شایعه: نسخه جدیدی از بازی Silent Hill توسط Japan Studios درحال ساخت است

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در چند ماه اخیر شایعات مختلفی از سری Silent Hill به گوش رسیده‌اند که خبر از بازگشت آن می‌دهند. اخیرا نیز اطلاعات جدیدی منتشر شده که جزئیات جالبی را از روند ساخت این بازی لو می‌دهد.

Silent-Hill.jpg

این شایعه، از طرف کاربری به نام AestheticGamer در توئیتر (یا Dusk Golem در ResetEra) می‌آید که قبلا اطلاعات مربوط به سری Resident Evil را لو داده‌بود. طبق ادعای این کاربر، نسخه جدید Silent Hill توسط تیم Japan Studios و با همکاری شرکت کونامی و سونی درحال ساخت است. قسمت هیجان‌انگیز این شایعه، آنجاست که کارگردان و نویسنده نسخه اول بازی Silent Hill یعنی آقای Keiichirō Toyama هم‌اکنون در استودیوی نام‌برده فعالیت می‌کند.

حدود دو سال پیش بود که کونامی برای دو پروژه مرتبط با Silent Hill به دنبال نیروهای جدیدی می‌گشت. به نظر می‌رسد شرکت Sony از این فرصت استفاده کرده و طی یک همکاری با کونامی، ساخت نسخه جدید این سری را آغاز کرده‌است. اگر اطلاعات Dusk Golem صحیح باشد، این دو ناشر ژاپنی هزینه ساخت را با هم فراهم خواهند کرد اما بودجه اختصاص یافته به بازی نسبت به سایر عناوین انحصاری پلی استیشن کمتر است.

در پایان نیز Dusk Golem گفت آهنگساز سری سایلنت هیل (Akira Yamaoka) و کارگردان هنری نسخه دوم و سوم (Masahiro Ito) برای کار بر روی نسخه جدید بازگشته‌اند. او مدعی است که احتمالا این بازی در اواخر امسال معرفی خواهد شد. از آنجایی که کونامی پیش‌تر اعلام کرده‌بود به دنبال بررسی راه‌های مختلف برای احیای این سری محبوب و قدیمی است، طرفداران امیدوارند با ورود به نسل بعد پس از چندین سال عنوان جدیدی را از سری Silent Hill تجربه کنند.
Continue reading...

آخرین ویرایش:
من همین دوماه پیش DS رو بازی کردم و متاسفانه خیلی با بازی مشکل داشتم. :| گیم‌پلی بازی اصلا برام مشکل نداشت و اتفاقا باحال هم بود(البتا بعد از اتمام بخش داستانی دیگه نشد تحملش کنم)
بیشتر مشکل من با بازی، سر روایت داستان بد بازیه. مدز میکلسون جز بازیگرای موردعلاقمه و بازیش تو سریال هانیبال شاهکاره و بعد از اینکه فهمیدم تو بازی نقش داره خیلی خوشحال شدم ولی متاسفانه اصا کوجیما انگار نمیخواد از بازیگر، بازی بگیره. بیشترین استفاده‌ای که از مدز میکنه استفاده از کاریزمای چهره‌اشه.
نورمن ریداس هم من حقیقتش سریال واکینگ‌دد رو ندیدم و سطحش رو نمیدونم ولی توی این بازی واقعا جالب نبود. اصا بازی نمی‌کرد فقط خودش بود انگار و اصلا نمیشد باهاش ارتباط گرفت. یه کات‌سین افتضاح هم داخل بازی مربوط به ساعت شنی بود. من نمیدونم اصا اون بازیگر دختر رو از کجا اورده بود نه بیان بازیگری داشت نه صدای بازیگری(به نظرم کوجیما باید ده‌تا برداشت دیگه می‌گرفت لااقل) و اونجا خیلی سعی میکنه که با موسیقی بازی، افتضاح بازیگرا رو جبران کنه و بگه" احساسی شید". گاهی هم حس می‌کنم که دوست داره عادت‌ها و کارای عجیب به شخصیت‌ها اضافه کنه و با اینکار اونارو تبدیل به کارکتر کنه که متاسفانه خیلی وقت‌ها(توی DS منظورمه مگرنه MGS قبل از نسخه پنجم شاهکارن) شخصیت‌ها از تیپ فراتر نمیرن. بعضی دیالوگ‌ها هم اینقدر تکرار و تکرار و تکرار میشن توی بازی که حالت شعارزده پیدا میکنن و از شنیدن اون‌ها عصبی میشین واقعا. ایده DS میشد توی یک بازی خیلی‌ کم‌خرج‌تر و چندتا گوینده ساده‌تر(حتی بازی ایندی) وارد کرد. حقیقتش وقتی من دیدم که مدز میکلسون رو وارد بازی کرده انتظار کات‌سین‌هایی در حد تلو پارت ۲ داشتم.
فقط مدس میکلسن به نظرم خوب کار کرده تو این بازی بقیشون رو کوجیما فقط خواسته از کاریزماشون استفاده کنه

