شایعه: نسخه جدیدی از بازی Silent Hill توسط Japan Studios درحال ساخت است

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در چند ماه اخیر شایعات مختلفی از سری Silent Hill به گوش رسیده‌اند که خبر از بازگشت آن می‌دهند. اخیرا نیز اطلاعات جدیدی منتشر شده که جزئیات جالبی را از روند ساخت این بازی لو می‌دهد.

Silent-Hill.jpg

این شایعه، از طرف کاربری به نام AestheticGamer در توئیتر (یا Dusk Golem در ResetEra) می‌آید که قبلا اطلاعات مربوط به سری Resident Evil را لو داده‌بود. طبق ادعای این کاربر، نسخه جدید Silent Hill توسط تیم Japan Studios و با همکاری شرکت کونامی و سونی درحال ساخت است. قسمت هیجان‌انگیز این شایعه، آنجاست که کارگردان و نویسنده نسخه اول بازی Silent Hill یعنی آقای Keiichirō Toyama هم‌اکنون در استودیوی نام‌برده فعالیت می‌کند.

حدود دو سال پیش بود که کونامی برای دو پروژه مرتبط با Silent Hill به دنبال نیروهای جدیدی می‌گشت. به نظر می‌رسد شرکت Sony از این فرصت استفاده کرده و طی یک همکاری با کونامی، ساخت نسخه جدید این سری را آغاز کرده‌است. اگر اطلاعات Dusk Golem صحیح باشد، این دو ناشر ژاپنی هزینه ساخت را با هم فراهم خواهند کرد اما بودجه اختصاص یافته به بازی نسبت به سایر عناوین انحصاری پلی استیشن کمتر است.

در پایان نیز Dusk Golem گفت آهنگساز سری سایلنت هیل (Akira Yamaoka) و کارگردان هنری نسخه دوم و سوم (Masahiro Ito) برای کار بر روی نسخه جدید بازگشته‌اند. او مدعی است که احتمالا این بازی در اواخر امسال معرفی خواهد شد. از آنجایی که کونامی پیش‌تر اعلام کرده‌بود به دنبال بررسی راه‌های مختلف برای احیای این سری محبوب و قدیمی است، طرفداران امیدوارند با ورود به نسل بعد پس از چندین سال عنوان جدیدی را از سری Silent Hill تجربه کنند.
Continue reading...

آخرین ویرایش:
فروشش در حد mgs4 بود ولی اون ۶ میلیون فقط رو ps3 فروخته بود mgsv رو ۵ تا پلتفرم ۶ میلیون یه افته بنظرم death که حتی به ۱ میلیونم فکر نکنم رسیده باشه
آماری که شما از فروش mgsv داری مال 2016 یعنی یه سال بعد از عرضه بازی. mgs4 هم یه آمار از 2011 ازش هست که 4 میلیون فروش رفته بعید بعد از اون سال فروش چندانی کرده باشه با توجه به این که فقط رو یه کنسول عرضه شد.

آماری که شما از فروش mgsv داری مال 2016 یعنی یه سال بعد از عرضه بازی. mgs4 هم یه آمار از 2011 ازش هست که 4 میلیون فروش رفته بعید بعد از اون سال فروش چندانی کرده باشه با توجه به این که فقط رو یه کنسول عرضه شد.
اگه بیشتر شده بود که کونامی میگفت در ضمن mgs مثل gta و red dead و mario و فیفا نیس که بعد از یکسال فروشش ادامه داره باشه همون یک ماه یا دو ماه بعد از عرضه نسخش پیچیده میشه

یک بازیساز چه وقت افسانه ای میشود؟ زمانی که بازی خوب بسازد
یک بازی چه زمانی خوب هست؟ وقتی در صد زیادی از گیمرها از اون راضی باشند
آیا گیمرها از DS راضی بودند؟ هم بله و هم خیر.
نتیجه؟
کوجیما بازی‌های خوبش رو ساخته. نمرات ۵ نسخه اصلی MGS و نسخه فرعی MGS:PW این موضوع رو نشون میده. سایر بازی‌هاش به کنار. همین DS هم امسال بیشتری تعداد جوایز بازی سال رو گرفت. بیشتر از RE2:R و سکیرو و کنترل. شما هم که میگی MGS V رو هم وسطش ول کردی. چه جوری میای راجع بهش نظر میدی؟ MGS V چیزی که همه ازش می‌نالن ناقص موندن داستان و ماموریت‌های اصلی تکراریش هست وگرنه هسته خود گیم‌پلی فوق العاده بود و شما برای انجام هر ماموریت کلی آپشن داشتی و می‌تونستی n مدل رویکرد مختلف پیش بگیری. از تغییر آب و هوا کمک بگیری یا با استفاده از تانک مرحله رو پیش بری؟ از سگ همراه استفاده کنی یا همراه با quiet بری؟ از ربات استفاده کنی؟ دست مکانیکیت رو ارتقا بدی و یا به کمک کپسول‌های انگلی قدرت‌های مختلف توی انجام ماموریت به دست بیاری! وقتی شما بازی رو وسطش ول کردی خیلی از این موارد رو هم از دست دادی و تجربه اش نکردی.

• Like
Reactions: Milad_HW
یک بازیساز چه وقت افسانه ای میشود؟ زمانی که بازی خوب بسازد
یک بازی چه زمانی خوب هست؟ وقتی در صد زیادی از گیمرها از اون راضی باشند
آیا گیمرها از DS راضی بودند؟ هم بله و هم خیر.
نتیجه؟
بازیساز زمانی افسانه ای هست که گیم خوب بسازه گیمر صرفا یه مصرف کنندست که میتونه هر نظری داشته باشه. نقد درست و معتبر که میتونه ارزش بده به کار یه بازیساز نه استدلال های آبدوغ خیاری مثل بازی برا من تکراری بود یه عده هم حال نکردن پس کوجیما بازیساز افسانه ای نیست.
الان شما اکثر فیلم های شاهکار کلاسیک به عوام نشون بدی کلی بدشون میاد پس فیلم به درد نمیخوره؟
اگه بیشتر شده بود که کونامی میگفت در ضمن mgs مثل gta و red dead و mario و فیفا نیس که بعد از یکسال فروشش ادامه داره باشه همون یک ماه یا دو ماه بعد از عرضه نسخش پیچیده میشه
بیشتر شده بود کونامی میگفت؟:D ببین عزیز این تلاشت جای دیگه بذاری خیلی بیشتر جواب میگیریا کوجیما همینجوری این جا خوشنام نیست به خاطر تلاش های شما و دوستاتون. چی میخواید دیگه از جونش؟:D

MGS V چیزی که همه ازش می‌نالن ناقص موندن داستان و ماموریت‌های اصلی تکراریش هست وگرنه هسته خود گیم‌پلی فوق العاده بود و شما برای انجام هر ماموریت کلی آپشن داشتی و می‌تونستی n مدل رویکرد مختلف پیش بگیری
سلام
اتفاقا منم برای همین "ماموریت‌های اصلی تکراریش" نتونستم و نیمه ولش کردم. در مورد ناقص بودن داستان هم شنیده بودم ولی چون خودم تا آخر داستان رو نرفته بودم برای همین گفتم این رو نگم بهتره ، ولی چه خوب شد شما این مورد رو هم گفتید. خب اینم یه نکته منفی دیگه هست. ببینید من یادمه چپتر اول رو تموم کردم ، بنابراین این مواردی که گفتید رو همش رو میدونم. از وسایل نقلیه و سگ و توسعه مادر بیس و ... اتفاقا quiet رو همیشه میبردم برای اسنایپ کردن و ... فقط چیزی از کپسول‌های انگلی یادم نیست. مشکل این بود که بعد از کلی ماموریت توی مپ افغانستان و (فکر کنم آفریقا) برای چپتر دوم باز برگشتیم به مپ افغانستان. و باز همون کارهای تکراری. ببینید ببخشید دیگه ، این نظر منه. نظر شما دوستان هم بشدت محترمه.

بازیساز زمانی افسانه ای هست که گیم خوب بسازه گیمر صرفا یه مصرف کنندست که میتونه هر نظری داشته باشه. نقد درست و معتبر که میتونه ارزش بده به کار یه بازیساز نه استدلال های آبدوغ خیاری مثل بازی برا من تکراری بود یه عده هم حال نکردن پس کوجیما بازیساز افسانه ای نیست.
الان شما اکثر فیلم های شاهکار کلاسیک به عوام نشون بدی کلی بدشون میاد پس فیلم به درد نمیخوره؟
ببینید حتی اینجام با هم اختلاف داریم. شما نظر منتقد رو خیلی جدی میگیرید. در صورتی که منتقد هم کسی هست مثل من. مثل هر گیمری دیگه. حالا چندتا بازی بیشتر انجام داده دلیلی نمیشه که اگر چیزی گفت خوبه ، واقعا هست و اگر گفت بده ، واقعا بد هست. اتفاقا بنظر من نظر عموم گیمرها بشدت مهم تر از منتقد هست. اون شخص منتقد هم سلایق مختلفی داره همونطور که هر گیمری دیگه ای داره. شما میتونید بازی ای رو دوست داشته باشید که همه بدش رو میگن ، میتونه هم برعکسش باشه. حالا چون یک منتقد از بازی خوشش آمد و من نوعی بازی رو دوست نداشتم ، استدلال من میشه آبدوغ خیاری؟ این دیگه چه حرفیه آخه ...

سلام
اتفاقا منم برای همین "ماموریت‌های اصلی تکراریش" نتونستم و نیمه ولش کردم. در مورد ناقص بودن داستان هم شنیده بودم ولی چون خودم تا آخر داستان رو نرفته بودم برای همین گفتم این رو نگم بهتره ، ولی چه خوب شد شما این مورد رو هم گفتید. خب اینم یه نکته منفی دیگه هست. ببینید من یادمه چپتر اول رو تموم کردم ، بنابراین این مواردی که گفتید رو همش رو میدونم. از وسایل نقلیه و سگ و توسعه مادر بیس و ... اتفاقا quiet رو همیشه میبردم برای اسنایپ کردن و ... فقط چیزی از کپسول‌های انگلی یادم نیست. مشکل این بود که بعد از کلی ماموریت توی مپ افغانستان و (فکر کنم آفریقا) برای چپتر دوم باز برگشتیم به مپ افغانستان. و باز همون کارهای تکراری. ببینید ببخشید دیگه ، این نظر منه. نظر شما دوستان هم بشدت محترمه.

ببینید حتی اینجام با هم اختلاف داریم. شما نظر منتقد رو خیلی جدی میگیرید. در صورتی که منتقد هم کسی هست مثل من. مثل هر گیمری دیگه. حالا چندتا بازی بیشتر انجام داده دلیلی نمیشه که اگر چیزی گفت خوبه ، واقعا هست و اگر گفت بده ، واقعا بد هست. اتفاقا بنظر من نظر عموم گیمرها بشدت مهم تر از منتقد هست. اون شخص منتقد هم سلایق مختلفی داره همونطور که هر گیمری دیگه ای داره. شما میتونید بازی ای رو دوست داشته باشید که همه بدش رو میگن ، میتونه هم برعکسش باشه. حالا چون یک منتقد از بازی خوشش آمد و من نوعی بازی رو دوست نداشتم ، استدلال من میشه آبدوغ خیاری؟ این دیگه چه حرفیه آخه ...
ببینید نقد خوب رو فقط منتقد نمینویسه که شما هم میتونی نقد خوب کنی من حرفی از این که حتما منتقد باید نقد کنه نگفتم. نقد درست تو همه انواع هنر به معلوم شدن ارزش اثر کمک میکنه نه نظر اکثریت و اقلیت.
کلا این قضیه اکثریت خیلی اورریتد تو تاریخ یعنی من شده بعضی مواقع با منطق ثابت میکنم آقا این اعتقاد شما اشتباه بعد طرف در جواب میگه ۱.۲ میلیارد نفر مثل من فکر میکنن تو میخوای بگی همه اونا اشتباه میکنن؟! این استدلال خوبی نیست کل دنیا هم یه حرف اشتباهی بزنن اون حرف کماکان اشتباه. مثالشم زیاد بوده تو تاریخ.
شما هم کاملا این حق داری که خوشت نیاد از بازی یا سبکش یا تکراری بشه برات یا هرچی. منتهی نمیتونی بیای با این استدلال ها بگی بازی مشکل داره یا کوجیما بازیساز افسانه ای نیست و این فکت.

آخرین ویرایش:
ببینید نقد خوب رو فقط منتقد نمینویسه که شما هم میتونی نقد خوب کنی من حرفی از این که حتما منتقد باید نقد کنه نگفتم. نقد درست تو همه انواع هنر به معلوم شدن ارزش اثر کمک میکنه نه نظر اکثریت و اقلیت.

من نمیخوام این بحث رو باهاتون ادامه بدم. چون فکر میکنم به بن بست رسیدیم و هر چیزی که گفته بشه فقط تکرار همون صحبت های قبلمون هست.

+ اما چون بنظر میاد نظرهای منتقدین براتون مهم هست ، من اینجا 3 تا کوت از 3 سایت مشهور میکنم که در آخر و توی جمع بندی نقدشون از بازی چی گفتن. از اونجایی که سایت ها هم بسیار پرمخاطب و مشهور هستند ، شما با سرچ کردنشون میتونید نقد کاملش رو پیدا کنید و کامل بخونید. در آخر قضاوت با خودتون ...

کوت اول : بازی دث استرندینگ در نهایت به محصولی کاملا سلیقه‌ای تبدیل شده است. هرچند بازی انواع و اقسام سازه‌ها، آیتم‌ها و اسلحه را دارد اما در نهایت گیم‌پلی متفاوت آن نمی‌تواند تمام بازیکنان را مجذوب خود کند. البته اگر با آن کنار بیایید و وظیفه سم را به عنوان یک پورتر قبول کنید، نهایت لذت را از دنیای بازی خواهید برد.

