شمارش معکوس ماکروسافت برای E3 2013 - رونمایی از Xbox بعدی؟

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
sdfsd353432.jpg

بلاگ رسمی ماکروسافت که توسط Larry Hryb اداره می شود، در یک اقدام بی سابقه شمارشگر معکوسی برای کنفرانس مطبوعاتی خود در همایش سالانه ی (2013) E3 گذاشته است. محتوای پست بلاگ همین است و Hryb تنها به گفتن جمله ی "و شروع شد..." اکتفا کرد.
آیا این هایپ 159 روزه ی قبل از E3 2013، برای Xbox بعدی است؟ باید منتظر ماند.

Source

فقط 156 روز مونده 8-|
از الان که نمیشه آرزو کرد ولی فعلا آرزو میکنم بازی های بعدی 343 و Lionhead واسه لانچ کنسول معرفی بشن، طبیعتا چون در مورد لانچ صبحت میکنیم پس این بازی ها Halo و Fable نیستن :دی

فقط 156 روز مونده 8-|
از الان که نمیشه آرزو کرد ولی فعلا آرزو میکنم بازی های بعدی 343 و Lionhead واسه لانچ کنسول معرفی بشن، طبیعتا چون در مورد لانچ صبحت میکنیم پس این بازی ها Halo و Fable نیستن :دی
حاضرم سر هرچی شرط ببندم خود 343 یه عنوان برای لانچ تایتل داره :دی به احتمال زیاد هم همین Halo Wars 2 باشه یا در سبک دیگه چون چند وقت پیش خودشون هم گفته بودند که هیلو را میشه در سبکهای دیگه ساخت و.............

من میگم کنسول دستی میخواد معرفی کنه یه چیزی بین ویتا و تبلت :d
غلط کرده همین ویتا خریدم!:dدیگه پولی نمونده میمرد بگه میخوام کنسول دستی بدم؟)x

---------- نوشته در 01:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:52 PM ارسال شده بود ----------

حاضرم سر هرچی شرط ببندم خود 343 یه عنوان برای لانچ تایتل داره :دی به احتمال زیاد هم همین Halo Wars 2 باشه یا در سبک دیگه چون چند وقت پیش خودشون هم گفته بودند که هیلو را میشه در سبکهای دیگه ساخت و.............
مثل هیلو کارتینگ:d

آخرین ویرایش:
معرفی کنسول دستی توسط مایکروسافت یه ریسک بسیار بزرگه ..احتمال این قضیه خیلی پایینه.

99% کنسول نسل بعد رو معرفی خواهد کرد چون من به یاد ندارم برای معرفی یک بازی بزرگ تایمر 150 روزه قبلا گذاشته باشه ! حتی برای Halo

جدا دیگه دارم از دیدن xbox و ps3 بهم میخوره انقد اخبارو شایعه نسل بعدی شنیدیمو خوندیم:-S
بابا بسه دیگه خدا وکیلی عمرا اگه خود ماکروسافتو سونی انتظار داشتن تا الان کنسول سال 2005 و 2006 تا الان کنسول اولشون باقی بمونه و همچین بازدهی خوبی داشته باشنو همچین خروجی گرافیکی داشته باشن!!!;-)
بستونه دیگه قربونتون ما کنسول جدید میخایم باو:-(......

فقط 156 روز مونده 8-|

من برای لانچ کنسول بعدی MS شماره جدید لانچ تایتل های 360 رو هم میخوام :(

PGR 5
Quake 5

:(

به علاوه یه سری بازی که هر سال میاد : NFS - Fifa - COD و ...

یه نظر غیر حرفه ای:d:امیدوارم اگه کنسول نسل بعد باشه،تست شده عرضه بشه:d!(هر چند که اون 3 چراغه ها به تور ما نخورد ولی درد دل کسایی که از اونا داشتن رو گفتم!:d)

اینجا را باش که بعضی ها یه گونی بازی لانچ تایتل دلشون میخواد !:دی ظاهرا فکر پولش را هم با این وضعیت بازار کردید دیگه شکر خدا ؟! :دی من از همین میترسم که خدای نکرده یه 5 تا بازی خیلی خوب برای لانچ تایتل در نظر بگیرند که مجبور بشیم به خاطر 5 و 6 تا بازی 1 میلیون پیاده بشیم :دی

