سیستم مورد نیاز Crysis Warhead

REZA TAEL

کاربر سایت
سلام

سیستم مورد نیاز بازی Crysis Warhead امروز در EA Store آشکار شد.همان طور که انتظار میرفت خیلی زیاد به همان سیستم مورد نیاز Crysis نزدیک است , تنها تفاوت فضای HDD مورد نیاز است:

CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better
RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better
VRAM: 256MB of Graphics Memory
Storage: 15GB
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
ODD: DVD-ROM
OS: Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista
DirectX: DX9.0c or DX10

0003418.jpg

منبع

اریا جان لیستی که علی گذاشت نگاه کن کرایسیس تو همین مدیوم هم فریم شاهکار نمیتونه بده !
توی Medium که از نظر فریم مشکل خاصی نداره. حداقل وقتی پای مقایسه وسط بیاد و بازیهای کنسولی رو بخواین باهاش مقایسه کنین از همشون سرتره. توی کنسولها وقتی FPS بازی 30 هست میگین عالیه و مشکلی نداره و ... ( خیلی بازیها این طور بودن مثل GeOW ) اینجا هم به جز دو تا کارت آخری FPS بقیه بالای 30 هست. ولی چیزی که برام عجیبه اینه که با توجه به این Benchmark دیگه کسی رسمآ نباید روی High بازی رو انجام بده ؟! من که خودم نمیتونم Crysis بازی کنم و فقط خونه این و اون بازی کردم :دی که اگه اشتباه نکنم روی High Quality با AA2X بد بازی نمیکردم. ( فکر کنم کارت گرافیک 8800GTS یا یه همچین چیزی بود ) یه جاهایی فریم پایین میومد ولی بیشتر وقتا مشکلی نداشتم. حالا توی همین بازی سنتر کسی رو High بازی کرده تا تجربیاتش رو بگه ؟!

جالبه همه Very High رو چسبیدن در حالی که همون High هم از همه بازیهایی که تا امروز اومده از نظر گرافیک جلو هست !
آریا،کلا 60fps خیلی مهمه حتی Far Cry که اومد تا فرم به 60 نرسوندمش دست به موس و کیبورد نزدم!

گرافیک جلو هست (البته زیاد هم نه!) ولی با چه قیمتی؟

وقتی با کیفیت Medium با دو کارت افسانه ای GTX 280 Sli فرم جونش بالا میاد تا 60 تا بده ارزش داره؟

گرافیک بالا باشه ولی نتونی بازی کنی میشه همون Screenshot که از سایت ها میزارین!

خودت یه حساب سرانگشتی کن ببین وقتی با Medium با اون سیستم های فضایی یه همچین فرمی بهت میده اگه بخوای با Very High یا همون High اجرا کنی چند فرم بهت میده!!

کاری ندارم Crysis گرافیکش از کدوم بازیها بالاتره ولی یه چیزی کاملا مشخصه که کسی طی 1-2 سال آینده نمیتونه بازی رو با خیال راحت (60fps) با رزولوشن بالا اجرا کنه! و این یعنی افتضاح بالا آوردن استادیو Crytek.

به هر حال اون زمان که Far Cry منتشر شد با اولین کارت High End ی که تو بازار اومد خیلی راحت تونست بازی رو با بالاترین جزئیات و فرم ریت ثابت بین 50-60 تحویلت بده .. ولی الان این Crysis شده کابوس خیلی ها که شب خواب میبینن بازی رو با Very High اجرا کردن!!

نکته ی بعدی اینکه؛ این Benchmark ها و تست هایی که از بازی شده به غیر از Vga با قویترین سخت افزار های بازار تست شده و Cpu هم نقش بسزایی برای بالا بردن فرم ریت Crysis داره.
الانم سریه 9 از پسش براومدن چون با یه رزولوشنه خوب مثل 1600*1200 بالای 30 فریم میدن که کافیه. 30 فریم یه فریم خوب و استانداردیه که بیشتر بازیهای کنسول هم همین قدر فریم دارن.
این فرم در حالت Medium بوده و تست شده و روی High همچین فرمی نداده حتی در حالت Sli هم بوده!!! رزولوشن بالا هم بدرد نمیخوره وقتی گرافیک اصلی بازی متوسط رو به پایین باشه .. 30 فرم هم اصلا برای یه عنوان FPS خوب نیست اونم برای PC.
یعنی 57 فریم کمه بره شما؟
بله برای Medium شدیدا کمه.
این سیستم هایی که Crysis باهاش تست شده و فرم خوب نداده لقمه گنده تر از دهنشه! و تقریبا با این سیستم ها میشه بازیهای چند سال آینده رو با کیفیت بالا اجرا کرد ..