کوت دوم : یک داستان عجیب با دنیای عجیب‌تر و یک گیم‌پلی خاص و به شدت متفاوت سبب شده تا با محصولی طرف باشیم که در این ابعاد هیچ چیزی شبیه آن وجود نداشته باشد و این مسئله ممکن است برای خیلی از مخاطبان هیچ جذابیتی نداشته باشد اما برای افرادی که به دنبال یک تجربه جدید هستند، Death Stranding حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

کوت سوم : آیا تجربه Death Stranding به همگان توصیه می شود؟ برای لذت بردن از Death Stranding باید صبور باشید. نکات مختلفی وجود دارد که می توانند به تجربه شما از بازی لطمه جدی وارد سازند. متاسفانه گیم پلی بازی تا سطح ایده آل فاصله بسیار قابل توجهی دارد، تنوع مراحلی فرعی اصلا راضی کننده نیست و از طرف دیگر شخصیت پردازی اکثر شخصیت های مکمل فاقد عمق و واقع گرایی لازم است. با این وجود Death Stranding تجربه ی فوق العاده خاص و‌ منحصربفرد به شمار می آید.

من نمیخوام این بحث رو باهاتون ادامه بدم. چون فکر میکنم به بن بست رسیدیم و هر چیزی که گفته بشه فقط تکرار همون صحبت های قبلمون هست.

+ اما چون بنظر میاد نظرهای منتقدین براتون مهم هست ، من اینجا 3 تا کوت از 3 سایت مشهور میکنم که در آخر و توی جمع بندی نقدشون از بازی چی گفتن. از اونجایی که سایت ها هم بسیار پرمخاطب و مشهور هستند ، شما با سرچ کردنشون میتونید نقد کاملش رو پیدا کنید و کامل بخونید. در آخر قضاوت با خودتون ...

کوت اول : بازی دث استرندینگ در نهایت به محصولی کاملا سلیقه‌ای تبدیل شده است. هرچند بازی انواع و اقسام سازه‌ها، آیتم‌ها و اسلحه را دارد اما در نهایت گیم‌پلی متفاوت آن نمی‌تواند تمام بازیکنان را مجذوب خود کند. البته اگر با آن کنار بیایید و وظیفه سم را به عنوان یک پورتر قبول کنید، نهایت لذت را از دنیای بازی خواهید برد.

کوت دوم : یک داستان عجیب با دنیای عجیب‌تر و یک گیم‌پلی خاص و به شدت متفاوت سبب شده تا با محصولی طرف باشیم که در این ابعاد هیچ چیزی شبیه آن وجود نداشته باشد و این مسئله ممکن است برای خیلی از مخاطبان هیچ جذابیتی نداشته باشد اما برای افرادی که به دنبال یک تجربه جدید هستند، Death Stranding حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

کوت سوم : آیا تجربه Death Stranding به همگان توصیه می شود؟ برای لذت بردن از Death Stranding باید صبور باشید. نکات مختلفی وجود دارد که می توانند به تجربه شما از بازی لطمه جدی وارد سازند. متاسفانه گیم پلی بازی تا سطح ایده آل فاصله بسیار قابل توجهی دارد، تنوع مراحلی فرعی اصلا راضی کننده نیست و از طرف دیگر شخصیت پردازی اکثر شخصیت های مکمل فاقد عمق و واقع گرایی لازم است. با این وجود Death Stranding تجربه ی فوق العاده خاص و‌ منحصربفرد به شمار می آید.
خوب اینا چه ربطی به حرف من داره؟ :D میگن سلیقه ای ولی نیومدن جای نمره بذارن سلیقه ای! بازی نقد کردن با بینش خودشون یکی گفته خوبه یکی گفته بد.
ما اینجا راجع به این کدومشون درست میگن صحبت میکنیم نه کلمه “سلیقه ای”
در کل احساس میکنم من هر چی میگم شما نمیخونی:D

هیچوقت سلیقه شخصی افراد اونم سر یه بازی نمیتونه تعیین کنه که آیا یه کارگردان بزرگ هستش یا نه بلکه در گذر زمان تاثیر یه کارگردان و جایگاهش مشخص میشه.
یکی مثل تیم شیفر 90 درصد بازیهاش با علایق اکثر گیمرها همخونی نداره و عموما هم فروش ضعیفی داشتن ولی تیم شیفر به عنوان یکی از خدایان ادونچرساز شناخته میشه. تیم شیفر این جایگاه رو یه شبه به دست نیاورده و در گذر زمان با کارنامه سنگین و تاثیرگذاری که از بازیهای ادونچر داشته بهش رسیده. اگه به حرف اکثریت بود که تیم شیفر باید یه آشغال ساز شناخته میشد اونوقت. کوجیما هم در طول سالهای فعالیتش ثابت کرده که جایگاهش چیه و تاثیرگذاریش هم مشاهده کردیم و اصلا گیر اینکه یه عده با DS حال کردن یا نکردن نیستش. در همین فروم خودمون الان داریم میبینیم خیلی ها که با دید بازتری سراغ DS رفتن خیلی بیشتر ازش لذت بردن. در مورد ایرادات MGSV و ناقص بودنش هم به اندازه کافی بحث شد فک نمیکنم دیگه لازم باشه دوباره تکرار مکررات کنیم.
قطعا جایگاه یه منتقد که توان تحلیل و بررسی از زوایای مختلف داره با یه گیمر کژوال که شب تا صبحش با فورتنایت و CoD میگذره یکی نیستش. پس نمیشه بگیم منتقد هم یکیه مثل من و شما. البته منتقد هم خوب داریم و هم بی سواد که یه بحث دیگس.
من واقعا امیدوارم کوجیما هیچوقت گیم ساختن رو بیخیال نشه و مثل خیلی های دیگه فازی تهیه کنندگی نگیره و تا آخر عمرش به بازیسازی ادامه بده:D

