شش دلیل برای آمدن FFVXIII بر روی Xbox 360

LiviNG D3AD

کاربر سایت
screenshot_22678_thumb_wide300.jpg

Final Fantasy Versus XIII بر روی 360 خواهد آمد. این را باور کنید. چنگ زنی های PlayStation برای در اختیار داشتن جواهر زرین سری های JRPG ژاپنی بتدریج و در 5 سال گذشته از کار افتاده و رو به تباهی رفته است، ابتدا با Final Fantasy XIII و در ادامه با تأیید شدن دنباله آن که از دستان Sony خارج شد. Versus XIII احتمالاً آخرین سنگر است، آخرین حلقه دفاعی است، اما گفته های موجود چیز دیگری میگویند.

چه بصورت یک پورت دیر هنگام و چه بصورت ریلیز همزمان، شما میتوانید انتظار دیدن این بازی بر روی داشبورد خودتان را داشته باشید. به این دلایل :

1. تیم Versus در حال استخدام افرادی با سابقه کار بر روی Xbox 360 هستند
شما نمیتوانید درباره کارهای لیست شده در آگهی آنها بحث کنید، نه هنگامی که آنها بصورت کاملاً آشکار خواستار استخدام افرادی با سابقه کار بر روی " یک عنوان Xbox 360 " شده اند. متشکریم، Kotaku.

2. آنها با این کار نسخه های بیشتری از بازی خود را خواهند فروخت
دو جمعیت 40 میلیون نفری گیمرها را با هم جمع کنید، و شما جمعیتی بیش از 40 میلیون نفر را خواهید داشت. با ریاضیات هم نمیتوانید مشاجره کنید.

3. با این کار آنها DLC های بیشتری خواهند فروخت
Final Fantasy XIII-2 اولین عنوان از سری Final Fantasy است که محتویات قابل دانلود پس از زمان انتشار را دارد، که شامل دشمن ها، سلاح ها و کاستوم های جدید میشود. دلیلی ندارد که این کار دوباره صورت نگیرد. پس Versus XIII نیز دارای DLC خواهد بود. و Xbox Live بزرگترین پلتفرم دیجیتالی بر روی کنسولها است. سرنخ ها را به هم وصل کنید.

4. دارندگان Xbox 360 وارد دنیای Final Fantasy XIII شده اند
نزدیک به 2 میلیون دارنده Xbox 360 اکنون با دنیای Pulse و Cocoon آشنا شده اند، و یک عنوان دیگر با روکش درخشان فانتزی دیگر در راه اتاق های نشیمن آنهاست. اگر Square Enix واقعاً قصد تبدیل کردن Final Fantasy XIII به یک زیر مجموعه آراسته از این سری را دارد، محصور کردن یکی دیگر از نسخه های [کنسولهای] خانگی این زیر مجموعه [ و راه ندادنش بر روی Xbox 360 ] به هیچ وجه منطقی نیست. Versus XIII، انصافاً، یک داستان منحصر بفرد [در داخل سری] است، اما این عنوان در همان دنیا رخ میدهد. انتظار کریستال های بیشتری را داشته باشید.

5. ابزارهای Crystal یک موتور مولتی پلتفرم است
چرا باید کمپانی خلاق خودتان را متحمل زحمات ساختن یک تکنولوژی وسیع 3D که با کنسولهای فراوانی سازگاری دارد بکنید، اگر که شما به دنبال ساختن یک عنوان مولتی پلتفرم نیستید ؟

6. Sony پولی برای نگه داشتن این سری به صورت exclusive نخواهد داد
همه در قبال نسل آینده کنسولها سکوت کرده اند، اما شما میتوانید شرط ببندید [ تفاوت ارزش ارز ها را نیز وارد معادله کنید ] که تولید کنندگان جنگ مخفیانه ای را بر سر جلب توجه سازندگان 3rd Party دارند. سونی چیزی را که در حال حاضر و پس از صرف مخارج سنگین PS3 در چند وقته اخیر بدست آورده است برای انحصاری سازی های نسل بعد کنار خواهد گذاشت. ما بعید میدانیم که آنها خودشان را چندان بخاطر آخرین وارد شوندگان به این نسل اذیت کنند، مگر عناوین با فروش میلیونی مانند Call of Duty و Battlefield .