من زياد اين Benchmark قبول ندارم چون همش چاخان البته همشون نه بستگي به سايت داره
من خودم يك كارت 9600ْGT دارم
در لزوليشن 1280*1024 بازي در حالت High بازي كردم در ويستا كه DX10 ران كردم فريم حدوديد 31 و 32 كمترين هم 27 بود به خوبي بازي كردم بدون مشكل

کاری ندارم Crysis گرافیکش از کدوم بازیها بالاتره ولی یه چیزی کاملا مشخصه که کسی طی 1-2 سال آینده نمیتونه بازی رو با خیال راحت (60fps) با رزولوشن بالا اجرا کنه! و این یعنی افتضاح بالا آوردن استادیو Crytek.
اين گفته شما اصلا درست نيست به هيچ وجع چون از 2009 يك تحول حسابي تو PC ميشه كه غير باور
فكر كنم تا 5 سال هم كسي بحث فريم پايين نياد وسط هيچ شكيم درش ندارم

من زياد اين Benchmark قبول ندارم چون همش چاخان البته همشون نه بستگي به سايت داره
من خودم يك كارت 9600ْGT دارم
در لزوليشن 1280*1024 بازي در حالت High بازي كردم در ويستا كه DX10 ران كردم فريم حدوديد 31 و 32 كمترين هم 27 بود به خوبي بازي كردم بدون مشكل
این نظر های شخصی که شما (شما تنها نه،همه) میدین هیچ اعتباری ندارن و معلوم نیست روی چه پایه و اساسی زده شده و اعتبار سایت های متخصص در این زمینه خیلی بیشتره و ضمن اینکه یه منبع موثق محسوب میشه.

شاید بالاترین فرم 30 فرم بوده باشه ولی کمترین فرم قطعا 27 نیست چون Crysis فرم ریت پایدار نداره.
اين گفته شما اصلا درست نيست به هيچ وجع چون از 2009 يك تحول حسابي تو PC ميشه كه غير باور
فكر كنم تا 5 سال هم كسي بحث فريم پايين نياد وسط هيچ شكيم درش ندارم
اینجا خیلی ها نسبت به سنشون تخیلات زیاد دارن (حالا کم و زیاد داره) و اینکه اینهمه وقت توی PC تحول به وجود نیومد حالا چجوری ظرف 1 ساله دیگه میخواد تحول بوجود بیاره دیگه خدا داند!!

من نمیدونم منظورت از تحول چیه ولی اینو میدونم هر روز شرایط PC برای بازی کردن داره سخت تر میشه نمونش هم Crysis و کارتهای High End فله ای !! که قراره 3 تا 3 تا روی سیستم بسته بشن! :biggrin1:

توی Medium که از نظر فریم مشکل خاصی نداره. حداقل وقتی پای مقایسه وسط بیاد و بازیهای کنسولی رو بخواین باهاش مقایسه کنین از همشون سرتره. توی کنسولها وقتی FPS بازی 30 هست میگین عالیه و مشکلی نداره و ... ( خیلی بازیها این طور بودن مثل GeOW ) اینجا هم به جز دو تا کارت آخری FPS بقیه بالای 30 هست. ولی چیزی که برام عجیبه اینه که با توجه به این Benchmark دیگه کسی رسمآ نباید روی High بازی رو انجام بده ؟! من که خودم نمیتونم Crysis بازی کنم و فقط خونه این و اون بازی کردم :دی که اگه اشتباه نکنم روی High Quality با AA2X بد بازی نمیکردم. ( فکر کنم کارت گرافیک 8800GTS یا یه همچین چیزی بود ) یه جاهایی فریم پایین میومد ولی بیشتر وقتا مشکلی نداشتم. حالا توی همین بازی سنتر کسی رو High بازی کرده تا تجربیاتش رو بگه ؟!

