marine-33
کاربر سایت
من 15 روزه 360 خریدم یه بار 3 چراغ شد ولی خود به خود درست شد:confused:
شانسا خداوکیلی نیگا حالا اگه به اقام ا گه بگم فلان وسیله ورزشی را برام بخر عینه جت میپره میره میگیره
اخه من به کی بگم حال ورزش ندارم
(آرکید نمیگیرم چون رنگش یکم زیادی سفیده کلاس نداره:biggrin1:--پرمیوم نقره ای هست خیلی کلاس داره:biggrin1:--الیت هم که مشکی ترکونده چون زیادی کلاس داره:biggrin1:--از قدیم در مورد الیت گفتن:خیلی خوبه خیلی کلاس داره:biggrin1
مثل بابای من که XBOX همون بروبچ رو گرفته بودیم(من یه رب بابام 3 ساعت بازی میکرد)حتی بعضی وقت ها بابام کشتی کج هم بازی میکرد:biggrin1:وقتی هم داشت میباخت(مثلا تو کشتی کج یا فوتبال که با من بازی میکرد)منو حل میداد اونور بعد خودش میرفت گل میزد:biggrin1:

اما خودم از بزرگترين عاشقان گيم در ايرانم:biggrin1:دوستان من يه سوال هايي درباره 360 دارم شايد جاش اينجا نباشه ولي جايي واسه مطرح كردنش پيدا نكردم!!!!
ارزون ترين مدل 360 چنده ؟؟؟ و كدوم مدال از اين كنسول داراي كابل HDMI هست ؟؟ اگه كنسول 3 چراغه بشه
چه مشكلي پيش مياد . اخه تا حالا 360 سه چراغ شده نديدم !!!!!!
من 15 روزه 360 خریدم یه بار 3 چراغ شد ولی خود به خود درست شد:confused:
فکر کنم شما اشتباه می کنی...
XBOX وقتی فیش تصویر وصل نباشه چراغ قرمز میزنه البته 4 چراغ چشمک میزنن،فکر کنم همین قضیه برای شما اتفاق افتاده چون اگه سه چراغ میشدی باید میدادی تعمیر...
. وقتی اولا میخری نمیدونم چرا هنگ میکنه و خود به خود 3 جراغ میده و دیگه داشبورد بالا نمیاد و همونطور خود به خود هم درست میشه !
برای منم اونطوری شد و خودش درست شد!