شش دلیل برای آمدن FFVXIII بر روی Xbox 360

LiviNG D3AD

کاربر سایت
screenshot_22678_thumb_wide300.jpg

Final Fantasy Versus XIII بر روی 360 خواهد آمد. این را باور کنید. چنگ زنی های PlayStation برای در اختیار داشتن جواهر زرین سری های JRPG ژاپنی بتدریج و در 5 سال گذشته از کار افتاده و رو به تباهی رفته است، ابتدا با Final Fantasy XIII و در ادامه با تأیید شدن دنباله آن که از دستان Sony خارج شد. Versus XIII احتمالاً آخرین سنگر است، آخرین حلقه دفاعی است، اما گفته های موجود چیز دیگری میگویند.

چه بصورت یک پورت دیر هنگام و چه بصورت ریلیز همزمان، شما میتوانید انتظار دیدن این بازی بر روی داشبورد خودتان را داشته باشید. به این دلایل :

1. تیم Versus در حال استخدام افرادی با سابقه کار بر روی Xbox 360 هستند
شما نمیتوانید درباره کارهای لیست شده در آگهی آنها بحث کنید، نه هنگامی که آنها بصورت کاملاً آشکار خواستار استخدام افرادی با سابقه کار بر روی " یک عنوان Xbox 360 " شده اند. متشکریم، Kotaku.

2. آنها با این کار نسخه های بیشتری از بازی خود را خواهند فروخت
دو جمعیت 40 میلیون نفری گیمرها را با هم جمع کنید، و شما جمعیتی بیش از 40 میلیون نفر را خواهید داشت. با ریاضیات هم نمیتوانید مشاجره کنید.

3. با این کار آنها DLC های بیشتری خواهند فروخت
Final Fantasy XIII-2 اولین عنوان از سری Final Fantasy است که محتویات قابل دانلود پس از زمان انتشار را دارد، که شامل دشمن ها، سلاح ها و کاستوم های جدید میشود. دلیلی ندارد که این کار دوباره صورت نگیرد. پس Versus XIII نیز دارای DLC خواهد بود. و Xbox Live بزرگترین پلتفرم دیجیتالی بر روی کنسولها است. سرنخ ها را به هم وصل کنید.

4. دارندگان Xbox 360 وارد دنیای Final Fantasy XIII شده اند
نزدیک به 2 میلیون دارنده Xbox 360 اکنون با دنیای Pulse و Cocoon آشنا شده اند، و یک عنوان دیگر با روکش درخشان فانتزی دیگر در راه اتاق های نشیمن آنهاست. اگر Square Enix واقعاً قصد تبدیل کردن Final Fantasy XIII به یک زیر مجموعه آراسته از این سری را دارد، محصور کردن یکی دیگر از نسخه های [کنسولهای] خانگی این زیر مجموعه [ و راه ندادنش بر روی Xbox 360 ] به هیچ وجه منطقی نیست. Versus XIII، انصافاً، یک داستان منحصر بفرد [در داخل سری] است، اما این عنوان در همان دنیا رخ میدهد. انتظار کریستال های بیشتری را داشته باشید.

5. ابزارهای Crystal یک موتور مولتی پلتفرم است
چرا باید کمپانی خلاق خودتان را متحمل زحمات ساختن یک تکنولوژی وسیع 3D که با کنسولهای فراوانی سازگاری دارد بکنید، اگر که شما به دنبال ساختن یک عنوان مولتی پلتفرم نیستید ؟

6. Sony پولی برای نگه داشتن این سری به صورت exclusive نخواهد داد
همه در قبال نسل آینده کنسولها سکوت کرده اند، اما شما میتوانید شرط ببندید [ تفاوت ارزش ارز ها را نیز وارد معادله کنید ] که تولید کنندگان جنگ مخفیانه ای را بر سر جلب توجه سازندگان 3rd Party دارند. سونی چیزی را که در حال حاضر و پس از صرف مخارج سنگین PS3 در چند وقته اخیر بدست آورده است برای انحصاری سازی های نسل بعد کنار خواهد گذاشت. ما بعید میدانیم که آنها خودشان را چندان بخاطر آخرین وارد شوندگان به این نسل اذیت کنند، مگر عناوین با فروش میلیونی مانند Call of Duty و Battlefield .

منبع

• Like
Reactions: Loghman
والا شما گفتید بیشترین توجه به FF تو ژاپن هست، من فکر کردم دارید به صورت کلی صحبت می کنید، البته الان هم که باز کامنتتون رو خوندم دقیقا همین تصور واسم بوجود میاد :دی در ضمن گفتید فروشش رو 360 به چند هزار تا هم نمیرسه!!! حداقل فروش اولیه ـش تو آمریکا این صحبت شما رو رد میکنه. البته امیدوارم نگید منظورتون فروش تو ژاپن بوده فقط، چون مشخصا وقتی راجع به فروش یه بازی صحبت میکنم فروش کلی مهمه.
در این که منظورم تفاوت فروش دو کنسول بود که شکی نیست ولی خب اگه از اون جهت هم ابهام دارین آمار فروشی رو که گذاشتی ببین :
Japan>US>europe :دی
خب الان دقیقا این چه ربطی به اون چیزی که من گفتم داشت؟ تو منبع خبر گفته نزدیک 2 میلیون نفر از دارندگان 360 با دنیای FFXIII آشنا شدن حالا ربطش به فاجعه بار بودن پورت بازی رو 360 چیه خدا عالمه!
XIII با اون پورتش انقدر فروخت از همین الان XIII-2 با این اوضاع حذف کردن CG ها و از سر و ته بازی زدنش کلی روش حرفه ! یعنی می خوای بگی اینا توی فروش تاثیر نداره ! :دی شما توی نسخه ی PS3 یه چمن و برگ نداشته باشه به لجن میکشیدش حالا می خوای بگی حذف کردن بخش هایی از بازی توی بازی و فروشش تاثیر نمیزاره :دی اینم ربطش که اگه ورسوس هم همینجوری بشه احتمالش زیاده که فروشش از XIII هم پایین تر بیاد :دی (بحث ما سر فروش ورسوس هست نه XIII :دی برو پست اولم رو بخون گفتم نخواهد رسید :دی نه اینکه XIII نرسیده :دی)
برچسب های این پست :
فاینال , پورت داغون , فروش :دی
یک مقدار سرچیدن و بعد حرفیدن کار چندان بدی نیست !

http://www.gogaminggiant.com/2010/04...sales-numbers/

فروش نسخه 360 در آمریکا ( به تنهایی ) 60% فروش نسخه PS3 بوده ! حالا اگر 60% فروش نسخه PS3 برای کنسولی که اولین تجربه FFـی خودش رو تجربه میکنه کم هست ... 1,322,100 فروش 828,200 روی PS3 و 493,300 برای 360 در ماه مارچ ( ماه عرضه ! 9 مارچ عرضه شده ) رکورد زده در تاریخ لانچ FF توی آمریکای شمالی برای SE بی سابقه بوده این فروش در زمان لانچ یک FF اون هم در آمریکای شمالی، در عرض 5 روز این رکورد رو زده، بدون 360 این رکورد رو نمیزد !
چشم بسته غیب گفتی ! خب فروش توی ژاپن هم 1 به 3 بوده !
50% بازی رو هم تموم نکردن 90% کسایی که این بازی رو برای 360 خریدن، نمیدونم چرا SE موتور بازیش رو مولتی پلتفرم ساخته ولی عمراً برای 360 نسازتش ! عمراً !
پنجره رو واز کن هوا بیاد تو ! فن بازی خفت کرده نمی دونی تاپیک و پست من در مورد Versusـه نه XIII !
موتور Versus اختصاصیه ! هنوز فرق XIII و XIII-2 و Versus رو نمیدونی اومدی پست منو نقل قول میکنی ! کارمون به کجا کشیده ! خبر از Versus میزارن از موتور مولتی XIII حرف میزنن ! SUPER LOL !

