون بروبچ رو گرفته بودیم(من یه رب بابام 3 ساعت بازی میکرد)حتی بعضی وقت ها بابام کشتی کج هم بازی میکرد:biggrin1:وقتی هم داشت میباخت(مثلا تو کشتی کج یا فوتبال که با من بازی میکرد)منو حل میداد اونور بعد خودش میرفت گل میزد:biggrin1:

اخخخ كه من ارزوم بود بابام اينجوري باشه عزيز خوش به حالت.:((:((:((
من با ديپلماسي باور نكردني تونستم xbox بگيرم چون پدرم از بزرگترين مخالفان بازي در ايرانه
اينو جدي ميگم:((اما خودم از بزرگترين عاشقان گيم در ايرانم:biggrin1:

• Like
دوستان من يه سوال هايي درباره 360 دارم شايد جاش اينجا نباشه ولي جايي واسه مطرح كردنش پيدا نكردم!!!!

ارزون ترين مدل 360 چنده ؟؟؟ و كدوم مدال از اين كنسول داراي كابل HDMI هست ؟؟ اگه كنسول 3 چراغه بشه

چه مشكلي پيش مياد . اخه تا حالا 360 سه چراغ شده نديدم !!!!!!

چجوری پیدا نکردی:confused: خب تو قسمت x360 تو تابیک مربوطه سوالتا بپرس:biggrin1:

من 15 روزه 360 خریدم یه بار 3 چراغ شد ولی خود به خود درست شد:confused:

فکر کنم شما اشتباه می کنی...
XBOX وقتی فیش تصویر وصل نباشه چراغ قرمز میزنه البته 4 چراغ چشمک میزنن،فکر کنم همین قضیه برای شما اتفاق افتاده چون اگه سه چراغ میشدی باید میدادی تعمیر...

نه دوست من آقای Mamad Ripper حرف اون آقا کاملا درسته;) . وقتی اولا میخری نمیدونم چرا هنگ میکنه و خود به خود 3 جراغ میده و دیگه داشبورد بالا نمیاد و همونطور خود به خود هم درست میشه !:-" برای منم اونطوری شد و خودش درست شد!:p

من x360 رو 2 ماه پیش گرفتم.دو سال پیش که فیفا 08 تازه اومده بود میخواستم برم بگریم که فروشنده گفت واسه ps2 نمیاد!! و فقط واسه ps3 و x360 میاد. بعدشم که یه تریلر از 08 دیدم (اون موقع خیلی محشر بود!!:biggrin1:) جوگیر شدم. اولا میخواستم ps3 بگیرم که دیدم نمیشه بعدا هم هر کجا میرفتم مثلا مهمونی یا مراسم پیش پدرم میشستم و فرق ps2 با x360 رو توضیح میدادم که بالاخره رفتیم گرفتیم.:cool:

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or