اريا بالاخره يه چيزيم ميشه ها . منو ببين ميتوني سكته بدي :biggrin1: اخر سر راهي بيمارستان بكني اونوقت ديگه پشيموني هم فايده اي نداره . بابا ديگه چقدر ميخواي دفاع كني .

اخه بنده خدا Medium بازي كرايسيس چيه كه يه كارته هيولا مثل GTX 280 اونم در حالت sli نتونه 60 فريم بده ؟!!!!!!!!!!!
GTX 280 گنده تر از اوني هست كه بتونه گرافيك كرايسيس را در حالت veryhigh اونم با 60 فريم اجرا كنه .
حالا داره تو Medium براي كرايسيس ميده 60 فريم بابا ماشلا دست بلند كنيد بگيد هورا كرايسيس هم تونست 60 فريم اجرا بشه اونم در Medium !
اخه ادم كمي فكر كنه خيلي راحت بازي هايي هستند كه از Medium كرايسيس گرافيك خيلي بهتري دارند و ميتونند 120 الي 150 فريم داشته باشند !
بابا ديگه لطفا به مشكل فريم كرايسيس هم يه سرپوش نذاريد !

الان خيلي از بازيها هستند كه گرافيك بالايي دارن و به راحتي ميتونن در اخرين تنظيماتشون روي GTX 280 فريم بالاي 80 را كسب كنن مثال نميزنم خودت ميدوني .
اونوقت كرايسيس با مديومش با دو كارت GTX 280 نميتونه اين كار را كنه و 60 فريم ميده :-"
اين يه تريلر جديد از بازي farcry2 هست و فكر كنم مربوط به نسخه pc فقط ببين و بعد بيا نظر بده . البته كيفيت sd هست در كنارش گذينه hd هم هست كه ميتوني اونم ببيني ,والا جاي بسي تعجب داره .
اصلا من نميدونم اين crytek چطور تونسته چنين بلايي را سر هر سخت افزاري بياره ؟ خودش جاي سواله و ميشه گفت شاهكار !
http://www.gametrailers.com/player/38387.html

حداقل تو اين تريلر مشخصه كه farcr2 روي pc دسته كمي از كرايسيس نداره و در بعضي زمينه ها هم بهتره .
اون نمايش هاي e32008 همشون مربوط به نسخه 360 بازي بود .
و البته اينكه خودت ميدوني حداقل نسخه كنسولي farcry2 از نظر گرافيكي به راحتي قابل قياس با گذينه hige كرايسيس هست و اينطور كه پيداست ميتونن 30 فريم را روي كنسولها داشته باشه . نگو كه نيست !
اگر واقعا ميخواييد اين همه چشمها را روي واقعيت بست من بحثي ندارم و كلا بيخيال ميشم .
اگر Crysis Warhead هم نتونه اين مشكلات را برطرف كنه ديگه به شخصه اطمينان كامل در مورد بازي پيدا ميكنم و مشخص ميشه كه crytek هيچ شگفتي در كارش نداشته .

این نظر های شخصی که شما (شما تنها نه،همه) میدین هیچ اعتباری ندارن و معلوم نیست روی چه پایه و اساسی زده شده و اعتبار سایت های متخصص در این زمینه خیلی بیشتره و ضمن اینکه یه منبع موثق محسوب میشه.

دقيقا همينطوره نظر خيلي ها اينجا هيچ اعتباري بهشون نيست .
اونوقت بيام اين همه سايت معتبر مثل سايتي كه تو گذاشتي ول كنم بيام حرف چند تا ادم را گوش بدم كه معلوم نيست حرفش را از رو چه حسابي ميزنه كه كاملا هم مشخصه كه چه خبره :)

دقيقا همين را هم من خيلي ميخواستم بگم چون بيشتر اوقات بازي كرايسيس حكم Screenshot داره :biggrin1:

آخرین ویرایش:

شاید بالاترین فرم 30 فرم بوده باشه ولی کمترین فرم قطعا 27 نیست چون Crysis فرم ریت پایدار نداره.
يعني شما هر ادمي مبين اين قدر زود قضاوت ميكني كه هيچ تجربه اي نداره
نه عزيز من الان چند سالي هست كه دارم اين Benchmark ها دنبال ميكنم و خود من هم اين گونه تست انجام دادم اين سايت مثلا ميان در اين بازي يك لحظه پايين ترين فريم اين داده ميان ثبت ميكين اونم مثلا شايد در يك ثانيه اين فريم داده خوب اين امر كمي غير انصاف
البته ميگم همه سايت ها به اين شكل نيستن

اینجا خیلی ها نسبت به سنشون تخیلات زیاد دارن (حالا کم و زیاد داره) و اینکه اینهمه وقت توی PC تحول به وجود نیومد حالا چجوری ظرف 1 ساله دیگه میخواد تحول بوجود بیاره دیگه خدا داند!!

