شایعه شایعه :سه گانه MGS بر روی PS3

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
mgs_logo.jpg

در شماره ی جدید مجله OPM UK شایعه ای مطرح شده که "3 بازی اول Metal Gear Solid" به صورت HD در راه PS3 هستند! البته هیچ جزئیاتی از تاریخ عرضه، قیمت یا نحوه ی انتشار (دیجیتالی یا دیسکی) داده نشده.
در حال حاضر MGS 4 : GoP با میانگین نمرات 94 در متاکریتیک تنها عنوان از سری MGS بر روی PS3 هست.
منبع
پ.ن: میتونید نذرهاتون رو ادا کنید.:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Noirique and Meysam
:((
خوش بحالتووووووووووووووووووون:((
منم اسنیکمو میخوام:((
:دی
یادش بخیر mgs 1 عجب بازی خری و خفنی بود تنها بازی بود که از نظر هوش مصنوعی تک بود:دی
وای تو یکش اون مرحله که با موشک دنباله داره باید هم سرباز میکشتی هم سویچ میکردی عجب چیزی بود.
اونجاییش هم که نینجائه(که شبیه پپسی من بود:دی)با متال گیر درگیر میشه end احساس بود:دی
2ش هم اگه اون رایدن بی همه چیز توش نبود بینظیر بود:دی
3ش که دیگه اصلا حرف نداشت(با اون گرافیک فوق العادش)متاسفانه 4ش نصیبمون نشده:((
مبارکتوووووون:((

:((
خوش بحالتووووووووووووووووووون:((
منم اسنیکمو میخوام:((
:دی
یادش بخیر mgs 1 عجب بازی خری و خفنی بود تنها بازی بود که از نظر هوش مصنوعی تک بود:دی
وای تو یکش اون مرحله که با موشک دنباله داره باید هم سرباز میکشتی هم سویچ میکردی عجب چیزی بود.
اونجاییش هم که نینجائه(که شبیه پپسی من بود:دی)با متال گیر درگیر میشه end احساس بود:دی
2ش هم اگه اون رایدن بی همه چیز توش نبود بینظیر بود:دی
3ش که دیگه اصلا حرف نداشت(با اون گرافیک فوق العادش)متاسفانه 4ش نصیبمون نشده:((
مبارکتوووووون:((
بابا گریه نداره که :( خوب خرجش یه ps3 ناقابله عزیزم بخر خودتو راحت کن تازه تا آخر عمرت میتونی بازیشون کنی اونم رو BD-HD و در ضمن این بازی ها رو روی ارجینال داشتن یه حال دیگه ای داره تا مثل قدیم رو cd یا dvd فله ای:d

اوایل این نسل یه همچین شایعه ای برای 360 هم درست کرده بودن :دی
ماکرو که لیاقت نداشت همچین پک ارزشمندی رو صاب بشه ، امیدواریم سونی بتونه دل مارو شاد کنه ... :)

حالا 4 زیاد مهم نیست.

اتفاقا برای من فقط RE 4 مهمه ! :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: esm nadaram
اوایل این نسل یه همچین شایعه ای برای 360 هم درست کرده بودن :دی
ماکرو که لیاقت نداشت همچین پک ارزشمندی رو صاب بشه ، امیدواریم سونی بتونه دل مارو شاد کنه ... :)

اتفاقا برای من فقط RE 4 مهمه ! :دی

جان خودم وخودت اصلا و ابدآ حرف ماکروسافت و x360 رو نزن که الان اینجا میشه میدون نبرد

یعنی میشه تایید بشه من دوباره مثل جوانیام بشینم بازی کنم خاطراتم زنده شه..؟:(

خوش به حال شما که میخواین خاطراتتون زنده بشه!!!!
من چون به غیر از شماره ی چهار و Peace Walker هیچ کدوم رو بازی نکردم به شدت منتظر تایید شدن خبر هستم:x

آدم فقط اعصابش از این خورد میشه که رو 4 ـش تروفی ندادند رو این میدن:| (تا الان که هر چی تریلوژی و اینا اومده تروفی داشته)
آره والا اینو راست میگی اونم چه بازی بزرگی ترافی نداره:|اونوخت آشغال ترین بازیها تروفی دارن.واسه من که 12 بار بازی رو تمام کردم خیلی زور داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or