شایعه: نسخه جدیدی از بازی Silent Hill توسط Japan Studios درحال ساخت است

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در چند ماه اخیر شایعات مختلفی از سری Silent Hill به گوش رسیده‌اند که خبر از بازگشت آن می‌دهند. اخیرا نیز اطلاعات جدیدی منتشر شده که جزئیات جالبی را از روند ساخت این بازی لو می‌دهد.

Silent-Hill.jpg

این شایعه، از طرف کاربری به نام AestheticGamer در توئیتر (یا Dusk Golem در ResetEra) می‌آید که قبلا اطلاعات مربوط به سری Resident Evil را لو داده‌بود. طبق ادعای این کاربر، نسخه جدید Silent Hill توسط تیم Japan Studios و با همکاری شرکت کونامی و سونی درحال ساخت است. قسمت هیجان‌انگیز این شایعه، آنجاست که کارگردان و نویسنده نسخه اول بازی Silent Hill یعنی آقای Keiichirō Toyama هم‌اکنون در استودیوی نام‌برده فعالیت می‌کند.

حدود دو سال پیش بود که کونامی برای دو پروژه مرتبط با Silent Hill به دنبال نیروهای جدیدی می‌گشت. به نظر می‌رسد شرکت Sony از این فرصت استفاده کرده و طی یک همکاری با کونامی، ساخت نسخه جدید این سری را آغاز کرده‌است. اگر اطلاعات Dusk Golem صحیح باشد، این دو ناشر ژاپنی هزینه ساخت را با هم فراهم خواهند کرد اما بودجه اختصاص یافته به بازی نسبت به سایر عناوین انحصاری پلی استیشن کمتر است.

در پایان نیز Dusk Golem گفت آهنگساز سری سایلنت هیل (Akira Yamaoka) و کارگردان هنری نسخه دوم و سوم (Masahiro Ito) برای کار بر روی نسخه جدید بازگشته‌اند. او مدعی است که احتمالا این بازی در اواخر امسال معرفی خواهد شد. از آنجایی که کونامی پیش‌تر اعلام کرده‌بود به دنبال بررسی راه‌های مختلف برای احیای این سری محبوب و قدیمی است، طرفداران امیدوارند با ورود به نسل بعد پس از چندین سال عنوان جدیدی را از سری Silent Hill تجربه کنند.
Continue reading...

آخرین ویرایش:
توضیح دادم، من بیشتر از داستان، با روایت داستان مشکل دارم، هرچند خود داستان هم بی ایراد نیست. اشاره میکنم بهش خلاصه وار، اولین باگ من با روایت DS منقطع بودنشه، یعنی بین هر ند که قراره به مخاطب اطلاعات بده گپ های بسیار طولانی وجود داره و اساسا از یه الگو به شدت تکراری و البته کم جذابیت طبیعت میکنه، یعنی 5 ساعت گیم پلی محض، یه ساعت کاتسین. و کوجیما تقریبا بلد نیست یا نمیتونه عوض دو ساعت دوساعت کاتسین نشون دادن بیاد این اطلاعات داستانی رو درگیر خود گیم پلی بکنه و اجازه بده ذره ذره مطلع بشیم از داستان نه یهو یه فیلم سینمایی ببینیم. شاهکار این قضیه انتهای داستانه که دقیقا به اندازه یه فیلم سینمایی کاتسین نشون میده. این برای من قابل قبول نیست.

مشکل بعدی اطلاعات دادن های عجیب غریبه، مثلا گاها تو بازی برای یه موضوع فرعی ما یه ساعت کاتسین میبینیم، مثل اون ساعت شنیه، اما یه اطلاعات خیلی مهم رو یهو سم میشینه زمین و یه بابایی تو گوشی باهاش حرف میزنه و اطلاعات میده! این نحوی روایت برای من دیگه جواب نمیده، چون نمونه های بهتری رو دارم میبینم که همه این کارها رو در بطن گیم پلی انجام میدن.

و مشکل بزرگ بعدی هم روایت الکی پیچیده برای گول زدن مخاطبه. من از کوجیما داستان MGS2 رو دیدم (و همونجا هم بهش ایمان آوردم) که به نظرم شاهکار مطلق دنیای گیمه. اونجا داستان ماهیتن پیچیده و پر چالشه و کوجیما تمام تلاشش رو میکنه با روایت خوب به ما ایده های داستانیش رو بفهمونه، اما تو DS قضیه برعکسه، خود داستان چیز عجیبی نیست، اما انقدر روایت پیچیده شده و انقدر مارو با سکانس های نیمه سورئال و تریک های روایی میپیچونه تا به نظر بیاد با یه چیز خیلی خفن روبروییم. اما اینطور نیست واقعا، داستان DS رو اگه عین آدم روایت کنی یه چیز معمولی و به شدت هم کلیشه ای و تکراریه. کوجیما فقط سعی داره با این ابهام گویی ها ضعف های داستان و بخصوص ضعف های شخصیت پردازیش رو پشت این پیچیدگی پنهان کنه.

