شایعه شایعه :سه گانه MGS بر روی PS3

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
mgs_logo.jpg

در شماره ی جدید مجله OPM UK شایعه ای مطرح شده که "3 بازی اول Metal Gear Solid" به صورت HD در راه PS3 هستند! البته هیچ جزئیاتی از تاریخ عرضه، قیمت یا نحوه ی انتشار (دیجیتالی یا دیسکی) داده نشده.
در حال حاضر MGS 4 : GoP با میانگین نمرات 94 در متاکریتیک تنها عنوان از سری MGS بر روی PS3 هست.
منبع
پ.ن: میتونید نذرهاتون رو ادا کنید.:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Noirique and Meysam
الان یک ذره بیشتر در مورد خبر فکر کردم! و به فکر تروفی های این 3 تا افتادم! :d فکر کنم جزو سخت ترین بازی هایی خواهند بود که پلات خواهند شد :d :d :d

اصلا به تروفی هاش فکر نکن اگه قرار باشه مثل اون حالت های که بازی MGS4 رو میرفتی یه چیز های میگرفتی من با این که 22 بار این MGS4 رو تمام کردم نتونستم تمام اون ها رو بگیرم فکر کنم عنکبوتش بود الان PS3 ترکیده وگرنه دقیق میگفتم .:|:d اگه قرار باشه تروفی هاش هم طراحیش مثل اون باشه دیگه ددم وای .:d

20299113678379915345.gif

یکی از آرزوهام داره براورده میشه! خدا کنه فقط عقلشون برسه MGS3 نسخه Subsistence باشه به خاطر دوربینش...

کیوان بزار تایید بشه بقیه چیز هاش پیش کش آدم اسب پیش کشی رو که دندونش رو نمیشمره .:d

الان یک ذره بیشتر در مورد خبر فکر کردم! و به فکر تروفی های این 3 تا افتادم! :d فکر کنم جزو سخت ترین بازی هایی خواهند بود که پلات خواهند شد :d :d :d
از کجا معلوم که تروفیاش مثل Gow: Collection نباشه؟:دی فکر نکنم دیگه بیان برای گرفتن رنک Fox Hound تو MGS3 تروفی بذارن!:دی اینجوری ملت پدرشون درمیاد تا یه MGS3 رو پلاتش کنن!:دی
مطمئنا تروفیاش آسون خواهد بود:دی مثلا تو هر سه شماره کشتن هر کدوم از باسها یه تروفی نقره ناقابل می ده:دی

تا به حال هرچی در مورد کالکشن های PS3 شایعه شده به حقیقت پیوسته!:دی این هم که دیگه از اول همه میدونستن ردیف میشه!:دی

پ.ن: کماکان منتظر FF Collection هستیم!:دی

تا به حال هرچی در مورد کالکشن های PS3 شایعه شده به حقیقت پیوسته!:دی این هم که دیگه از اول همه میدونستن ردیف میشه!:دی

ماکان تو دل آدم و خون کردن استاده :d
مهدی هم دست کمی از ماکان نداره :d
میگم اینم شایعه کنیم شاید فرجی شد :d
کماکان منتظر تایید خبر هستم :d

• Like
Reactions: S0HEIL
تا به حال هرچی در مورد کالکشن های PS3 شایعه شده به حقیقت پیوسته!:biggrin1: این هم که دیگه از اول همه میدونستن ردیف میشه!:biggrin1:

پ.ن: کماکان منتظر FF Collection هستیم!:biggrin1:
حرفایی می زنی ها ماکان!:دی
اینهمه FF های قدیمی برای کنسولهای مختلف اومدن بس نیست؟:دی تازه 7 و 8 و 9 روی PSN قابل دسترسین:دی
بهتره آرزوی ریمیک درست و حسابیشون رو داشته باشیم یا اینکه حداقل FFVI رو PSN بیاد:دی
زدی به هدف !!!! دقیقا امروز به این فکر میکردم :d
مشکل اینجاست که RE های PS1 رو PSN عرضه شدن.ضمنا HD شون هم نمی شه کرد:دی(غیر از RE1 Remake که دست نینتندوئه:دی)

یه بازسازیه شاهکارو توپ دیگه واسه PS3.
نمی دونم چرا روز به روز داره این بازسازیه بازیهای قدیمی رو PS3 بیشتر میشه؟:-/

الان هم بچه های جبهه سونی حسابی دارن از خوشحالی می ترکن.:d

تو هم که خوراکت Collection زدنه.:دی

خیلی خیلی خوشحال شدم>:d<به علت مشکلات فنی نتونسته بودم شماره 3 رو بازی کنم.از طرفی همه میگفتن شماره 3 بهترین شمارش بود.همیشه حسرت این موضوع رو میخوردم.:(خدا رو شکر:xفقط خدا کنه سه تا اویل رو هم روزی بدن بیرون.:(:((

خیلی خیلی خوشحال شدم>:d<به علت مشکلات فنی نتونسته بودم شماره 3 رو بازی کنم.از طرفی همه میگفتن شماره 3 بهترین شمارش بود.همیشه حسرت این موضوع رو میخوردم.:(خدا رو شکر:xفقط خدا کنه سه تا اویل رو هم روزی بدن بیرون.:(:((

سه تا ایول و کد ورونیکا و رزیدنت ایول 4 موو!

سه تا ایول و کد ورونیکا و رزیدنت ایول 4 موو!
حالا 4 زیاد مهم نیست.چون چند وقت پیش رو کامپیوترم نصب کردم و بازی کردم.ولی 1 و 2 و 3 واقعا حال عجیبی بهم میده:(یاد اون موقعها-رفتن تو کلوب و میخ شدن پای بازی.یادش بخیر:(

این کد ورونیکا برای کدوم دستگاه اومده؟

این کد ورونیکا برای کدوم دستگاه اومده؟

ابتدا این بازی برای Dreamcast عرضه شد بعد برای PS2 و GameCube پورت شد .
نسخه Code: Veronica X نسخه اپدیت شده Code: Veronica هستش که یک سال بعد برای PS2 و Dreamcast عرضه شد .
یکی از بهترین قسمت های سری RE همین Code: Veronica هستش.

• Like
Reactions: u.s.a
ابتدا این بازی برای Dreamcast عرضه شد بعد برای PS2 و GameCube پورت شد .
نسخه Code: Veronica X نسخه اپدیت شده Code: Veronica هستش که یک سال بعد برای PS2 و Dreamcast عرضه شد .
یکی از بهترین قسمت های سری RE همین Code: Veronica هستش.
به نظر شما احترام میزارم و میدونم اینجا جاش نیست که بخوام دربا ره ی RE صحبت کنم ولی اگر بخواهیم کلمه ی یکی از بهترینها رو برای این بازی استفاده کنیم یکم زیاده روی کردیم(به نظر خودم)بعد از RE 2 بهترین رزیدنت RE:Remake هست چون مزه ی اویل میدن و گارگردان بزرگی پشت بازی قرار داره.نظر سنجی در همین سایت هم انجام شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or