منبع

• Like
Reactions: Loghman
این سید sephirot جزء کدوم سری فاینال فانتازیه؟
ما که فقط توی انیمیشن نجات کودکان و نسخه PSP فاینال فانتازی دیدیمش.فکر کنم بهترین سری فاینال هم همین سری باشه که سید و زک و بقیه توشن
(من برخی نسخه ها رو دیدم اصلا هیچ کاراکتر آشنایی توش نیست، واسه همین هم دارم حدس میزنم سری های مختلف داشته باشه و دارم این سوال رو میکنم)

خب شهاب بنده خدا چیکار کنه :biggrin1: بقیه اسم ها قبلاً مصرف شدن رفته :biggrin1: الان هر چی بخواد بزنه دسته 2 ـه :biggrin1:
مثلاً من الان Chuji ـم فایتینگم یا مال خودت :biggrin1:
چه ربطی داره؟ مگه هرکی که بحث میکنه باید یوزرش در مورد اون باشه؟ من در جواب این حرف اینو گفتم:

از آواتارمم معلومه كه حتما بهتر از بقيه-كه JRPG Hater ـن-می تونم قضاوت كنم!

چه ربطی داره؟ مگه هرکی که بحث میکنه باید یوزرش در مورد اون باشه؟ من در جواب این حرف اینو گفتم:
نه خب منم دارم میگم هر کی هر بحثی میکنه حتماً نباید یوزرش همون باشه :دی مثلاً بنده خدا میگه یوزرم انجیله منظورش اینه کلاً نمادی از بازی ژاپنی و JRPG و این حرفاست (نه اینکه مثلاً CC یه بازی JRPG ـه) در واقع داره میگه یوزر یا آواتارم علاقم رو داره نشون میده :دی نه اینکه یوزر هر کس نشون بده طرف چیه که بهش میگی تو Action/RPG هستی نه JRPG :دی (پسر خوبیه چیزی هم گفته از روی علاقه ـس نه چیز دیگه :دی)
راستی الان دیدم :دی جمله ی دومم سوالی بود :دی علامت سوال یادم رفت :دی :
مثلاً من الان Chuji ـم فایتینگم یا مال خودت ؟ :biggrin1:
این سید sephirot جزء کدوم سری فاینال فانتازیه؟
ما که فقط توی انیمیشن نجات کودکان و نسخه PSP فاینال فانتازی دیدیمش.فکر کنم بهترین سری فاینال هم همین سری باشه که سید و زک و بقیه توشن
(من برخی نسخه ها رو دیدم اصلا هیچ کاراکتر آشنایی توش نیست، واسه همین هم دارم حدس میزنم سری های مختلف داشته باشه و دارم این سوال رو میکنم)
Sephiroth کبیر مربوط به سری FF VII هست :دی اون انیمیشن + FF VII:CC روی PSP و (FF VII:DOC (PS2 هم از زیر مجموعه های (FF VII (PS1 هستن :دی هر نسخه ی شماره دار از FF هم از لحاظ کرکتر و اتفاقات و داستان با سایر FF ها متفاوت هست :دی بهترین نسخه که چه عرض کنم گل سرسبد فاینال هست این VII :دی (البته بعضی دوستان VI رو بیشتر میپسندن :دی)

