سیستم مورد نیاز Crysis Warhead

REZA TAEL

کاربر سایت
سلام

سیستم مورد نیاز بازی Crysis Warhead امروز در EA Store آشکار شد.همان طور که انتظار میرفت خیلی زیاد به همان سیستم مورد نیاز Crysis نزدیک است , تنها تفاوت فضای HDD مورد نیاز است:

CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better
RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better
VRAM: 256MB of Graphics Memory
Storage: 15GB
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
ODD: DVD-ROM
OS: Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista
DirectX: DX9.0c or DX10

0003418.jpg

منبع

وقتي كه يه سيستم براي بازي پيشنهاد ميكنن دليل بر اين نيست كه در بهترين شرايط اجراش كنه . يعني شما با اون سيستم ميتونيد كيفت بازي را مشاهده كنيد .
اگه اينا يه سيستم معرفي ميكنن بايد كنارش هم بگن كه چندتا فريم ميشه گرفت :)

كلا شركتهاي بازي سازي براي فروش بازيهاشون نميان يه سيستم قوي براش معرفي كنن و ميان يه سيستم متوسط معرفي ميكنن كه خيلي ها بتونن سيستم را تهيه كنن ولي وقتي پاي عمل مياد وسط و كار از كار كه ميگذره قضيه يه چيز ديگه ميشه .

جالبه.
من تنها بازیه pc که تو Read me ش رفتم و سیستم Recomended نداشت همین کرایسیس بود.
مثل اینکه اینم Recomended نداره.
ولی مسخرست. دیگه اینو باید بذارن. الان این همه کارت گرافیکهای فوق قوی اومده مثل 4870 یا 280GTX که به راحتی میتونن این بازیو رو Very high اجرا کنن.

جالبه.
من تنها بازیه pc که تو Read me ش رفتم و سیستم Recomended نداشت همین کرایسیس بود.
مثل اینکه اینم Recomended نداره.
ولی مسخرست. دیگه اینو باید بذارن. الان این همه کارت گرافیکهای فوق قوی اومده مثل 4870 یا 280GTX که به راحتی میتونن این بازیو رو Very high اجرا کنن.

4870 x2 اومده crysis مي خوره

Radeon_HD_4870_X2_cooler_01.jpg

Benchmark Crysis از سایت معتبر Guru3d .. تنظمیات و تست در حالت Medium

اینجور که معلومه بیش از 9 ماه از انتشار Crysis میگذره و با وجود اینکه کارتهای Very High End سری 9 nVIDIA هم منتشر شدن و با این بازی تست شدن ولی هنوز برای اجرای این بازی در حالت Very High فرم ریت مطلوبی نتونستن بدن!!

این بنچ مارک که البته با تنظیمات Medium در بازی تست شده :

2q9gt4x.png

همینطور که میبینید بازی با دو عدد کارت ناقابل GTX 280 Sli شده و Crysis رو در حالت Medium فقط تونسته 62 فرم بدست بیاره! (البته با رزولوشن 1280x1024)

یعتی دوستان الان با High End ترین کارت های روز دنیا (حتی اگه Sli هم کنین) بازم نمیتونین Crysis رو با Very High و فرم ریت بالا اجرا کنین!! پس خرج کردن برای این بازی کاری بیهوده ای بیشتر نیست .. هر کی با هر سیستمی که داره بشینه بازی کنه.
سازنده های Crysis خودشون هم توی اجرای این بازی موندن! (البته برای کسی که با 20 فرم هم راضی میشه دیگه قضیه فرق میکنه!)

باید ببینیم توی Crysis Warhead چیکار کردن.

وقتي كه يه سيستم براي بازي پيشنهاد ميكنن دليل بر اين نيست كه در بهترين شرايط اجراش كنه . يعني شما با اون سيستم ميتونيد كيفت بازي را مشاهده كنيد .
اگه اينا يه سيستم معرفي ميكنن بايد كنارش هم بگن كه چندتا فريم ميشه گرفت :)