• Like
Reactions: last of amir
من اصلا روی صحبتم با MGSV و قضایای مربوط به کونامی نیست. در واقع، من اصلا مشکلی با کوجیمای کونامی ندارم. اتفاقا MGSV بر خلاف DS، گیم پلی خوبی داشت منتها قضایایی که وسط ساخت بازی پیش اومد، اجازه نداد بازی اون چیزی که باید بشه، میشد و یه جورایی نصفه کاره ول شد.

مشکل من دقیقا این پرفکشنیست بودن کوجیمائه. البته به دنبال کمال گرایی (!) بودن به خودی خود مشکلی نیست و طبیعیه که هنرمند بخواد بهترین کارش رو ارائه بده اما روی لبه شمشیر راه رفتن هست و در عین اینکه میتونه یه چیزی رو تبدیل به یه اثر فاخر کنه، میتونه نابودش هم بکنه. باید آیا در تمامی حیطه تخصصیش این پرفکت بودن رو اعمال میکنه یا اینکه به خاطر یه قسمت هایی، باقی قسمت ها رو هم قربانی میکنه؟ چون من احساس میکنم توی DS دقیقا این اتفاق افتاده. اون حسی که میگی کاملا درسته، منتها چه لزومی داره برای فردی که یه استودیوی تازه تاسیس داره و قراره به عنوان اولین بازی اون استودیو، روی یه عنوان جدید کار کنه (اینجا دیگه خبری از MGS و شناخت کوجیما روی این سری نیست)، این همه از هزینه ساخت بازی رو اختصاص به بازیگرهایی بده که قرار نیست معجزه کنن و به جاش میشد از یه آدم عادی هم استفاده کرد؟ اینکه میگی چرا مثلا دراکمن میاد خرج انیمیشن و صداگذاری و ... میکنه در حالی که خیلیا متوجه نمیشن، اشتباهه. شاید یه گیمر خیلی خیلی معمولی متوجه نشه (که میشه به نظرم) ولی به قول خودت، اون حسه رو مطمئنا میگیره چون اینجور چیزا و به خصوص انیمیشن، بیشتر در مورد اون حسیه که باید به مخاطب القا بشه. من مشکلی ندارم روی این چیزا هزینه بشه (اتفاقا خیلی دوست دارم انیمیشن های سطح بالا ببینم و کیف کنم) ولی با آوردن یه مشت بازیگر مطرح و نیمه مطرح، مشکل داره و اصلا دلیلی نمیبینم این افراد برای ساخت بازی آورده بشن. مگر چقدر قراره توی بازی صورت این افراد رو ببینیم؟ و به فرض که دیدیم، حالا که چی؟

بازم میگم من به شخصه مشکلی با آزادی عمل دادن به یه هنرمند نمیبینم، اما شما به عنوان شخصی که قراره هزینه جاه طلبی هایی یکی دیگه رو بدی، واقعا، واقعا چقدر حاضری این کارو بکنی؟ شک نکن اگر در همچین موقعیتی باشی، یه حد و مرزی درست میکنی و انتظارت خاصی داری و همینجوری چشم و گوش بسته پول نمیدی به یه نفر و بگی هر کار دلت خواست بکن باهاش.