آخرین ویرایش:
شما کلا از اعتماد به نفس زیاد از حدس برخوردار هستید برادر من که نظرات همرو غلط میدونی. ضمنا معنی ترول رو هم نمیدونی که فرضیه که اتفاقا خیلی هاش منطقی و میتونه واقعی باشه رو ترول میدونی. تمام JRPG های PS3 کجان؟ یه Disgaea هست، با یه سری دیگه که ریشش ماله PS2 ان و توی فروش ( و البته ریت ) اصلا در حد وارد کردنشون توی بحث نیستن. حداقل اینه که JRPG های روی 360 هرچند کم کیفیت و خیلی ضعیف، اما سر و صداشون بیشتر از ماله PS3 بوده.
اینکه میگید توی تریلر لوگوئه PS3 بوده، الان میخوای ماله 360 رو بزنه؟ اصلا معنی فرضیه رو میدونی؟ این همه بازی قبلا انحصاری بودن بعدش مولتی شدن. توی تریلر ها لوگوئه خاصی بودش؟ متاسفانه اطلاعاتون ضعیفه که هیچ، ادعای دونستن هم میکنید دوست عزیز.
کدوم JRPG دسته اول؟ یه بحث با ماکان توی یه تاپیک کردیم که خوشبختانه جیم شد:دی. اتفاقا JRPG های 360 پرتعدادترن. و البته بهتر تا حدودی. JRPG این نسل کلا نابوده ولی از بسیاری لحاظ 360 بالاتر بوده.
آواتار شما هم انجیل ماله CC هست که اتفاقا JRPG هم نیست. Action RPG ـه.
من حرفی از PS3 نزدم.گفتم پلتفرم های سونی و نينتندو كه منظورمم PSP,DS,3DS و Wii بود.
شما هم جواب چيزی كه من گفتم رو ندادید:
من گفتم اواسط سال 2012 نسخه انگليسی Versus زودترين زمانيه كه بياد.(البته با وضع موجود بهتره بگيم اواخر 2012)
بعدش با توجه به اينكه تا بحال چيزی از نسخه 360 نگفتن و از اين رو می شه فهميد در حال حاضر بازی داره برای PS3 ساخته می شه چند ماه (البته اگه بخوايم منطقی باشيم بيشتر از چند ماه چون حجم بازی مسلما از 3 ديسك هم بيشتره-13 كه همه اش تو تريلرها بيشتر گيم پلی می ديديم تا CG حجمش اونقدر شد،اينو ديگه خودتون حساب كنيد.) هم بايد برای 360 پورتش كنن و می شه 2013 چند ماه پس از شروع نسل بعد.
برای ماكرو كه الان مسلما داره نسل بعد رو تدارك می بينه اين بازی چه سودی بايد داشته باشه؟
كرايسيس كور هم JRPG ـه چون عناصر نقش آفرينی رو داره (هر چند كه لول آپش خودكاره ولی به هر حال بواسطه اين لول آپ RPG محسوب می شه) البته در اين مورد من بحث نمی كنم چون ربطی به موضوع اصلی نداره.منظورم از اون حرفی كه زدم هم شما نبودی،يه عده ان كه تو هر تاپيكی ترول و فن بازی در ميارن و ديگه معلومه كيان.
ديگه هم بحثی ندارم،منتظر اونت بازی يا SE می مونم،همه چيز بزودی معلوم می شه و خودتون می فهميد.
نه خب منم دارم میگم هر کی هر بحثی میکنه حتماً نباید یوزرش همون باشه
biggrin1.gif
مثلاً بنده خدا میگه یوزرم انجیله منظورش اینه کلاً نمادی از بازی ژاپنی و JRPG و این حرفاست (نه اینکه مثلاً CC یه بازی JRPG ـه) در واقع داره میگه یوزر یا آواتارم علاقم رو داره نشون میده
biggrin1.gif
نه اینکه یوزر هر کس نشون بده طرف چیه که بهش میگی تو Action/RPG هستی نه JRPG
biggrin1.gif
(پسر خوبیه چیزی هم گفته از روی علاقه ـس نه چیز دیگه
biggrin1.gif
)
دقيقا بخاطر به گند كشيده نشدن فرانچايز FF مخالف اين كارم.بازی سنتی ژاپنی روی پلتفرم ژاپنی هم بايد بمونه وگرنه احتمال نابودیش زياده.الانم كه FFXIII و FFXIV حسابی فقط بخاطر سليقه غربی ها گند خورده و آينده رو ديگه خدا عالمه.اين فرانچايز بايد انحصاری (البته نه كامل،مثل FF های نسل های قبلی) يه پلتفرم ژاپنی بمونه تا المان هاش حفظ شه و نيان به هوای غرب گند بزنن توش.
وقتی اينطوری مولتی پلتفرم باشه دولوپر هم مياد می گه حالا كه مشتری غربی هم داريم بيايم گند بزنيم به بازی و بازی رو غربی پسند بسازيم،چيزی كه به طور نصفه نيمه تو 13 و به طور كامل و منهدم كننده تو 14 شاهدش بوديم كه ديگه اسم بازی FF نبود بلكه با يه بازی RPG پی سی طرف بوديم.
باور كنيد FF اگه با اين رويه غربی شه ديگه FF نيست.اين بازی يه بازی ژاپنی ساده نيست،شديدا سنتیه از المان های داستانش بگيريد تا گيم پلی و حتی موزيك.بخواد مطابق سليقه غربی ها توليد شه مساوی نابوديشه.نينجا گايدن هم نيست كه اكشن باشه و به اين واسطه سازنده ها با اكشن بودنش مشتری تو غرب جمع كنن،تنها راهش اينه كه بزنن مثل 14 نابودش كنن.
دوستان با تبسم! می گن بذار برای فروش بياد و فی النفسه هم خوشحالن كه با اين رويه FF بزودی نابود می شه.
خوشبختانه وادا به تازگی به خطر نابودی FF پی برده و فكر كنم سياست های شركت رو درست كنه و نذاره اين بازی بخاطر يكم سود بيشتر نابود شه،البته اميدوارم...
====
پ.ن: دوستان جوابی برای دادن ندارن مجبور نيستن كامنت بدن.من از سال 2007 اينجا هستم و از همون اولم طرفداری JRPG و بازی های ژاپنی بودم.چند نفر از دوستان می دونن كی هستم.
اگه من نفهم هستم جواب منطقی بديد و بگيد به اين دليل ماكرو له له يه بازی 2013 هستش و به اين دليلم 40 گيگ بازی رو می چپونن رو 3 تا دی وی دی و به اين دليلم SE الكی اسم PS3 رو آخر تريلرا می ذاشته و به اين دليلم بازی هنوز دوبله انگليسی نشده(البته اين آخری يعنی كه بازی حتما داره برای 360 پورت می شه و گذاشتن تيمای استديوهای ماكروسافت با اينترفيس ژاپنی بازی حال كنن!)
ضمنا اين كه چرا FFXIII-2 به اين سادگی مولتی شد هم خودش سوال بزرگيه;)

آخرین ویرایش:
من نمیدونم مگه از FFIII و FFIV به بعد پای FF ها به آمریکا کشیده نشد ؟ بعد این حرفهای من در آوردی چیه که بازی سنتی ژاپنی و ... ؟ مگه PS3 تو آمریکا نمیاد ؟ مگه اینستال بیس PS3 تو آمریکا و اروپا ( هر کدوم تک تک ) چندین برابر IB همین کنسول توی ژاپن نیست ؟ نسل پیش مگه بزرگترین بازار PS2 آمریکا نبود ؟ مشکل چیه که بزرگترین بازار بازی دنیا طی چند نسل گذشته آمریکا بوده ؟ الان PS2 و PS3 شدن کنسولهای ژاپنی ؟ جک ترتون هم ژاپنیه ؟ من موندم وقتی Hironobu Sakaguchi میاد 2 تا بازی برای 360 میزنه ( خالق FF ) بازیهاش لقب آشغال میگیرن بعد چطوری هست که همین آدم میتونه بازی سنتی ژاپنی تحویلمون بده و در عجبم که جف بازیاش بیشتر لایق گرفتن لقب JRPG بودن و هستن تا FFXIII !

بعد جالبیش برای من اینه که مگه اصلاً چند تا کنسول غربی تا امروز موفق بودن که حالا FF ها رو خواسته باشن روشون بسازن ؟ بجز مایکروسافت کدوم شرکت غربی انقدر در زمینه کنسول سازی و فروش و بازاریابی و ... موفق بوده ؟ اصلاً چطور میتونید بگید PS یک برند ژاپنی هست وقتی سونی یک شرکت فرا ملیتی شده !؟

واقعاً تو همین بحث های این مدلی هست که بار علمی اعضا خود نمایی میکنه !