من نمیدونم منظورت از تحول چیه ولی اینو میدونم هر روز شرایط PC برای بازی کردن داره سخت تر میشه نمونش هم Crysis و کارتهای High End فله ای !! که قراره 3 تا 3 تا روی سیستم بسته بشن! :biggrin1:
من نميدونم شما چقدر در اخبار سخت افزار هستيد ولي اگر تو عمقش بريد متوجه ميشيد كه چه اتفاقاتي داره اتفاق ميفته;) هيچ تخيلي نيست چون اينجا خودم سر كار ميزارم و ضايع ميكنم ;)

من اصلا این بنچمارکو قبول ندارم. معلوم هم نیست با چه سیستمی تست شده. چون CPU هم خیلی مهمه. خیلی بنچمارکهای دیگه رو دیدم که کرایسیس رو High و AA با رزولوشنه 1600*1200 و کارت گرافیکه 9800GX2 حدودا 38 فریم داده. خواستید میگردم براتون میزارم.
تازه نیازی هم به این بنچها نیست. من الان دوستم 4870 داره. رفتم خونشون تمام تنظیماتو گذاشتم Very High با رزولوشنه 1280*960 فریم AVERAGEش 45 بود. با برنامه ی FRAPS هم فریم گرفتیم. دیگه من نمیدونم بره یه بازی با این گرافیک (که از Farcry2 بالاتره) چه فریمی میخواید؟
اخه ادم كمي فكر كنه خيلي راحت بازي هايي هستند كه از Medium كرايسيس گرافيك خيلي بهتري دارند و ميتونند 120 الي 150 فريم داشته باشند !
هیچ وقت نباید لوله مدیومه یه بازی رو با Highهه بازی های دیگه مقایسه کرد.
بابا ديگه لطفا به مشكل فريم كرايسيس هم يه سرپوش نذاريد !
کسی سرپوش نذاشت.
دلیلش کیفیت بالای گرافیک بازیه.
الان خيلي از بازيها هستند كه گرافيك بالايي دارن و به راحتي ميتونن در اخرين تنظيماتشون روي GTX 280 فريم بالاي 80 را كسب كنن مثال نميزنم خودت ميدوني .
بله. زیادن. مثل COD4 که گرافیکش زیبائه و 90 فریم هم میگیره.
ولی اول اینکه به کرایسیس نمیرسه.
دوم هم خیلی جاها گرافیکش دو بعدیه.
سوم هم اینکه چیزی به نام فیزیک تو بازی وجود نداره. کرایسیس به اندازه ای که یه کارت گرافیک قوی میخواد یه CPUهه خوب هم میخواد. اما اون بازیها این جزئیاتی که تو کرایسیس وجود داره رو ندارن. آخه مشکل این بازی اینجاست که از همه لحاظ سطح بالائه.
اين يه تريلر جديد از بازي farcry2 هست و فكر كنم مربوط به نسخه pc فقط ببين و بعد بيا نظر بده . البته كيفيت sd هست در كنارش گذينه hd هم هست كه ميتوني اونم ببيني ,والا جاي بسي تعجب داره .
بهتره درباره ی بازی ای که هنوز نیومده نظر ندیم. چون معلوم نیست آخرش چی بشه. ولی همینم گرافیکش از کرایسیس پایینتره.
حداقل تو اين تريلر مشخصه كه farcr2 روي pc دسته كمي از كرايسيس نداره و در بعضي زمينه ها هم بهتره .
میشه بپرسم تو چه زمینه هایی بهتره؟
کیفیت بافتهای کرایسیس خیلی بالاتر از اینه. جزئیاتشم که اصلا قابل مقایسه نیست.
اصلا من نمیدونم شما چه اصراری داری که همه ی بازیها رو با کرایسیس مقایسه کنی؟ من هرچی فکر میکنم میبینم فعلا هیچ بازی ای با کرایسیس قابل مقایسه نیست. (حتی GeOW2 و Killzone2)
ون نمايش هاي e32008 همشون مربوط به نسخه 360 بازي بود .
و البته اينكه خودت ميدوني حداقل نسخه كنسولي farcry2 از نظر گرافيكي به راحتي قابل قياس با گذينه hige كرايسيس هست و اينطور كه پيداست ميتونن 30 فريم را روي كنسولها داشته باشه . نگو كه نيست !
مسئولینه کرایسیس هم چند ماه پیش گفتن بازیه کرایسیس رو تونستن رو کنسولا با جزئیات بسیار نزدیک به High با 30 فریم اجرا کنن.
اگر واقعا ميخواييد اين همه چشمها را روي واقعيت بست من بحثي ندارم و كلا بيخيال ميشم .
اتفاقا من این درخواست رو از شما دارم.
اگر Crysis Warhead هم نتونه اين مشكلات را برطرف كنه ديگه به شخصه اطمينان كامل در مورد بازي پيدا ميكنم و مشخص ميشه كه crytek هيچ شگفتي در كارش نداشته .
اگه منظورت از مشکل گرافیکه بالای بازیه که که خیر این مشکل:laughing: برطرف نمیشه.
اونوقت بيام اين همه سايت معتبر مثل سايتي كه تو گذاشتي ول كنم بيام حرف چند تا ادم را گوش بدم كه معلوم نيست حرفش را از رو چه حسابي ميزنه كه كاملا هم مشخصه كه چه خبره :)
از نوع حرف زدنت معلومه که چه جور آدمی هستی.
حرفهای همه بی اعتباره و فقط شما معتبری.
دقيقا همين را هم من خيلي ميخواستم بگم چون بيشتر اوقات بازي كرايسيس حكم Screenshot داره :biggrin1:
معلومه. وقتی تو بازی میری یه دفعه یه منظره ی بسیار قشنگ میبینی با اون گرافیک وایمیستی نگاه میکنیو لذت میبری.

