dr.ice
کاربر سایت
دوست عزیز این سرویس روی کنسول هم جواب میده ...دوست عزیز ارائه اکانت 1 ماهه و 3 ماهه فعلا مقدور نیست
شما اکانت و تهیه کنید یه هفته فرصت تست داره
چون خیلی ها مثل من هستن که با کنسول بازی میکنن....
دوست عزیز این سرویس روی کنسول هم جواب میده ...دوست عزیز ارائه اکانت 1 ماهه و 3 ماهه فعلا مقدور نیست
شما اکانت و تهیه کنید یه هفته فرصت تست داره
دوستان حجم سرویس ها رو افزایش دادیم
اکانت 6 ماهه با 70 گیگا بایت و یکساله با 140 گیگابایت حجم و "سرعت نامحدود" ارائه می شود
یه ایدی که نمیشه گفت گیلدشون معتبرهمن فکر کنم بهتر جای شلوغ کردن اینجا ، انتخاب به خود گیمرها بسپاریم :
1) خرید اکانت از یک شرکت
2) خرید اکانت از یه آی دی تو یه فروم!
تشخیص این که کدومشون هم سودجو هست با خود گیمرها
من فکر کنم بهتر جای شلوغ کردن اینجا ، انتخاب به خود گیمرها بسپاریم :
1) خرید اکانت از یک شرکت
2) خرید اکانت از یه آی دی تو یه فروم!
تشخیص این که کدومشون هم سودجو هست با خود گیمرها
دوستان شما میتونید با کمترین هزینه این کاهش دهنده پینگ رو برای خودتون راه اندازی کنید.
یا یه چند نفر جمع بشید باهم اینکار رو بکنید.
این دوستانی که این سرویس رو به شما میدن
اولن قیمت های خیلی فضایی دارند.
شما میتونید با 30 هزار تومان در ماه یا کمتر بتونید یک سرور شخصی برای کاهش پینگ داشته باشید یا دسته جمعی این سرویس رو راه اندازی کنید.
اینجوری که میبینم این دوستان از vp *n استفاده میکنند که این روشی کمترین نتیجه رو میده یعنی 20-30 درصد پینگ شما رو کاهش میده.
برای اینکه بتونید بهترین نتیجه رو بگیرید باید از نرم افزار های بهترین برای ایجاد سرور استفاده کنید.
سلام رفیقدوست عزیز
بنده مدیر فروش شرکت سیستک هستم
کاش به جای این همه توهین و تهمت و نشر اکاذیب ، خودت و شرکتتو معرفی می کردی
به هر حال ، دو تا سوال از شما دارم :
1) سرویسی که هیچ اطلاع رسانی و تبلیغی ازش نشده و فکر کنم برای اولین بار تو این تاپیک داره راجع بهش صحبت میشه رو ما از کجا کپی کردیم؟!
2) "شرکت" سیستک که رنک یک گوگل داره و الان داره با این وسعت تبلیغ این سرویس و می کنه "سودجویی" می کنه یا شمای "شخص" که میای زیر تبلیغ من تاپیک میذاری تبلیغ خودتو می کنی؟
اما بحث سرور! ما یه ISP هستیم عضو RIPE با مجوز سازمان تنظیم مقررات ، سرور هم توی دیتاسنتر شرکت سیستک مستقر هست و احتیاجی نداریم تو یه دیتا سنتر دولتی بذاریمش
سلام رفیق
چند تا سوال داشتم اون gargarak جواب نداد
این سرویس مختص کامپیوتره؟! یه کنسول هم میشه ازش استفاده کنه؟! چطور
و اینکه این سرویس ماله شهرای بزرگه؟! یا شامل حال همه میشه
اگه هم بتونین سرویس یک ماهه 2 ماهه بذارین! شده به صورت تست خودش خیلی کمک میکنه
برادر گرامی سرور گرفتن و ساختن چیز پی ان کاری نداره مهم پهنای باندیه که سرور داشته باشه که سرور هایه ایرانی کمتر همچین پهنایه باندی دارن