در نتیجه مشکل بزرگ بعدی من هم با شخصیت پردازی های آبکی و بدرد نخوره. بخصوص ریگز که فاجعه است.
این قبول کردم سرعت روایی داستان نامنظم و به روایت ضربه میزنه و البته به نظرم یکی از مشکلات بزرگ روایت DS همین چیزی که گفتی. کرکتر ها بعضی مواقع گزاف صحبت میکنن و اطلاعات به درد نخور زیاد میدن که کمابیش تو بازی های کوجیما هم بود این قضیه.
اما قبول ندارم داستان کلیشه ای و تکراری واقعا. ایده های داستانی خیلی جالبی به کار رفته تو داستان و بک استوری کرکتر ها. توییست های داستانی به اندازه و خوب کار شدن. اتفاقا داستان خیلی پیچیدست به نظر من از قضیه داستان اصلی یهو وارد extinction entity ها میشه و پایان و هدف داستان هم به نظرم خیلی خوب کار شده بود. عملا داره دنیای خودش معرفی میکنه که کاملا ارجینال و انقدر خوب ما رو با دنیاش آشنا میکنه که همون اوایل بازی خیلی راحت قابل درک میشه قوانین یونیورسش. من واقعا تعجب میکنم چجوری به داستان به این ارجینالی میگی کلیشه.

در واقع تیک من از داستان این که اتفاقا به شدت فلسفی کار شده شخصیت هیگز کاملا متافور تفکر نهیلیستی که مقابلش سم هست که نماد تفکر اگزیستانسیالیزم و ابزوردیزم هست. من خودم تصورم اینه که سم تو این بازی نماد سیزیف و کارگوش نماد سنگ. هر چقدر جلو تر میریم با این که میدونم هدف نهایی وجود نداره با این حال بازم لذت بیشتری میبریم از حمل کردن و به مقصد رسوندن.
خارج از این موضوعات اگه میل ها و ایترویو های بازی رو بخونی خیلی دیگه از نماد ها رو درک میکنی و به نظرم دیدت نسبت به سطحی بودن داستان خیلی عوض میشه.

اساسا یه بحثی تو بازی های استوری دریون هست، اونم فیدبک های گیم پلیه. یعنی طبق قانون همیشه یه چلنج گیم پلی با روایت یه بخشی از داستان پاسخ داده میشه و تواضن بین گیم پلی، داستان، تبدیل میشه به ریتم. بازی های ND رو به یاد بیار، استاد این کارن و میتونن با ست پیس ها و سکانس های روایی سینماتیکشون بیان گیم پلی و داستان رو در هم تلفیق کنن. وقتی بازی به شما بی هدف بگه برو 5 ساعت بار اینور اونور کن، و بعد از 5 ساعت یه اتفاق داستانی بیفته یعنی ریتم درستی نداره. بی هدف هم معنا مشخصی داره، درسته از منظر گیم پلی هدف معلومه، اما از منظر روایت نه. شما فقط درگیر یه عالم ماموریت به شدت تکراری میشید تا وقت تلف بشه.

همینم اتفاقا به کیفیت گیم پلی خوب بازی ضربه میزنه. من گیم پلی رو دوست دارم، اگه DS الکی طولانی و پیچیده نبود، کوجیما میتونست از توش یه بازی 20 ساعته خیلی خوب و بسیار بهتر در بیاره، اما با طولانی شدن بی هدف تاثیرش رو به خاطر تکرار از دست میده.
کوجیما یه کارگردانی که یه سری امضاها داره مثل هر کارگردانی. مثلا دوربین رو شونه عملا هیچ چیز بدی نیست ولی فینچر خیلی کم ازش استفاده میکنه. حرفم اینه که کوجیما خیلی کم تو بازیهاش از ست پیس های ناتی داگی استفاده میکنه و چیزی که خیلی بهش بها میده آزادی عمل تو گیم پلی. این یعنی دوست نداره interrupt وسط گیم پلی باشه به هیچ عنوان. مثال میزنم اولای بازی راجع به این که فرجایل اشتباهی کارگوی حامل بمب تروریست ها رو آورده و دو تا شهر نابود شدن میگه و کاری که بعدش میکنه تو رو که قضاوتش کردی رو دقیقا تو همون شرایط میذاره. این ست پیس داره داستان هم روایت میکنه. چیزی که تو ذهنش این که بازی باید هدف رو تعیین کنه نوع رسیدن به هدف باید کاملا unscripted باشه.در واقع این گیم پلی که داره داستان میگه نه ست پیس ها و نه مثلا npc ها.
کار بدرد بخور یعنی درگیر کردن روایت با گیم پلی و انجام کاری که یا درک ما از داستان رو بهتر کنه، یا به شخصیت پردازی کمک کنه، یا درام رو ببره جلو. این اتفاق تو 10 ساعت اول بازی میفته. شما به واسطه این تنهایی و قدم زدن تو محیط دنیای بازی رو درک میکنید، میفهمید سم چطور آدمیه و هدف نهایی هم کامل روشن میشه، که همون وصل کردن دنیا به همه، اما در ادامه دیگه تکرار مکرراته. یعنی برای من از یه جایی به بعد این قدم زدن به شدت بورینگ و مسخره بود، چون تکراری شد کامل و دیگه چیزی به دانش من از بازی اضافه نمیکرد. هیجان BT ها رفت، دنیای ساکت و تنهاش برام تکراری شد، میدونستم سم کیه و دیگه از حفظ تعادل خیلی لذت نمیبردم. ما صدبار میریم تو این پایگاه ها، بار میزاریم و چیز جدید بر میداریم، یا جایی که کانکت میکنیم سرورهارو، کوجیما با این همه پایگاه تکراری چیکار میکنه؟
دشمن ها و پایگاه های تکراری از مشکلات بازی بود که به نظرم میشد تنوع بیشتری بهش بده. یا مثلا چرخه شب و روز میتونست تنوع گیم پلی خیلی بیشتر کنه. اتفاقا تو کانسپت آرت های بازی نشون میده که سعی داشت تنوع دشمن ها رو بیشتر کنه یا مثلا قسمتی از بازی تو شب روایت میشه یعنی تو ذهنش بود اینا رو اضافه و حالا به علت وقت یا هر چیز دیگه این اتفاق نیفتاده و من باهات موافقم. ولی گیم پلی تکراری نبود و دلیلش این بود که چلنج های گیم پلی تکراری نبود چون تو هر اکت تو داری یاد میگیری چجوری با چلنج های جدید و قدیمی که تو راهت هست کنار بیای و این پروسه تا آخر بازی ادامه داره.
بردن کارگو مثلا برای یه زمین شناس از نظر تو تکراری و تو داستان پیشرفتی نداره ولی خوب مثلا همین زمین شناس تو extinction entity ها داستان رو خیلی جلو میبره. این قبول دارم که این پیشرفت قابل لمس نیست چون عملا داره با 4 تا ایترویو و ایمیل و یه شخصیت با انیمیشن و بانکر تکراری داره گفته میشه و جذاب نیست و این به روایت ضربه میزنه ولی داستان جلو میره در واقع مشکلی تو داستان و گیم پلی ایجاد نمیکنه.
شدو آو کلسوس داستان گویی محیطی نداره؟ ریلی؟ لامصب همه بار روایی داستان روی دوش محیطه، بعد میگی نداره؟ همه حس تنهایی، اپیک بودن محیط، اساطیری بودنش، خالی از سکنه بودن، دور افتاده بودن و هزار تا چیز دیگه رو محیط داره به ما میگیه، بازی که بطور آخرش 4 خط دیالوگ داره و کاتسین نشون میده! منتها تو SotC همه چز به اندازه است و تکراری نمیشه. اونجا هم شما تو یه دنیای بزرگ و خالی از سکنه دارید در تنهایی، در واقع با یه اسب، اکتشاف میکنید و هدف مشخصه، کشتن کلسوس ها، اما چون بازی الکی طولانی نیست، و ادا در نمیاره، همه چیز بی نهایت لذت بخشه و قبل از اینکه به ورطه تکرار بیفته تموم میشه. DS هم 10 ساعت اولش همینطوریه، بعد از اون تبدیل میشه به تکرار. برای همین میگم میتونست یه بازی کوتاه و خوب باشه، اما الکی کژژژژژ دادنش و به همین دلیل گند زدن تو بازی.
ماکان من این حرف نزدم :D گفتم مثل این میمونه که بگی SOTC روایت محیطی نداره. دلیلشم این بود که اول گفتی Environment Story Telling عملا صفره تو این بازی که الان میگی داره ولی تکراری میشه. که خوب راجع به تکرار بالاتر صحبت کردم.

ظاهرا خیلی ها سایلنت هیل رو با متال گیر اشتباه گرفتن مخصوصا گیمرهای نسل جدید فکر میکنن کوجیما خالق سایلنت هیله چن تا دیدم عین همین حرفها رو جالبه کوجیما ۱۰ تا متال گیر ساخته و یه دموی نیم ساعته فقط از سایلنت هیل ولی اکثرا کوجیما رو با سایلنت هیل میشناسن تا متال گیر

• Like
Reactions: g4mer
نمیخوام بحثو به بیراهه بکشم ولی همین دوتا ویدیوی پایین از دلایلیه که کوجیما رو جزو تاپ 5 های صنعت گیم کرده:(با قند شکن برید)
طرف اومده این بحث ها و حرف ها رو 20 سال پیش مطرح کرده و امروز همون مشکلات گریبان مارو گرفته.
حداقل یه بحث درست و درمون راه بندازید نه اینکه بگید طرف از کمبود توجه اومده خودشو چسبونده به چندتا سلبریتی درجه 2 و امثال این حرف ها.