آفرین دقیقا همه اینهایی که کوت کردین داره میگه DS در چیزی که داره ارائه میده یه تجربه بسیار جدید و خاص هستش که ممکنه برای سلیقه عمومی گیمر ها جالب نباشه. یعنی دقیقا همون چیزی که در مورد یکی مثل تیم شیفر هم صادقه. اتفاقا اینکه یکی در این روزگار بتونه خارج از کلیشه های رایج گیم ها یه تجربه جدید ارائه بده خیلی کار بزرگیه تا اینکه بخواد فقط اسکی قشنگتری از بقیه باشه هر چند اگه باعث بشه با اون سلیقه عمومی همراه نباشه.
خلاصه با این حرفها نمیتونین زیرآب یکی مثل کوجیما رو بزنین:دی این بابا جایگاهش مشخصه. قطعا افت و خیزهایی هم داشته و من خودم به خیلی کارهایی که کرده انتقاد دارم ولی اینکه بگین چون DS با سلیقه عمومی سازگار نیست پس کوجیما هم بازیساز بزرگی نیست فقط برا خودتون قشنگه:دی

آخرین ویرایش:
ماکان Outer Wilds رو بازی کردی؟ از نظر روایی واقعا جذاب ترین چیزیه که تو 10 سال اخیر بازی کردم. بدون اغراق! گفتی داستان گویی OW یادم اومد:D اگه بازی نکردی سرچ نکن چیزی در موردش، هر چی بخونی اسپویله:D

بازی کردم و اتفاقا مثال خوبی زدی، چون OW جواب خوبی برای این سواله که چرا کوجیما داستان گویی تو بازی OW رو بلد نیست. البته از نظر من.

حالا خیلی وارد مقایسه نمیشم اما یه مثال ساده و مختصر، اما در عوض اساسی میشه زد. OW یه بازی به نسبت کوتاه و در عوض با روایت منسجم، جذاب و تاثیر گذاره. خیلی خوب هم پلیر رو با مورال چویس ها و انتخاب هایی که بهش میده درگیر داستان میکنه. مثلا من از همون اول داستان که باید تصمیم میگرفتم برق به اون شهره بره یا گلخونه اون زنه، قشنگ احساس کردم لای منگه قرار گرفتم و بازی دارم ازم میپرسه دوستی داری برای راحتی کار خودت این زنه و دار و دستش رو به اف بدی یا نه کار درست اما سخت تر رو بکنی. من که از گشادی در راستای ماموریت عمل کردم اما در عوض برای اینکه عذاب وجدان نداشته باشم رفتم اون مرده رو راضی کردم این زنه و دار و دستش برگردن:دی اینو بزار کنار DS، تایم گیم پلی الکی طولانیه و برای اینکه به این زمان برسه، ما بین هر ند داستانی که اطلاعات جدید بهمون داده میشه الکی داریم 5 6 ساعت کار اضافه و بی دلیل و تکراری میکنیم. PP هم همینطور بود. بعد Environment Story Telling عملا صفره، این همه میری تو اون پایگاه ها و میای اما یکیش باهات یکار بدرد بخور نمیکنه و همه تکیه اش روی روایت های به شدت کارگردانی شده و پیچیدشه. تازه اونم بخاطر این گپ های طولانی کارکردشون رو خیلی از دست میدن.

به نظر من TOW یه نمونه خوب از یه RPG مدرنه. داستان جذاب، تایم کوتاه و روایت منسجم. برعکس بازی های OW کوجیما، بیش از حد طولانی و به شدت خسته کننده، انقدر که خیلی ها بازی هاش رو دارن دراپ میکنن و حوصلشون نمیکشه تا آخر برن. من خودم DS رو یبار دراپ کردم و بعد یه وقفه طولانی، به زور تمومش کردم.

آخرین ویرایش:
بازی کردم و اتفاقا مثال خوبی زدی، چون OW جواب خوبی برای این سواله که چرا کوجیما داستان گویی تو بازی OW رو بلد نیست. البته از نظر من.

