چند مدته از پارس آنلاین سرویس دارید؟خواهشا از پارس انلاین بد نگین!
تحریم... این همه تو صدا سیما میگن و می نویسن:dطهریمش
چند مدته از پارس آنلاین سرویس دارید؟
من 256 دارم، اوایلش عالی بود، بعد از یه مدت از عالی به خوب نزول کرد!
ولی الان یه چند مدت هست که داره اذیت می کنه...
دیشب از قصد بیدار موندم ببینم داستان اینکه لیست دانلودم همش اررور مشه چیه؟
بله، دیدم شونصد بار قطع میشه! حالا این قطعی ها از قصد هست یا نه رو نمی دونم
ولی تو هفته دوشب و یا بعضی مواقع سه شب در هفته این جوری میشه واسه من
الان سه هفته یا یک ماهی هست اینجوری میشه و اگه این جوریه ادامه پیدا کنه احتمال داره تخلیه بکنم ولی از اون طرف موندم چی بگیرم و یه چیزی باشه که به جیب ما هم بخوره:d (قیمت پارس آنلاین خوبه واسه ما فقیرا :d 9 تومن واسه 256 ای که در حقیقت 800 کیلو بیت روزانه و شباش هم 512 الی 384 هست تقریبا )
پارس آنلاین 1 مگش 8 گیگ یا 30 گیگ داره؟ آخه تو MyParsOnline که فقط 2 گیگ داره و نامحدود. و الا 1 مگش خوبه.خواهشا از پارس انلاین بد نگین!
من سرویس 1024 پارس انلاین دارم و سرعت دانلودم روزها بین 400 تا 450 هست! شبا هم سرعت دانلودم زیر 160 نمیاد و از ساعت 4 صبح به بعد سرعتم برمیگرده روو همون 400 چون سرور خلوت میشه! پینگش هم فوق العادست! شبی 3 الی 4 گیگ دانلود میکنم.
نگو بنده هم مبین نت 512 هستم دیگه فاجعه نیست بیشتر در حد یک افتضاح هستمن که 512mb مبین نت دارم اوایلش عالی بود سرعت دانلودم شبانه 130kb بود وحدود 1700mb تا 2000mb دانلود میکردم ولی الان یه فاجعس
این پینگ واسه شاتل دارانی که با پینگ حتی بالای 300 سر و کله میزنن رویاست >:d< واقعا حد بالا تا پایینش 20 تا اختلاف داره؟الان چندبار چک کردم بین ms 70-50
الان 2 روزه این شاتل معجزه کرده ! چراغ dataمودم بعد از 5 ثانیه یه دفعه قطع میشه دوباره شروع میکنه به وصل شدن جالب اینه که خودشونم نمیدنن مشکل از کجاست
بعد یکی از دوستان همین سرویس منو تو استان دیگه ای داره سرعتش 300KB من و کلا دوستانی که تو استان تهران هستن سرعتشون 50kb با همون سرویس !
زنگ زدم به پشتیبانیشون گفتم میگه ربطی نداره
گفتم چیزیه که هست چطوری ربطی نداره ؟ میگفت نه ربطی نداره . آخرشم جواب سوالمو نداد