نمیخوام بحثو به بیراهه بکشم ولی همین دوتا ویدیوی پایین از دلایلیه که کوجیما رو جزو تاپ 5 های صنعت گیم کرده:(با قند شکن برید)
طرف اومده این بحث ها و حرف ها رو 20 سال پیش مطرح کرده و امروز همون مشکلات گریبان مارو گرفته.
حداقل یه بحث درست و درمون راه بندازید نه اینکه بگید طرف از کمبود توجه اومده خودشو چسبونده به چندتا سلبریتی درجه 2 و امثال این حرف ها.
من کوجیمای کونامی رو قبول داشتم ولی این ورژن جدیدشو نه حداقل حرفای منو کامل بخون اما گارگردان فوق العاده ای هنوز در بحث کاتسین های بازیاش ولی متاسفانه شروع کرده به توهین کردن به گیمرها کسایی که کلی پشتش وایسادن سر جداییش از کونامی

آخرین ویرایش:
این تاپیکو زیاد چک نمیکنم ولی هروقت میام میبینم شما داری با تمام توان هیت میورزی به کوجیما. هیت ورزیدنتم مربوط به خودته ارتباطی به من نداره ولی هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداره. تاپیک بازی ایشون هس برو اونجا از ته دل تنفرتو ابراز کن.
وا بده اینجا عزیز :|
طرف منو ریپلا زده جواب ندم خب شما نیا

تو بحث کونامی با کوجیما باید گفت کونامی با خودشم مشکل داشت و آی پی های خودش رو نابود کرد. کوجیمای بدبخت این وسط چیکاره بود.
Contra, Silent Hill, Castlevania و... هم سازنده هاشون مگه مشکل داشتن با کونامی که الان دارن خاک میخورن.
اینم که کونامی گفته کوجیما خرج زیاد میتراشه هم دلیلش اینه که این شرکت فکر میکنه بازی AAA صلواتی ساخته میشه. آی پی های بزرگشم با این طرز فکر داد به استدیوهای ناشناس خرج کم باشه و نابودشون کرد.
DS هم باز میگم بازی بدی نبود، سبک نامانوسی داشت ولی تجربه به شدت یونیکی بود. و موفق هم شد. در کل فکر نکنم چیزی بوده باشه که کوجیما رو زیر سوال ببره.
خواهشا فقط هر چی میگید بگید اصلا کوجیما هیتر باشید ولی درمورد موضوع کونامی و کوجیما یه درصدم طرف کونامی رو نگیرید اعصاب آدم واقعا خط خطی میشه میخونه اینجور پستا رو. بحث هم فکر کنم با چنین چیزی استارت خورد صفحات قبل رو دیدم. الان بایستی سایلنت هیل، کسلوانیا و کنترا تو لایبری بازیامون باشه لذت ببریم که بخاطر این کمپانی ملعون کلا خاک شدن.
گاهی اوقات فکر میکنم رئیس این کمپانی یه پیر خسیس حاجی بازاری وطنیه و نشسته ببینه کی از در میاد تو مفتی براش کار کنه بهش بازی رو بده ببره :|
آره کونامی اصن چشم دیدن کوجیما رو نداشته:

Konami asks Hideo Kojima to make next Silent Hill game- Technology News, Firstpost
In the past I've mentioned Silent Hill in interviews, and as a result of that the president of Konami rung me up and said he'd like me to make the next Silent Hill," Kojima said at the Eurogamer Expo, according to a recap from Eurogamer.
رئیس کونامی شخصا به کوجیما گفته بود بیا SH جدید رو بساز. بعد اینجا عشاق سینه چاک استاد کوجیما دم از خسیس بودن کونامی میزنن لول.

از دید هیئت طرفدارای کوجیما اصلا امکان نداره کوجیما مقصر باشه. هر چی خرج گذاشت رو دست کونامی، کونامی باید دهنش رو میبست و زر نمیزد. هر کار خواست بکنه بقیه نباید چیزی بگن و فقط باید اطاعت کنن.

بقیه سازنده ها هزینه بازی رو صرف گیم پلی و باقی چیزا میکنن، کوجیما با DS نصف هالیوود رو میاره تو بازیش. اگه این قضیه خیلی براتون اوکی هست که این حجم از بازیگرها و کارگردان ها صرفا "قیافه و صداشون" توی بازی باشه (تازه خیلیا گفتن خود سَم بدترین و Lame ترین شخصیت DS هست لول)، تبریک میگم، شما طرفدارن چشم و گوش بسته کوجیما هستین.

پ.ن: بحث توانایی های کوجیما به عنوان یه کارگردان خوب یه طرف، بحث خرج های الکی و منم منم کردن های کوجیما یه طرف. هر وقت تونستین مثل یه آدم منطقی این 2تا قضیه رو "با هم" ببینین، اونوقت میشه باهاتون بحث کرد. دفعات قبلی که نشد، امیدوارم این دفعه بشه.