من نمیدونم این همه آدم این بازی رو توی 1204*768 بازی کردن اونم توی high با سری 9000 یا 8000 بعد میان اینجا حرف میزن شما و چند نفر(کمپانی ضد بازی های اختصاصی کامپوتر:evil::sick:)میتوپین بهشون.چرا؟
حالا اگه یه بازی که رو کنسول با 30 فریم میاد میشه شاهکار (این قدر این از این کلمه بدم میاد که نگو-از بس که گفتی) اما اگه همون بازی رو PC بیاد اونم انحصاری, میشه یه چیز آشغال که حتی ارزش نگا کردن هم نداره.بس کن دیگه.
این جا اندازه همون سایتا که شما به اونا نگا میکنی اومدن توی res نرمال بازی رو انجام دادن ولی شما میخوای همه چیو گنده کنی:evil:
میگم یه تاپیک بزنو اونجا با اون کمپانیتون هرچی میخوای بگو نسبت بده به این بازی:biggrin1:
در آخر هم بگم که اینقدر نگو فریم فدای گرافیک یا برعکس و....هیچکدوم فدای همدیگه نمیشن:laughing:

آریا،کلا 60fps خیلی مهمه حتی Far Cry که اومد تا فرم به 60 نرسوندمش دست به موس و کیبورد نزدم!

گرافیک جلو هست (البته زیاد هم نه!) ولی با چه قیمتی؟

وقتی با کیفیت Medium با دو کارت افسانه ای GTX 280 Sli فرم جونش بالا میاد تا 60 تا بده ارزش داره؟

خودت یه حساب سرانگشتی کن ببین وقتی با Medium با اون سیستم های فضایی یه همچین فرمی بهت میده اگه بخوای با Very High یا همون High اجرا کنی چند فرم بهت میده!!

به هر حال اون زمان که Far Cry منتشر شد با اولین کارت High End ی که تو بازار اومد خیلی راحت تونست بازی رو با بالاترین جزئیات و فرم ریت ثابت بین 50-60 تحویلت بده .. ولی الان این Crysis شده کابوس خیلی ها که شب خواب میبینن بازی رو با Very High اجرا کردن!!

