شایعه شایعه :سه گانه MGS بر روی PS3

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
mgs_logo.jpg

در شماره ی جدید مجله OPM UK شایعه ای مطرح شده که "3 بازی اول Metal Gear Solid" به صورت HD در راه PS3 هستند! البته هیچ جزئیاتی از تاریخ عرضه، قیمت یا نحوه ی انتشار (دیجیتالی یا دیسکی) داده نشده.
در حال حاضر MGS 4 : GoP با میانگین نمرات 94 در متاکریتیک تنها عنوان از سری MGS بر روی PS3 هست.
منبع
پ.ن: میتونید نذرهاتون رو ادا کنید.:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Noirique and Meysam
فکر کنم خیلی ها مثل من تا الان نسبت به پست های قشنگت آلرژی پیدا کردن. . .:d
همین که سه نسخه بازی MGS توی یک بلوری عرضه بشه خودش به اندازه کافی مسرت بخشه و حالا جدا از اینکه حداقل HD و احتمال زیاد روی 60 فریم اجرا میشه. . .
شما خیلی ناراحتی میتونی MGS روی PC با شبیه ساز بازی کنی و COD مقایسه اش کنی.

دقیقا ... انقد فوق العاده هست این خبر برای طرفدار های واقعی این سری که درک کردن ون جمله ها واقعا سخته:)

من که یادم میاد 1 سری این کار را قبل از عرضه نسخه 4 کردند.حتی یادم هست نیما ( Nima مدیر) یکی اش را خریده بود.اون وقت مگه HD نبود؟دوباره؟

فکر کنم خیلی ها مثل من تا الان نسبت به پست های قشنگت آلرژی پیدا کردن. . .:d
همین که سه نسخه بازی MGS توی یک بلوری عرضه بشه خودش به اندازه کافی مسرت بخشه و حالا جدا از اینکه حداقل HD و احتمال زیاد روی 60 فریم اجرا میشه. . .
شما خیلی ناراحتی میتونی MGS روی PC با شبیه ساز بازی کنی و COD مقایسه اش کنی.

ببین دوست عزیز اگر شما به سرما خوردگی یا حساسیت مبتلا شدید میتونید یه قرص انتی هیستامین بگیرید اگر که مشکل دیگه ایی نداشته باشید امکان داره خوب بشید!!!
اگرم به پستای بنده حساسیت پیدا کردید اون دیگه مشکل خودتونه..
اگرم فکر میکنی بنده مثل بعضیا اینقدر سطحی نگر وکند ذهنم که بیام mgsروباcodمقایسه کنم باید بگم در مورد بنده بشدت داری اشتباه فکر میکنی.اینکه بازی داره رو یه بلوری عرضه میشه اونم سه تا از مجموعش کار درستیه بر منکرش لعنت .انتقاد من اینه که چرا بعد از این همه سال نباید تغییری تو این بازیا صورت بگیره و فقط کیفیت پخش تصاویر رو ببرن بالا.

.انتقاد من اینه که چرا بعد از این همه سال نباید تغییری تو این بازیا صورت بگیره و فقط کیفیت پخش تصاویر رو ببرن بالا.
ಠ_ಠ چه تغییری مثلاً ؟! شخصیت بازی رو عوض کنن یا کنترولشو ؟ یا شاید هم داستان!

باز هم میگم همینکه Trilogy این بازی بیاد برای من که کافیه. . .
ضمنا UK's Official PlayStation Magazine گفته این کالکشن به صورت HD Remake هست مشابه روند Team ICO collection دنبال میکنه.
Metal Gear Solid 3: Snake Eater به صورت 3D امسال برای 3DS منتشر خواهد شد.
نمیدونم منبع چقدر موصق هست. . .

گرافیک وطراحی مدلها .درکل ریمیکش کنن.
احتمالا از هزینه ها و زمان این کار خبر دارید دیگه؟! اگر هزینش زیاد نبود خیلی وقت بود FF 7 رو ریمیک کرده بودن. عنوانی که الان ملت روزو شب دارن براش دعا میکنن.

هنوز مرحله Outer Heaven ( درست نوشتم ؟ ) شماره اول تو اون برف سنگین ، مبارزه آخر و فرار با موتور .... کفتر کشی رو بام یکی از مراحل MGS2 با رایدن و آموزش دیدن توسط اسنیک جلو چشامِ یا اونجا که با یک تیر میزنیم ( یا اسنیک میزنه ؟ ) وسط پیشونی VAMP !! :(

اگه توش MGS: Twin Snakes نباشه من یکی خیلی شاکی می شم.چه معنی داره چون بازی برای نینتندوئه ما نتونیم بازی کنیم؟
البته اگه هم نباشه بخاطر MGS3 می خرمش:دی ولی خیلی دوست دارم Twin Snakes توش باشه...اونم با رزولوشن 720p و گرافیک MGS2 ...چی می شه اگه Twin Snakes رو بجای MGS1 نسخه PS1 بذارن و ما قبل مرگمون shadow moses رو hd ببینیم:دی
ضمنا امیدوارم بخش آنلاین برای MGS3 هم توش باشه.

• Like
Reactions: leonk13 and SHePArd
اگه توش MGS: Twin Snakes نباشه من یکی خیلی شاکی می شم.چه معنی داره چون بازی برای نینتندوئه ما نتونیم بازی کنیم؟
البته اگه هم نباشه بخاطر MGS3 می خرمش:دی ولی خیلی دوست دارم Twin Snakes توش باشه...اونم با رزولوشن 720p و گرافیک MGS2 ...چی می شه اگه Twin Snakes رو بجای MGS1 نسخه PS1 بذارن و ما قبل مرگمون shadow moses رو hd ببینیم:دی
ضمنا امیدوارم بخش آنلاین برای MGS3 هم توش باشه.
تایید میشه...
منم خیلی تو کف MGS: Twin Snakes هستم...
یه MGO هم بزارن که عالی میشه!!

الان یک ذره بیشتر در مورد خبر فکر کردم! و به فکر تروفی های این 3 تا افتادم! :d فکر کنم جزو سخت ترین بازی هایی خواهند بود که پلات خواهند شد :d :d :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or