آخرین ویرایش:
البته نکته جالب دیگه این هست که FFXIII-2 رو به ناگاه و یهویی برای این دو تا کنسول تأیید کردن ! یعنی چی ؟ یعنی علاقه دارن به واسطه یک داستان آشنا برای افرادی که نسخه اول رو خریدن این فرانچایز رو بیشتر روی 360 جا بندازن ! هر چی باشه FFXIII از اول قرار بود انحصاری PS3 بشه اما الان نسخه دومش هم داره میاد برای 360 !

در این که منظورم تفاوت فروش دو کنسول بود که شکی نیست ولی خب اگه از اون جهت هم ابهام دارین آمار فروشی رو که گذاشتی ببین :
Japan>US>europe :biggrin1:
بله لامصب اینقدر تفاوتشون آشکار هست که من الان از آماری که گذاشتم پشیمون شدم :دی

XIII با اون پورتش انقدر فروخت از همین الان XIII-2 با این اوضاع حذف کردن CG ها و از سر و ته بازی زدنش کلی روش حرفه ! یعنی می خوای بگی اینا توی فروش تاثیر نداره ! :biggrin1: شما توی نسخه ی PS3 یه چمن و برگ نداشته باشه به لجن میکشیدش حالا می خوای بگی حذف کردن بخش هایی از بازی توی بازی و فروشش تاثیر نمیزاره :biggrin1: اینم ربطش که اگه ورسوس هم همینجوری بشه احتمالش زیاده که فروشش از XIII هم پایین تر بیاد :biggrin1: (بحث ما سر فروش ورسوس هست نه XIII :biggrin1: برو پست اولم رو بخون گفتم نخواهد رسید :biggrin1: نه اینکه XIII نرسیده :biggrin1:)
اولا توهمات خودتون را حداقل به من نسبت ندین. دوما الان این چیزهایی که گفتید چه ربطی به حرف من داره؟ من دارم میگم فروش FF XIII روی 360 قابل قبول بوده و از نظر مالی، منطقی هست که Versus هم واسه 360 بیاد. الان اینا ربطش به پورت داغون و نداشتن چمن و اینا چیه؟ اصلا من کاری ندارم Versus وقتی عرضه میشه به خاطر کیفیتش ده هزار نسخه بفروشه یا ده میلیون، داریم سر احتمال اومدنش رو 360 بحث می کنیم نه کیفیت چمنش! در ضمن بازی که هنوز هیچیش معلوم نیست چطور داریم سر فروشش بحث می کنیم؟ :دی الان فقط میشه راجع به این احتمال صحبت کرد که Versus رو 360 میاد یا نه.

در مورد جمله ی دوم هم حیفم میاد جواب بدم چون هر FF بازی اینجا میدونه من اولین کسی بودم که روی مولتی شدن Versus شرط بستم ! حالا شما و دوستان ریختین چی رو ثابت کنین خدا عالمه ! دور هم خوش باشین .
بله دیگه کشوندن بحث فروش به نداشتن چمن عواقبش هم همین میشه. من نه به این سبک علاقه زیادی دارم و نه واسم فرقی داره این بازی رو 360 بیاد یا نه. فقط خواستم بگم شما چون فن این سری هستی لزوما هر چیزی که در موردش بگی درست نیست. البته نمیگم حرفهای من درسته و حرفهای شما غلطه ولی حداقل وسط بحث فروش یهو نمیرم وارد مسائل تکنیکی موتور بازی بشم!

خوبه حداقل فهمیدیم زدن از سر و ته یه بازی توی فروشش اصلاً تاثیر نمیزاره ! (حالا شما از قسمت چمن پستم خوشت اومده مسئله ی دیگه ایه !)
خیر فهمیدیم فروش 493.000 تایی تو یک ماه یعنی چند هزارتای ناقابل و فروش ضعیف! فروش نزدیک به 2 میلیون هم که اصلا چیزی به حساب نمیاد! مبحث چمن هم چیزی بود که خودتون از ابتدا بهش علاقه نشون دادید!
==
فکر کنم از صحبت هایی که کردیم همه چیز مشخص باشه و ادامه بحث فقط تکرار حرفهای قبلی میشه.

بحث تموم شد هنوز متوجه نشدی تاپیک و پست اولم در مورد ورسوس بود نه XIII !
به قول خودت بحث فایده نداره ! وقتی صحبت از Versus ـه و بحث میره توی XIII اونم با این همه تفاوت بین این دو بازی دیگه معلومه نتیجه چیه !
ببین عزیز من بحث من اینه که فروش FFXIII رو 360 قابل قبول بوده، انتظار نداشتید که نسخه 360 بیشتر از نسخه PS3 بفروشه اونم این عنوان و این سبک؟ من دارم میگم با توجه به فروش خوبی که رو 360 داشته و اینکه FFXIII-2 هم همزمان واسه 360 عرضه میشه پس احتمال اینکه Versus رو 360 عرضه بشه خیلی زیاده (تاپیک هم دقیقا مربوط به همین خبر هست و مشخصه که برای سنجیدن احتمال عرضه Versus رو 360 باید راجع به FF XIII بحث کنیم). حالا اینکه اگه Versus واسه 360 بیاد و اون موقع کیفیتش چطوری هست و فروشش چقدر میشه اصلا ارتباطی به بحث نداره. این بحثا میره واسه موقعی که Versus رو واسه 360 تایید کنن (اگه تایید کن البته) نه الان که از همون نسخه PS3 ـش هم چیز زیادی معلوم نیست :دی