من کوجیما رو به عنوان یه کارگردان به شدت قبول دارم اما بعضی مواقع کارهای مسخره ای میکنه و بدتر از اون، سعی میکنه توجیح کنه کارش رو و برچسب نفهمیدن به بقیه بزنه که بزرگترین اشتباهیه که یه هنرمند میتونه انجام بده و کارنامه خودش رو خراب کنه.
خب شما مستقیم اشاره کردی که چرا کوجیما هر چقدر خواست باید هزینه کنه و کونامی هم نباید صداش در بیاد. این فک کنم مستقیما داره به وقایع کونامی و کوجیما اشاره میکنه دیگه غیر از اینه؟:D
خب الان یعنی مشکل فقط با DS هستش و بقیه بازیها اوکین؟ اینو میپرسم که بدونم حیطه بحث کجا هستش چون الان یهو MGSV از لیست خط خورد:D
خب در مورد DS، اولا ما هنوز نمیدونیم دقیقا هزینه بازی چقدر بوده و چقدر از این هزینه خرج بازیگرهای هالیوودی شده. در این حال نمیدونیم چقدر فروش داشته هرچند بنظر میاد خوب نبوده. ولی با توجه به ساختار بازی، زمانی که صرف ساختش شده و اسکیل تیم سازنده و استودیویی که داشتن میشه نتیجه گرفت که بازی "احتمالا" پرخرج نبوده. ایده بازی هم تقریبا از همون اول در همین ابعادی که دیدیم بوده. همون موقع که کوجیما استودیو جدیدش رو راه انداخت گفت انتظار بازی در ابعاد عناوین قبلیمون رو نداشته باشین و اسکیل کار ساده تر و کوچیکتره. بازی نهایی هم همینطور بود.
این که استفاده از بازیگرهای هالیوودی تاثیرگذار بوده یا نه رو نظری نمیدم چون ظاهرا برداشت ها خیلی شخصی بوده و یه سری حال کردن یه سری هم نکردن. ولی چیزی که بنظر من اتفاق افتاده این بوده که کوجیما میخواسته کسایی که در سینما دوستشون داشته یا باهاشون رفیق بوده رو بیاره کنار هم، چون DS خیلی براش شخصی بوده و میخواسته کسایی که براش اهمیت داشتن درش حضور پیدا کنن و دستش هم برای اینکار باز بوده و دوستان نزدیکش مثل دل تورو و ویندینگ رفن هم میاره تو کار، با نورمن ریدس که از SH رفیق شد، مد نیکلسون هم حضور نسبتا کوتاهی در بازی داره( که از نظر بیشتر کسانی که دیدم بهترین ایفا نقش رو برا شخصیت مد میدونستن و چهرش هم خیلی به کرکترش میومده و تاثیر داشته) و بقیه بازیگرها هم اونقدری بزرگ نبودن که بخوان خیلی خرج سنگینی رو دست بندازن.
من خیلی بعید میدونم پروژه بعدی کوجیما این تعداد سلبریتی داشته باشه نه بخاطر اینکه بودجه بهش ندن، چون DS برای کوجیما فرق داشته و خیلی به حس و حال و درونیات خودش وصل بوده. در عین حال هممون میدونیم که کوجیما کلا به سینما علاقه وحشتناک زیادی داره و این ایده استفاده از بازیگرهای مطرح از زمان MGSV شروع شدش و قرار بود در SH ادامه پیدا کنه که به DS رسید. من به شخصه مشکلی با استفاده از بازیگرای مطرح ندارم به شرطی که بشه از توانایی های بازیگرشون استفاده خوب کرد و صرفا نمایشی نباشن. الان مثلا دیزنی هم برای صداگذاری شخصیت های انیمیشن هاش از بازیگرهای هالیوودی استفاده میکنه. البته درسته که اون صداگذاریه و تا حدی هم جنبه تبلیغاتی داره ولی در عین حال اهمیت بازیگری خوب رو هم نشون میده. اگه در گیم هم بشه از بازیگرهای خوب ایفای نقش خوب گرفت خب چرا که نه!
در مورد آزادی عمل به کوجیما... خب کونامی که در تمام این سالها از این آزادی عمل فقط سود بردش:دی در مورد DS هم فعلا مشخص نیست. ممکنه سونی دیگه با کوجیما کار نکنه ممکن هم هست پروژه بعدیش هم فاند کنه از الان نمیشه گفت DS چه تاثیری روی رابطه این دو گذاشته. به هر حال من بعید میدونم بازی بعدی کوجیما شبیه DS باشه و احتمالا یه چیز همه پسند تر انتخاب بکنه، البته اگه فیلم سینمایی نسازه:دی