نکته ی بعدی اینکه؛ این Benchmark ها و تست هایی که از بازی شده به غیر از Vga با قویترین سخت افزار های بازار تست شده و Cpu هم نقش بسزایی برای بالا بردن فرم ریت Crysis داره.
این فرم در حالت Medium بوده و تست شده و روی High همچین فرمی نداده حتی در حالت Sli هم بوده!!! رزولوشن بالا هم بدرد نمیخوره وقتی گرافیک اصلی بازی متوسط رو به پایین باشه .. 30 فرم هم اصلا برای یه عنوان FPS خوب نیست اونم برای PC.
بله برای Medium شدیدا کمه.
این سیستم هایی که Crysis باهاش تست شده و فرم خوب نداده لقمه گنده تر از دهنشه! و تقریبا با این سیستم ها میشه بازیهای چند سال آینده رو با کیفیت بالا اجرا کرد ..

با سلام من کرایسیس رو روی very high اجرا کردم ولی بدون aa با رزولوشن 1024*768 مشخصات سیستمم رو براتون میزارم البته بدون هیچ patch چون patch های که برای کرایسیس اومد فریم ریتو بهتر کرد max fram rate=13
minimum=6

cpu amd 5600
graphic card 8600gts leadtek overclock 512mb
ram 3gig patriot

آخرین ویرایش:
واسه ی یه بار همه چیز رو واستون روشن میکنم.
اولا گزینه ی مدیوم کرایسیس از max setting خیلی بازی ها بالاتره!
دوما Far Cry 2 به گرد پای کرایسیس هم نمیرسه(در زمینه ی گرافیک و فیزیک) یعنی حتی به High کرایسیس هم نمیرسه؟ OK?
سوما کرایسیس با 30 فریم کاملا قابل بازی هست,چون بازی سریعی نیست,من یه بازی مثل COD4 رو عمرا نمیتونم با فریم زیر 60 بازی کنم!
ولی کرایسیس چون سرعت بازیش هم پایینه با 25 فریم هم میشه بازی کرد.

اینم تست معتبر...
crysis10_hdr.gif

البته اگه CPU کواد باشه یه مقدار دیگه هم فریم میره بالا...خوب توی اینجا تمام گزینه ها روی High هستند و شیدر مدل روی Very High...خود این شیدر مدل روی Vhigh به شدت سنگینه...میبینین که یه کارت 9800GTX هم از پسش بر اومده...نکته ی بعد هم کنسول ها حداکثر توی رزولوشن 1280*720 بازی هارو به اجرا در میارن(که بعضی بازی ها همین رو هم روی کنسول ندارن,اسمش 720 هست ولی upscale ...)(البته کلا زورشون به کرایسیس نمیرسه)
در ضمن ویندوز تستی بالا ویستا بوده...اگه روی XP با High یا Vhigh بازی کنین 5-6 فریم دیگه هم افزایش پیدا میکنه...
من خودم کرایسیس رو بسیار راحت روی 1440*900 و همه چی روی High با حدود 35 فریم بازی میکنم و با حدود 25 فریم هم روی Very high...سیستم آنچنانی هم ندارم...یه 8800GT ناقابل که الان قیمتی هم نداره!
خوب فکر کنم دلایلم کافی بوده باشه و قانع کننده.
فقط 2 تا چیز میمونه:
1-کسانی که از کرایسیس خوششون نمیاد(به هر دلیلی)مجبور نیستن بیان توی تاپیکش! میتونن با دیدن تایتل اصلا باز نکنن تاپیک رو!
2-Ali_Amini و Gartall اگه بخواین این بحث رو کش بدین,یا هر جای دیگه ببینم دارین انتقاد بیمورد و سرکوب بی جهت علیه کرایتک یا کرایسیس میکنین مطمعن باشین رنگ این یوزرتون رو نمیبینین.
فکر کنم منظورم رو متوجه شده باشین
End of Story

آخرین ویرایش:
واسه ی یه بار همه چیز رو واستون روشن میکنم.
اولا گزینه ی مدیوم کرایسیس از max setting خیلی بازی ها بالاتره!
دوما Far Cry 2 به گرد پای کرایسیس هم نمیرسه(در زمینه ی گرافیک و فیزیک) یعنی حتی به High کرایسیس هم نمیرسه؟ OK?
سوما کرایسیس با 30 فریم کاملا قابل بازی هست,چون بازی سریعی نیست,من یه بازی مثل COD4 رو عمرا نمیتونم با فریم زیر 60 بازی کنم!
ولی کرایسیس چون سرعت بازیش هم پایینه با 25 فریم هم میشه بازی کرد.