من نمیدونم مگه از FFIII و FFIV به بعد پای FF ها به آمریکا کشیده نشد ؟ بعد این حرفهای من در آوردی چیه که بازی سنتی ژاپنی و ... ؟ مگه PS3 تو آمریکا نمیاد ؟ مگه اینستال بیس PS3 تو آمریکا و اروپا ( هر کدوم تک تک ) چندین برابر IB همین کنسول توی ژاپن نیست ؟ نسل پیش مگه بزرگترین بازار PS2 آمریکا نبود ؟ مشکل چیه که بزرگترین بازار بازی دنیا طی چند نسل گذشته آمریکا بوده ؟ الان PS2 و PS3 شدن کنسولهای ژاپنی ؟ جک ترتون هم ژاپنیه ؟ من موندم وقتی Hironobu Sakaguchi میاد 2 تا بازی برای 360 میزنه ( خالق FF ) بازیهاش لقب آشغال میگیرن بعد چطوری هست که همین آدم میتونه بازی سنتی ژاپنی تحویلمون بده و در عجبم که جف بازیاش بیشتر لایق گرفتن لقب JRPG بودن و هستن تا FFXIII !

بعد جالبیش برای من اینه که مگه اصلاً چند تا کنسول غربی تا امروز موفق بودن که حالا FF ها رو خواسته باشن روشون بسازن ؟ بجز مایکروسافت کدوم شرکت غربی انقدر در زمینه کنسول سازی و فروش و بازاریابی و ... موفق بوده ؟ اصلاً چطور میتونید بگید PS یک برند ژاپنی هست وقتی سونی یک شرکت فرا ملیتی شده !؟

واقعاً تو همین بحث های این مدلی هست که بار علمی اعضا خود نمایی میکنه !
بله ولی روی پلتفرم NES و SNES نه xbox 1986 (لول) اين بازيا اومدن و سازنده ها نزدن بخاطر كسب مشتری داغونشون كنن.البته می شه گفت نينتندو اونموقع (و الان) يه شركت چند مليتی بود ولی اونموقع وضعيت صنعت گيم با الان زمين تا آسمون فرق می كرد.من كاری به اين حرفا ندارم،به بازاری كه بازی براش مياد و تعيين كننده اصيل موندن يا داغون شدنشه كار دارم.اگه جای 360 و PS3 تو ژاپن فرق می كرد من الان طرف 360 رو گرفته بودم.
بازيای ساكاگوچی هم نمرات جالبی نگرفتن و دی وی دیاشون الان كه سرجمع 10 دقيقه هم بازی نشده الان داره گوشه اتاقم خاك می خوره.لاست اديسه يه بازی شبيه FFXII بود ولی فاقد روح ژاپنی.انگار FFXII رو با TLR قاطی كرده بودن.يجوراییم شخصيتاش منو ياد مانگا می نداخت،نمی دونم به هر حال اصلا به مذاق من خوش نيومد و نمراتشم در حد انتظار نبود.
360 پلتفرمی بود كه تو اين نسل بخاطر جاه طلبی ماكرو به JRPG كاملا گند زد و از اونورم با بلو دراگون و لاست اديسه هيچی تو ژاپن نفروخت.
نمونه بارز ضربه ای كه 360 تو اين نسل به JRPG زد بازی مسخره TLR بود.پولی ماكرو بابت اين بازی به اسكوئر داد می تونست بده و صرف يه RPG حسابی كنه!من واقعا فلسفه ساخت اين بازی رو هنوزم كه هنوزه نفهميدم.
FF بايد ژاپنی بمونه همونطور كه Halo بايد غربی بمونه.هيچ منطقی هم نمی تونه عكس اينو ثابت كنه!

منظور شما از ژاپنی بودن و نمی فهمم . اگر فرض و بذاریم که ژاپنی ترین FF همون VII مگه این بازی به جز ژاپن جای دیگه ای عرضه نشد و فروش نداشت ؟مولتی شدن یک بازی دلیل به از دست دادن هویت نیست اینکه شرکت ژاپنی بیاد برا کنسول ژاپنی بازی بسازه هویتش حفظ میشه هم معنایی نداره به هر حال الان هزینه ی بایسازی بالاست و یک شرکت نمیتونه برای رضای خدا بازار غرب و بیخیال شه و به فکر هویت باشه!
FF XIII شاید به نسبت قبلی ها کمبود داشته باشه ولی هنوزم یه FF ه و من به شخصه ازش لذت بردم فک میکنید اگه بازی مولتی نمیشد بازی کاملا متحول میشد؟من که فک نمیکنم به هر حال این بازی قرار بود به غیر از ژاپن جاهای دیگه ایم منتشر بشه پس باید به فکر فروشش به غیر از ژاپن هم میبود .

