veryhigh
کاربر سایت
آقا مخابرات مگه پینگش حول و حوش چنده؟بدبختی ما داتک هم سرویس نمیده این منطقه مسخره مارو
الان چندبار چک کردم بین ms 70-50
آقا مخابرات مگه پینگش حول و حوش چنده؟بدبختی ما داتک هم سرویس نمیده این منطقه مسخره مارو
اوه اون دفعه توی ساعات رایگان 100 مگ ازم کم کرد رفتم چت انلاین میگم چرا این توی ساعات رایگان ازم کم میکنه؟هیچی درد اورتر از ترافیک کم کردنش نیست. من هر ۳ ( نهایتا۴) روز دارم یه گیگ میخرم. کل مصرفم هم اومدن تو تاپیک فوتبال اینجا و چیز بوکه. جالبه قبلنا که خیلی بیشتر تو نت بودم روزی ۲۰۰ مگ اوجه اوجه مصرفم بود الان کمترین میزان مصرفم ۳۰۰ مگه. اوایل شک کردم که پسورد مودم هک شده ولی دیدم نه از اون نیست. بعد به ویندوزم شک کردم عوضش کردم دیدم از اونم نیست. خلاصه یه روز یه فایل ۱۰۰ مگی دانلود کردم و دیگه هیچ استفاده ای نکردم از نت. اخر شب دیدم زده ۳۰۰ مگ مصرف. نمیدونم چطوری میشه این قضیه رو ثابت کرد. مخابرات هم تو منطقمون ( سعادتمند) خود مسئولش میگه نگیر افتضاحه موندم چه گلی بگیرم
با تهران از اینجا: 30-50آقا مخابرات مگه پینگش حول و حوش چنده؟بدبختی ما داتک هم سرویس نمیده این منطقه مسخره مارو
روز شب سرعتش یکیه؟؟؟آقا من که داشتم و تموم شد و اصلا هم راضی نبودم. ولی پسرخاله ام داره. خدایی خیلی حال می کنم. روز و شب سرعتش یکیه. دم به دیقه هم بهش ترافیک مجانی میدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تمام حرف های تک تکتون و قبول دارم اما من تا می بینم سرعتم میاد پایین تا 1 هفته هر روز زنگ می زنم بعدشم بعد از چند روز در خواست تغغیر سرویس می دم
به خدا به پیر به پیغمبر من توی 1 ماه 136 گیگ گیگ دانلود کردم اینم مدرکش اما اما از art 1 رفتم art 2 رفتم art3 رفتم art5 رفتم art 6 دروغم ندارم بگم می گم تمام حرفا درست اما من میبینم تا سرغتم میاد پایین در خواست تغییر سرویس میدم[TABLE="class: grid, width: 856"]
[TR="class: alternate-row, bgcolor: #F0F0F0"]
[TH="bgcolor: #176792, align: center"]تاریخ[/TH]
[TH="bgcolor: #176792, align: center"]ارسال[/TH]
[TH="bgcolor: #176792, align: center"]دریافت[/TH]
[TH="bgcolor: #176792, align: center"]مصرف[/TH]
[/TR]
[TR="class: gridrow, bgcolor: #E7E7E7"]
[TD="align: center"]آبان 1391[/TD]
[TD="align: center"]4,003,185KB[/TD]
[TD="align: center"]136,744,420KB[/TD]
[TD="align: center"]140,747,605KB[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
من شنیدم واسه پینگ ندا گستر و پارس خوبه واسه دانلود آسیاتک.(از یکی از دوستانم پرسیدم که اخیرا واسه دانلود اینترنتش رو از پارس به آسیاتک تغییر داده بود.)به نظرتون چه شرکتی واسه نت خوبه؟
همه میگن اسیاتک ولی دوستم داره پینگش 285
اگه هم بخوام مخابرات بگیرم ماله شیرازه کسی در مورد مخابرات شیراز خبر داره؟
خوب چرا ؟بابا بیاین از پیشگامان بگیرید از این مسخره بازیا نداره قیمتشم خوبه 1 تا 7 رایگان دانلود می کنم با سرعت 100 کیلوبایت
اوه بابا چه جدی گرفتیبا همین مصخره بازیا تونستی 136 گیگ بگیری . درضمن این نمودار قابل قبول نیست . به راحتی با فوتوشاپ میشه ساختش ! عکس بزرگ پنل روبنداز + اسمت ( منتها اسمت رو خط خطی کن )
از قسمت اتصالات PPPOP هم عکس بذار .
---------- نوشته در 07:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:44 PM ارسال شده بود ----------
در واقع خودت داری میگی شاتل مذخرفه ! دلیلش هم تغییر مداوم خطت هست . وگرنه مدام درخواست تغییر نمیدادی که !
خوب چرا ؟
مخابرات ارزون تر از همه میده
12 تا 7 صبح رایگان سرعتشم 140 :biggrin1:
128 ـش البته
---------- نوشته در 08:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:02 PM ارسال شده بود ----------
اوه بابا چه جدی گرفتی:biggrin1:
براچی بخواد دروغ بگه خوب؟
دوست منم همینطوری شده:biggrin1: میگه توی یک ماه 130 گیگ گرفتم ولی اینقدر سرعتم بالا پایین شد که دارم دیوونه میشم
الان از بس زیاد دانلود کردم شاتل گیر داده شبانمو قطع کرده یک روز وصله یک روز کامل قطعه
من میگم همگی سریع تخلیه کنید تا این شرکت دزد نتونه به کارش ادامه بده