آخرین ویرایش:
میاموتو که شخصیت ماریو رو ساخته که تا ابد نماد صنعت گیمه کوجیما یه بیگ باس ساخت که اونم خودش به فنا داد و با این وضعیت گیمرهای جدید تا ۵ سال بعد متال گیر رو هم فراموش میکنن این بازیشم که هیچی البته آیندگان کوجیما به عنوان کسی که خودشو به سلبریتی که خودشو به کیانو ریوز و نورمن ریداس میچسبونه برا گرفتن اندکی اعتبار یاد میکنن و همچنین زدن رکورد فالوور توییتر و اینستاگرام

تو رو خدا کم مونده این جا واسه پایین کشیدن کوجیما از نعش میاموتو برید بالا. میزنید دوتاشون رو خراب می کنید، بیا و جمعش کن،
اون کیانو ریوز هم تو CP2077 ـه، حالا نمیگم کوجیما کار خیلی خفن و قشنگی کرده که ستاره سینما چسبونده به پوستر بازیش، به نظر منم قبح یه چیزی رو ریخت که "ممکنه" به فاجعه ختم شه. ولی دیگه هر سلبریتی ای تو دنیای گیم دیدید نزنید به اسم کوجیما، :|

آره کونامی اصن چشم دیدن کوجیما رو نداشته:

Konami asks Hideo Kojima to make next Silent Hill game- Technology News, Firstpost

رئیس کونامی شخصا به کوجیما گفته بود بیا SH جدید رو بساز. بعد اینجا عشاق سینه چاک استاد کوجیما دم از خسیس بودن کونامی میزنن لول.

از دید هیئت طرفدارای کوجیما اصلا امکان نداره کوجیما مقصر باشه. هر چی خرج گذاشت رو دست کونامی، کونامی باید دهنش رو میبست و زر نمیزد. هر کار خواست بکنه بقیه نباید چیزی بگن و فقط باید اطاعت کنن.

بقیه سازنده ها هزینه بازی رو صرف گیم پلی و باقی چیزا میکنن، کوجیما با DS نصف هالیوود رو میاره تو بازیش. اگه این قضیه خیلی براتون اوکی هست که این حجم از بازیگرها و کارگردان ها صرفا "قیافه و صداشون" توی بازی باشه (تازه خیلیا گفتن خود سَم بدترین و Lame ترین شخصیت DS هست لول)، تبریک میگم، شما طرفدارن چشم و گوش بسته کوجیما هستین.

پ.ن: بحث توانایی های کوجیما به عنوان یه کارگردان خوب یه طرف، بحث خرج های الکی و منم منم کردن های کوجیما یه طرف. هر وقت تونستین مثل یه آدم منطقی این 2تا قضیه رو "با هم" ببینین، اونوقت میشه باهاتون بحث کرد. دفعات قبلی که نشد، امیدوارم این دفعه بشه.
عزیز جان:D یه دقیقه برو اون ویدئویی که دو صفحه پیش رو گذاشتم بالا غیرتن نگاه کن. باور کن جای دوری نمیره:D بعد بیا باز بگو کوجیما ال کوجیما بل:D فقطم این یه ویدئو نیست چندین ویدئو دیگه هم دقیقا همین منابع رو تایید میکنن. اونم با سند و مدرک با استناد به اطلاعات رسمی که از خود کونامی اومده. این چیزی که میگید رئیس کونامی اومد به کوجیما گفت بیا سایلنت هیل بساز قبل وقایعی بود که یهو در کونامی اتفاق افتاد و تغییرات اساسی در سیاست های کمپانی شکل گرفت. من جدا نمیفهمم به کوجیما گیر دادن مثلا باعث کول بودن میشه یا چی:D ولی حداقل اگه میخواید بحثی کنید با سند و مدرک باشه نه که چون کوجیما خرج مینداخته پس حقش بوده اخراج شه. مگرنه اینطور جوش زدن و از کوره در رفتن و القابی مثل "عشاق سینه چاک" و " هیئت طرفداران" کلا بحث رو به جای خاصی نمیبره و صرفا نشون میده طرف مقابل زیاد توان بحث منطقی نداره.
فک کنم 10 بار گفته شد خرج MGSV در مقایسه با خیلی از AAA های اطراف خودش اصلا رقم گنده و وحشتناکی نبوده و برای یه بازی در اون اسکیل شاید حتی کم هم بوده. حتی در مقایسه با MGS4 هم خیلی هزینش افزایش پیدا نکرد با اینکه 7 سال بعدش اومده و OP هم شده بوده. کونامی هم اصلا در شرایط مالی بدی نبوده که بگیم خیلی بهشون فشار آورده شده. کوجیما هم از قدیم الایام معروف بود به پرفکشنیست بودن و همیشه سعی کرده بوده بهترین ها رو برای بازیهاش داشته باشه و بهترین بودن هم مساوی با خرج داشتن. مثل اینه که بیای بگی چرا نیل دراکمن این همه داره برا TLoU2 خرج موشن کپچر و ویس اکتینگ و انیمیشن های فوق پیشرفته و دیتیل های وحشتناک گرافیکی میکنه ( که شاید خیلی هاش به چشم یه پلیر معمولی حتی نیاد). نیل هم دنبال انتقال یه حسه و میخواد این حس رو به بهترین و با کیفیت ترین سطحی که میتونه ارائه بده و کوجیما هم دقیقا همینطوره.
اصلا برام عجیبه که شما به چنین چیزهایی ایراد میگیرید! یه هنرمند مولف باید دستش باز باشه تا بتونه چیزی که در ذهن خودش داره با همون کیفیتی که میخواد رو خلق کنه. این همه سال مدیریت کونامی با این قضیه اوکی بودن و از بازیهای کوجیما هم حسابی پول به جیب زدن بعد یهو سر MGSV فهمیدن که وای چقدر داریم رو میدیم به کوجیما؟ لابد کسلوینیا و کنترا و سایلنت هیل هم خیلی پرخرج بودن که یهو همشون کنسل شدن!!
یکم اون نقاب هیت ورزی رو کنار بزنید و سعی کنید منطقی به وقایع نگاه کنید واقعا مسئله پیچیده ای نیستش.

