شما دوستان چطوری Xbox 360 خریدین

نه دوست من آقای Mamad Ripper حرف اون آقا کاملا درسته;) . وقتی اولا میخری نمیدونم چرا هنگ میکنه و خود به خود 3 جراغ میده و دیگه داشبورد بالا نمیاد و همونطور خود به خود هم درست میشه !:-" برای منم اونطوری شد و خودش درست شد!:p
اره من موزیک ویدئو ی اوریل گذاشتم رفتم تو اشپزخونه اب بخورم دیدم صدا نمیاد رفتم دیدم چشمت روزه بد نبینه سه تا چراغ دارن چشمک میزنند.ا:oلبته این ماله 2 ماهه پیشه ما اون موقع تهران نبودیم بعد از اون هم دیگه این مشکل پیش نیومد(تو اونجا برق اطی داره زرتو زورت میره و میاد)البته این حرکتم روش اجرا کردم:punish:

• Like
Reactions: alisantori
من دفعه اول یه دونه آرکید جاسپر گرفتم بعد فهمیدم مرتیکه سرمون کلاه گذاشته بهمون فالکون داده بعد با هزار بدبختی دادیم رفت دستگاه رو وو با هزار بدبختی دیگه پرمیوم جسپر خریدم

• Like
من که همیینجوری گفتم برم بخرم زنگ زدم به یکی نمیدونم کی بود تو این سایت یادم نیست
پولو ریختم حساب با یک دسته اضافی 271 تومن ارکید جاسپر بعد سره دومین روز امد در خونم منم رفتم بازی کردم همین به همین سادگی :biggrin1:

• Like
من بعد اینکه پاییز 87 خریدم، همون موقع که اومدم خونه و شروع به بازی کردم، تازه فهمیدم دیگه آرزویی جز 360 نداشتم و ته دلم خالی شد!! خلاصه همون احظه پشیمون شدم از خریدش ولی وقتی بعد یکی دو هفته دومین بازیم یعنی COD WaW رو بازی کردم، بعد اون حسابی سر کیف بودم تا دو ماه بعد عید که آتیش گرفت و مرد!! منظورم اینه 2 چراغه داد!! بدون هیچ دلیلی!!:(
خلاصه 8 ماه دووم آورد و من فقط 3 ماه اول رو یه ضرب بازی می کردم و بعد اون بیشتر موقع ها خواب بود. حالا هم که باید برم خدمت سربازی تا ببینم بعد خدمت با چه بهونه ای می تونم از زیر بار زن گرفتن برم بیرون و 360 دیگه ای بخرم!!:biggrin1: اما اینو بگم که لذت بخش ترین لحظات بازی کردن رو با بازی کردن با 360 داشتم!! یعنی من مزه ی بازی کردن بازی جدید رو فقط با 360 می فهمم!! نمی دونم چرا بعد سوختن 360 هیچ ذوقی برای بازی کردن بازی های جدید با پی سی ندارم!! می ترسم بگیرم و خاطره ی بدی با بازی پیدا کنم!!

• Like
من همون اول که Xbox اومده بود یعنی 2005 یدونه خریدم که خراب شد!:)
امسال تابستون دوباره یه جاسپر گرفتم که خدارو شکر بزنم به تخته:biggrin1:هنوز سالمه و کار میکنه!

• Like
سلام بچه ها بی مقدمه میرم سر اصل مطلب

من می خوام اموزش مخزنی والدین محترم روبهتون بگم:biggrin1:

1_شما اول باید روی یک هدف بزرگ کلید کنید مثلان 1الی 2 ملیونی تومنی! :cool:

2_ تا یکی دوماه ادامه میدین تا والدینتون مطمعنشن که تصمیمتون جدی هستش ! :mad:

3_ این مرحله اخره . تو این مرحله والدینتون دیگه کلافه شدن:( اینجاست که شما باید بحث کنسولتونو باز کنید و بگید که حالا که قدرت خرید شما برای ..... کافی نیست یا باهاش مشکل دارین اینو بجاش بگیرین اوناهم باورشون نمیشه که دارن از دست ...... خلاص شدن فورا قول خرید کنسولو بهتون میدن!
من می خواستم یه خاطره و تجربه رو به اطلاع شما رسونده باشم امید وارم مفید واقع بشه :biggrin1:

• Like
منم سال 2007بود که بعداز 5 ماه دوچرخه سواری روی مغز پدرم که راضی شد که ایکس باکس بخره بعد 1سال مرتب کار میکرد روزی 7ساعت بازی باهاش میکردم کیف میکردم بعد یه فامیلی اومد گفت ایکس باکسو نمیفروشی منم گفتم اره میفروشم بعد از چنه روی قیمت من راضی شدم اخه پول خوبی میداد :blushing:
بعد از دو هفته همون فامیلمون برگشتت گفت ایکس باکس خراب شده و حالا نمیخوام منم گفتم بعداز دو هفته اینو میگی گفت کاری ندارم تو ایکس باکس خراب به من دادی منم مجبور 100تومن ازش گرفتمو ایکس باکس اومد خونه خودش که سه چراغ شده بود منم اونو روی حرارت بخاری گذاشتم بعد صبر کردم خونک بشه بعد که ایکس باکسو روشن کردم کار میکرد بعد از دو ماه کار دوباره همون مشکل براش پیش اومد بازم گذاشتم روی حرارت بخاری این دفعه کار نکرد مجبور اونو با قیمت 100فروختم:blushing::(و حالا میخواهم یه الایت برد چاسپر بخرم اما بعد از 5ماه دوچرخه سواری

• Like
قیمت امروز Elite جدید سفید رنگ 120گیگ بدون کابل اچ دی ام ای و یک دسته 384/000 تومن
حالا میپرسین چطوری
به این صورت که میری بازار از یه فروشنده خوب و با انصاف یه ارکید میگیری و بعد از اون یه هارد 120 گیگ هم میخری که هارد دارای 1 الی 2 ساعت تایم تست هست که تا برسی خونه این تایم برای تست سالم بودن یا نبودن هارد به پایان میرسه :laughing:
خوب اگه ارکید رو 250 گیر بیاری و هارد رو من 94 خریدم از البرز که شد 344/000 و یه کابل hdmi هم میخری برای بهترین گرافیک و همچنین یه پایه که 3 عدد فن داره که وقتی کنسول رو ایستاده قرار میدی از پایین فن ها هوا رو به داخل کنسول هدایت میکنن وچون هارد داری دیگه صدای دل انگیز قژ قژ cd رو نمیشنوی و از همه مهمتر اینکه رنگ کنسولت سفید هست و فکر میکنم اولین نفری باشم که elite سفید داره قیمت خرید رو هم مینویسم.
ارکید 250 ---------------- elite 370
دسته40 ------------------ دسته 40
hdmi مارک مارشال 14 ---- خودش داره
هارد 94 ----------------------خودش داره
پایه کنسول 18 ---------------پایه کنسول 18
جمع کل416.000 ---------------جمع کل 428.000
و به نظرمن این یعنی سود
شاید خیلیا بگن به حاطر 10 هزار تومن این پست رو نوشتی ولی من به این دوستان میگم که با اون 10 هزار 3یا 4 تا بازی میخری کابل یه hdmi بهتری داری و از همه مهمتر رنگ کنسول سفیده
من که این کارو کردم و خیلی هم راضی ام خدارو شکر

آخرین ویرایش:
قیمت امروز Elite جدید سفید رنگ 120گیگ بدون کابل اچ دی ام ای و یک دسته 384/000 تومن
حالا میپرسین چطوری
به این صورت که میری بازار از یه فروشنده خوب و با انصاف یه ارکید میگیری و بعد از اون یه هارد 120 گیگ هم میخری که هارد دارای 1 الی 2 ساعت تایم تست هست که تا برسی خونه این تایم برای تست سالم بودن یا نبودن هارد به پایان میرسه :laughing:
خوب اگه ارکید رو 250 گیر بیاری و هارد رو من 94 خریدم از البرز که شد 344/000 و یه کابل hdmi هم میخری برای بهترین گرافیک و همچنین یه پایه که 3 عدد فن داره که وقتی کنسول رو ایستاده قرار میدی از پایین فن ها هوا رو به داخل کنسول هدایت میکنن وچون هارد داری دیگه صدای دل انگیز قژ قژ cd رو نمیشنوی و از همه مهمتر اینکه رنگ کنسولت سفید هست و فکر میکنم اولین نفری باشم که elite سفید داره قیمت خرید رو هم مینویسم.
ارکید 250 ---------------- elite 370
دسته40 ------------------ دسته 40
hdmi مارک مارشال 14 ---- خودش داره
هارد 94 ----------------------خودش داره
پایه کنسول 18 ---------------پایه کنسول 18
جمع کل416.000 ---------------جمع کل 428.000
و به نظرمن این یعنی سود
شاید خیلیا بگن به حاطر 10 هزار تومن این پست رو نوشتی ولی من به این دوستان میگم که با اون 10 هزار 3یا 4 تا بازی میخری کابل یه hdmi بهتری داری و از همه مهمتر رنگ کنسول سفیده
من که این کارو کردم و خیلی هم راضی ام خدارو شکر

دوست عزیز کابل اچ دی مارشال بهتر مایکروسافته ؟ . مطمنی ؟ بعید می دونم .