حالا خیلی وارد مقایسه نمیشم اما یه مثال ساده و مختصر، اما در عوض اساسی میشه زد. OW یه بازی به نسبت کوتاه و در عوض با روایت منسجم، جذاب و تاثیر گذاره. خیلی خوب هم پلیر رو با مورال چویس ها و انتخاب هایی که بهش میده درگیر داستان میکنه. اینو بزار کنار DS، تایم گیم پلی الکی طولانیه و برای اینکه به این زمان برسه، ما بین هر ند داستانی که اطلاعات جدید بهمون داده میشه الکی داریم 5 6 ساعت کار اضافه و بی دلیل و تکراری میکنیم. PP هم همینطور بود. بعد Environment Story Telling عملا صفره، این همه میری تو اون پایگاه ها و میای اما یکیش باهات یکار بدرد بخور نمیکنه و همه تکیه اش روی روایت های به شدت کارگردانی شده و پیچیدشه. تازه اونم بخاطر این گپ های طولانی کارکردشون رو خیلی از دست میدن.

به نظر من TOW یه نمونه خوب از یه RPG مدرنه. داستان جذاب، تایم کوتاه و روایت منسجم. برعکس بازی های OW کوجیما، بیش از حد طولانی و به شدت خسته کننده، انقدر که خیلی ها بازی هاش رو دارن دراپ میکنن و حوصلشون نمیکشه تا آخر برن. من خودم DS رو یبار دراپ کردم و بعد یه وقفه طولانی، به زور تمومش کردم.
احساس می کنم Outer Worlds رو میگی. این Outer Wilds بنده خدا یه بازی ایندی نسبتا کوچولو عه که به دلیل تشابه اسمی با ساخته Obsidian یه مقدار کمتر از چیزی که باید تحویل گرفته شد. واقعا نمی تونم بدون اسپویل بگم چرا اینقدر خاص و خوبه این بازی:D در همین حد بگم که نه تنها دنیا، بلکه داستان و روایت هم کاملا غیر خطیه و با این وجود شدیدا جذاب و منسجمه. واقعا فکر نمی کردم بشه همچین چیزی ساخت!

احساس می کنم Outer Worlds رو میگی. این Outer Wilds بنده خدا یه بازی ایندی نسبتا کوچولو عه که به دلیل تشابه اسمی با ساخته Obsidian یه مقدار کمتر از چیزی که باید تحویل گرفته شد. واقعا نمی تونم بدون اسپویل بگم چرا اینقدر خاص و خوبه این بازی:D در همین حد بگم که نه تنها دنیا، بلکه داستان و روایت هم کاملا غیر خطیه و با این وجود شدیدا جذاب و منسجمه. واقعا فکر نمی کردم بشه همچین چیزی ساخت!

ببخشید اشتباه من بود، اسم اینا خیلی شبیهه و من اشتباه کردم:دی

ولی دیگه بدتر. اتفاقا OW یکی از بازی های محبوب منه، با یکی از دیزاینرهاش، Alex Beackum رفیقم:دی سنشم کمه ولی کار درسته. یه مثال خیلی خوب دیگه از روایت داستان و درگیر کردنش با اکسپلوریشن و پازل همین ایشونه. اونم اون داستان مرموز. به نظر من همه این ها روایت بهتری دارن تا بازی های اخیر کوجیما. یعنی من با ترکیب داستان و گیم پلی کوجیما خیلی مشکل دارم. تو فنتام پین هم میپذیرم شرایط کاری باعث شد تف مال کنه بازی رو و اونی که میخواست نشد، اما تو DS فرصت داشت بازی بهتری بسازه. اما حتا تو شخصیت پردازی هم بازی عقب تر از اسم کوجیماست. هیگز به نظر من فاجعه مطلق بود. کلا حس میکنم خیلی هول هولکی ساخته شده و چندان فکر نشده بوده رو داستان.

آفرین دقیقا همه اینهایی که کوت کردین داره میگه DS در چیزی که داره ارائه میده یه تجربه بسیار جدید و خاص هستش که ممکنه برای سلیقه عمومی گیمر ها جالب نباشه. یعنی دقیقا همون چیزی که در مورد یکی مثل تیم شیفر هم صادقه. اتفاقا اینکه یکی در این روزگار بتونه خارج از کلیشه های رایج گیم ها یه تجربه جدید ارائه بده خیلی کار بزرگیه تا اینکه بخواد فقط اسکی قشنگتری از بقیه باشه هر چند اگه باعث بشه با اون سلیقه عمومی همراه نباشه.
خلاصه با این حرفها نمیتونین زیرآب یکی مثل کوجیما رو بزنین:D این بابا جایگاهش مشخصه. قطعا افت و خیزهایی هم داشته و من خودم به خیلی کارهایی که کرده انتقاد دارم ولی اینکه بگین چون DS با سلیقه عمومی سازگار نیست پس کوجیما هم بازیساز بزرگی نیست فقط برا خودتون قشنگه:D

