شش دلیل برای آمدن FFVXIII بر روی Xbox 360

LiviNG D3AD

کاربر سایت
screenshot_22678_thumb_wide300.jpg

Final Fantasy Versus XIII بر روی 360 خواهد آمد. این را باور کنید. چنگ زنی های PlayStation برای در اختیار داشتن جواهر زرین سری های JRPG ژاپنی بتدریج و در 5 سال گذشته از کار افتاده و رو به تباهی رفته است، ابتدا با Final Fantasy XIII و در ادامه با تأیید شدن دنباله آن که از دستان Sony خارج شد. Versus XIII احتمالاً آخرین سنگر است، آخرین حلقه دفاعی است، اما گفته های موجود چیز دیگری میگویند.

چه بصورت یک پورت دیر هنگام و چه بصورت ریلیز همزمان، شما میتوانید انتظار دیدن این بازی بر روی داشبورد خودتان را داشته باشید. به این دلایل :

1. تیم Versus در حال استخدام افرادی با سابقه کار بر روی Xbox 360 هستند
شما نمیتوانید درباره کارهای لیست شده در آگهی آنها بحث کنید، نه هنگامی که آنها بصورت کاملاً آشکار خواستار استخدام افرادی با سابقه کار بر روی " یک عنوان Xbox 360 " شده اند. متشکریم، Kotaku.

2. آنها با این کار نسخه های بیشتری از بازی خود را خواهند فروخت
دو جمعیت 40 میلیون نفری گیمرها را با هم جمع کنید، و شما جمعیتی بیش از 40 میلیون نفر را خواهید داشت. با ریاضیات هم نمیتوانید مشاجره کنید.

3. با این کار آنها DLC های بیشتری خواهند فروخت
Final Fantasy XIII-2 اولین عنوان از سری Final Fantasy است که محتویات قابل دانلود پس از زمان انتشار را دارد، که شامل دشمن ها، سلاح ها و کاستوم های جدید میشود. دلیلی ندارد که این کار دوباره صورت نگیرد. پس Versus XIII نیز دارای DLC خواهد بود. و Xbox Live بزرگترین پلتفرم دیجیتالی بر روی کنسولها است. سرنخ ها را به هم وصل کنید.

4. دارندگان Xbox 360 وارد دنیای Final Fantasy XIII شده اند
نزدیک به 2 میلیون دارنده Xbox 360 اکنون با دنیای Pulse و Cocoon آشنا شده اند، و یک عنوان دیگر با روکش درخشان فانتزی دیگر در راه اتاق های نشیمن آنهاست. اگر Square Enix واقعاً قصد تبدیل کردن Final Fantasy XIII به یک زیر مجموعه آراسته از این سری را دارد، محصور کردن یکی دیگر از نسخه های [کنسولهای] خانگی این زیر مجموعه [ و راه ندادنش بر روی Xbox 360 ] به هیچ وجه منطقی نیست. Versus XIII، انصافاً، یک داستان منحصر بفرد [در داخل سری] است، اما این عنوان در همان دنیا رخ میدهد. انتظار کریستال های بیشتری را داشته باشید.

5. ابزارهای Crystal یک موتور مولتی پلتفرم است
چرا باید کمپانی خلاق خودتان را متحمل زحمات ساختن یک تکنولوژی وسیع 3D که با کنسولهای فراوانی سازگاری دارد بکنید، اگر که شما به دنبال ساختن یک عنوان مولتی پلتفرم نیستید ؟

6. Sony پولی برای نگه داشتن این سری به صورت exclusive نخواهد داد
همه در قبال نسل آینده کنسولها سکوت کرده اند، اما شما میتوانید شرط ببندید [ تفاوت ارزش ارز ها را نیز وارد معادله کنید ] که تولید کنندگان جنگ مخفیانه ای را بر سر جلب توجه سازندگان 3rd Party دارند. سونی چیزی را که در حال حاضر و پس از صرف مخارج سنگین PS3 در چند وقته اخیر بدست آورده است برای انحصاری سازی های نسل بعد کنار خواهد گذاشت. ما بعید میدانیم که آنها خودشان را چندان بخاطر آخرین وارد شوندگان به این نسل اذیت کنند، مگر عناوین با فروش میلیونی مانند Call of Duty و Battlefield .

منبع

• Like
Reactions: Loghman
ماکان خودتو کشتی:دی من رسما مایکروسافت رو یک خونخوار کثیف میدونم که داره JRPG و ژاپن رو نابود میکنه>:d<

----------------

فروش بازی رو 360، 700 هزار نسخه هم باشه، حداقل میشه حدود 35 میلیون دلار. فکر نمیکنم هزینه پورت بازی 1/10 این مقدار هم باشه، نه؟:-/ پس SE از نسخه 360 هم کلی سود کرده.

نمونه بارز Battle بین فن های 360 و PS3 رو میشه در این تاپیک دید :d!

در کل مشخص بود که بازی واسه 360 هم منتشر میشه چون به هر حال ورسس هم یکی از بازیهای پروژه FNC هست و ربطی مستقیمی داره با دنیای XIII , XIII-2 . از نظر فروش هم فروش خیلی بیشتری میتونه SE با این بازی به جیب بزنه چون بازی Action-RPG هست و به طبع به مذاق بیشتر امریکایی ها و اروپایی ها خوش میاد تا یه JRPG خالص ...

فقط امیدوارم مثل قضیه XIII-2 نشه که واسه انتشارش رو 360 میان از سر و تهش میزنن و CGI های معروف سری FF رو حذف میکنن ...

به هر جهت واسه کدوم شرکتی $$$ مهم نیست که اسکوئر دومیش باشه :دی

پ.ن : دوستان زیادی به خودتون فشار نیارین ...

منبع دقیقی که با تفکیک پلتفرم بگه بازی چقدر فروخت وجود نداره. فقط SE اعلام کرده که 6.2 میلیون نسخه رو شیپ کردن. حالا چقدر فروخت باز مشخص نیست.

اما یه خبر هست که فکر کنم تو هم ان رو میگی فروش روز اول بازی و مجموعش توی آمریکا هست. روز اول 450 هزار تا فروخته که 290 هزارتاش برای PS3 و 160 هزارتاش برای X360 بود. فروش کلش هم یبار اعلام شد، تو آمریکا بالای 1 میلیون نسخه هست که 800 هزارتاش برای PS3 و 500 هزارتاش برای 360 هست. البته با احتساب باندل ها.

حالا با توجه به اینکه بیشترین سهم فروش بازی رو 360 برای آمریکا بود (که کاملا منطقی هست. چه از نظر IB و چه از نظر محبوبیت) فروش بازی توی اروپا نمیتونه بیشتر از 500 هزارتا باشه. البته من آمار فروش دقیق اروپا رو ندارم و فکر هم نمیکنم اصلا اعلام شده باشه و فقط در موردش گفته شد تو بعضی کشورها نسخه PS3 تونست 360 رو 4 به 1 کنه.

کلا آمار دقیقی وجود نداره اما من همون زمان که بازی منتشر شد یبار تا ان تاریخ محسابه کردم 700 هزار تا اینا شد. تا الان چقدر شده رو نمیدونم اما از یک میلیون نسخه بیشتر نشده. اما شما میگید شده که شاید من اشتباه میکنم. اگه منبعی شما دارید که به طور رسمی میگه فروشش بیشتر از 1 میلیون نسخه هست من قبول میکنم. چون خودم آمار دقیق ندارم.
همین طور که خودت گفتی آمار دقیقی از فروش بازی به تفکیک پلتفرم در دست نیست ولی طبق آماری که اواسط سال 2010 اومد FFXIII در مجموع 5.5 میلیون نسخه فروش داشته، این چیزهایی که من این پایین میگم حدسیاته فقط:
مجموع فروشش تو آمریکا 1.79 میلیون نسخه بوده که البته آمار به تفکیک پلتفرم فقط واسه ماه اول اعلام شده ولی اگه همین درصد فروش ماه اول را بخواهیم به کل فروش بسط بدیم میشه حدود 1.150.000 نسخه واسه PS3 و 650.000 نسخه واسه 360. تو اروپا هم در مجموع 1.77 میلیون نسخه فروش داشته که به نظر من نسخه 360 تو اروپا هر چقدر هم کم فروخته باشه حداقل 350.000 نسخه رو فروخته (که من خودم فکر می کنم خیلی بیشتر از این مقدار فروخته باشه) یعنی احتمال اینکه بالای 1.000.000 میلیون نسخه فروخته باشه خیلی بیشتر از اینه که زیر 1.000.000 نسخه فروخته باشه :دی در ضمن تو آماری که چند ماه پیش اعلام شد فروش بازی 6.2 میلیون نسخه بوده. البته بازم میگم اینا همش حدسیاته و ممکنه کاملا اشتباه باشه.

كاش بعضی از دوستان يه كم در مورد روابط SE و سونی و كلا روابط سازندگان JRPG با سونی و نينتندو و استديوهاشون تحقيق می كردن...
اميدوارم در اسرع وقت در مورد روابط نينتندو با استديو ساكاگوچی و سازنده های Xenoblade و همينطور روابط استديوهای سونی با LEVEL-5 و اسكوئر انيكس يه كم تحقيق كنيد بعد استدلال استقرایی انجام بديد.
فرانچايز FF هم هيچ وقت به طور صد در صد عناوينش برای يه كنسول و ناشر غربی نميان،بحث سود و زيان نيست،بحث بازار و روابط اسكوئر با شركت های وطنی سونی و نينتندو و هزاران وابستگیش به اين شركت هاست.اميدورام با يكم تحقيق اينا رو درك كنيد.
وقتی یه استودیو میاد واسه فروش بازیهاش تو غرب کلی هزینه میکنه و حتی یه استودیو بزرگ غربی رو تحت پوشش خودش قرار میده واسه برگشت هزینه هایی که انجام داده مجبوره از احساسات وطن پرستانه ـش دوری کنه :دی وقتی FFXIII-2 به طور همزمان واسه 360 هم میاد نشون میده که SE از سودی که روی 360 به دست آورده راضی بوده. کاملا مشخصه الان شرایط SE با خیلی از استودیوهای ژاپنی فرق میکنه. البته این دلیل نمیشه بگیم همه عناوین مرتبط با FF واسه 360 هم عرضه میشن ولی چیزی که تا الان دیدیم نشون میده تمایل SE به سمت 360 خیلی زیاده. در هر صورت مشخصه اگه FFXIII-2 فروش موفقی رو 360 داشته باشه رو تصمیمات آتی SE تاثیر خیلی زیادی میزاره.

آخرین ویرایش:
كاش بعضی از دوستان يه كم در مورد روابط SE و سونی و كلا روابط سازندگان JRPG با سونی و نينتندو و استديوهاشون تحقيق می كردن...
اميدوارم در اسرع وقت در مورد روابط نينتندو با استديو ساكاگوچی و سازنده های Xenoblade و تيم سازنده دراگون كوئست تو SE و همينطور روابط استديوهای سونی با LEVEL-5 و اسكوئر انيكس يه كم تحقيق كنيد بعد استدلال استقرایی انجام بديد.
فرانچايز FF هم هيچ وقت به طور صد در صد عناوينش برای يه كنسول و ناشر غربی نميان،بحث سود و زيان نيست،بحث بازار و روابط اسكوئر با شركت های وطنی سونی و نينتندو و هزاران وابستگیش به اين شركت هاست.اميدورام با كنار گذاشتن تعصب و با يكم تحقيق اينا رو درك كنيد.
ضمنا تقريبا كل بازی های دسته اول JRPG داره روی پلتفرم های سونی و نينتندو مياد.اميدوارم در اين موردم يكم تحقيق كنيد و اطلاعات غلط نديد!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Robin Hood
اميدوارم در اسرع وقت در مورد روابط نينتندو با استديو ساكاگوچی و سازنده های Xenoblade و تيم سازنده دراگون كوئست تو SE و همينطور روابط استديوهای سونی با LEVEL-5 و اسكوئر انيكس يه كم تحقيق كنيد بعد استدلال استقرایی انجام بديد.
فرانچايز FF هم هيچ وقت به طور صد در صد عناوينش برای يه كنسول و ناشر غربی نميان،بحث سود و زيان نيست،بحث بازار و روابط اسكوئر با شركت های وطنی سونی و نينتندو و هزاران وابستگیش به اين شركت هاست.اميدورام با كنار گذاشتن تعصب و با يكم تحقيق اينا رو درك كنيد.
ضمنا تقريبا كل بازی های دسته اول JRPG داره روی پلتفرم های سونی و نينتندو مياد.اميدوارم در اين موردم يكم تحقيق كنيد و اطلاعات غلط نديد!
همین موارد رو درک کردیم که نصف بازی های SE روی 360 هم اومدن :)
شما ببخش که اطلاعات این همه آدم اینجا اشتباه هست و کلا این بازی هایی هم که اومده توهم بوده !

جدای از شوخی خودت ببین چی داری میگی ؟ اصلا بحث سود و درآمد شرکت ربطی به روابط نداره ! هیچ وقت روابط اینجا جایی پیدا نمیکنه ! هر بازی هم که انحصاری میشه از طرف شرکت کنسول 90% مواقع هزینه ای پرداخت شده ! در غیر این صورت ناشر خود بازی تصمیم گرفته که یه بازی ممکنه تو یه ناحیه و نفروشه ! من اینجا هیچ روابطی نمیبینم !

شما گویا کلا زیادی ادعاتون میشه و بقیه رو نادان فرض میکنید.

قطعا اما چقدر؟ نصف فروش بازی توی ژاپن هست که خوب تو این منطقه بازی انحصاری PS3 هست. توی غرب هم باید دید بازی چقدر میتونه روی 360 بفروشه و آیا این فروش میتونه هزینه های پورت بازی رو تامین کنه یا نه؟ FFXIII که سری اصلی بود (و سری اسلی FF همیشه نزدیک دو برابر Spin Off ها فروش داره) روی 360 زیر 1 میلیون فروش داشت. البته با تشکر از باندل فوقالعاده بازی. باز هم میگم versus مولتی هم بشه دلیلش این نیست چون اگه معادله به همین سادگی باشه هیچ وقت وادا رییس کل SE نمیاد بگه چند وقته داره تو شرکت بررسی میشه که بازی مولتی بشه یا نه؟ معادلات اینقدر ساده نیست.

پیرمرد !!!
شما که منبع نداری چرا از رو ***** حرفا رو ول میدی ؟ بازم حدس و گمان زدی ؟ آخه اگر فروشش بد بود که زرتی آی پی هاش رو برای 360 ول نمیداد که .
اگر منبعی داری که نسخه x360 زیر 1 میلیون نسخه فروخته به ما هم بده تا فیض ببریم وگر نه مجبور نیستی اطلاعات اشتباه تایپ کنی .
در این جور مواقع میتونی به سایتهای کم معتبر مراجعه کنی و با 10 درصد بالا پایین کردن آمار اون حدود کار دستت بیاد . ( حالا 10 درصد بالا 10 درصد پایین که شما حتما پایین رو برای این مورد خاص انتخاب میکنی ).
همه هم میدونن آمارهای سایت vgchartz تا حدودی ( به فرض با 10 درصد اشتباه ) منطقی و درست بوده مخصوصا در زمینه فروش کنسول .
طبق آمار این سایت بازی Final Fantasy XIII نسخه ps3 حدود 4.70 ( در صد پایین حساب کنیم 4.20 ) و نسخه x360 حدود حدود 1.82 ( درصد پایین حساب کنیم 1.6 ) .
طبق آمار vgchartz :
نسخه ایکس باکس 360 در آمریکا :1.05 میلیون نسخه -----در ژاپن :100000 نسخه----- در اروپا : 760000 نسخه
نسخه پلی استیشن 3 در آمریکا :1.47 میلیون نسخه ------در ژاپن :1.87 میلیون --------در اروپا :1.37 میلیون
آمارش منطقی هست و قابل استناد در نبود هیچ گونه منبع معتبر
-------------------
دلیل دوم برای اینکه نشون بده آمار خیلی به واقعیت نزدیک هست :
طبق آماری که اواسط سال 2010 ارایه شد مجموع فروش 5.5 میلیون نسخه بوده که از اون وقت تا الان بیش از 1 سال و چند ماهی گذشته و 1 میلیون به مجموع فروش کلی اضافه گردیده یعنی 6.5 میلیون نسخه .
------------------------
نکته ی سوم :
پیرمرد !!! چرا !!! ؟

آخرین ویرایش:
این حرف شما وقتی درسته که، SE برای این که بتونه بازی رو روی 360 عرضه کنه و فروش خوبی بکنه نیاد سر و ته بازی رو بزنه تا روی یک دیسک عرضه بشه.
یا بازی رو شدیدا غربی نکنه.
این معاملات و معادلات که شما عرض میکنید یک چیز خیالیه که بین بعضی از دوستان ایجاد شده. هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره. اگر نسل قبل بسیاری از این بازی ها روی PS2 عرضه می شدند اونم انحصاری تنها دلیل منطقی اش این بود که PS2 رسما 80 تا 90 درصد بازار رو در دست داد عملا سازنده براش صرف نداشت برای 10 درصد باقیمانده بیاد بازی رو پورت کنه که از اون 10 درصد ممکنه 5 درصدشون هم بازی رو خریداری نکنند. ولی در این نسل هر کدوم از پلتفورم های کنسولی 33 درصد سهم خودشون رو دارند. در حال حاضر تنها PS3 میشه 1/3 بازار یعنی 33 درصد نه 90 درصد ...

اون زمان هم اگر این چنین بود ناشر هایی مثل SE بازیهاشون رو انحصاری PS2 نمی کردند. این ماجرای دست های پشت پنهان یه خیالاته.
تحقیق کنید به نتیجه میرسید ;).

شما گویا کلا زیادی ادعاتون میشه و بقیه رو نادان فرض میکنید.
به هيچ وجه.استدلال بقيه غلطه.در ضمن الان كسی عاقل يا نادون نيست چون بازی هنوز انحصاریه و دوستان دارن با راه انداختن يه فرضيه ترول به اسم فروش برای خودشون فتوا صادر می كنن.كوچكترين بار اطلاعاتی هم تو پست هاشون نيست.
اگه اينطور باشه می شه گفت تمام انحصاری های PS3 بايد برای فروش بيشتر روی 360 هم بيان.
همه مدام از فروش حرف می زنن و نمی گن اينهمه FF انحصاری برای PS اومده و آخر تريلرهای Versus هم می زنه PS3 معنيش اينه كه Versus به احتمال زياد انحصاری می مونه.تو تريلر آخر بازی CG های تيكه تيكه ای كه ديديم نشون می داد كه تو بازی كلی CG با كيفيت و طولانی ريخته،دنيای بازی هم بزرگه و اين يعنی حجمش يه بلوری رو كاملا پر می كنه.اينم يه دليل ديگه ست كه برای 360 نمياد.
ضمنا اينكه تقريبا همه JRPG های دست اول دارن برای پلتفرم های سونی و نينتندو ميان يه واقعيته.
از آواتارمم معلومه كه حتما بهتر از بقيه-كه JRPG Hater ـن-می تونم قضاوت كنم!
اينهمه گمانه زنی و بحث هم وقتی كه هنوز خود دولوپر چيزی در اين مورد نگفته خنده داره.حداقل می ذاشتن اسكوئر يه سيگنالی بده بعد اينطور به آب و آتيش می زدن می شد يه چيزی.
این معاملات و معادلات که شما عرض میکنید یک چیز خیالیه که بین بعضی از دوستان ایجاد شده. هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره. اگر نسل قبل بسیاری از این بازی ها روی PS2 عرضه می شدند اونم انحصاری تنها دلیل منطقی اش این بود که PS2 رسما 80 تا 90 درصد بازار رو در دست داد عملا سازنده براش صرف نداشت برای 10 درصد باقیمانده بیاد بازی رو پورت کنه که از اون 10 درصد ممکنه 5 درصدشون هم بازی رو خریداری نکنند. ولی در این نسل هر کدوم از پلتفورم های کنسولی 33 درصد سهم خودشون رو دارند. در حال حاضر تنها PS3 میشه 1/3 بازار یعنی 33 درصد نه 90 درصد ...
استديوی ژاپنی سونی سازنده های درست و حسابی ای داره كه به LEVEL-5 و اسكوئر تو اين نسل كمك كردن.
Versus هم تا الان مسلما سازنده هاش از سونی كمك گرفتن چون تيم كيتاسه (اگه اشتباه نكنم) كه اكثريت بودن سر 13 بودن،اين وسط شما می خوای كی كمك كرده باشه؟و اگه سونی نقشی نداشته يا بازی انحصاری نيست چرا آخر تريلرها اسم PS3 رو می بينيم؟
شما مطمئن باش تيم كوچيك نمورا رو اگه سونی حمايت نمی كرد اين بازی كنسل شده بود.و اين كه اگه درصدی قرار بود برای 360 بياد ويس اكتينگ انگليسيش از يه سال پيش شروع می شد و آخرين تريلرش رو با زبون و زيرنويس ژاپنی نمی ديديم.
معلومه نسخه 360 ـی در كار نيست كه اينهمه به اين موضوع بی تفاوت بودن چون كاملا معلومه بازی تو مرحله باگ گيری برای بار چندمه.
نسخه PS3 انگليسی بازی خيلی زود بياد كوآرتر دوم يا سوم 2012 ـس،بعدش طبق گفته های شماها سازنده ها بايد بشينن و چند ماه برای 360 پورتش كنن (اونم تو گيرودار ساختن FF جديد برای كنسول های نسل جديد-كه همينطوريش حتی برای Vita و 3ds هم بازی نساختن) و ديگه می شه اواسط 2013 و چند ماه بعد شروع نسل هشتم...
واقعا فكر كردن هم خوب چيزيه...اما اشكال نداره بازم دوستان می تونن مثل بچه ها روی همين حرفاشون پافشاری كنن!

آخرین ویرایش:
البته بازم میگم اینا همش حدسیاته و ممکنه کاملا اشتباه باشه.

محمد منم که قبلا گفتم آمار دقیق نیست و محاسبات به چه ترتیبی صورت گرفته اما کماکان معتقدم عرضه سری FF روی 360 به ان شکل که فکر میکنیم سود آور نیست. یعنی محمد همه چیز فقط فروش بازی نیست. ببین محمد اصلا میگم قبول که XIII رو 360 همون 700 هزارتا رو فروخته. یه ضرب و تقسیم کنی باید ببینی که با احتسای هزینه های پورت و عرضه و بسته بندی و ... بازم باید سود آور باشه. پس برای چی FFXIV برای 360 نمیاد؟ و یا چرا FFX برای 360 تایید نشد؟ و یا چرا برای همین Versus این همه بررسی و کارشناسی میکنن؟

فکر میکنم هم من، هم تو و هم هر آدم عاقلی به این نتیجه میرسه که هیچ شرکتی از روی علاقه برای کنسول بازی نمیسازه. پول لازمه حیات هر شرکت هست و SE هم با این حجم و مقیاس مجبوره ان تصمیمی رو بگیره به نفعش هست و سود داره براش. اگه محاسبات به همین شکل باشه عقل حکم میکنه همه بازی های سری FF از جمله XIV و FFX و همین Versus بدون هیچ دردسری برای 360 تایید بشن. درست نمیگم؟ پس چرا این اتفاق نمی افته؟

این دوستمون دقیقا داره درست میگه:

همه چیز فروش صرف نیست. توی بیزنس روابط و اینکه شرکت هارو از خودت راضی نگه داری خیلی مهم هست تا بعدا بتونی ازشون پوان بگیری. مثلا SE براش ضرر هم داشته باشه چون 360 یک پلتفرم عالی هست قطعا یک FF براش داره که شاهدش هستیم. اما در عوض مجبوره سونی رو هم راضی نگه داره تا طرفدارانش رو حفظ کنه. برای همین همه FF هارو مولتی نمیکنه. حالا برای اینکه نینتندو رو هم راضی نگه داره میاد DQ رو انحصاری این کنسول میکنه و ... یعنی فکر میکنید SE حالیش نیست اگه DQ روی PS3 هم بیاد چقدر میفروشه؟ Versus هم قضیش همینه. وقتی وادا میگه داره بررسی میشه یعنی فقط بحث فروش مطرح نیست. وگرنه انقدر کارشناس دارن که بیاد یه روزه براشون محاسبه کنه سود آوره یا ضرر ده تا انها تصمیم بگیرن.

مثلا زمانی که وادا گفت داره داره بررسی میشه که Versus مولتی بشه یا نه انقدر واکنش ها منفی بود که وادا حرفش رو پس گرفت! معلومه که یک شرکت مجبوره همه جوانب رو بسنجه. مثلا دارم میگم SE میاد XIII رو مولتی میکنه در مقابلش Versus رو انحصاری نگه میداره (صحبتی که ان اوایل کیتاسه گفت تصمیم شرکته). یا الان تصمیم عوض میشه Versus مولتی میشه در مقابل FFX انحصاری PS3 میشه.

من اعتقاد دارم XIII 2 به مراتب بیشتر از نسخه ی اول فروش میکنه. به خصوص روی X360، دلیلش هم این که بازی شدیدا داره بهینه میشه برای این سری گیمر ها، از سر و ته اش نمیزنن ولی یه چی میشه در سطح همون TPS حالا ببین کی گفتم.

چرا اساسا باید کمتر بفروشه؟ اصولا نسخه ی دوم هر بازی اساسا فروشش بیشتر از نسخه ی اول بوده نمونش Uncharted 2 و Dead Space 2 و MW2 و...

میثم تحلیل هات به چند دلیل از پایه غلط هست. XIII-2 مثل شماره دوم UC نیست که بیشتر بفروشه. اینی که الان میگم وحی منزل هست، تو سری FF تمامی عناوین فرعی کمتر از سری اصلی میفروشن. اینجا اینکه کی چه اعتقادی داره مهم نیست. بهترین مثال در این مقوله FFX و FFX-2 هست. FFX نزدیک 7 میلیون نسخه تا ژآنویه سال 2004 فروخت. حالا FFX-2 که ادامه ای برای یکی از محبوب ترین های سری بود میدونی چقدر فروخت؟ دقیقا فروشش نصف شد!

حالا FFXIII-2 ادامه ای برای شماره ای از سری هست که به نسبت FFX اصلا محبوب نیست! اما در خصوص اینکه رو 360 بیشتر میفروشه که از مورد اول هم که میگی پرت تر هست. یعنی راحت مثل قبل در مجموع PS3 میتونه 360 رو دوبل کنه. اینکه بازی داره برای این دسته از گیمرها (کدوم دسته؟) بهینه میشه هم نفهمیدم اصلا منظورت چی هست چون قرار نیست اصلا گیم پلی بازی هیچ تغییر بکنه. یعنی اصلا تغییر نکرده و فقط گیم پلیش پولیش شده! عزیزان من ffxiii-2 فقط به دلیل یک دیسک شدن افت کیفی داشته. cg هاش کمتر شده و کلا بازی کوتاه تر شده. به این نمیگم بهینه کردن!

نسخه ی اول بیشتر با یک حضور بود روی 360 و فروشش زیاد هم ازش نمیشد انتظار داشت. الان یک سری طرفدار از نسخه ی اول حضور دارن و یک سری دیگه که با توجه به قواعد SE میتونه اونهارو جذب کنه چیزی که از FF XIII 2 دیدم به نظر غرب پسند تر شدن بود. کلا هدف از عرضه ی 13 ( حسش نیست هر دفعه Xiii رو تایپ کنم) روی 360 مگر غیر از این بود که به دنیای بیشتری آشنا بشه؟ حالا الان 13-2 میتونه این مسیر رو بهتر بره.

میثم جان اشتباه پشت اشتباه! اول از اینکه XIII-2 به هیچ عنوان غرب پسند تر نشده! اتفاقا انقدر اعتراض کردیم تا بیشتر شرقی شده بازی! دوم اینکه یعنی چی که هدف از FFXIII اینبود که بیشتر با این محیط آشنا بشن؟ هدف از عرضه FFXIII روی 360 فروش بیشتر بود! در همین حد هم انتظار میرفت و هم حد هم فروخت!

میثم من پیشنهاد میکنم بیخیال FFXIII-2 بشی!:دی تقریبا هرچی میگی کامل اشتباه هست. کاری نداره که میخوای روش شرط ببندیم؟:دی تو بردی تو برای من یک سال تگ بزار، من بردم من یک سال برات تگ میزارم! قبوله؟:دی

به هيچ وجه.استدلال بقيه غلطه.در ضمن الان كسی عاقل يا نادون نيست چون بازی هنوز انحصاریه و دوستان دارن با راه انداختن يه فرضيه ترول به اسم فروش برای خودشون فتوا صادر می كنن.كوچكترين بار اطلاعاتی هم تو پست هاشون نيست.
اگه اينطور باشه می شه گفت تمام انحصاری های PS3 بايد برای فروش بيشتر روی 360 هم بيان.
همه مدام از فروش حرف می زنن و نمی گن اينهمه FF انحصاری برای PS اومده و آخر تريلرهای Versus هم می زنه PS3 معنيش اينه كه Versus به احتمال زياد انحصاری می مونه.تو تريلر آخر بازی CG های تيكه تيكه ای كه ديديم نشون می داد كه تو بازی كلی CG با كيفيت و طولانی ريخته،دنيای بازی هم بزرگه و اين يعنی حجمش يه بلوری رو كاملا پر می كنه.اينم يه دليل ديگه ست كه برای 360 نمياد.
ضمنا اينكه تقريبا همه JRPG های دست اول دارن برای پلتفرم های سونی و نينتندو ميان يه واقعيته.
از آواتارمم معلومه كه حتما بهتر از بقيه-كه JRPG Hater ـن-می تونم قضاوت كنم!
اينهمه گمانه زنی و بحث هم وقتی كه هنوز خود دولوپر چيزی در اين مورد نگفته خنده داره.حداقل می ذاشتن اسكوئر يه سيگنالی بده بعد اينطور به آب و آتيش می زدن می شد يه چيزی.
شما کلا از اعتماد به نفس زیاد از حدس برخوردار هستید برادر من که نظرات همرو غلط میدونی. ضمنا معنی ترول رو هم نمیدونی که فرضیه که اتفاقا خیلی هاش منطقی و میتونه واقعی باشه رو ترول میدونی. تمام JRPG های PS3 کجان؟ یه Disgaea هست، با یه سری دیگه که ریشش ماله PS2 ان و توی فروش ( و البته ریت ) اصلا در حد وارد کردنشون توی بحث نیستن. حداقل اینه که JRPG های روی 360 هرچند کم کیفیت و خیلی ضعیف، اما سر و صداشون بیشتر از ماله PS3 بوده.
اینکه میگید توی تریلر لوگوئه PS3 بوده، الان میخوای ماله 360 رو بزنه؟ اصلا معنی فرضیه رو میدونی؟ این همه بازی قبلا انحصاری بودن بعدش مولتی شدن. توی تریلر ها لوگوئه خاصی بودش؟ متاسفانه اطلاعاتون ضعیفه که هیچ، ادعای دونستن هم میکنید دوست عزیز.
کدوم JRPG دسته اول؟ یه بحث با ماکان توی یه تاپیک کردیم که خوشبختانه جیم شد:دی. اتفاقا JRPG های 360 پرتعدادترن. و البته بهتر تا حدودی. JRPG این نسل کلا نابوده ولی از بسیاری لحاظ 360 بالاتر بوده.
آواتار شما هم انجیل ماله CC هست که اتفاقا JRPG هم نیست. Action RPG ـه.