عزیز جان:D یه دقیقه برو اون ویدئویی که دو صفحه پیش رو گذاشتم بالا غیرتن نگاه کن. باور کن جای دوری نمیره:D بعد بیا باز بگو کوجیما ال کوجیما بل:D فقطم این یه ویدئو نیست چندین ویدئو دیگه هم دقیقا همین منابع رو تایید میکنن. اونم با سند و مدرک با استناد به اطلاعات رسمی که از خود کونامی اومده. این چیزی که میگید رئیس کونامی اومد به کوجیما گفت بیا سایلنت هیل بساز قبل وقایعی بود که یهو در کونامی اتفاق افتاد و تغییرات اساسی در سیاست های کمپانی شکل گرفت. من جدا نمیفهمم به کوجیما گیر دادن مثلا باعث کول بودن میشه یا چی:D ولی حداقل اگه میخواید بحثی کنید با سند و مدرک باشه نه که چون کوجیما خرج مینداخته پس حقش بوده اخراج شه. مگرنه اینطور جوش زدن و از کوره در رفتن و القابی مثل "عشاق سینه چاک" و " هیئت طرفداران" کلا بحث رو به جای خاصی نمیبره و صرفا نشون میده طرف مقابل زیاد توان بحث منطقی نداره.
فک کنم 10 بار گفته شد خرج MGSV در مقایسه با خیلی از AAA های اطراف خودش اصلا رقم گنده و وحشتناکی نبوده و برای یه بازی در اون اسکیل شاید حتی کم هم بوده. حتی در مقایسه با MGS4 هم خیلی هزینش افزایش پیدا نکرد با اینکه 7 سال بعدش اومده و OP هم شده بوده. کونامی هم اصلا در شرایط مالی بدی نبوده که بگیم خیلی بهشون فشار آورده شده. کوجیما هم از قدیم الایام معروف بود به پرفکشنیست بودن و همیشه سعی کرده بوده بهترین ها رو برای بازیهاش داشته باشه و بهترین بودن هم مساوی با خرج داشتن. مثل اینه که بیای بگی چرا نیل دراکمن این همه داره برا TLoU2 خرج موشن کپچر و ویس اکتینگ و انیمیشن های فوق پیشرفته و دیتیل های وحشتناک گرافیکی میکنه ( که شاید خیلی هاش به چشم یه پلیر معمولی حتی نیاد). نیل هم دنبال انتقال یه حسه و میخواد این حس رو به بهترین و با کیفیت ترین سطحی که میتونه ارائه بده و کوجیما هم دقیقا همینطوره.
اصلا برام عجیبه که شما به چنین چیزهایی ایراد میگیرید! یه هنرمند مولف باید دستش باز باشه تا بتونه چیزی که در ذهن خودش داره با همون کیفیتی که میخواد رو خلق کنه. این همه سال مدیریت کونامی با این قضیه اوکی بودن و از بازیهای کوجیما هم حسابی پول به جیب زدن بعد یهو سر MGSV فهمیدن که وای چقدر داریم رو میدیم به کوجیما؟ لابد کسلوینیا و کنترا و سایلنت هیل هم خیلی پرخرج بودن که یهو همشون کنسل شدن!!
یکم اون نقاب هیت ورزی رو کنار بزنید و سعی کنید منطقی به وقایع نگاه کنید واقعا مسئله پیچیده ای نیستش.
در ادامه من اینم اضافه کنم که همون موتور فاکس انجینی که توی پروسه ی ساخت mgsv توسعه پیدا کرد . باعث شد یه نسل تمام کونامی بتونه باهاش pes بسازه .
توی این فروم متاسفانه یه عده صرفا هیتر کوجیمان و منطق عقلانی پشت حرفاشون نیست .

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

در ادامه من اینم اضافه کنم که همون موتور فاکس انجینی که توی پروسه ی ساخت mgsv توسعه پیدا کرد . باعث شد یه نسل تمام کونامی بتونه باهاش pes بسازه .
توی این فروم متاسفانه یه عده صرفا هیتر کوجیمان و منطق عقلانی پشت حرفاشون نیست .

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
این رو هم نادیده نگیریم که یه دمو نیم ساعته به اسم Ground Zeroes رو به قیمت 30 دلار کردن تو پاچه ملت:دی من بعید میدونم کونامی از MGSV پشیزی ضرر کرده باشه که هیچ، کیلو کیلو سود بوده که براش داشته. ولی خب ظاهرا کوجیما خیلی آدم بدیه:دی

من اصلا روی صحبتم با MGSV و قضایای مربوط به کونامی نیست. در واقع، من اصلا مشکلی با کوجیمای کونامی ندارم. اتفاقا MGSV بر خلاف DS، گیم پلی خوبی داشت منتها قضایایی که وسط ساخت بازی پیش اومد، اجازه نداد بازی اون چیزی که باید بشه، میشد و یه جورایی نصفه کاره ول شد.