بله ، خب منم حرفم همین بود دیگه !! عجب. اینکه DS با این همه سرمایه گذاری سونی و ... یک بازی ای هست که از نظر سلیقه عمومی گیمرها جالب نیست. همین چیزی که شما میگی ، همین چیزی که نقدها میگن و همین چیزی که بقیه توی سایتای مختلف نظرشون رو خوندیم. یک عده راضی و یک عده ناراضی. پست های قبلیم توی صفحه قبل بخونید ، مدام همش دارم همین رو میگم. موفق بود؟ هم بله و هم خیر. درباره فنتوم پین هم دیگه دوستان همینجام گفتن که بازی داستانی ناقص داره و هم اینکه ماموریت ها هم تکراری میشه. و منم به عنوان یک گیمر برام دعواهای کوجیما و کونامی مهم نیست ، مهم محصول نهایی هست. مهم این هست که آیا پولی که میخوام بدم و بازی رو بخرم آیا ارزشش رو داره یا نه؟ من فن بازی برای یک شخص یا شرکت در نمیارم ، من فن جیب خودمم.

گیمر های جدید هم یک بازیساز رو با آخرین عناوین شون میشناسن. (توجه کن که میگم گیمر جدید) و این یعنی PP و DS . این گیمرها معمولا هم نمیان بازی دو سه نسل پیش که از نظر شما شاهکار و نقطه اوج کارهای کوجیما هست رو با گرافیک و محدودیت های دوربین و المان های گیم پلی قدیمی و ... تجربه کنه. این هم از این.
در ضمن من میخوام زیرآب کوجیما بزنم؟ از خوب یا بد گفتن کوجیما چه سودی برای من داره اصلا؟ پست های من رو ببینید، من همه چیز رو نقد میکنم. از سونی بد گفتم (توی همین تاپیک گفتم که سونی اشتباه میکنه IP های مولتی مثل SH رو انحصاری میکنه) از سیاست های مایکروسافت انتقاد کردم ، از PC هم بد گفتم. خب یعنی من الان هیتر همه چیز هستم؟

ضمنا نگاه از بالا به پایین تون درباره فورتنایت و CoD رو دوست نداشتم. این جمله تون: "قطعا جایگاه یه منتقد که توان تحلیل و بررسی از زوایای مختلف داره با یه گیمر کژوال که شب تا صبحش با فورتنایت و CoD میگذره یکی نیستش. " تحقیر آمیز هست. هرکسی میتونه سلایق مختلف داشته باشه و لزوما درک کسی یا توان تحلیل و ... کسی بیشتر یا کمتر نیست. اصلا توانایی تحلیل مگر به این ربط داره که شخص چه بازی ای میکنه؟ شما با بازی های فاخر خودتون خوش باشید. همین فورتنایت تونسته با راه اندازی فروشگاه اپیک رقیبی جدی برای استیم باشه. استیمی که سال هاست داشته یکه تازی میکرده توی پلتفورم PC . از صدقه سر همین اپیک هم گیمر ها هر هفته بازیای مجانی خوبی میگیرن ، بدون اینکه حتی 1 ریال خرج کنن. من نظراتم رو گفتم و دیگه باهاتون بحث نمیکنم. خوش باشید.

• Like
Reactions: ( Layken )
اسپویل آلرت : کل ماموریت های DS به این خلاصه میشه که یه سری بار و بعضی وقت ها آدم ها رو کول کنی و از یه پایگاه به پایگاه دیگه ببری. مهمترین چالش پیش روت هم این هست که اگه وزن بار زیاد باشه بتونی تعادلت رو حفظ کنی و نیوفتی. حالا اگر مسیر کوتاه تری رو انتخاب کنی ممکنه به BT و ... بخوری. (که این هام عملا میتونی دور شون بزنی) خب این حتی اگر قبول کنیم بازی خلاقانه و جدیدی هست ولی جذابیتی نداره.