اون قسمتی که بولد کردم : اولاً حرفت درست ولی تا وقتی که اون تیکه ای که میندازی میگی چند هزار تای ناقابل من در مورد XIII گفته باشم ! اگه به جای فشنگی پست دادن پستم رو درست می خوندی تمام اون حرفها برای VERSUS بود ! وقتی خودت میگی این سبک رو علاقه نداری وقشنگ معلومه تفاوت شماره هاش رو هم نمی دونی چرا انقدر می خوای پافشاری کنی ؟ XIII و XIII-2 با موتور مولتی ساخته میشن ! درست ؟! ولی VERSUS داره با موتور اختصاصی ساخته میشه وطبیعتاً پورت کردن و هزینه ـش برای SE به کمی و راحتی قبلیا نخواهد بود ! پس نمیشه بگیم خب چون ورسوس نیومده پس بریم روی فروش XIII !
اگه به احتماله که من الان یه 2-3 ماهی قبل تر از شماها احتمال 100% (P=1) روی اومدنش بستم ! پس دیگه حرفت چیه ؟!
biggrin1.gif
گفتم علاقه ندارم نگفتم که تا حالا بازی نکردم :دی من میگم چون FFXIII فروشش خوب بوده پس احتمال اومدن Versus زیاده، در ضمن فکر کنم سبک Versus عامه پسندانه تر از FFXIII باشه یعنی از این لحاظ هم مشکلی وجود نداره. در ضمن ارتباطی که بین FFXIII و Versus هست رو به هیچ عنوان نمیشه نادیده گرفت. بازم میگم راجع به فروش چیزی که عرضه نشده اصلا نمیشه صحبت کرد، شاید اگه رو 360 بیاد نسبت به FFXIII فروش بهتری هم داشته باشه، پس یه چیز قطعی نیست این امر. در ضمن حدس زدن با نتیجه گیری از روی آمار و اینا فرق میکنه :دی

هی من بگم اینا رو نمیشه یه جور بررسی کرد باز بگو فروش XIII ! چون XIII فروشش خوب بود XIII-2 اومد ! (انشاا... میدونید که XIII-2 زودتر از VERSUS عرضه میشه ؟!) من میگم ورسوس احتمال داره مثل XIII-2 از سر و تهش بزنن ! آقا بی خیال بزار XIII-2 بیاد همه چی معلوم میشه !
کلاً بی خیال بحث شدیم ! کسی که خبر رو گذاشته اومده میگه موتور بازی مولتیه !!! شما هم که میگی با فروش XIII باید مقایسه بشه دیگه نتیجه معلومه !
آقا من اصلا چیزی از این FF نمی دونم ولی الان Versus با FF XIII ارتباط داره یا نه؟ از لحاظ داستانی و دنیای بازی منظورمه نه از لحاظ موتور و یا سبک بازی. بازی دقیقا چه ارتباطی با FFXIII داره؟ اصلا من هیچی، تحلیل گر OXM هم که اومده از فروش FFXIII نتیجه گرفته که Versus هم ممکنه واسه 360 بیاد هم اشتباه میکنه؟ نمیگم حرف ما درسته ولی مشخصا یه رابطه منطقی بین این دو تا بازی وجود داره که شما کلا دارید منکرش میشید :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: LiviNG D3AD
بله لامصب اینقدر تفاوتشون آشکار هست که من الان از آماری که گذاشتم پشیمون شدم :دی

اولا توهمات خودتون را حداقل به من نسبت ندین. دوما الان این چیزهایی که گفتید چه ربطی به حرف من داره؟ من دارم میگم فروش FF XIII روی 360 قابل قبول بوده و از نظر مالی، منطقی هست که Versus هم واسه 360 بیاد. الان اینا ربطش به پورت داغون و نداشتن چمن و اینا چیه؟ اصلا من کاری ندارم Versus وقتی عرضه میشه به خاطر کیفیتش ده هزار نسخه بفروشه یا ده میلیون، داریم سر احتمال اومدنش رو 360 بحث می کنیم نه کیفیت چمنش!
اولین جملت که هیچی ! نیاز به جواب دادن نداره !
در مورد جمله ی دوم هم حیفم میاد جواب بدم چون هر FF بازی اینجا میدونه من اولین کسی بودم که روی مولتی شدن Versus شرط بستم ! حالا شما و دوستان ریختین چی رو ثابت کنین خدا عالمه ! دور هم خوش باشین .
بله دیگه کشوندن بحث فروش به نداشتن چمن عواقبش هم همین میشه. من نه به این سبک علاقه ای دارم و نه واسم فرقی داره این بازی رو 360 بیاد یا نه، فقط خواستم بگم شما چون فن این سری هستی لزوما هر چیزی که در موردش بگی درست نیست. البته نمیگم حرفهای من درسته و حرفهای شما غلطه ولی حداقل وسط بحث فروش یهو نمیرم وارد مسائل تکنیکی مورد بازی بشم!
خوبه حداقل فهمیدیم زدن از سر و ته یه بازی توی فروشش اصلاً تاثیر نمیزاره ! (حالا شما از قسمت چمن پستم خوشت اومده مسئله ی دیگه ایه !)
خیر فهمیدیم فروش 493.000 تایی تو یک ماه یعنی چند هزارتای ناقابل و فروش ضعیف! فروش نزدیک به 2 میلیون هم که اصلا چیزی به حساب نمیاد! مبحث چمن هم چیزی بود که خودتون از ابتدا بهش علاقه نشون دادید!
بحث تموم شد هنوز متوجه نشدی تاپیک و پست اولم در مورد ورسوس بود نه XIII !
به قول خودت بحث فایده نداره ! وقتی صحبت از Versus ـه و بحث میره توی XIII اونم با این همه تفاوت بین این دو بازی دیگه معلومه نتیجه چیه !
ببین عزیز من بحث من اینه که فروش FFXIII رو 360 قابل قبول بوده، انتظار نداشتید که نسخه 360 بیشتر از نسخه PS3 بفروشه اونم این عنوان و این سبک؟ من دارم میگم با توجه به فروش خوبی که رو 360 داشته و اینکه FFXIII-2 هم همزمان واسه 360 عرضه میشه پس احتمال اینکه Versus رو 360 عرضه بشه خیلی زیاده (تاپیک هم دقیقا مربوط به همین خبر هست و مشخصه که برای سنجیدن احتمال عرضه Versus رو 360 باید راجع به FF XIII بحث کنیم). حالا اینکه اگه Versus واسه 360 بیاد و اون موقع کیفیتش چطوری هست و فروشش چقدر میشه اصلا ارتباطی به بحث نداره. این بحثا میره واسه موقعی که Versus رو واسه 360 تایید کنن (اگه تایید کن البته) نه الان که از همون نسخه PS3 ـش هم چیز زیادی معلوم نیست :biggrin1:
اون قسمتی که بولد کردم : اولاً حرفت درست ولی تا وقتی که اون تیکه ای که میندازی میگی چند هزار تای ناقابل من در مورد XIII گفته باشم ! اگه به جای فشنگی پست دادن پستم رو درست می خوندی تمام اون حرفها برای VERSUS بود ! وقتی خودت میگی این سبک رو علاقه نداری وقشنگ معلومه تفاوت شماره هاش رو هم نمی دونی چرا انقدر می خوای پافشاری کنی ؟ XIII و XIII-2 با موتور مولتی ساخته میشن ! درست ؟! ولی VERSUS داره با موتور اختصاصی ساخته میشه وطبیعتاً پورت کردن و هزینه ـش برای SE به کمی و راحتی قبلیا نخواهد بود ! پس نمیشه بگیم خب چون ورسوس نیومده پس بریم روی فروش XIII !
اگه به احتماله که من الان یه 2-3 ماهی قبل تر از شماها احتمال 100% (P=1) روی اومدنش بستم ! پس دیگه حرفت چیه ؟! :دی
پست اولمم که گذاشتی گفتم :
FF XIII گویای همه چیز هست
biggrin1.gif
اون چند هزار تای ناقابل خارج ـه پرانتز ـه طبیعتاً یعنی مربوط به اون نیست !
نه الان که از همون نسخه PS3 ـش هم چیز زیادی معلوم نیست
biggrin1.gif
بیشتر کار تموم شده !!!!
من میگم چون FFXIII فروشش خوب بوده پس احتمال اومدن Versus زیاده
هی من بگم اینا رو نمیشه یه جور بررسی کرد باز بگو فروش XIII ! چون XIII فروشش خوب بود XIII-2 اومد ! (انشاا... میدونید که XIII-2 زودتر از VERSUS عرضه میشه ؟!) من میگم ورسوس احتمال داره مثل XIII-2 از سر و تهش بزنن ! آقا بی خیال بزار XIII-2 بیاد همه چی معلوم میشه !
کلاً بی خیال بحث شدیم ! کسی که خبر رو گذاشته اومده میگه موتور بازی مولتیه !!! شما هم که میگی با فروش XIII باید مقایسه بشه دیگه نتیجه معلومه !
77550974450791228229.jpg