مشکل من دقیقا این پرفکشنیست بودن کوجیمائه. البته به دنبال کمال گرایی (!) بودن به خودی خود مشکلی نیست و طبیعیه که هنرمند بخواد بهترین کارش رو ارائه بده اما روی لبه شمشیر راه رفتن هست و در عین اینکه میتونه یه چیزی رو تبدیل به یه اثر فاخر کنه، میتونه نابودش هم بکنه. باید آیا در تمامی حیطه تخصصیش این پرفکت بودن رو اعمال میکنه یا اینکه به خاطر یه قسمت هایی، باقی قسمت ها رو هم قربانی میکنه؟ چون من احساس میکنم توی DS دقیقا این اتفاق افتاده. اون حسی که میگی کاملا درسته، منتها چه لزومی داره برای فردی که یه استودیوی تازه تاسیس داره و قراره به عنوان اولین بازی اون استودیو، روی یه عنوان جدید کار کنه (اینجا دیگه خبری از MGS و شناخت کوجیما روی این سری نیست)، این همه از هزینه ساخت بازی رو اختصاص به بازیگرهایی بده که قرار نیست معجزه کنن و به جاش میشد از یه آدم عادی هم استفاده کرد؟ اینکه میگی چرا مثلا دراکمن میاد خرج انیمیشن و صداگذاری و ... میکنه در حالی که خیلیا متوجه نمیشن، اشتباهه. شاید یه گیمر خیلی خیلی معمولی متوجه نشه (که میشه به نظرم) ولی به قول خودت، اون حسه رو مطمئنا میگیره چون اینجور چیزا و به خصوص انیمیشن، بیشتر در مورد اون حسیه که باید به مخاطب القا بشه. من مشکلی ندارم روی این چیزا هزینه بشه (اتفاقا خیلی دوست دارم انیمیشن های سطح بالا ببینم و کیف کنم) ولی با آوردن یه مشت بازیگر مطرح و نیمه مطرح، مشکل داره و اصلا دلیلی نمیبینم این افراد برای ساخت بازی آورده بشن. مگر چقدر قراره توی بازی صورت این افراد رو ببینیم؟ و به فرض که دیدیم، حالا که چی؟

بازم میگم من به شخصه مشکلی با آزادی عمل دادن به یه هنرمند نمیبینم، اما شما به عنوان شخصی که قراره هزینه جاه طلبی هایی یکی دیگه رو بدی، واقعا، واقعا چقدر حاضری این کارو بکنی؟ شک نکن اگر در همچین موقعیتی باشی، یه حد و مرزی درست میکنی و انتظارت خاصی داری و همینجوری چشم و گوش بسته پول نمیدی به یه نفر و بگی هر کار دلت خواست بکن باهاش.

من کوجیما رو به عنوان یه کارگردان به شدت قبول دارم اما بعضی مواقع کارهای مسخره ای میکنه و بدتر از اون، سعی میکنه توجیح کنه کارش رو و برچسب نفهمیدن به بقیه بزنه که بزرگترین اشتباهیه که یه هنرمند میتونه انجام بده و کارنامه خودش رو خراب کنه.

من همین دوماه پیش DS رو بازی کردم و متاسفانه خیلی با بازی مشکل داشتم. :| گیم‌پلی بازی اصلا برام مشکل نداشت و اتفاقا باحال هم بود(البتا بعد از اتمام بخش داستانی دیگه نشد تحملش کنم)
بیشتر مشکل من با بازی، سر روایت داستان بد بازیه. مدز میکلسون جز بازیگرای موردعلاقمه و بازیش تو سریال هانیبال شاهکاره و بعد از اینکه فهمیدم تو بازی نقش داره خیلی خوشحال شدم ولی متاسفانه اصا کوجیما انگار نمیخواد از بازیگر، بازی بگیره. بیشترین استفاده‌ای که از مدز میکنه استفاده از کاریزمای چهره‌اشه.
نورمن ریداس هم من حقیقتش سریال واکینگ‌دد رو ندیدم و سطحش رو نمیدونم ولی توی این بازی واقعا جالب نبود. اصا بازی نمی‌کرد فقط خودش بود انگار و اصلا نمیشد باهاش ارتباط گرفت. یه کات‌سین افتضاح هم داخل بازی مربوط به ساعت شنی بود. من نمیدونم اصا اون بازیگر دختر رو از کجا اورده بود نه بیان بازیگری داشت نه صدای بازیگری(به نظرم کوجیما باید ده‌تا برداشت دیگه می‌گرفت لااقل) و اونجا خیلی سعی میکنه که با موسیقی بازی، افتضاح بازیگرا رو جبران کنه و بگه" احساسی شید". گاهی هم حس می‌کنم که دوست داره عادت‌ها و کارای عجیب به شخصیت‌ها اضافه کنه و با اینکار اونارو تبدیل به کارکتر کنه که متاسفانه خیلی وقت‌ها(توی DS منظورمه مگرنه MGS قبل از نسخه پنجم شاهکارن) شخصیت‌ها از تیپ فراتر نمیرن. بعضی دیالوگ‌ها هم اینقدر تکرار و تکرار و تکرار میشن توی بازی که حالت شعارزده پیدا میکنن و از شنیدن اون‌ها عصبی میشین واقعا. ایده DS میشد توی یک بازی خیلی‌ کم‌خرج‌تر و چندتا گوینده ساده‌تر(حتی بازی ایندی) وارد کرد. حقیقتش وقتی من دیدم که مدز میکلسون رو وارد بازی کرده انتظار کات‌سین‌هایی در حد تلو پارت ۲ داشتم.