جدا حرف ممد در مورد بار اطلاعاتی رو تایید میکنم!
من حرفی از PS3 نزدم.گفتم پلتفرم های سونی و نينتندو كه منظورمم PSP,DS,3DS و Wii بود.
شما هم جواب چيزی كه من گفتم رو ندادید:
من گفتم اواسط سال 2012 نسخه انگليسی Versus زودترين زمانيه كه بياد.(البته با وضع موجود بهتره بگيم اواخر 2012)
اواسط 2012 نسخه انگلیسی میاد، یعنی تو یکی دو ماه آینده باید نسخه ژاپنی باشیم دیگه؟ چون بازی های ژاپنی با فاصله 6 ماه اینا نسخه انگلیسیشون ریلیز میشه. یکم فکر کنید!
بعدش با توجه به اينكه تا بحال چيزی از نسخه 360 نگفتن و از اين رو می شه فهميد در حال حاضر بازی داره برای PS3 ساخته می شه چند ماه (البته اگه بخوايم منطقی باشيم بيشتر از چند ماه چون حجم بازی مسلما از 3 ديسك هم بيشتره-13 كه همه اش تو تريلرها بيشتر گيم پلی می ديديم تا CG حجمش اونقدر شد،اينو ديگه خودتون حساب كنيد.) هم بايد برای 360 پورتش كنن و می شه 2013 چند ماه پس از شروع نسل بعد.
عزیز! FFXIII چند تا دیسک بود؟ 3 تا. میشه بیشتر از 24 گیگ. یعنی این بازی میخواد اندازه MGS4 حجم داشته باشه؟ اصلا مگه تا حالا حرفی از بلوری دولایه زدن که شما اینطوری روی حرفتون تاکید دارید؟ کجا گفته 2013 میشه شروع نسل جدید؟ شما کلا دست نوسترداموس و مایا ها و اجدادشون رو بستید با این پیشبینی های من درآوردیتون!
كرايسيس كور هم JRPG ـه چون عناصر نقش آفرينی رو داره (هر چند كه لول آپش خودكاره ولی به هر حال بواسطه اين لول آپ RPG محسوب می شه) البته در اين مورد من بحث نمی كنم چون ربطی به موضوع اصلی نداره.منظورم از اون حرفی كه زدم هم شما نبودی،يه عده ان كه تو هر تاپيكی ترول و فن بازی در ميارن و ديگه معلومه كيان.
Crisis Core بازی کاملا اکشن RPG هستش. این حرف انقدری خنده داره که من بگم God of War بازی اول شخصه. هر نقش آفرینی که ژاپنیه دلیل بر JRPG بودن نیست. CC و DOC معدود بازی های اکشن اسکوئر ان که CC عالی عمل کرد و DOC از لحاظ گیم پلی گند زد.