من از همین الان وسایل خونه رو تک و توک کنار گذاشتم ، حتی اگه شده باشه از فرش زیر پامون هم میزنیم ! بــــــله! چه روزیه اون روز ! :d بهرحال نمیزاریم بعضی ها به هدفشون برسن! :d
پیشنهاد میکنم بچه های طلبه حتما از این روش استفاده کنن به شرظی که صداش هم در نیاد !! :d البته بنده هیچ تضمینی نمیکنم بستگی به همت شما داره ... در مورد بازیها هم جای هیچ نگرانی نیست،فکر کنید رفتید پمپ بنزین سر یه باک به همون اندازه پول ریختید تو جیب دولت ! به همین سادگی،به همین قشنگی! دوشواری نداریم ما تو این مملکت اصاً .:d

من از همین الان وسایل خونه رو تک و توک کنار گذاشتم ، حتی اگه شده باشه از فرش زیر پامون هم میزنیم ! بــــــله! چه روزیه اون روز ! :d بهرحال نمیزاریم بعضی ها به هدفشون برسن! :d
پیشنهاد میکنم بچه های طلبه حتما از این روش استفاده کنن به شرظی که صداش هم در نیاد !! :d البته بنده هیچ تضمینی نمیکنم بستگی به همت شما داره ... در مورد بازیها هم جای هیچ نگرانی نیست،فکر کنید رفتید پمپ بنزین سر یه باک به همون اندازه پول ریختید تو جیب دولت ! به همین سادگی،به همین قشنگی! دوشواری نداریم ما تو این مملکت اصاً .:d
من اونچور که خودم پیشبینی میکنم البته مطمئنم هستم یه 5 و 6 تا بازیه خیلی خوب و پر سر و صدا برای لانچ تایتل داریم یعنی راحت 1 میلیون پر :دی حالا اگه شانس بیاریم یدفعه بازیسازها شور حسینی شون گل نکنه ! که یدفعه 20 تا بازیه خیلی خفن همون لانچ تایتل داشته باشیم ؟!:دی باعث بشه یه 3 میلیونی فقط به خاطر بازی پیاده بشیم :دی خود کنسول را هم در خوشبینانه ترین حالت 2 میلیون میزاریم کنار . یعنی سرجمع حداقل 3 میلیون پیاده میشیم :دی

من اونچور که خودم پیشبینی میکنم البته مطمئنم هستم یه 5 و 6 تا بازیه خیلی خوب و پر سر و صدا برای لانچ تایتل داریم یعنی راحت 1 میلیون پر :دی حالا اگه شانس بیاریم یدفعه بازیسازها شور حسینی شون گل نکنه ! که یدفعه 20 تا بازیه خیلی خفن همون لانچ تایتل داشته باشیم ؟!:دی باعث بشه یه 3 میلیونی فقط به خاطر بازی پیاده بشیم :دی خود کنسول را هم در خوشبینانه ترین حالت 2 میلیون میزاریم کنار . یعنی سرجمع حداقل 3 میلیون پیاده میشیم :دی
لانچ نسل بعد:

The Elder Scrolls 6
Dark Souls 2
Doom 4
GTA V Special Edition (با تمام DLC + رزولیشن 1080p + یه مقدار المانهای گرافیکی نسل بعدی + قیمت 50$ :دی).
PGR 5
Ghost Recon
Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots (مشترک نسل بعد و حاضر).

چیزه خاص دیگه ی به ذهنم نمیرسه.
بین همه اینا من فقط DS2 رو میخرم :دی. بقیه رو کرایه خور قرض خور میکنم.

پ.ن. تو کاره انحصاری نزدم چون معمولان غلط از اب درمیاد :دی.

لانچ نسل بعد:

The Elder Scrolls 6
Dark Souls 2
Doom 4
GTA V Special Edition (با تمام DLC + رزولیشن 1080p + یه مقدار المانهای گرافیکی نسل بعدی + قیمت 50$ :biggrin1:).
PGR 5
Ghost Recon
Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots (مشترک نسل بعد و حاضر).

چیزه خاص دیگه ی به ذهنم نمیرسه.
بین همه اینا من فقط DS2 رو میخرم :biggrin1:. بقیه رو کرایه خور قرض خور میکنم.
پ.ن. تو کاره انحصاری نزدم چون معمولان غلط از اب درمیاد :biggrin1:.

Dead Rising 3
Mass Effect 4
بازی Respawn
Thief 4
Mafia 3
Zwei (میکامی)
و ...

اینا هم تو مولتی ها احتمالشون هست! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن