سیستم مورد نیاز Crysis Warhead

REZA TAEL

کاربر سایت
سلام

سیستم مورد نیاز بازی Crysis Warhead امروز در EA Store آشکار شد.همان طور که انتظار میرفت خیلی زیاد به همان سیستم مورد نیاز Crysis نزدیک است , تنها تفاوت فضای HDD مورد نیاز است:

CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better
RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better
VRAM: 256MB of Graphics Memory
Storage: 15GB
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
ODD: DVD-ROM
OS: Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista
DirectX: DX9.0c or DX10

0003418.jpg

منبع

سلام
محمد جان یک لینک هم از این Custom بذار تا اگه کسی خواست استفاده کنه .
با تشکر

این لینک دانلود آخرین ورژن از Custom Configئه

http://www.crymod.com/attachment.php?attachmentid=23829

اینم طریقه‌ی نصب:

1. Paste the "CVarGroups" folder into the folder "*:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Config", and overwrite the existing one. (Backup you're old one if you want)
2. Go ingame and set all the Graphics Settings to HIGH.
3. Paste the file "autoexec.cfg", under the root of you're Game folder, "*:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game".

به فارسی:
اول همون فولدر CCVarGroups رو توی آدرس گفته شده کپی و Replace میکنین
بازی رو اجرا میکنین. میرین توی تنظیمات گرافیکی و همه چیز رو میذارین روی High
از بازی خارج میشین و فایل autoexec.cfg رو توی آدرس گفته شده کپی میکنین

وقتی که دوباره بازی رو اجرا کنین همه‌ی تنظیمات گرافیکی به Custom تبدیل شدن که همون Ultra High میشه.

برای بازی کردن روی این تنظیمات حتما باید CPU Core 2 Duo یا Quad، کارت گرافیک 8800 و حداقل 2 گیگ رم داشته باشین

-----

Gartall و Ali_Amini
از این به بعد هر پستی که در مورد گرافیک Crysis ارسال کنید منجر به بن شدنتون میشه. اسم اینکارم هرچی میخواین میتونین بذارین. زورگویی؛ سو‌استفاده؛ عقده‌ای بودن؛ داشتن عقده‌ی بن کردن و ....

ارسال پست در مورد گرافیک Crysis از سوی شما 2 نفر = بن

اینکه گفتی گرافیک مدیوم Crysis از Max Setting خیلی از بازیها بالاتره ، احیانا اون بازیها Gears Of War و اینا که نیستن؟!!
به قدری فن بوی هستین که من اصلا حرفی از انجین UE3 نیاوردم خودتون داستان سر هم میکنین.
فقط یه موضوعی رو بگم ; این تستی که از Toms گذاشتی چه فرقی با اون تست Guru3d که من صفحه قبل گذاشتم داره؟!
اولا تامز نیست و Xbitlabs هست.
فرمی که انداخته همونه (یعنی اگه بخوای یه حساب سرانگشتی کنی میشه همون فرم با همون کارتها) و فقط میمونه سیستم تست و تنظیمات گرافیکی که اون تست قبلی تنظیماتش روی مدیوم بوده و 60 فرم انداخته و اینی که تو گذاشتی روی High هستش با همون رزولوشن!
Very high هست بیشتر...اون گزینه ی شیدر مدل هم توی پرفورمنس تاثیر داره هم کیفیت...یکی از اصلی ترین عناصر هست.
اینجا بحث سر 60 فرم بودنه بازیه که الان روی هیچ کارتی اجرا نمیشه! ولی دلیل نمیشه شما با 30 فرم راضی میشی پس سرپوش گذاشته بشه روی خیلی چیزها ..
مگه حتما باید 60 فریم اجرا بشه؟!
این همه بازی روی کنسول ...پ همشون افتضاحن.چرا؟ چون 60 فریم اجرا نمشین!
کرایسیس اصلا بازی سریعی نیست که گیر 60 فریم باشه...همون Oblivion زمانی که اومد کارت ها به زور 30 فریم میزدن! اونم X1900XTX بود!
بعد از 1-2 سال تونست فریم رو به 60 برسونه! همین الانش بعضی جاها 8800 ها نمیتونن بالای 50 فریم بگیرن ازش...پس اونم گند زدن دیگه؟ یا اینکه روی کنسول 30 فریم اجرا میشه به درد نمیخوره چون شما میتونی با 30 فریم بازی کنی!
یه بازی هست 60 فریم هم کمشه(مخصوصا توی انلاین) یه بازی دیگه هست 30 فریم هم کافیشه...
Cod4 هم روی کارتهای 2-3 سال پیش میشه 60 فرم گرفت.
منبع بده! که یه 7800GTX 256 داره COD4 رو روی 1280*1024 با 4xAA اوریج فریم 60 میده!
COD4 هم زیاد سبک نیست...من توی 360 که مالتی میزدم کافی بود که Air Strike بشه تا افت شدید فریم رو ببینم که با یه 8800 100 سال همچین چیزی ندیدم...همینطور IQ بازی هم بیشتر بود;)
در ضمن COD4 اصلا از نظر گرافیکی در حد و اندازه ی Crysis نیست! همون Geras Of War هم یه نسل از کرایسیس عقبه! چرا؟ چون Cry Engine 2>UE3 ...
ضمنا،بهتر نیست قبل از اینکه چیزی بگی درست فکر کنی ببینم من منظورم چی بوده اصلا هدفم چی بوده که اون تست رو گذاشتم تا یه وقت فکر نکنی دارم بحث رو کش میدم و Crysis رو میکوبونم و اینا ... اینجا کسی بی دلیل چیزی نمیگه.
مطمعن باش من فکرم و کردم و اون پست رو زدم...
اتفاقا اینجا بی دلیل خیلی ها چیز میگن,خیلی ها بدون فکر پست میدن یا دلیل های خنده دار خودشون رو دارن;)
به هر حال...این پستت هم کمی بی منطقی داشت...ولی نه در حدی که نشه تحمل کرد.خوش حال میشم به نصیحت بهزاد عمل نکنی و بیای جواب من رو بدی.تا منم به قولی که در پست قبلیم دادم عمل کنم که یه وقت کسی نگه سر قولش نمیمونه;)

دستت درد نکنه . Behzad و R.I.P-UNKNOWN
اما اون فقط Config هستش.
شما به TOD(Timeofday هم احتیاج دارین.
CCC CUDAATS 2.21
تهیه شده شده از چند Config.
P فارسی ندارم :D
http://crymod.com/filebase.php?fileid=2100
LVL-1 = VERY-LOW (For 'Low-end' PC.) [CPU]x1 [RAM]1GB Min [GPU]8600/8500 256MB and up.
LVL-2 = LOW (For 'Slow' Gaming-PC's.) [CPU]x2 [RAM]1GB [GPU]8800GT 256-320MB, 7950GT & up
LVL-3 = MEDIUM (For'Good' Gaming-PC.) [CPU]x2 [RAM]2GB & up [GPU]8800GT/GTS [old]320-640MB
LVL-4 = HIGH (For 'Great' Gaming-PC.) [CPU]x2-x4 [RAM]2GB & up [GPU]8800GT/GTS [g92]512 & up
LVL-5 = HIGH+(For 'Great' Gaming-PC.) [CPU]x2-x4 [RAM]2GB & up [GPU]8800GT/GTS [g92]512 & up
LVL-6 = VERYHIGH (FOR FUTURE Gaming PCs)[CPU]x2-4 [RAM]2GB-4 & up [GPU]8800Ultra & up.
حالا بشینین Crysis بازی کنید.
اونای که motionblur DX10 رو تو XP می خوان.
تو Console بنویسن r_motionblur 4
واسه کسایی که Patch کردن بنوسن r_motionblur 5
راستی واسه فعال کردن console بنویسین:con_restricted 0
:cool:;)

با سلام خدمت اساتید دنیای گیم
مشخصات سیستم من اینه میخواستم ببینم کدوما رو باید آپدیت کنم تا بتونم بازی رو راحت و بدون هیچ مشکلی اجرا کنم؟؟
مشخصات سیستم:
[FONT=&quot]CPU:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 2.50 GHz[/FONT]
[FONT=&quot]Ram: 1GB dual Channel[/FONT]
[FONT=&quot]VGA: NVIDIA GeForce 7600 GS[/FONT]
[FONT=&quot]DirectX:10.0[/FONT]
[FONT=&quot]Windows: vista ultimate[/FONT]
با تشکر

با سلام خدمت اساتید دنیای گیم
مشخصات سیستم من اینه میخواستم ببینم کدوما رو باید آپدیت کنم تا بتونم بازی رو راحت و بدون هیچ مشکلی اجرا کنم؟؟
مشخصات سیستم:
[FONT=&quot]CPU:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 2.50 GHz[/FONT]
[FONT=&quot]Ram: 1GB dual Channel[/FONT]
[FONT=&quot]VGA: NVIDIA GeForce 7600 GS[/FONT]
[FONT=&quot]DirectX:10.0[/FONT]
[FONT=&quot]Windows: vista ultimate[/FONT]
با تشکر

شما رمت بايد 2 گيگ باشه. (حداقل)
گرافيكتو بايد عوض كني.
Cpuتم بد نيست ولي بهتره عوض شه.

[FONT=&quot]CPU[/FONT][FONT=&quot]: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better[/FONT]
[FONT=&quot]My system CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 2.50 GHz[/FONT]​
[FONT=&quot]
[/FONT]​
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better
VRAM: 256MB of Graphics Memory[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]My system VGA: [/FONT][FONT=&quot]NVIDIA GeForce 7600 GS[/FONT]
[FONT=&quot]VRAM:512 mb[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
OS: Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista
DirectX: DX9.0c or DX10[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]My directX: DirectX:10.0[/FONT]
[FONT=&quot]My OS: Windows vista ultimate[/FONT]
RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]My system RAM: [/FONT][FONT=&quot]1GB dual Channel[/FONT]

[FONT=&quot]با توجه به موارد بالا سیستم من فقط [/FONT]RAM[FONT=&quot] کم داره[/FONT][FONT=&quot]اونم فقط [/FONT]512mb[FONT=&quot] یا اگه کلی بگیریم [/FONT]1GB
[FONT=&quot]پس چرا شما می[/FONT][FONT=&quot]فرمایید [/FONT]VGA[FONT=&quot] و [/FONT]CPU[FONT=&quot] رو هم باید عوض کنم و خودم هم که [/FONT]crysis warhead[FONT=&quot] رو ریختم بازی روی گرافیک[/FONT] minimum[FONT=&quot] بقدری بد بود که اصلا قابل بازی کردن نبود؟؟[/FONT]​

میگم اگه من بخوام دوتا کارت زیر رو با سی پی یو و رم مشخص شده کراس فایر کنم.به نظرتون فریم قابل قبولی بهم میده تو این بازی.?
vga:4850 and 3870
cpu:e7200
ram:ocz 2gig/800
main:asus p5kpl/1600

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or