كلا شركتهاي بازي سازي براي فروش بازيهاشون نميان يه سيستم قوي براش معرفي كنن و ميان يه سيستم متوسط معرفي ميكنن كه خيلي ها بتونن سيستم را تهيه كنن ولي وقتي پاي عمل مياد وسط و كار از كار كه ميگذره قضيه يه چيز ديگه ميشه
سلام
ببخشید جناب Gartall عزیز میتوانم بپرسم شما چرا با بازی Crysis و کلا شرکت کرایتیک مشکل داری؟؟
چون من هر پستی که شما توش درباره ی این بازی یا موتورش یا شرکت سازنده اش نوشتید تنفر را احساس کردم خوب بازی هر چی باشه بی اشکال نیستش!!و اینکه جالبه شما یکی از دشمنهای خونی PC هستی:biggrin1:ولی هر چی میشه میفرمایین من پلتفرم PC را دوست دارم یا اینکه پست منو با دقت بخون؟:biggrin1:
البته شاید این بازی روی کنسول میامد الان خیلی دوستش داشتین و اینجور تیکه بار این بازی نگون بخت نمیکردین هر دفعه!!
البته Crysis Warhead هم خواهد امد و به احتمال زیاد روی سیستمها بسیار بهتر اجرا خواهد شد و امیدوارم تکسچرهای Indoor ش بهتر بشن تا شما ببینیم دیگه به کجای بازی گیر خواهید داد

سلام
ببخشید جناب Gartall عزیز میتوانم بپرسم شما چرا با بازی Crysis و کلا شرکت کرایتیک مشکل داری؟؟
چون من هر پستی که شما توش درباره ی این بازی یا موتورش یا شرکت سازنده اش نوشتید تنفر را احساس کردم خوب بازی هر چی باشه بی اشکال نیستش!!و اینکه جالبه شما یکی از دشمنهای خونی PC هستی:biggrin1:ولی هر چی میشه میفرمایین من پلتفرم PC را دوست دارم یا اینکه پست منو با دقت بخون؟:biggrin1:
البته شاید این بازی روی کنسول میامد الان خیلی دوستش داشتین و اینجور تیکه بار این بازی نگون بخت نمیکردین هر دفعه!!
البته Crysis Warhead هم خواهد امد و به احتمال زیاد روی سیستمها بسیار بهتر اجرا خواهد شد و امیدوارم تکسچرهای Indoor ش بهتر بشن تا شما ببینیم دیگه به کجای بازی گیر خواهید داد
کاملا موافقم.
بعد از 9 ماه از عرضه ی کرایسیس هنوز هیچ بازی ای از نظر گرافیک توانایی رقابت باهاش رو نداره.

آخرین ویرایش:
Benchmark Crysis از سایت معتبر Guru3d .. تنظمیات و تست در حالت Medium

اینجور که معلومه بیش از 9 ماه از انتشار Crysis میگذره و با وجود اینکه کارتهای Very High End سری 9 nVIDIA هم منتشر شدن و با این بازی تست شدن ولی هنوز برای اجرای این بازی در حالت Very High فرم ریت مطلوبی نتونستن بدن!!

این بنچ مارک که البته با تنظیمات Medium در بازی تست شده :

2q9gt4x.png

همینطور که میبینید بازی با دو عدد کارت ناقابل GTX 280 Sli شده و Crysis رو در حالت Medium فقط تونسته 62 فرم بدست بیاره! (البته با رزولوشن 1280x1024)

یعتی دوستان الان با High End ترین کارت های روز دنیا (حتی اگه Sli هم کنین) بازم نمیتونین Crysis رو با Very High و فرم ریت بالا اجرا کنین!! پس خرج کردن برای این بازی کاری بیهوده ای بیشتر نیست .. هر کی با هر سیستمی که داره بشینه بازی کنه.
سازنده های Crysis خودشون هم توی اجرای این بازی موندن! (البته برای کسی که با 20 فرم هم راضی میشه دیگه قضیه فرق میکنه!)

باید ببینیم توی Crysis Warhead چیکار کردن.

شما به رزلوشن هم یه نیگاه ینداز . مانیتور خودت اون رزلوشن بالا را جواب میده ؟ تو این رزلوشن های که ما ها بازب میکنم مثل من که 1400 هست 4850 دارم و دارم همه چیو تا آخر راحت بازی میکنم . خوب تو اون رزلوشنا معلومه کم میارن بدبختا .

شما به رزلوشن هم یه نیگاه ینداز . مانیتور خودت اون رزلوشن بالا را جواب میده ؟ تو این رزلوشن های که ما ها بازب میکنم مثل من که 1400 هست 4850 دارم و دارم همه چیو تا آخر راحت بازی میکنم . خوب تو اون رزلوشنا معلومه کم میارن بدبختا .
شما دقت کن ببین دقیق چی نوشتن ایشون.
تو حالت MEDIUM.
Very High نیست که. دیگه نباید تو Medium اینقدر فریم پایین باشه.

فکرنکنم تا 2 ساله دیگه هم هیچ کارتی حتی روی 3way sli هم بتونه crisys رو روی رزولیشن بالا و روی very high با 16X AA اجرا کنه البته بازم توی اون 2 سال شک دارم یعنی شایدم بیشتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or