بله اگه اشتباه نکنم یک شبکه متصل به IPM (پژوهشگاه دانشهای بنیادی) که با تونل به این موسسه و برقراری ارتباط از مسیر آذربایجان و ... با کمترین روتر و فایروال!! پینگ مناسبی خواهید داشت
General IP Information
194.225.150.20 |
3269563924 |
po-1.nia-sw-150-20.ipm.edge-2.iranet.ir |
Research Center of Theoretical Physics & Mathemati |
Research Center of Theoretical Physics & Mathemati |
None detected |
|
Static IP |
|
[TH="align: right"]IP:[/TH]
[TH="align: right"]Decimal:[/TH]
[TH="align: right"]Hostname:[/TH]
[TH="align: right"]ISP:[/TH]
[TH="align: right"]Organization:[/TH]
[TH="align: right"]Services:[/TH]
[TH="align: right"]Type:[/TH]
[TH="align: right"]Assignment:[/TH]
[TH="align: right"]Blacklist:[/TH]
Geolocation Information
Iran, Islamic Republic of |
32 (32° 0′ 0.00″ N) |
53 (53° 0′ 0.00″ E) |
[TH="align: right"]Country:[/TH]
[TH="align: right"]Latitude:[/TH]
[TH="align: right"]Longitude:[/TH]
یه جور وی پی ان ملیه دیگه !اگه خودتون حدود 100 پینگ دارید انتظار نداشته باشید با این بیاد روی 50 فقط تایم اوت کاهش پیدا میکنه!اگه بالای 200 دارید و با این مقدار حجم(و هزینه) میتونید کنار بیایید بگیرید ...البته با ip های داخلی باید پینگ مناسب داشته باشید!
من تست کردم میاره 110-90 البته فقط دی ان اس عمومی گوگل!بعد فقط 2 گیگ در ماه !؟این حجم برای من یکی که اصلا کافی نیست ... اینش به کنار , جدای هزینه ثابت adsl یه اکانت proxyfire یه اکانت kerio برای عبور از فیلـتر الانم یه اکانت برای پینگ پایین!! دزدی مدرن! ماشالا چقدر هم اطلاعات میخواد برای ثبت نام !!!
موقتیه! مطمئنم به زودی نیاز به این چیزا نخواهیم داشت.
یعنی کلا قطع میشه؟
مسعود جان دولت مجریه اونم در بهترین حالت و با استقلال کامل!!قوانین جای دیگه نوشته میشن اونم در بهترین حالت!!یه بررسی بکن شورای عالی فضای مجازی و دستور تاسیسش رو اعضاش رو و قوانین مجلس در مورد اینترنت و نظر مسئولین بلندپایه سیاسی و مذهبی حالا بیشتر نمیشکافم که مدیران اینجا اذیت نشن ... کاملا گره کار دستت میاد کجاست وگرنه توسعه زیرساخت و شبکه فیبر نوری و افزایش پهنای باند ایجاد فضای رقابتی و نهایتا کاهش قیمت و افزایش سرعت کاربر نهایی خیلی پیچیده و پرهزینه نیست البته نسبت به زمانی که درآمد کامل فروش نفت رو داشته باشیم نه الان!
در هرصورت من که از خدامه چه این محدودیت ها در حوزه اینترنت چه تحریم ها تو سایر موارد خیلی زود و یک شبه
برطرف بشن ولی 1-نمیشه و 2-نخواهند گذاشت چون سود سرشاری برای اقلیت خاص داره!و اینترنت فعلا یک تهدید و خطر محسوب میشه تو ایران!!
مرگ بر دلال و مسئول سودجویی که با سو استفاده از شرایط و قوانین و اطلاعات پایین مردم فقط به فکر جیب خودشه از تحریم تجهیزات و لوازم تا فیلـتر و فیـلتر شکن شده نون دونی برای یک عده ...