HosseinBrusli
کاربر سایت
بله با شمام.
خوب از نقل و قول استفاده کن ! تو پ . خ بهم بگو . حال ندارم بیام یاهو
بله با شمام.
از این لینک استفاده بکنید باز میشه؟!مسعود سایتش که باز نمیشه . لینک و تغییر بده .
کسی نیست یه نرم افزار هست که میتونی درش با دوستانتون صحبت کنید.کی هست این TS !!!!! ؟
خوب یه تست هست دیگه شما یا به عنوان یه فروشنده اینترنت باید یه تست و یا یه سایت داشته باشید.! الان شما هیچ چیزی ندارید و در مورد خرید سرویس هم چیزی نگفتین.Persian-Masoud تست کردن و نظرشون رو بیان کردن
دیگه قادر به دادن اکانت تست نیستم
ما این سیستم رو خیلی وقته راه اندازی کردیم و شرکت های سودجویی مثل اینا اومدن ایده مارو کپی کردن چند نفر از بچه های این فروم هم اکانت پیشم دارن
اولین چیزی که بهتون بگم اینه که سرور این شرکت پینگش با اروپا بالای 95 هست ولی مال مه تو رنج 80 هست
دما اینکه سرور اینا تو یک ispمعمولیه ولی ماله ما تو بهترین دیتاسنتر ایرانه اونم دولتی
این سیستم رو به صورت حجمی هر 5 گیگ 20تومن در اختیار عموم قرار دادیم و برای گیلدهای ایرانی 15تومن بدون محدودیت زمانی
ببخشید پست میدم و اگه نامربوطه شرمنده.
میگم اگه بچه های اینجا پایه باشن با هم یه سرور بگیریم از ایران و قیمتش رو بین هم تقسیم کنیم تا هممون بتونیم راحت بازی کنیم.
هرکی موافقه به من بگه فک نکنم هر 10 گیگ بیشتر از 12 تومن بیوفته.
مسعود جان شما که همه جا خط شکنی یه لطف کن صحبت کن باهاشون تعرفه ها رو کم کنن. خیلی گرونه بعد محدودیت هم داره . واسه خودم نمیخوام من خودم پینگم اوکی هست و نیازی ندارم واسه بچه های درجه یک بازی سنتر میگم . چشمها به توست بار دیگر خط شکن ای برادر
حاج حسین دستت درد نکنه یعنی دروغ میگم؟
من یه هفته ای میشه پینگم ترکیده و رفته روی 190 اینا! با این کانکشن دوستمون که تست کردم پینگم شد 100 و توی بتلفید 3 هم پینگ برام از 95 اومد!
[/SPOILER]
حالا که ما گرفتیم بیاره پایین قیمت رو مسعود جان؟!چشم نوید جان فردا باهاشون تماس میگیرم. حتما بهشون میگم و مطمئنا قبول میکنن.
خدانکنه داش مسعود دروغ چیه ! فقط اگر یه عکس میذاشتی بیشتر به تایپک صفا میدادی :d تو همینطوریش هم پینگت عالیه . دیگه این جور سیستم ها رو واسه چی میخوای آخه !
حالا که ما گرفتیم بیاره پایین قیمت رو مسعود جان؟!
من والا پینگ خودم بدون این چیزا همینطوریش پایین هست احتمالا شاید برای رفقا بگیرم ولییییی من نیازی به هزینه اضافی برای این چیزا ندارم . به هر حال LOLOOLLOOLLO