منظور شما از ژاپنی بودن و نمی فهمم . اگر فرض و بذاریم که ژاپنی ترین FF همون VII مگه این بازی به جز ژاپن جای دیگه ای عرضه نشد و فروش نداشت ؟مولتی شدن یک بازی دلیل به از دست دادن هویت نیست اینکه شرکت ژاپنی بیاد برا کنسول ژاپنی بازی بسازه هویتش حفظ میشه هم معنایی نداره به هر حال الان هزینه ی بایسازی بالاست و یک شرکت نمیتونه برای رضای خدا بازار غرب و بیخیال شه و به فکر هویت باشه!
FF XIII شاید به نسبت قبلی ها کمبود داشته باشه ولی هنوزم یه FF ه و من به شخصه ازش لذت بردم فک میکنید اگه بازی مولتی نمیشد بازی کاملا متحول میشد؟من که فک نمیکنم به هر حال این بازی قرار بود به غیر از ژاپن جاهای دیگه ایم منتشر بشه پس باید به فکر فروشش به غیر از ژاپن هم میبود .
FFVII تو زمان خودش انحصاری PS1 بود.(روی كنسول)
پورتش روی PC هم حكم جك رو داشت،چه FFVII و چه FFVIII.
در مورد Versus (نه XIII) هم نظرم همونی بود كه گفتم.
جدا حرف ممد در مورد بار اطلاعاتی رو تایید میکنم!
ديوار كوتاه تر از من گير نيوردید؟:دی
جنگ داخلی عجيبی شده!لاقل به واكنش ماكان و احسان توجه می كردی!:دی
من از خدامه مثل دوستان بازی رو پايرت كنم ولی چيزی كه نگرانشم فراتر از ايناست و گفتم...
اواسط 2012 نسخه انگلیسی میاد، یعنی تو یکی دو ماه آینده باید نسخه ژاپنی باشیم دیگه؟ چون بازی های ژاپنی با فاصله 6 ماه اینا نسخه انگلیسیشون ریلیز میشه. یکم فکر کنید!
منم گفتم در خوشبينانه ترين حالت ممكن!
اين جوری كه تو می گی كه ديگه بدتر!
عزیز! FFXIII چند تا دیسک بود؟ 3 تا. میشه بیشتر از 24 گیگ. یعنی این بازی میخواد اندازه MGS4 حجم داشته باشه؟ اصلا مگه تا حالا حرفی از بلوری دولایه زدن که شما اینطوری روی حرفتون تاکید دارید؟ کجا گفته 2013 میشه شروع نسل جدید؟ شما کلا دست نوسترداموس و مایا ها و اجدادشون رو بستید با این پیشبینی های من درآوردیتون!
خب من دارم از روی CG های بازی و حرفای نمورا اينو می گم!
انصافا تو تريلرها چند تا CG از جاهای مختلف ديديم؟اكثرشونم از اواسط بودن،اين يعنی اين تريلرها بلندن!
اگه هم بخواد روی بلوری دو لايه بياد دست خودشونه كی بگن.
در مورد نسل جديد هم از روی صحبت های شركت های بازيسازی می گم!ديگه چی اين نسل رو می خوان كش بدن بعد 7 سال؟PS2 با اون عظمت كمتر از 6 سال دورانش با 360 تموم شد!اين نسل زيادی هم ادامه پيدا كرده تا الان!
نينتندو با Wii U استارتش رو زد،سونی ماكروسافت هم تا E3 2012 (البته ممكنه يكم اين ور اون ور شه) استارت رو می زنن.
حالا خوبه دوستمونم كه قبولش داريد تو پست اول تاپيك خودش به اين موضوع اشاره كرده:)
Crisis Core بازی کاملا اکشن RPG هستش. این حرف انقدری خنده داره که من بگم God of War بازی اول شخصه. هر نقش آفرینی که ژاپنیه دلیل بر JRPG بودن نیست. CC و DOC معدود بازی های اکشن اسکوئر ان که CC عالی عمل کرد و DOC از لحاظ گیم پلی گند زد.
همونطور كه گفتم بحث سر اين موضوع پيچيده به جایی نمی رسه...
ژانر يه بازی رو ممكنه گيم اسپات بزنه ادونچر و ويكی پديا بزنه اكشن ادونچر و جای ديگه يه چيز ديگه...
منم Crisis Core مثل بعضی از سايت ها JRPG می دونم و نظرم اينه.

آخرین ویرایش:
خب من دارم از روی CG های بازی و حرفای نمورا اينو می گم!
انصافا تو تريلرها چند تا CG از جاهای مختلف ديديم؟اكثرشونم از اواسط بودن،اين يعنی اين تريلرها بلندن!
اگه هم بخواد روی بلوری دو لايه بياد دست خودشونه كی بگن.
در مورد نسل جديد هم از روی صحبت های شركت های بازيسازی می گم!ديگه چی اين نسل رو می خوان كش بدن بعد 7 سال؟PS2 با اون عظمت كمتر از 6 سال دورانش با 360 تموم شد!اين نسل زيادی هم ادامه پيدا كرده تا الان!
خدا به داد ما برسه. این بازی چند تا CG داشته مگه که اصلا بخوایم دیده باشیم؟ یا شما فکر کردی این CG هارو میان با فرمت MP4 میذارن تو بازی و حجمش زیاد میشه :دی؟ به خدا نومورا هم مثل شما انقدر از بازیش مطمئن حرف نمیزنه عزیز من. هیچی از بازی معلوم نیست. شما داری از حرف حجم یه بازی میزنی.
این نسل هم شایعه در مورد اینکه تا 2014 باشه خیلی بیشتره تا حرفای شما. کینکت و موو و اینا یک ساله اومدن با این همه سرمایه گذاری به نظر خودت اصلا امکان داره این همه پول رو صرف یکی دو ساله کرده باشن؟
منم Crisis Core مثل بعضی از سايت ها JRPG می دونم و نظرم اينه.
این بحث اتفاقا پیچیده نیست. یه چیزیه که کاملا مشخصه. اسم اینم نظر نیست. تروله. منم میگم Forza بازی نقش آفرینیه. میگم دیگه! اینم لیستی از سایت ها:

