شایعه شایعه :سه گانه MGS بر روی PS3

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
mgs_logo.jpg

در شماره ی جدید مجله OPM UK شایعه ای مطرح شده که "3 بازی اول Metal Gear Solid" به صورت HD در راه PS3 هستند! البته هیچ جزئیاتی از تاریخ عرضه، قیمت یا نحوه ی انتشار (دیجیتالی یا دیسکی) داده نشده.
در حال حاضر MGS 4 : GoP با میانگین نمرات 94 در متاکریتیک تنها عنوان از سری MGS بر روی PS3 هست.
منبع
پ.ن: میتونید نذرهاتون رو ادا کنید.:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Noirique and Meysam
خدا یه لحضه نزدیک بود پس بیفتم دیدم تو بخش شایعات هستش اروم شدم بابا یه فکری به حال قلب ما هم بکنید .

آریا جان اگه ریمارک بشه که دیگه چی میشه حیف که به احتمال زیاد فقط HD میشه اما همین HD شدنش خودش کلی هستش فقط منتظر تایید ش هستم تا پس بیفتم .:d

خدا یه لحضه نزدیک بود پس بیفتم دیدم تو بخش شایعات هستش اروم شدم بابا یه فکری به حال قلب ما هم بکنید .

آریا جان اگه ریمارک بشه که دیگه چی میشه حیف که به احتمال زیاد فقط HD میشه اما همین HD شدنش خودش کلی هستش فقط منتظر تایید ش هستم تا پس بیفتم .:d
البته اگه تائید شه هر سه نسخه هم HD می شن و هم در 60 فریم اجرا میشن!;)

کاش نسخه های کنسول دستی هم برا PS3 بازسازی می کردن! من هیچ کدوم از این نسخه ها رو بازی نکردم از هر کسی هم پرسیدم که داستان کامل نسخه هایی که برا کنسول های دستی اومد رو میتونم کجا پیدا کنم کسی جواب نداد(حتی اونایی که ادعاشون میشه!!!:d)

نمی خوام ناامیدتون کنم اما اگه MGS4رو بازی کردید بازی کردن MGS3زیاد جذابیت نداره حالش به اینه که به ترتیب بازی کنید و در شماره سوم احساس کنید که هیچی نمیدونستید در غیر این صورت اول MGS3بعد MGبعد MGS2و بعد هم MGS4رو دوباره بازی کنید!!!(این پیشنهاد منه!!!)

زودتر بیاد برم ببینم تو MGS 3 وقتی بیگ باس از رو پُل افتاد بعدش چی شد!!!!:دی
البته امیدورام یه دستی به سره دوربینش بکشن و دوربین آزاد واسه همشون بزارن!! حداقل به عنوان یه آپشن که هرکی هر جور راحت تر بود بره.

من فقطُ فقط ازشون انتظار دارم که گیم پلی 1 رو یخوده بهبود بدن! همین 3-4 ماه پیش که برای بار چندم داشتم بازیش میکردم سر اون پله ها سرگیجه گرفتم! باندلش هم که کنن واقعا عالی میشه !

• Like
Reactions: S0HEIL
زکی!!!
خسته نباشن حال شماها چرا این همه ذوق زده شدید ؟؟؟
نمیخوان که ریمیکش کنن.حالا باز اگه میخواستن ریمیکشون کنن که یه حرفی میخوان به قول خودشون اچ دیششش کنن مثل گاد اف وار 1و2که فقط کیفیت پخش تصویر بهتر شده بود در مورد فریم ریت هم هنوز هیچی معلوم نیست.این عنوانای بزرگ رو همینطور هم میشه با شبیه ساز رو pcبازی کرد ومیشه اونارو اچ دی اندر اچدیتر اجرا کرد.{البته سسیتم قوی میخواد}
در کل ریمیک کردن همچین عنوانای بزرگی شرایط خودش رو میطلبه.

آخرین ویرایش:
زکی!!!
خسته نباشن حال شماها چرا این همه ذوق زده شدید ؟؟؟
نمیخوان که ریمیکش کنن.حالا باز اگه میخواستن ریمیکشون کنن که یه حرفی میخوان به قول خودشون اچ دیششش کنن مثل گاد اف وار 1و2که فقط کیفیت پخش تصویر بهتر شده بود در مورد فریم ریت هم هنوز هیچی معلوم نیست.این عنوانای بزرگ رو همینطور هم میشه با شبیه ساز رو pcبازی کرد ومیشه اونارو اچ دی اندر اچدیتر اجرا کرد.{البته سسیتم قوی میخواد}
در کل ریمیک کردن همچین عنوانای بزرگی شرایط خودش رو میطلبه.
فکر کنم خیلی ها مثل من تا الان نسبت به پست های قشنگت آلرژی پیدا کردن. . .:d
همین که سه نسخه بازی MGS توی یک بلوری عرضه بشه خودش به اندازه کافی مسرت بخشه و حالا جدا از اینکه حداقل HD و احتمال زیاد روی 60 فریم اجرا میشه. . .
شما خیلی ناراحتی میتونی MGS روی PC با شبیه ساز بازی کنی و COD مقایسه اش کنی.

• Like
Reactions: Captain Mitchell

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or