آقا من اصلا چیزی از این FF نمی دونم ولی الان Versus با FF XIII ارتباط داره یا نه؟ از لحاظ داستانی و دنیای بازی منظورمه نه از لحاظ موتور و یا سبک بازی. بازی دقیقا چه ارتباطی با FFXIII داره؟ اصلا من هیچی، تحلیل گر OXM هم که اومده از فروش FFXIII نتیجه گرفته که Versus هم ممکنه واسه 360 بیاد هم اشتباه میکنه؟ نمیگم حرف ما درسته ولی مشخصا یه رابطه منطقی بین این دو تا بازی وجود داره که شما کلا دارید منکرش میشید
biggrin1.gif
FF XIII ربطی نداره اونی که ربط داره XIII -2 هست و ربطش هم فقط مربوط به خدایی به نام اترو هست و گرنه از لحاظ شخصیت اصلی و زمان و مکان اتفاقات بازی کلاً جدا هستن ! VERSUS هم زمانش جلوتر از ایناس ! یعنی توی ورسوس جریان لایتنینگ و بروبچه ها ادامه پیدا نمی کنه و جریان برای شخصیت دیگه ای به اسم نوکتیس هست !

آخرین ویرایش:

اولا توهمات خودتون را حداقل به من نسبت ندین. دوما الان این چیزهایی که گفتید چه ربطی به حرف من داره؟ من دارم میگم فروش FF XIII روی 360 قابل قبول بوده و از نظر مالی، منطقی هست که Versus هم واسه 360 بیاد. الان اینا ربطش به پورت داغون و نداشتن چمن و اینا چیه؟ اصلا من کاری ندارم Versus وقتی عرضه میشه به خاطر کیفیتش ده هزار نسخه بفروشه یا ده میلیون، داریم سر احتمال اومدنش رو 360 بحث می کنیم نه کیفیت چمنش! در ضمن بازی که هنوز هیچیش معلوم نیست چطور داریم سر فروشش بحث می کنیم؟ :دی الان فقط میشه راجع به این احتمال صحبت کرد که Versus رو 360 میاد یا نه.

بله دیگه کشوندن بحث فروش به نداشتن چمن عواقبش هم همین میشه. من نه به این سبک علاقه زیادی دارم و نه واسم فرقی داره این بازی رو 360 بیاد یا نه. فقط خواستم بگم شما چون فن این سری هستی لزوما هر چیزی که در موردش بگی درست نیست. البته نمیگم حرفهای من درسته و حرفهای شما غلطه ولی حداقل وسط بحث فروش یهو نمیرم وارد مسائل تکنیکی موتور بازی بشم!

==
فکر کنم از صحبت هایی که کردیم همه چیز مشخص باشه و ادامه بحث فقط تکرار حرفهای قبلی میشه.

ببین عزیز من بحث من اینه که فروش FFXIII رو 360 قابل قبول بوده، انتظار نداشتید که نسخه 360 بیشتر از نسخه PS3 بفروشه اونم این عنوان و این سبک؟ من دارم میگم با توجه به فروش خوبی که رو 360 داشته و اینکه FFXIII-2 هم همزمان واسه 360 عرضه میشه پس احتمال اینکه Versus رو 360 عرضه بشه خیلی زیاده (تاپیک هم دقیقا مربوط به همین خبر هست و مشخصه که برای سنجیدن احتمال عرضه Versus رو 360 باید راجع به FF XIII بحث کنیم). حالا اینکه اگه Versus واسه 360 بیاد و اون موقع کیفیتش چطوری هست و فروشش چقدر میشه اصلا ارتباطی به بحث نداره. این بحثا میره واسه موقعی که Versus رو واسه 360 تایید کنن (اگه تایید کن البته) نه الان که از همون نسخه PS3 ـش هم چیز زیادی معلوم نیست :دی

چرا خودت رو گذاشتی سر کار آخه !؟ یه بار دگه پست اول ( دوم صفحه قبل ) رو بخون ایراد کار دستت میاد ! سر چی داری بحث میکنی ؟ :-/

من همین الان یه نامه فرستادم به شرکت اسکوار ,بهشون گفتم:عزیزان ,برادران, چشم بادمی های عزیز, بچه مسلمونا:d
به حرف داداش بزرگتون گوش کنید
:ffxiii-2 رو روی 360 که عرضه شد(چند ماهی بیشتر نمونده),اگر فروشش خوب بود versus رو روی 360 پورت کنید .بهمین سادگی:d
این که فکر کردن نمیخواد.

من با اینکه بازی برای 360 میاد یا نه کار ندارم. قبلا هم خود وادا گفته داره بررسی میشه که بازی مولتی بشه یا نه و این تصمیم چه آره و چه خیر سال ها پیش گرفته شده. اما این خبر و دلایلش بی نهایت چرت و دقیقا از زبان یک فن بوی احمق نوشته شده. این رو به راحتی میشه از پاراگراف اول تشخیص داد. 360 تو ژاپن رسما مرده و تقریبا دیگه هیچ JRPG براش نمیاد و همه ادامه های سری های بزرگ انحصاری PS3 هستن، بعد ایشون ان جملات گوهر بار رو نوشتن که خوب، بگذریم.

اما تک تک دلایل چرت هستن:

تیم Versus در حال استخدام افرادی با سابقه کار بر روی Xbox 360 هستند

این خبر از بیخ اشتباه هست. تیم نومورا برنامه نویس برای 360 میخواستن که مربوط به پروژه های خودشون نبود. شخص نومورا که کارگردان و تهیه کننده بازی هست رسما اعلام کرد فقط روی نسخه PS3 کار میکنن و برای PS3 بازی میسازن. یعنی دلیل اول توهمی بیش نیست. بازی مولتی بشه هم (که فکر میکنم شده) توسط یک تیم دیگه پورت میشه.