در حالی که دارید یه بحث جذاب ولی کاملا بی ربط به تاپیک رو ادامه میدید :D خواستم بگم یکی از اینسایدرهایی که از معرفی سایلنت هیل جدید خبر داده دیروز گفتش که سایلنت هیلِ ساخته کوجیما منتفیه و خود بازی خیلی زود معرفی میشه.

پ.ن: حالا چون دیدم خیلیا این قضیه رو اشتباهی فهمیدن، اینم بگم کسایی مثل ویندینگ رفن فقط از چهرشون استفاده نشده و توی خلق خود کارکتر به کوجیما کمک کردن. حالا اینکه چجور کارکتری در اومدن قابل بحثه ولی خب اونقدرم که بعضیا فکر میکنن اینایی که باهاشون همکاری شده نخودی نبودن واقعا. :D

سعی میکنه توجیح کنه کارش رو و برچسب نفهمیدن به بقیه بزنه که بزرگترین اشتباهیه که یه هنرمند میتونه انجام بده و کارنامه خودش رو خراب کنه.
کاری به بقیه حرفات ندارم ولی این آشی که شماها تا سر حد مرگ دارید شورش میکنید فقط یه جمله بوده که من چیزی راجع بهش نمیگم میذارم دیگران قضاوت کنند:
...in American there are a lot of FPS fans, maybe those fans are saying this is like a different game and are not rating it very high.
همین کل حرفای اگزجره شماها راجع به این که کوجیما بقیه رو نفهم خطاب کرده و این چرت و پرت ها همش همین جملست:D هیتتون رو ادامه بدید:D

کاری به بقیه حرفات ندارم ولی این آشی که شماها تا سر حد مرگ دارید شورش میکنید فقط یه جمله بوده که من چیزی راجع بهش نمیگم میذارم دیگران قضاوت کنند:

همین کل حرفای اگزجره شماها راجع به این که کوجیما بقیه رو نفهم خطاب کرده و این چرت و پرت ها همش همین جملست:D هیتتون رو ادامه بدید:D
همین حرف راجع به یه چند صد میلیون آمریکایی هست که خب از دیدگاه شما هیچی نیست:D بیای به یه ملتی بگی شما ذائقه تون فلان طوره و کار منو درک نمیکنین. در کل کوجیما فحش هم بده به ملت از نظر شما اوکی هست. بزنه ملت رو قتل عام بکنه هم اوکی هست. کهکشان رو نابود کنه هم اوکی هست و همه اینا نشون از درک والا و بصیرت فوق العاده استاد داره. به ابراز علاقه-تون به کوجیما ادامه بدید:D

پ.ن: بعد انتظار دارین باهاتون منطقی هم بحث بشه:D منطق سیخی چند وقتی روی هر چیزی ماله میکشین و مثل خودش، توجیه-ش میکنین؟