به به بحث کماکان پا برجاست :دی اگه اون سایت احمق به جای اون دلایل احمقانه ترش بلند میشد یه چیز درست حسابی تر میگفت انقدر جنجال به پا نمیشد :دی
یه موردی که میشه ربطش داد به محتمل شدن نسخه ی 360 بازی اینه که از Versus حدود 3-4 تا تریلر اومده تا حالا که توی همشون آخر تریلر می نوشته for PlayStation 3 Only ! ولی توی آخرین تریلر کلمه ی only حذف شد ! :دی که این می تونه به این معنی باشه که نسخه ی دیگه ای هم علاوه بر PS3 در کاره :دی یعنی این نکته خودش از خیلی از تحلیل های تخیلی اون سایته محکم تر به نظر میاد :دی
آواتار شما هم انجیل ماله CC هست که اتفاقا JRPG هم نیست. Action RPG ـه.
خب شهاب بنده خدا چیکار کنه :دی بقیه اسم ها قبلاً مصرف شدن رفته :دی الان هر چی بخواد بزنه دسته 2 ـه :دی
مثلاً من الان Chuji ـم فایتینگم یا مال خودت ؟ :دی

آخرین ویرایش:
محمد منم که قبلا گفتم آمار دقیق نیست و محاسبات به چه ترتیبی صورت گرفته اما کماکان معتقدم عرضه سری FF روی 360 به ان شکل که فکر میکنیم سود آور نیست. یعنی محمد همه چیز فقط فروش بازی نیست. ببین محمد اصلا میگم قبول که XIII رو 360 همون 700 هزارتا رو فروخته. یه ضرب و تقسیم کنی باید ببینی که با احتسای هزینه های پورت و عرضه و بسته بندی و ... بازم باید سود آور باشه. پس برای چی FFXIV برای 360 نمیاد؟ و یا چرا FFX برای 360 تایید نشد؟ و یا چرا برای همین Versus این همه بررسی و کارشناسی میکنن؟

فکر میکنم هم من، هم تو و هم هر آدم عاقلی به این نتیجه میرسه که هیچ شرکتی از روی علاقه برای کنسول بازی نمیسازه. پول لازمه حیات هر شرکت هست و SE هم با این حجم و مقیاس مجبوره ان تصمیمی رو بگیره به نفعش هست و سود داره براش. اگه محاسبات به همین شکل باشه عقل حکم میکنه همه بازی های سری FF از جمله XIV و FFX و همین Versus بدون هیچ دردسری برای 360 تایید بشن. درست نمیگم؟ پس چرا این اتفاق نمی افته؟
آخه من فکر می کنم خیلی بیشتر از 700.000 نسخه فروخته که بازم داره ادامه ـش رو واسه 360 منتشر میکنه وگرنه اگه میدید واسش سودآور نیست FFXIII-2 رو حداقل با فاصله زمانی واسه 360 منتشر می کرد تا بتوانه رو نسخه PS3 ـش بیشتر کار کنه. راجع به FF XIV هم اینجا رو بخون :دی
==
یه سری از کامنت ها هم ماشالا بار اطلاعاتی ـش اینقدر بالاست که دیگه نمیشه راجع بهشون بحث کرد!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or