آنها با این کار نسخه های بیشتری از بازی خود را خواهند فروخت

قطعا اما چقدر؟ نصف فروش بازی توی ژاپن هست که خوب تو این منطقه بازی انحصاری PS3 هست. توی غرب هم باید دید بازی چقدر میتونه روی 360 بفروشه و آیا این فروش میتونه هزینه های پورت بازی رو تامین کنه یا نه؟ FFXIII که سری اصلی بود (و سری اسلی FF همیشه نزدیک دو برابر Spin Off ها فروش داره) روی 360 زیر 1 میلیون فروش داشت. البته با تشکر از باندل فوقالعاده بازی. باز هم میگم versus مولتی هم بشه دلیلش این نیست چون اگه معادله به همین سادگی باشه هیچ وقت وادا رییس کل SE نمیاد بگه چند وقته داره تو شرکت بررسی میشه که بازی مولتی بشه یا نه؟ معادلات اینقدر ساده نیست.

با این کار آنها DLC های بیشتری خواهند فروخت

خوب نویسنده خبر معلومه اصلا نمیدونه Versus چی هست. این بازی اصلا DLC نخواهد داشت که حالا بخواد بیشتر بفروشه! FFXIII-2 ربطی به نومورا نداره. تیم نومورا مستقل عمل میکنه و شخصا به فامیتسو گفته بازی DLC نداره و میخوان تجربه کامل بازی رو روی دیسک بیارن.

ابزارهای Crystal یک موتور مولتی پلتفرم است

خوب Versus با Crystal Tools ساخته نمیشه. یعنی بیس همون هست اما خود نومورا قبلا گفته که موتور رو با توجه به گیم پلی Versus و قابلیت های سخت افزار PS3 بهینه کردن. البته این دلیل نمیشه که بازی نتونه برای 360 پورت بشه.

Sony پولی برای نگه داشتن این سری به صورت exclusive نخواهد داد

یک دلیل چرت دیگه! سونی برای هیچ بازی 3rd Party پول نمیده! حتی مایکرو هم نمیده! مثلا مایکرو برای مولتی شدن FFXIII یک سنت هم به SE نداد! چون 360 خیلی خوب عمل کرده بود و خصوصا آمریکا رو ترکونده بود SE رو مجاب کرد که بازی رو برای این کنسول هم منتشر کنه! الان هم فکر میکنم باز همین اتفاق میفته. بحث پول مطرح نیست.

دارندگان Xbox 360 وارد دنیای Final Fantasy XIII شده اند

تنها دلیل موجه از نظر من! تنها چیزی که باعث میشه Versus روی 360 بیاد این واقعیت هست که دیگه بازی های بزرگ AAA انحصاری نمیمونن. یعنی اینکه Versus برای 360 هم بیاد بیشتر یک پرستیژ هست. یعنی چه سود داشته باشه چه ضرر وقتی FFXIII مولتی شده این بازی هم باید مولتی بشه. که اتفاقا به نفع همه هم هست. من که خوشحال میشم بازی مولتی بشه و فروش بیشتری بکنه و دست نومورا برای ساخت بازی های این چنینی باز تر بشه. همین یک دلیل کافی هست.

در آخر بازم میگم که بنده هم معتقد هستم بازی مولتی شده و داره همزمان با PS3 برای 360 هم پورت میشه. صحبتی روی این موضوع ندارم. بحث من این هست که دلایل مسخره و از روی لجاجت فن بویانه نوشته شدن.

در آخر مایلم اضافه کنم درگیر این هایپ های بی مورد که نتیجه مستقیم سیاست های کثیف SE هست نشید! این بازی تا به حال یک نمایش مثل آدم نداشته و فقط یک تریلر ازش دادن بیرون بعد شونصد تا خبر مبنی بر اینکه مولتی میشه یا نه ازش رو نت هست! اول بزارید بازی معرفی کامل بشه و یک جونی بگیره بعد حسابی وقت داریم که در خصوص مولتی شدن یا نه شدنش و اینکه مثلا مولتی بشه کدوم نسخه بهتره و در نهایت ربطش بدیم به کیفیت بهتر Bulletstorm رو 360 بحث کنیم!:دی آب تو آسیاب SE نریزید! بازی برای 360 منتشر بشه و خوب بفروشه به نفع همه هست. این رو بپذیریم!

جای ماکان خالی!
biggrin1.gif
الان اگه این تاپیک رو میدید یه دعوای حسابی با فن های MS میگرفت!

فکر کردی من اینقدر بیکارم که بیام با کسایی بحث کنم که تو عمرشون از نزدیک دستشون هم به دیسک های FF نخورده و فقط دارن جوش کنسول رو میزنن؟ اینجور افراد چون اساسا اصلا طرفدار بازی نیستن و فقط حرص کنسول رو میخورن این براشون مهم هست که کنسول مورد علاقشون بیشتر بفروشه. حالا اینکه براش بازی میاد یا نه؟ کیفیت بازی ها چطور هستن؟ بازی مولتی بیشه آسیب میبینه یا نه؟ و ... براشون از درجه چندم اهمیت قرار داره. مثلا من بیام به کسی که اسم خودش رو گیمر میزاره اما از پایین شدن امتیازها بازی های کنسول رقیبش لذت میبره چی بگم؟ فکر میکنی بگم حجم پایین دیسک های 360 داره FF رو به گند میکشه حالیش میشه؟ نه عزیز من! اصلا برای این افراد کیفیت بازی مهم نیست! فقط همین که بازی مولتی بشه کافیه! صحبتی هم بشه در نهایت از FF میرسیم به کیفیت بهتر Bulletstorm روی 360!

آخرین ویرایش:
قطعا اما چقدر؟ نصف فروش بازی توی ژاپن هست که خوب تو این منطقه بازی انحصاری PS3 هست. توی غرب هم باید دید بازی چقدر میتونه روی 360 بفروشه و آیا این فروش میتونه هزینه های پورت بازی رو تامین کنه یا نه؟ FFXIII که سری اصلی بود (و سری اسلی FF همیشه نزدیک دو برابر Spin Off ها فروش داره) روی 360 زیر 1 میلیون فروش داشت. البته با تشکر از باندل فوقالعاده بازی. باز هم میگم versus مولتی هم بشه دلیلش این نیست چون اگه معادله به همین سادگی باشه هیچ وقت وادا رییس کل SE نمیاد بگه چند وقته داره تو شرکت بررسی میشه که بازی مولتی بشه یا نه؟ معادلات اینقدر ساده نیست.
من فکر میکنم اگر Versus روی 360 نیم ملیون هم بفروشه بازم برای SE سود داشته باشه تا یک میلیون روی PS3 بفروشه. کلا ثابت شده هزینه ساخت بازی ها و پورتشون برای 360 همیشه پائین بوده و در بدترین حالت هم سازنده سود برده :دی.
البته این بیشتر به بازی هایی میخوره که پلتفورم اصلیشون حداقل PC باشه حالا PS3 مطمئن نیستم :دی.
اما با توجه به این که Versus بیشتر از FFXIII یک بازی غرب پسند هست، من فکر میکنم فروش خوبی به خصوص روی 360 داشته باشه. چون من حس میکنم SE کلا با عرضه ی Versus البته اگر روزی عرضه بشه بیشتر بازار غرب رو هدف گرفته.