همین حرف راجع به یه چند صد میلیون آمریکایی هست که خب از دیدگاه شما هیچی نیست:D بیای به یه ملتی بگی شما ذائقه تون فلان طوره و کار منو درک نمیکنین. در کل کوجیما فحش هم بده به ملت از نظر شما اوکی هست. بزنه ملت رو قتل عام بکنه هم اوکی هست. کهکشان رو نابود کنه هم اوکی هست و همه اینا نشون از درک والا و بصیرت فوق العاده استاد داره. به ابراز علاقه-تون به کوجیما ادامه بدید:D

پ.ن: بعد انتظار دارین باهاتون منطقی هم بحث بشه:D منطق سیخی چند وقتی روی هر چیزی ماله میکشین و مثل خودش، توجیه-ش میکنین؟
منطق والای شما هم این که یا حرف من قبول میکنید یا دارید ماله میکشید :D
من نمیتونم از این جمله هیچ هیت و هیچ بی احترامی نسبت به هیچ قشری رو برداشت کنم. نه ژانر fps آورده پایین نه داره میگه بازی من بهتره. داره میگه متفاوت و شاید علت این که خوششون نیومده این باشه.
هر چند با گفتن این جمله مخالفم و قبلا هم گفتم، ولی شما عزیزان هیتر اینقدر این جمله رو بزرگ کردید و گفتید انگار طرف برداشته فحش خوارمادر داده :D
غول خودشیفته و ولخرج و ایده آل گرا( این یکی جدید بود:D) که شما عزیزان از این شخص تو این فروم ساختید حاصل فانتزی های شماست دلیلی برای اثباتش نیست که هیچ من میتونم صد تا مثال نقض براش بیارم. این همون شخصی که وقتی gtav عرضه شد گفت mgsv به این بازی فکر نکنم برسه، این همه آرتیست از اخلاقش تعریف کردن. تو سه سال یه بازی aaa جمع کرده که بیگ وینر شده که شما هنوزم دیفالت فکریت این که بازی آشغال و برای من از منطق صحبت میکنی :D
اگه مخالفت با این فانتزی های شما من ماله کش میکنه با افتخار عرض میکنم که من ماله کش اعظم کوجیمام✌

آخرین ویرایش:
اگه مخالفت با این فانتزی های شما من ماله کش میکنه با افتخار عرض میکنم که من ماله کش اعظم کوجیمام✌
همینو میخواستم بدونم. خدا رو شکر بالاخره بازی رو گذاشتی کنار و اقرار کردی بهش.
====
Silent Hills Reportedly Back In Development At Konami

Specifically, sources close to WGTC – the same ones who said a new Scream movie is in the works, and that Capcom is remaking Resident Evil 4, both of which are now confirmed – say that Silent Hills is reportedly back in development at Konami with Hideo Kojima working on it again. Furthermore, we’re also hearing that The Walking Dead and Death Stranding star Norman Reedus, and writer-director Guillermo del Toro, are not currently attached, but Konami is allegedly in the process of trying to get them back on board.
البته میگن این WGTC زیاد معتبر نیست و نمیشه به حرفاش استناد کرد.

آخرین ویرایش:
همینو میخواستم بدونم. خدا رو شکر بالاخره بازی رو گذاشتی کنار و اقرار کردی بهش.
====
Silent Hills Reportedly Back In Development At Konami

البته میگن این WGTC زیاد معتبر نیست و نمیشه به حرفاش استناد کرد.
اگه این خبر درست باشه کوجیما برگشته سر خونه اول خب مرد حسابی همونجا میموندی شرم آوره واقعا

خب این دوستمون تایید کرد Toyama همراه Ito و Yamaoka با هم روی silent hill کار می کنن \m/
140702

(ظاهر PS5 رو به همگان نشان می دهد و کمی بعد با انتشار تیزری نسخه جدید سایلنت هیل رو معرفی می کند. :D8->)

ولی انصافا تا سونی یا کونامی چیزی نگه نمیشه به این حرف ها اکتفا کرد.:|:D

• Like
Reactions: Cait Sith

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or