Dire Wolf
کاربر سایت
خوب اين لول به چه دردي ميخوره ؟منظور ايشون level ـه:d
يعني لول 3 ، 3 تا ستاره ميشه ؟
خوب اين لول به چه دردي ميخوره ؟منظور ايشون level ـه:d
خیر ، level اون نوشته (مثلا یه درجه هست) ـی هست که وقتی ماوس رو روی ستاره های یه کسی نگه میداری مینویسه ....خوب اين لول به چه دردي ميخوره ؟
يعني لول 3 ، 3 تا ستاره ميشه ؟
ببین ea جاناقا مگه ممكنه وقتي يه نفر به شما اعتبار ميده فقط يك امتياز به امتيازهاي شما افزوده بشه. يا حتي صفر امتياز!!!!!
امروز چهار نفر واسه من اعتبار دادن كه دو تا شون هر كدوم فقط يك امتياز اضافه كردن و يك نفرشون صفر امتياز:-o
فقط يه نفرشون امتيازي كه اضافه كرد معمول بود
اگه ميشه يه توضيحي بديد ممنون ميشم
نه نوید خط آخر رو اشتباه می کنی ( فکر کنم البته ) . بستگی به ستاره های طرف هم داره . اگر 30 تا پست داشته باشه و 4 ستاره یا قدمت زیادی داشته باشه بازم یه تعدادی براش حساب میشه .ببین ea جان
امتیاز معمولی نداره
یعنی ببین امیتاز بسته به تعداد پست و میزان ستاره های طرف داره
مثلا امتیاز اعتباری که از فردی که 5 ستاره داره و 5000 تا پست دریافت میکنی مسلما از کسی که یک ستاره داره و 500 تا پست امتیازش بیشتر هستش
و این را هم بگم کسانی که زیر 100 تا پست دارن عملا اعتبارشون امتیازی دربر نداره ( یعنی صفر امتیاز )
ببین ea جان
امتیاز معمولی نداره
یعنی ببین امیتاز بسته به تعداد پست و میزان ستاره های طرف داره
مثلا امتیاز اعتباری که از فردی که 5 ستاره داره و 5000 تا پست دریافت میکنی مسلما از کسی که یک ستاره داره و 500 تا پست امتیازش بیشتر هستش
و این را هم بگم کسانی که زیر 100 تا پست دارن عملا اعتبارشون امتیازی دربر نداره ( یعنی صفر امتیاز )
نه فکر نکنم اشتباه باشه ، اگه طرف 10 ستاره هم باشه اما پست هاش زیر 75 باشه بازم اعتبارش هیچ ارزشی نداره!نه نوید خط آخر رو اشتباه می کنی ( فکر کنم البته ) . بستگی به ستاره های طرف هم داره . اگر 30 تا پست داشته باشه و 4 ستاره یا قدمت زیادی داشته باشه بازم یه تعدادی براش حساب میشه .
در کل سیستمش اینطوریه : پست × تعداد ستاره × قدمت .
نهخب پس مسئله صفر امتياز واسم حل شد چون طرف بي ستاره بود و زير صد تا پست
ولي اون دو نفري كه هر كدومشون يك امتياز اضافه كردن هر جفتشون تك ستاره بودن و بالاي صد تا پست داشتن.كه فكر كنم من بايد از هر كدوم از اين افراد سه امتياز ميگرفتم.درسته؟
بازم ممنون
آره درستش همین هست.نه فکر نکنم اشتباه باشه ، اگه طرف 10 ستاره هم باشه اما پست هاش زیر 75 باشه بازم اعتبارش هیچ ارزشی نداره!
Quarantine همین حول و حوش بود که 4 تا رو رد کرد!ولی شهاب با توجه به جو اینجا، بعید میدونم کسی که زیر 100 تا پست داشته باشه بتونه 4 ستاره بگیره :biggrin1: