شما دوستان چطوری Xbox 360 خریدین

منم اول نمیدونستم xbox چیه.:laughing:
چون من زود زود میرم سایت gamespot واسه گیم های pc یه دفعه xbox رو اونجا دیدم بهد به گیم هاش نگاه کردم و:eek:.
امتحانات نوبت اول هم نزدیک بود مامانم گفت اگه از 19.5 بالا بگیری xbox رو میگیرم.:biggrin1:اما اگه از 19.60 بالا بگیری یه مانیتور hd هم میخرم. منم 19.61 اوردم(شانسو ببین:laughing:) و الان xbox خریدم از آقا میثم مونده مانیتور hd:cheesygri
درود بر آقا میثم.:cool:
من مدرسه تیزهوشانم درسا میترکونه.

• Like
Reactions: alisantori
از اونجایی که پول دست من نمیمونه :blushing:منم با پول هایی که از عیدی هام و تولدم جمع کردم بابام رو راضی کردم:biggrin1: فرداش رفتیم گرفتیم (از بجنورد) ولی آقای مغازه دار نداشت ما رو 2هفته تو کف گذاشت ولی بعد از دو هفته بالاخره به x360 رسیدم.:punk::guitar:

• Like
منم اول نمیدونستم xbox چیه.:laughing:
چون من زود زود میرم سایت gamespot واسه گیم های pc یه دفعه xbox رو اونجا دیدم بهد به گیم هاش نگاه کردم و:eek:.
امتحانات نوبت اول هم نزدیک بود مامانم گفت اگه از 19.5 بالا بگیری xbox رو میگیرم.:biggrin1:اما اگه از 19.60 بالا بگیری یه مانیتور hd هم میخرم. منم 19.61 اوردم(شانسو ببین:laughing:) و الان xbox خریدم از آقا میثم مونده مانیتور hd:cheesygri
درود بر آقا میثم.:cool:
من مدرسه تیزهوشانم درسا میترکونه.
مواظب باش 360 بد بختت نکنه!به درسات برس-تا مثل ما به دانشگاه ازاد ساوه راضی نشی:biggrin1:

• Like
ما که از همه مسخره تر خریدیم:laughing: :)
توی حموم داشتم سرمو میشستم دیدم ذخیره ارزیم به یه 360 الیت +1 دسته اضافه میرسه ===== پس فرداش{شنبه,امروز} رفتم یه دونه خریدم!!!!!!!

• Like
ما که از همه مسخره تر خریدیم:laughing: :)
توی حموم داشتم سرمو میشستم دیدم ذخیره ارزیم به یه 360 الیت +1 دسته اضافه میرسه ===== پس فرداش{شنبه,امروز} رفتم یه دونه خریدم!!!!!!!
به به داش محمد مبارکت باشه...انشاا...به سلامتی...:love:

• Like
خوب مام اون وقتا که تازه گيرز 1 اومده بود و ps3 هم تازه اومده بود رفتيم ps3 بگيريم يارو گفت فعلاً بازی نداره زياد برو بعداً بگير مام گفتيم حيفه دست خالی برگرديم يه 360 با يه گيرز و چند تا بازی ديگه خريديم اومديم خونه و کلي اون شب با پدر گرامی گيرز زديم و تا اينکه بله mgs4 اومد مام 360 رو رد کرديم و ps3 گرفتيم بعد ديديم داره گيرز 2 ميآد و رفتيم يه 360 هم گرفتيم که عمرشو داد به شما الانم اين ايکس باکسی که دارم تابستون به خاطر خالی شدن جيب از بازی های ps3 بعد از سه ماه از خرابی اون يکی خريدم و فعلاً کار ميکنه :دی
میگم اینقدر وضعتون خوبه, واسه ما هم یه 360 بگیر!!!!:biggrin1:

3

بنده اون اولا صبر کردم ببینم که چه کنسولی کپی میشه که دیدیم به طرز وحشتناکی 360 جواب میده که تو اون زمان دادم 500 تومن واسم یه 20 گیگ اواردن بعد که Gears 2 اومد بن شدیم بعد 3 ما زنون بیچاره عمرشو داد به شما که کمی بعد ی رفتم یه الیت فالکون گرفتیم که اون بیچاره هم روی call of duty 4 بن شد ما هم که معتاد لایو همین چند مدت پیش یه آرکید جاسپر گرفتیم ( از ترس بن شدن دوباره call of duty mw2 رو واسه ps3 گرفتم.)

• Like
من به سادگی خریدم یه بار 9 شب رفتم از عابر بانک پول گرفتم یه بار هم 12 شب به بعد .فردا صبحش رفتم پایتخت (اونجا هم داشت با یه مغازه داره دعوام میشد در حد کتک کاری .(دعوا سر این بود به یارو گفتم الیت چند هی جواب نداد بعد چند بار گفت کنسول میخوای باید صبر کنی منم بهش گفتم عمو مگه فکر کردی فقط تو فروشنده ای بعد وقتی از مغازه داشتم میومدم بیرون بهش گفت مرتیکه پت بعد گفت با کی منم گفتم با جناب قالی (عالی نه قالی )خلاصه سرتون درد نیارم کشید به دعوای لفضی .خلاصه یکی از رفیقاش گفت اقا ببخشید این رفیقمون سرش بو قرمه سبزی میده شما ببخشیدش منم گفتم دیگه تکرار نشه و اومدم بیرون)بعد رفتم یه مغازه دیگه و گرفتم همین

• Like
از این سر ایران راه افتادم تهرون به قصد خرید پی اس پی رفتم توپخونه بنده خدا بهم گفت مگه .............. میخوای پول بنز بدی پراید بگیری. منم 180 درجه برگشتم از مغازه بغلیش آرکید گرفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از کجا رسیدیم کجا!!!!!!!!!

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or