من دیروز بهشون زنگ زدم یه ۱۰ دقیقه ای باهاشون صحبت کردم. چیو می خوای بدونی دوست من؟Gargarak ایشون از این سایت سرور هاشونون می گیرند با توجه به IP تو کانکشینشون.:
�ј� ����� ���� �������� ����� - ���� ����
مسعود به سیستک زنگ زدی ؟ من زدم کسی جواب نمی داد به تلفن......................
من دیروز بهشون زنگ زدم یه ۱۰ دقیقه ای باهاشون صحبت کردم. چیو می خوای بدونی دوست من؟
ماهیانه که نمی دن. فقط 6 ماهه و ۱ ساله. ولی تا ۷ روز اگه راضی نبودی پولت رو پس می دن.Gargarak ایشون از این سایت سرور هاشونون می گیرند با توجه به IP تو کانکشینشون.:
- - -ویرایش - - -
می خواستم ماهیانه می کنن یا نه ارزون ه ماهیانه اش؟
خوب منم از دیشب همینو هی گفتم ولی وقتی دیدم کسی توجه نشون نداد دیگه نا امید شدم.Gargarak ایشون از این سایت سرور هاشونون می گیرند با توجه به IP تو کانکشینشون.:
- - -ویرایش - - -
می خواستم ماهیانه می کنن یا نه ارزون ه ماهیانه اش؟
خوب منم از دیشب همینو هی گفتم ولی وقتی دیدم کسی توجه نشون نداد دیگه نا امید شدم.
انگار بچه ها چیزی که گرون باشه رو بیشتر میپسندن.
منم کارم *****شکنه.اینم بگم از دیشب کلی گشتم تا بالاخره یه سرور گیر اوردم که اگه 10 نفر بشیم هر نفر برای 1 ماه 10 گیگ میرسه و به قیمت 10 تومن.
سرور ایرانیه و تا اونجایی که من پرسیدم و فهمیدم باید چیز پی ان ساخت و کانکت شد تا پینگ بیاد پایین.
دوست عزیز شما مشکلی داری.منو اینجا بچه ها میشناسن.دلیل این کارم هم اینه که خود من world of tanks بازی میکنم و جدیدا پینگم افتضاح شده.یکی از دوستام که یوزر بازیش zero هست بهم گفت با چیز پی ان ایرانی که از یه جا خریده بود کانکت میشد پینگش خیلی پایین میومد.همین؟ یه کانفیگ vp-nروی سرور؟
بسم اله شروع کن خبرشم بهم بده