قیمت کابل مایکروسافت چنده اطلاع دارید

دوست عزیز کابل اچ دی مارشال بهتر مایکروسافته ؟ . مطمنی ؟ بعید می دونم .

قیمت کابل مایکروسافت چنده اطلاع دارید
كجا به شما با 10 هزار 4 تا بازي xbox 360 ميدن ؟ بگو ما هم مشتري شيم برادر

من خودم ايكس باكسم و از پاساز مستوفي تو جمهوري خريدن...ط 2 پاساژ . طرف اين قدر كنسول داشت كه 1 مغازش فقط انباري كنسولاش بود.قيمتشم با توپ خونه يكي بود
من Pro خريدم 260 هزار با دسته اضافه 40 هزار كابل hdmi كه از خود الايت برداشت بهم داد (كلي حال داد) اونم 20 هزار و بازي اش دونه 3 هزار داد
ولي چون سايت نداره كسي اينجا نميشناسش.خيالتم راحت چون اين قدر كنسول داره و كارش عمده فروشي كه دنبال سوداي تك فروشي نيست

Edit By Police _ 110

قانون شماره 5) لطفا در هنگام ارسال پست٬ در صورت مطرح کردن و یا پاسخ دادن به چند مطلب آنها را در یک پست ارسال نمایید و از زدن چند پست خودداری فرمایید. اگر مطلبی را ارسال کرده اید و بعد از ارسال پست با مطلب جدیدی رو به رو شدید پست قبلی را ویرایش و مطلب جدید را به آن اضافه کنید

Last edited by a moderator:
  • Like
من خودم ايكس باكسم و از پاساز مستوفي تو جمهوري خريدن...ط 2 پاساژ . طرف اين قدر كنسول داشت كه 1 مغازش فقط انباري كنسولاش بود.قيمتشم با توپ خونه يكي بود
من Pro خريدم 260 هزار با دسته اضافه 40 هزار كابل hdmi كه از خود الايت برداشت بهم داد (كلي حال داد) اونم 20 هزار و بازي اش دونه 3 هزار داد
ولي چون سايت نداره كسي اينجا نميشناسش.خيالتم راحت چون اين قدر كنسول داره و كارش عمده فروشي كه دنبال سوداي تك فروشي نيست

آقا مطمئني كه pro رو 260 خريدي؟!! الان دارن آركيد و با اين قيمت ميدن.

• Like
به نظر من که کابل کابله دیگه
چه فرقی داره
یه مشت سیم مسی
چیز خاصی نداره که فرق داشته باشه
بستگی داره به این که کار کنه یا نه
0 یا 1
:biggrin1:
یه مشت سیم مسی؟:eek::eek::eek:
حتما همه میدونین که hdmi از یه سری رشته ی طلا ساخته میشه.
و اگر تلویزیون FHD داشته باشه راحت میتونی تفاوتشونو بفهمی.
که یه کابل چرا 10 تومنه و یه کابل 25 تومن.

یه مشت سیم مسی؟:eek::eek::eek:
حتما همه میدونین که hdmi از یه سری رشته ی طلا ساخته میشه.
و اگر تلویزیون FHD داشته باشه راحت میتونی تفاوتشونو بفهمی.
که یه کابل چرا 10 تومنه و یه کابل 25 تومن.
از طلا :lol:
از طلا :lol:
از طلا :sick:
Extender
A HDMI Extender is a single device (or pair of devices) powered with an external power source or with the 5V DC from the HDMI source. Plain-copper HDMI cable is capable of 12 to 15 m (39 to 49 ft), while wireless HDMI is capable of 10 m (33 ft).[59][70] HDMI extenders based on dual Category 5/Category 6 cable can extend HDMI to 50 meters, while HDMI extenders based on optical fiber can extend HDMI to 100+ meters

http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI

http://translate.google.com/transla..._with_DVI&hl=fa&rlz=1C1_____enIR337IR337&sa=G

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or