بله ، خب منم حرفم همین بود دیگه !! عجب. اینکه DS با این همه سرمایه گذاری سونی و ... یک بازی ای هست که از نظر سلیقه عمومی گیمرها جالب نیست.
خب مگه حتما باید هر اثری که سرمایه گذاری و بودجه زیاد ساخته شده حتما برای خوشحالی سلیقه عمومی باشه؟ در دنیای سینما همین تازگی ها فیلم بلیدرانر 2049 اومد که در گیشه شکست خورد ولی از نظر ساختار سینمایی درجه یک بود. بودجه بسیار بزرگی هم داشت. دیدتون به این قضیه کلا اشتباهه. قرار نیست چون پر خرج بوده پس برا جلب نظر همگانی باشه.
این سلیقه عمومی که شما میفرمایید یعنی همون جریان مین استریم. خب سوال من اینه که کوجیما از کی تا حالا مین استریم ساز بوده؟ دورانی که همه دنبال بازیهای اکشن آرکیدی بودن کوجیما میاد یه بازی Stealth خلق میکنه روی MSX. ویژوال ناول میسازه که غیر خود ژاپن در بقیه دنیا به اون شکل طرفدار نداره. MGS های PS1 به بعد هم بر اساس همون الگوی MG اولیه ساخته شدن. از نظر خود من مین استریم ترین بازی کوجیما MGS4 هستش. DS هم قطعا نیچ ترین بازیی هست که کوجیما تا بحال ساخته. هیچ دلیلی نداره که چنین بازیی مورد مقبولیت عمومی قرار بگیره حالا هرچقدرم که خرجش کرده باشن
گیمر های جدید هم یک بازیساز رو با آخرین عناوین شون میشناسن. (توجه کن که میگم گیمر جدید) و این یعنی PP و DS . این گیمرها معمولا هم نمیان بازی دو سه نسل پیش که از نظر شما شاهکار و نقطه اوج کارهای کوجیما هست رو با گرافیک و محدودیت های دوربین و المان های گیم پلی قدیمی و ... تجربه کنه. این هم از این.
یعنی چون دو بازی آخر یه کارگردان نزد گیمر های جدیدتر ممکنه کمتر مورد قبول قرار گرفته باشه ( که آمار فروش MGSV خلاف این رو میگه) پس باید نتیجه بگیریم اون کارگردان دیگه جایگاهش رو نداره؟؟ عجب. پس اینطوری باشه که وضع میاموتو خیلی خرابه:دی میدونید که میاموتو بیش از 2 دهه میشه که خودش به عنوان کارگردان بازی نساخته و فقط در نقش تهیه کننده و مشاور بوده؟ طبق حرف شما باید اینطور نتیجه بگیریم که میاموتو هم دیگه افسانه ای نیست چون گیمر های جدیدتر با بازیهای قدیمیش دیگه آشنا نیستن. یا مثلا در سینما بگیم چون کاپولا دیگه خیلی وقته فیلم درست درمون نساخته و نوجوون های الان که در دنیای فیلمهای مارول غرق شدن نمیرن پدرخوانده رو ببینن پس کاپولا هم دیگه فیلمساز افسانه ای نیستش! در پست قبلیم هم گفتم سلیقه عمومی قرار نیست جایگاه چنین اشخاصی رو مشخص کنه بلکه تاریخچه اون فرد انجام میده. شما کلا تاریخچه رو ول کردید چسبیدید به جریان مین استریم و گیمرهای جوونتر. استدلالاتون عجیبه کلا:دی
ضمنا نگاه از بالا به پایین تون درباره فورتنایت و CoD رو دوست نداشتم. این جمله تون: "قطعا جایگاه یه منتقد که توان تحلیل و بررسی از زوایای مختلف داره با یه گیمر کژوال که شب تا صبحش با فورتنایت و CoD میگذره یکی نیستش. " تحقیر آمیز هست. هرکسی میتونه سلایق مختلف داشته باشه و لزوما درک کسی یا توان تحلیل و ... کسی بیشتر یا کمتر نیست. اصلا توانایی تحلیل مگر به این ربط داره که شخص چه بازی ای میکنه؟ شما با بازی های فاخر خودتون خوش باشید. همین فورتنایت تونسته با راه اندازی فروشگاه اپیک رقیبی جدی برای استیم باشه. استیمی که سال هاست داشته یکه تازی میکرده توی پلتفورم PC . از صدقه سر همین اپیک هم گیمر ها هر هفته بازیای مجانی خوبی میگیرن ، بدون اینکه حتی 1 ریال خرج کنن. من نظراتم رو گفتم و دیگه باهاتون بحث نمیکنم. خوش باشید.
اصلا هیچ ربطی به نگاه بالا به پایین و تحقیر آمیز نداره. منتقد حرفه ای سواد و دانشی باید داشته باشه که الزاما یه گیمر کژوال نداره مگرنه اون شخص منتقد محسوب نمیشه دیگه. منتقد باید توان تحلیل داشته باشه چه در بعد هنری و چه در بعد فنی. در نتیجه باید در مورد مسائل مختلفی من جمله ادبیات، سینما، موسیقی، روایت داستان، زیبایی شناسی، نماد شناسی، مسائل تکنیکی مختلف و تحلیل مکانیزمها و ساختارهای گیم و ارتباط همه این بخشها با هم سواد کافی داشته باشه تا بتونه نقد درست بده بیرون. این مسائل در مورد بازی های نیچ تر یا بازیهایی که یه سری ایدوئولوژی خاصی دنبال میکنن یا دنبال ایجاد حس و انگیزه خاص و دادن پیام هایی به مخاطب خودشون هستن بیشتر صدق میکنه. در نتیجه اون نگاه تحلیلی که باید به یه بازی مثل DS داشت با یه بازی مثل CoD یا فورتنایت کمی متفاوت میشه.

• Like
Reactions: SepehrR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or