http://en.wikipedia.org/wiki/Crisis_Core
http://au.gamespot.com/psp/rpg/crisis-core-final-fantasy-vii/index.html?tag=result;title;0
http://au.psp.ign.com/objects/711/711340.html
http://www.metacritic.com/game/psp/crisis-core-final-fantasy-vii
http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Crisis_Core

یه اشتباهی میکنید دیگه قبولش کنید الکی وقتی چیزی که واقعیت نداره چرا روش تاکید دارید :دی؟

• Like
Reactions: Dreadlord
خدا به داد ما برسه. این بازی چند تا CG داشته مگه که اصلا بخوایم دیده باشیم؟ یا شما فکر کردی این CG هارو میان با فرمت MP4 میذارن تو بازی و حجمش زیاد میشه :دی؟ به خدا نومورا هم مثل شما انقدر از بازیش مطمئن حرف نمیزنه عزیز من. هیچی از بازی معلوم نیست. شما داری از حرف حجم یه بازی میزنی.
این نسل هم شایعه در مورد اینکه تا 2014 باشه خیلی بیشتره تا حرفای شما. کینکت و موو و اینا یک ساله اومدن با این همه سرمایه گذاری به نظر خودت اصلا امکان داره این همه پول رو صرف یکی دو ساله کرده باشن؟

این بحث اتفاقا پیچیده نیست. یه چیزیه که کاملا مشخصه. اسم اینم نظر نیست. تروله. منم میگم Forza بازی نقش آفرینیه. میگم دیگه! اینم لیستی از سایت ها:

http://en.wikipedia.org/wiki/Crisis_Core
http://au.gamespot.com/psp/rpg/crisis-core-final-fantasy-vii/index.html?tag=result;title;0
http://au.psp.ign.com/objects/711/711340.html
http://www.metacritic.com/game/psp/crisis-core-final-fantasy-vii
http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Crisis_Core

یه اشتباهی میکنید دیگه قبولش کنید الکی وقتی چیزی که واقعیت نداره چرا روش تاکید دارید :دی؟
نمی دونم به هر حال معلومه توش CG زياد داره!اونجایی كه ناكتيس اكسلا رو میبينه و بعدش تازه در مورد گادس اترو حرف می زنن رو حتما ديدی!
اين نسل هم نمی شه پيش بينی كرد تا كی ادامه داره و بايد منتظر E3 2012 باشيم.ولی در مورد كينكت كه گفتی ماكروسافت خودش غيرمستقيم گفته می تونه برای نسل بعدم باشه.موو هم كه اوته اصلا:دی
اون سبك بازی رو هم من تو چند تا نقد (كه الان يادم نيست) ديدم نويسنده گفته بود JRPG ـه.منم كه خيلی با بازی حال كرده بودم برام جا افتاد:دی
Anyway...:)
اصلا بياد و بعدشم FF15 (Fable MMO) و عناوين قشنگ ديگه بيان،ما چكاره ايم...:)
من كه ديگه كلا فقط به JRPG های Vita و 3DS اميد دارم!
پ.ن: بشين ناروتوت رو بازی كن كچلمون كردی!:دی
ضمنا من سـ0ـهيل بودم!:دی

بچه ها عجب بحثی شده ها انگار میدان جنگ است:d فقط خواستم بگم این بازی برای 360 خواهد امدولی ممکن است بیشتر از 3تا دی وی دی9 مصرف کند من که خیلی ایدوارم وبعد ازسری 7 فاینال فانتزی طرفدار این سری هستم { {البته توی این بحث طرف 360 دار هایی که دوست دارن این بازی بیاید هستم.:d}}

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or