کلا سازنده ای که بخواد وارد بازار غرب بشه بخواد با PS3 اینکار رو بکنه مثل خودکشی میمونه.

همین XIII 2 هم بیاد من حسم یکنم فروشش با توجه به این که کلا 360 لیزه شده، بیشتری روی این کنسول بکنه ...

این خبر از بیخ اشتباه هست. تیم نومورا برنامه نویس برای 360 میخواستن که مربوط به پروژه های خودشون نبود. شخص نومورا که کارگردان و تهیه کننده بازی هست رسما اعلام کرد فقط روی نسخه PS3 کار میکنن و برای PS3 بازی میسازن. یعنی دلیل اول توهمی بیش نیست. بازی مولتی بشه هم (که فکر میکنم شده) توسط یک تیم دیگه پورت میشه.
دیوید جفی کارگردان رسما علام کرد که بازی TM رو نمیسازه و قسم هم خورد تازه ...

من با اینکه بازی برای 360 میاد یا نه کار ندارم. قبلا هم خود وادا گفته داره بررسی میشه که بازی مولتی بشه یا نه و این تصمیم چه آره و چه خیر سال ها پیش گرفته شده. اما این خبر و دلایلش بی نهایت چرت و دقیقا از زبان یک فن بوی احمق نوشته شده. این رو به راحتی میشه از پاراگراف اول تشخیص داد. 360 تو ژاپن رسما مرده و تقریبا دیگه هیچ JRPG براش نمیاد و همه ادامه های سری های بزرگ انحصاری PS3 هستن، بعد ایشون ان جملات گوهر بار رو نوشتن که خوب، بگذریم.

اما تک تک دلایل چرت هستن:

خوب نویسنده خبر معلومه اصلا نمیدونه Versus چی هست. این بازی اصلا DLC نخواهد داشت که حالا بخواد بیشتر بفروشه! FFXIII-2 ربطی به نومورا نداره. تیم نومورا مستقل عمل میکنه و شخصا به فامیتسو گفته بازی DLC نداره و میخوان تجربه کامل بازی رو روی دیسک بیارن.

خوب Versus با Crystal Tools ساخته نمیشه. یعنی بیس همون هست اما خود نومورا قبلا گفته که موتور رو با توجه به گیم پلی Versus و قابلیت های سخت افزار PS3 بهینه کردن. البته این دلیل نمیشه که بازی نتونه برای 360 پورت بشه.

یک دلیل چرت دیگه! سونی برای هیچ بازی 3rd Party پول نمیده! حتی مایکرو هم نمیده! مثلا مایکرو برای مولتی شدن FFXIII یک سنت هم به SE نداد! چون 360 خیلی خوب عمل کرده بود و خصوصا آمریکا رو ترکونده بود SE رو مجاب کرد که بازی رو برای این کنسول هم منتشر کنه! الان هم فکر میکنم باز همین اتفاق میفته. بحث پول مطرح نیست.

تنها دلیل موجه از نظر من! تنها چیزی که باعث میشه Versus روی 360 بیاد این واقعیت هست که دیگه بازی های بزرگ AAA انحصاری نمیمونن. یعنی اینکه Versus برای 360 هم بیاد بیشتر یک پرستیژ هست. یعنی چه سود داشته باشه چه ضرر وقتی FFXIII مولتی شده این بازی هم باید مولتی بشه. که اتفاقا به نفع همه هم هست. من که خوشحال میشم بازی مولتی بشه و فروش بیشتری بکنه و دست نومورا برای ساخت بازی های این چنینی باز تر بشه. همین یک دلیل کافی هست.

در آخر بازم میگم که بنده هم معتقد هستم بازی مولتی شده و داره همزمان با PS3 برای 360 هم پورت میشه. صحبتی روی این موضوع ندارم. بحث من این هست که دلایل مسخره و از روی لجاجت فن بویانه نوشته شدن.

در آخر مایلم اضافه کنم درگیر این هایپ های بی مورد که نتیجه مستقیم سیاست های کثیف SE هست نشید! این بازی تا به حال یک نمایش مثل آدم نداشته و فقط یک تریلر ازش دادن بیرون بعد شونصد تا خبر مبنی بر اینکه مولتی میشه یا نه ازش رو نت هست! اول بزارید بازی معرفی کامل بشه و یک جونی بگیره بعد حسابی وقت داریم که در خصوص مولتی شدن یا نه شدنش و اینکه مثلا مولتی بشه کدوم نسخه بهتره و در نهایت ربطش بدیم به کیفیت بهتر Bulletstorm رو 360 بحث کنیم!:دی آب تو آسیاب SE نریزید! بازی برای 360 منتشر بشه و خوب بفروشه به نفع همه هست. این رو بپذیریم!

فکر کردی من اینقدر بیکارم که بیام با کسایی بحث کنم که تو عمرشون از نزدیک دستشون هم به دیسک های FF نخورده و فقط دارن جوش کنسول رو میزنن؟ اینجور افراد چون اساسا اصلا طرفدار بازی نیستن و فقط حرص کنسول رو میخورن این براشون مهم هست که کنسول مورد علاقشون بیشتر بفروشه. حالا اینکه براش بازی میاد یا نه؟ کیفیت بازی ها چطور هستن؟ بازی مولتی بیشه آسیب میبینه یا نه؟ و ... براشون از درجه چندم اهمیت قرار داره. مثلا من بیام به کسی که اسم خودش رو گیمر میزاره اما از پایین شدن امتیازها بازی های کنسول رقیبش لذت میبره چی بگم؟ فکر میکنی بگم حجم پایین دیسک های 360 داره FF رو به گند میکشه حالیش میشه؟ نه عزیز من! اصلا برای این افراد کیفیت بازی مهم نیست! فقط همین که بازی مولتی بشه کافیه! صحبتی هم بشه در نهایت از FF میرسیم به کیفیت بهتر Bulletstorm روی 360!
ماکان بی خیال الان به تو هم مثل من به جرم فن بوی بودن حمله میشه :دی بهترین کار گذاشتن همین عکسه :دی
77550974450791228229.jpg

------------------
اون که قضیه ـش کلاً فرق میکنه ! یه بیشعوری جنبه نداشت سورپرایز E3 رو لو داد ! جفی بیاد چی بگه ؟! بیاد بگه بله همین که اون آقا اشاره کرد ! :|

آخرین ویرایش:
همین XIII 2 هم بیاد من حسم یکنم فروشش با توجه به این که کلا 360 لیزه شده، بیشتری روی این کنسول بکنه ...

میثم تحلیل هایی میکنیا!:دی

360 لیزه شدن FFXIII-2 به معنی آشغال تر شدن هر دو نسخه هست. اینکه سر و تهشون خورده. نه اینکه مثلا بازی شوتر TPS شده!:دی فروش XIII-2 هم قطعا رو PS3 بیشتره. یعنی من فکر میکنم بازم باندل بازی تو غرب انحصاری 360 باشه اما در غیر این صورت بازی حتی اینبار رو 360 کمتر هم میفروشه.

