شمارش معکوس ماکروسافت برای E3 2013 - رونمایی از Xbox بعدی؟

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
sdfsd353432.jpg

بلاگ رسمی ماکروسافت که توسط Larry Hryb اداره می شود، در یک اقدام بی سابقه شمارشگر معکوسی برای کنفرانس مطبوعاتی خود در همایش سالانه ی (2013) E3 گذاشته است. محتوای پست بلاگ همین است و Hryb تنها به گفتن جمله ی "و شروع شد..." اکتفا کرد.
آیا این هایپ 159 روزه ی قبل از E3 2013، برای Xbox بعدی است؟ باید منتظر ماند.

Source

تا اکتبر سال دیگه که یحتمل عرضه بشه،باید روزی هر سه روز بریم یه دلار بخریم بزاریم کنار . تا شاید بتونیم کنسول رو با یه بازی بخریم :-|

میدونی کجا داستان خیلی قشنگ میشه؟
اونجایی که با خون جیگر پاپسی پاپسی پول جمع کنی و کنسول نسل بعد بخری و بعدش سر یک سال نشده سه چراغه بشه اونوقته که دلت میخواد از بالای یه اپارتمان قشنگ شیرجه بزنی روی اسفالت.

And it,s on...
بله شروع شد واقعا هیجانی که توی تغییر نسل هست هیچوقت دیگه نیست نیست. توی 2 نسل اخیر که اینترنت هم فراگیر شده و ما لحظه به لحظه توی همه جزئیات قرار می گیریم.
با اینکه از نسل اول با کنسولها همراه بودم و دیگه توی این سن اون هیجان رو نباید داشته باشم لی هنوز تغییر نسل یه هیجان منحصر بفرد داره.

من که شدید منتظرم.
لانچشم با هیلو 5 و perfect darkجدیده:دی
Rareهم دوباره جون میگیره
کرایتک هم یه نسخه از c3رو میده که گرافیکش بالاتر از این نسله:دی

من که شدید منتظرم.
لانچشم با هیلو 5 و perfect darkجدیده:دی
کرایتک هم یه نسخه از c3رو میده که گرافیکش بالاتر از این نسله:دی
halo رو زمانی عرضه میکنن که حداقل 7-8 میلیون کنسول فروش رفته باشه.
لانچ تایتل های من:

Lost Odyssey 2
Conker
Fifa 14
Street Fighter V
Dark Souls 2 (همه شواهد میگه این بازی نسل بعدی هست مگر اینکه خلافش ثابت شه :دی).
Project Gotham Racing 5
RYSE

Rareهم دوباره جون میگیره
دوباره غرش میکنه. حالا ببین :دی.

لانچ تایتل های من:

Lost Odyssey 2
Conker
Fifa 14
Street Fighter V
Dark Souls 2 (همه شواهد میگه این بازی نسل بعدی هست مگر اینکه خلافش ثابت شه :دی).
Project Gotham Racing 5
RYSE

اینایی که گفتین rare دوباره بر میگرده و غرش میکنه رو خیلی دوس دارم اتفاق بیوفته! اما بیاید واقع بین باشیم همه کارکنان کلیدی و خلاق rare دوران طلایی از این شرکت رفتن!!! وماکروسافت هم با تغییر لوگو این شرکت نشون داد که این شکلو شمایل بیشتر ب سمت ساخت بازیهای casual رو آورده و بعید میدونم دیگه بازی hardcore از این استدیو ببینیم بازم همین اسم rare برام غنیمت:-( حتی اگه بازیهای inect 2.0 رو بسازه من اولین خریدارشم
در مورد HALO 5 هم بعید میدونم یک الی دو سال بعده لانچ کنسولش دیر تر بیاد! چون همیشه هیلو کنسول!!! هامی xbox ها تو تمامی دوران بوده;-)

مسائل مالی مهمه حتی برای اونها :دی. اینم در جواب اونهائی که فکر میکنن خارجی ها گونی گونی بازی 60$ میخرن:

کامنت اول:
Well, time to start saving Money.
پاسخ:
You're gonna need two jobs.
=))

ویرایش شد :|.

آخرین ویرایش:
من فکر میکنم حد اقل 343 یه هیلو یه فرعی بده!
اصلا ممکنه هیلو 2رو remakeکنه با گرافیک نسل بعدی بده بهمون:دی
کینکت2...نمیدونم ولی بی تعصب میگم...کینکت1بیخود و بیمصرف بود هرچند تکنولوژی فوق العاده ای داشت...
من دارم فکر میکنم geow بعدی بدون کارگردانش چی میشه برای نسل بعد!!! مثلا فکر کنید که mgsرو بدیم دست justin bieber کارگردانی کنه!!!(مثال عجیبی بود ولی من فکر نمیکنم گیرز بدون کلیفی چیز باحالی بشه)
سایر انحصاریا هم که ایندفعه مایکرو باید نهایت تلاششو کنه.
Rareشده کارخونه آواتار سازی
پففففففف......
Sent from my ST18i using Tapatalk 2

لانچ تایتل های من:

Lost Odyssey 2
Conker
Fifa 14
Street Fighter V
Project Gotham Racing 5
RYSE

با Lost Odyssey 2 شدیدا موافقم! ;)

واز الان فروشنده های مستقر در لباف و جمهوری خودشون رو واسه یه مهمونی بزرگ اماده می کنند / صابون زدن شکم مبارک واسه دوبله سوبله فروختن / )x

screw all of them

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or