اینم تست معتبر...
crysis10_hdr.gif

البته اگه CPU کواد باشه یه مقدار دیگه هم فریم میره بالا...خوب توی اینجا تمام گزینه ها روی High هستند و شیدر مدل روی Very High...خود این شیدر مدل روی Vhigh به شدت سنگینه...میبینین که یه کارت 9800GTX هم از پسش بر اومده...نکته ی بعد هم کنسول ها حداکثر توی رزولوشن 1280*720 بازی هارو به اجرا در میارن(که بعضی بازی ها همین رو هم روی کنسول ندارن,اسمش 720 هست ولی upscale ...)(البته کلا زورشون به کرایسیس نمیرسه)
در ضمن ویندوز تستی بالا ویستا بوده...اگه روی XP با High یا Vhigh بازی کنین 5-6 فریم دیگه هم افزایش پیدا میکنه...
من خودم کرایسیس رو بسیار راحت روی 1440*900 و همه چی روی High با حدود 35 فریم بازی میکنم و با حدود 25 فریم هم روی Very high...سیستم آنچنانی هم ندارم...یه 8800GT ناقابل که الان قیمتی هم نداره!
خوب فکر کنم دلایلم کافی بوده باشه و قانع کننده.
فقط 2 تا چیز میمونه:
1-کسانی که از کرایسیس خوششون نمیاد(به هر دلیلی)مجبور نیستن بیان توی تاپیکش! میتونن با دیدن تایتل اصلا باز نکنن تاپیک رو!
2-Ali_Amini و Gartall اگه بخواین این بحث رو کش بدین,یا هر جای دیگه ببینم دارین انتقاد بیمورد و سرکوب بی جهت علیه کرایتک یا کرایسیس میکنین مطمعن باشین رنگ این یوزرتون رو نمیبینین.
فکر کنم منظورم رو متوجه شده باشین
End of Story
ببین محمد رضا،من نه قصد سر کوبوندن چیزی و رو دارم و نه میخوام این بحث کش پیدا کنه.این وسط چیزی هم گیر من نمیاد.

اینکه گفتی گرافیک مدیوم Crysis از Max Setting خیلی از بازیها بالاتره ، احیانا اون بازیها Gears Of War و اینا که نیستن؟!!
Ok

فقط یه موضوعی رو بگم ; این تستی که از Toms گذاشتی چه فرقی با اون تست Guru3d که من صفحه قبل گذاشتم داره؟!

فرمی که انداخته همونه (یعنی اگه بخوای یه حساب سرانگشتی کنی میشه همون فرم با همون کارتها) و فقط میمونه سیستم تست و تنظیمات گرافیکی که اون تست قبلی تنظیماتش روی مدیوم بوده و 60 فرم انداخته و اینی که تو گذاشتی روی High هستش با همون رزولوشن!

خب مشخصه اگه قرار باشه بازی روی 30 فرم اجرا بشه سیستم های مدل بالایی لازم نداره! ..

اینجا بحث سر 60 فرم بودنه بازیه که الان روی هیچ کارتی اجرا نمیشه! ولی دلیل نمیشه شما با 30 فرم راضی میشی پس سرپوش گذاشته بشه روی خیلی چیزها ..

Cod4 هم روی کارتهای 2-3 سال پیش میشه 60 فرم گرفت.

ضمنا،بهتر نیست قبل از اینکه چیزی بگی درست فکر کنی ببینم من منظورم چی بوده اصلا هدفم چی بوده که اون تست رو گذاشتم تا یه وقت فکر نکنی دارم بحث رو کش میدم و Crysis رو میکوبونم و اینا ... اینجا کسی بی دلیل چیزی نمیگه.

Last edited by a moderator:
N.O.O.b

تا حالا اسم . Custom Config به گوشتون خورده!؟.
متاسفانه هیچی از Crysis نمی دونین تبادل نظر می کنین.
البته بی احترامی نشه!
خود سایت Custom config ,incrysis
رو توصیه کرده.
46 تاکافی نیست؟
zx9lpi.jpg

این عکسو خودم گرفتم.
system:8800GTX
Core 2 due 6700
2GB ram..

فعلا هم داریم با جابر رو 1 map کار می کنیم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or