البته این رو هم در نظر بگیرید که اساسا XIII-2 کمتر از XIII میفروشه. یعنی من فکر نمیکنم بتونه بیشتر از 3 میلیون نسخه فروش داشته باشه! این وسط نصف این فروش که ماله ژاپن و PS3 هست. باقی موندنش رو هم بخوای با توجه به الگوریتم فروش XIII تقسیم بندی کنیم به 360 چیزی نمیرسه!:دی یه بحث دیگه ای هم که هست قابلیت پورت سیوها هست. با توجه به این قابلیت قطعا کسایی که بازی رو روی PS3 خریده بودن (منظور آمریکایی ها هست که با وجود داشتن هر دو کنسول بازی رو روی PS3 خریدن) اینبار هم بازی رو روی PS3 ادامه میدن. در نتیجه 360 نمیتونه مشتری های قبلی XIII رو غر بزنه.

البته من در نهایت اضافه میکنم هرچی الان میگم با توجه به الگوی فروش XIII هست که دارم برای XIII-2 در مقایس کمتر (چون فروش بازی قطعا و بدون هیچ شکی کمتره - شاید حتی نصف!!) شبیه سازی میکنم. وگرنه بنده هم کارشناس فروش نمیستم و بحث مارکتینگ پیچیده تر از این صحبت هاست که بشه به راحتی نتیجه گرفت.

جان ماکان چه ربطی داره؟:دی ان قضیه بحث تبلیغاتی داشت و در واقع گناهش گردن سونی هست. یعنی این سونی هست که تصمیم میگره جفی تایید کنه یا تکذیب چون ناشره! تو قرار داد بین ناشر و سازنده یک بندش این هست که سازنده حق نداره بدون اجازه ناشر هیچ اطلاعاتی از بازی منتشر کنه. وقفتی سونی میخواد بازی سیکرت بمونه و تو E3 آنانس بشه جفی هم مجبوره ان صحبت هارو بکنه!

اما بحث نومورا جداست. تیم نومورا اول از اینکه انقدر بزرگ نیست که روی چندتا بازی کار کنه. خیلی هم مستقل عمل میکنه. چون خیلی موفق بوده نومورا فقط به شخص وادا گزارش میده. کلا خیلی مستقله. وقتی میگه فقط برای PS3 بازی میسازه یعنی فقط برای PS3 بازی میسازه. نه اینکه عاشق چشم و ابروی سونی هست بلکه به این دلیل که یک منابع انسانیش رو نداره که همزمان رو دو نسخه کار کنه. دو اینکه خودش گفته کیفیت بازی براش خیلی خیلی مهم هست که به هیچ عنوان حاضر نیست ان رو زیر سوال ببره. در نتیجه فقط رو PS3 بازی رو میسازه تا متمرکز روی یک نسخه باشه. دقیقا مثل XIII. ان زمان هم توریاما گفت فقط برای PS3 بازی رو میسازن که همین شد. وگرنه منظورش این نبود که تا آخرش عمرش فقط برای PS3 بازی میسازه!

ماکان بی خیال الان به تو هم مثل من به جرم فن بوی بودن حمله میشه

متاسفانه بله! بحث حرص و جوش زدن برای کنسول که وسط میاد کسی که خودشم معترفه اصلا JRPG باز نیست میاد میشه کارشناس و در مورد مارکتینگش و اینکه بازی با چه اهدافی مولتی میشه و چجوری میفروشه نظر میده! ما ها هم میشیم فن بویی که حرص کیفیت بهترین بازی تمام عمرش رو نمیخوره، بلکه فقط داره خودش رو واسه کنسول جر میده! به کجا رسیدیم که ماها که تمام عمرمون عاشق FF بودیم، ازش حمایت کردیم و بازی کردیمش حق نداریم نگران کیفیتش باشیم و در موردش نظر بدیم! چون ممکنه به دوستان بر بخوره! در عوض کسی که تمام عمرش به JRPG که میرسد میبستش به فحش و با افتخار میگفت از این آشغاله بازی نمیکنه میشه کارشناس اعظم و نظرش خیلی معتبر!

آخرین ویرایش:
FFXIII که سری اصلی بود (و سری اسلی FF همیشه نزدیک دو برابر Spin Off ها فروش داره) روی 360 زیر 1 میلیون فروش داشت
میشه منبع این آمار رو بدی؟ اگه زیر 1 میلیون فروخته باشه که خب واقعا فروشش خوب نبوده.

میشه منبع این آمار رو بدی؟ اگه زیر 1 میلیون فروخته باشه که خب واقعا فروشش خوب نبوده.

منبع دقیقی که با تفکیک پلتفرم بگه بازی چقدر فروخت وجود نداره. فقط SE اعلام کرده که 6.2 میلیون نسخه رو شیپ کردن. حالا چقدر فروخت باز مشخص نیست.

اما یه خبر هست که فکر کنم تو هم ان رو میگی فروش روز اول بازی و مجموعش توی آمریکا هست. روز اول 450 هزار تا فروخته که 290 هزارتاش برای PS3 و 160 هزارتاش برای X360 بود. فروش کلش هم یبار اعلام شد، تو آمریکا بالای 1 میلیون نسخه هست که 800 هزارتاش برای PS3 و 500 هزارتاش برای 360 هست. البته با احتساب باندل ها.

حالا با توجه به اینکه بیشترین سهم فروش بازی رو 360 برای آمریکا بود (که کاملا منطقی هست. چه از نظر IB و چه از نظر محبوبیت) فروش بازی توی اروپا نمیتونه بیشتر از 500 هزارتا باشه. البته من آمار فروش دقیق اروپا رو ندارم و فکر هم نمیکنم اصلا اعلام شده باشه و فقط در موردش گفته شد تو بعضی کشورها نسخه PS3 تونست 360 رو 4 به 1 کنه.

کلا آمار دقیقی وجود نداره اما من همون زمان که بازی منتشر شد یبار تا ان تاریخ محسابه کردم 700 هزار تا اینا شد. تا الان چقدر شده رو نمیدونم اما از یک میلیون نسخه بیشتر نشده. اما شما میگید شده که شاید من اشتباه میکنم. اگه منبعی شما دارید که به طور رسمی میگه فروشش بیشتر از 1 میلیون نسخه هست من قبول میکنم. چون خودم آمار دقیق ندارم.

میثم تحلیل هایی میکنیا!:biggrin1:

360 لیزه شدن FFXIII-2 به معنی آشغال تر شدن هر دو نسخه هست. اینکه سر و تهشون خورده. نه اینکه مثلا بازی شوتر TPS شده!:biggrin1: فروش XIII-2 هم قطعا رو PS3 بیشتره. یعنی من فکر میکنم بازم باندل بازی تو غرب انحصاری 360 باشه اما در غیر این صورت بازی حتی اینبار رو 360 کمتر هم میفروشه.