• Like
Reactions: samadi741 and GZ454
من اصلا روی صحبتم با MGSV و قضایای مربوط به کونامی نیست. در واقع، من اصلا مشکلی با کوجیمای کونامی ندارم. اتفاقا MGSV بر خلاف DS، گیم پلی خوبی داشت منتها قضایایی که وسط ساخت بازی پیش اومد، اجازه نداد بازی اون چیزی که باید بشه، میشد و یه جورایی نصفه کاره ول شد.

مشکل من دقیقا این پرفکشنیست بودن کوجیمائه. البته به دنبال کمال گرایی (!) بودن به خودی خود مشکلی نیست و طبیعیه که هنرمند بخواد بهترین کارش رو ارائه بده اما روی لبه شمشیر راه رفتن هست و در عین اینکه میتونه یه چیزی رو تبدیل به یه اثر فاخر کنه، میتونه نابودش هم بکنه. باید آیا در تمامی حیطه تخصصیش این پرفکت بودن رو اعمال میکنه یا اینکه به خاطر یه قسمت هایی، باقی قسمت ها رو هم قربانی میکنه؟ چون من احساس میکنم توی DS دقیقا این اتفاق افتاده. اون حسی که میگی کاملا درسته، منتها چه لزومی داره برای فردی که یه استودیوی تازه تاسیس داره و قراره به عنوان اولین بازی اون استودیو، روی یه عنوان جدید کار کنه (اینجا دیگه خبری از MGS و شناخت کوجیما روی این سری نیست)، این همه از هزینه ساخت بازی رو اختصاص به بازیگرهایی بده که قرار نیست معجزه کنن و به جاش میشد از یه آدم عادی هم استفاده کرد؟ اینکه میگی چرا مثلا دراکمن میاد خرج انیمیشن و صداگذاری و ... میکنه در حالی که خیلیا متوجه نمیشن، اشتباهه. شاید یه گیمر خیلی خیلی معمولی متوجه نشه (که میشه به نظرم) ولی به قول خودت، اون حسه رو مطمئنا میگیره چون اینجور چیزا و به خصوص انیمیشن، بیشتر در مورد اون حسیه که باید به مخاطب القا بشه. من مشکلی ندارم روی این چیزا هزینه بشه (اتفاقا خیلی دوست دارم انیمیشن های سطح بالا ببینم و کیف کنم) ولی با آوردن یه مشت بازیگر مطرح و نیمه مطرح، مشکل داره و اصلا دلیلی نمیبینم این افراد برای ساخت بازی آورده بشن. مگر چقدر قراره توی بازی صورت این افراد رو ببینیم؟ و به فرض که دیدیم، حالا که چی؟

بازم میگم من به شخصه مشکلی با آزادی عمل دادن به یه هنرمند نمیبینم، اما شما به عنوان شخصی که قراره هزینه جاه طلبی هایی یکی دیگه رو بدی، واقعا، واقعا چقدر حاضری این کارو بکنی؟ شک نکن اگر در همچین موقعیتی باشی، یه حد و مرزی درست میکنی و انتظارت خاصی داری و همینجوری چشم و گوش بسته پول نمیدی به یه نفر و بگی هر کار دلت خواست بکن باهاش.

من کوجیما رو به عنوان یه کارگردان به شدت قبول دارم اما بعضی مواقع کارهای مسخره ای میکنه و بدتر از اون، سعی میکنه توجیح کنه کارش رو و برچسب نفهمیدن به بقیه بزنه که بزرگترین اشتباهیه که یه هنرمند میتونه انجام بده و کارنامه خودش رو خراب کنه.
کوجیما فقط برای شکستن رکورد فالوور توییتر و اینستاگرام این کارو کرد که حتی یه جایزه گینس به خودش داد خیلی دور برداشته بود قبل از عرضه death فکر میکرد هر چی بسازه انقلابیه میخواست راهی که راکستار و ناتی داگ رفتن یه شبه با این بازیگرای هالیوودی بره فقط یه درصد احتمال شکست تجاری death ممکن بود که کوجیما اونو عملی کرد و زحمات اون بازیگرا رو هم به باد داد اون همه هایپ به وجود آورد آخرش هیچی اصلا در حد انتظار ظاهر شد که حالا داره کاپشن ۱۹۰۰ دلاری میفروشه که بتونه هزینه‌ بازی رو برگردونه خب مگه کونامی عقلش کمه که به کوجیما اجازه این کارا رو بده

• Smile
Reactions: Cait Sith

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or