البته این رو هم در نظر بگیرید که اساسا XIII-2 کمتر از XIII میفروشه. یعنی من فکر نمیکنم بتونه بیشتر از 3 میلیون نسخه فروش داشته باشه! این وسط نصف این فروش که ماله ژاپن و PS3 هست. باقی موندنش رو هم بخوای با توجه به الگوریتم فروش XIII تقسیم بندی کنیم به 360 چیزی نمیرسه!:biggrin1: یه بحث دیگه ای هم که هست قابلیت پورت سیوها هست. با توجه به این قابلیت قطعا کسایی که بازی رو روی PS3 خریده بودن (منظور آمریکایی ها هست که با وجود داشتن هر دو کنسول بازی رو روی PS3 خریدن) اینبار هم بازی رو روی PS3 ادامه میدن. در نتیجه 360 نمیتونه مشتری های قبلی XIII رو غر بزنه.

البته من در نهایت اضافه میکنم هرچی الان میگم با توجه به الگوی فروش XIII هست که دارم برای XIII-2 در مقایس کمتر (چون فروش بازی قطعا و بدون هیچ شکی کمتره - شاید حتی نصف!!) شبیه سازی میکنم. وگرنه بنده هم کارشناس فروش نمیستم و بحث مارکتینگ پیچیده تر از این صحبت هاست که بشه به راحتی نتیجه گرفت.
من اعتقاد دارم XIII 2 به مراتب بیشتر از نسخه ی اول فروش میکنه. به خصوص روی X360، دلیلش هم این که بازی شدیدا داره بهینه میشه برای این سری گیمر ها، از سر و ته اش نمیزنن ولی یه چی میشه در سطح همون TPS حالا ببین کی گفتم.

چرا اساسا باید کمتر بفروشه؟ اصولا نسخه ی دوم هر بازی اساسا فروشش بیشتر از نسخه ی اول بوده نمونش Uncharted 2 و Dead Space 2 و MW2 و...
من میگم FF XIII یک بازی کاملا ژاپن پسند بود با این که بازی شدیدا سعی شده بود از اونJRPG صرف خارج بشه و کمی غرب پسند بشه اما باز هم موفق نبود اینطوری فروش روی 360 یک خواب و خیال بود. نسخه ی اول بیشتر با یک حضور بود روی 360 و فروشش زیاد هم ازش نمیشد انتظار داشت. الان یک سری طرفدار از نسخه ی اول حضور دارن و یک سری دیگه که با توجه به قواعد SE میتونه اونهارو جذب کنه چیزی که از FF XIII 2 دیدم به نظر غرب پسند تر شدن بود. کلا هدف از عرضه ی 13 ( حسش نیست هر دفعه Xiii رو تایپ کنم) روی 360 مگر غیر از این بود که به دنیای بیشتری آشنا بشه؟ حالا الان 13-2 میتونه این مسیر رو بهتر بره.

در کل بحث من این که 13 عالی کار کرد روی 360 من خودم توقع فروش اصلا نداشتم. حالا 13-2 میتونه فروشش بیشتر هم بشه. من میگم اگر 13 تنهائی 3 میلیون فروخت. 13-2 تنهایی میتونه 50 درصد این فروش رو روی 360 تجربه کنه یا حتی بیشتر ...

جان ماکان چه ربطی داره؟:biggrin1: ان قضیه بحث تبلیغاتی داشت و در واقع گناهش گردن سونی هست. یعنی این سونی هست که تصمیم میگره جفی تایید کنه یا تکذیب چون ناشره! تو قرار داد بین ناشر و سازنده یک بندش این هست که سازنده حق نداره بدون اجازه ناشر هیچ اطلاعاتی از بازی منتشر کنه. وقفتی سونی میخواد بازی سیکرت بمونه و تو E3 آنانس بشه جفی هم مجبوره ان صحبت هارو بکنه!

اما بحث نومورا جداست. تیم نومورا اول از اینکه انقدر بزرگ نیست که روی چندتا بازی کار کنه. خیلی هم مستقل عمل میکنه. چون خیلی موفق بوده نومورا فقط به شخص وادا گزارش میده. کلا خیلی مستقله. وقتی میگه فقط برای PS3 بازی میسازه یعنی فقط برای PS3 بازی میسازه. نه اینکه عاشق چشم و ابروی سونی هست بلکه به این دلیل که یک منابع انسانیش رو نداره که همزمان رو دو نسخه کار کنه. دو اینکه خودش گفته کیفیت بازی براش خیلی خیلی مهم هست که به هیچ عنوان حاضر نیست ان رو زیر سوال ببره. در نتیجه فقط رو PS3 بازی رو میسازه تا متمرکز روی یک نسخه باشه. دقیقا مثل XIII. ان زمان هم توریاما گفت فقط برای PS3 بازی رو میسازن که همین شد. وگرنه منظورش این نبود که تا آخرش عمرش فقط برای PS3 بازی میسازه!
حالا دیوید جفی هیچی. Jade Raymond بازی Assassin's Creed که نمایش داد اعلام کرد بازی انحصاری PS3 هست حالا چی؟ بازی یه سال قبل با یه اسم دیگه معرفی شده بود مولتی پلتفورم، یک سال بعد هم بازی فقط روی 360 به نمایش در اومد، چیزی غیر از یک جنگ رسانه ای بود؟ DMC 4 وقتی به نمایش در اومد گفتن برای PS3 ساخته میشه، بعد یادمه دقیقا کارگردان بازی گفت ما PS3 انتخاب کردیم چون موتورمون فلانه و میتونیم روی 60 فریم کار کنیم که روی کنسول های دیگه نمیشه. اینا همه بعدا دیدیم چیشد ...
من زیاد تو استودیو های SE نیستم، شاید اینی که میگی باشه اما شک دارم ... :دی.

در کل برای من که اهمیتی نداره، من هنوز 13 رو تموم نکردم، ولی Versus رو دلم میخواد بازی کنم حالا بیشتر تمایلم این روی PC بدن بیرون تا X360، ولی به نظرم فروشش روی 360 چشم گیر خواهد بود.
متاسفانه بله! بحث حرص و جوش زدن برای کنسول که وسط میاد کسی که خودشم معترفه اصلا JRPG باز نیست میاد میشه کارشناس و در مورد مارکتینگش و اینکه بازی با چه اهدافی مولتی میشه و چجوری میفروشه نظر میده! ما ها هم میشیم فن بویی که حرص کیفیت بهترین بازی تمام عمرش رو نمیخوره، بلکه فقط داره خودش رو واسه کنسول جر میده! به کجا رسیدیم که ماها که تمام عمرمون عاشق FF بودیم، ازش حمایت کردیم و بازی کردیمش حق نداریم نگران کیفیتش باشیم و در موردش نظر بدیم! چون ممکنه به دوستان بر بخوره! در عوض کسی که تمام عمرش به JRPG که میرسد میبستش به فحش و با افتخار میگفت از این آشغاله بازی نمیکنه میشه کارشناس اعظم و نظرش خیلی معتبر!
هرچند بعضی وقت ها میزنی به رگ ترول و بعضی ها از اون ترول کردن هات مثل کینکت یا گیرز مشکل دارن باهات :دی.
ولی شدیدا باهات موافقم، الان یه جوی پیش اومده درباره بازی های 360 کلا بگی بازی خوب هست انگار فحش دادی بر میخوره به ملت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or