سیستم اعتبار دهی کاربران سایت

اقا مگه ممكنه وقتي يه نفر به شما اعتبار ميده فقط يك امتياز به امتيازهاي شما افزوده بشه. يا حتي صفر امتياز!!!!!
امروز چهار نفر واسه من اعتبار دادن كه دو تا شون هر كدوم فقط يك امتياز اضافه كردن و يك نفرشون صفر امتياز:-o
فقط يه نفرشون امتيازي كه اضافه كرد معمول بود
اگه ميشه يه توضيحي بديد ممنون ميشم

اقا مگه ممكنه وقتي يه نفر به شما اعتبار ميده فقط يك امتياز به امتيازهاي شما افزوده بشه. يا حتي صفر امتياز!!!!!
امروز چهار نفر واسه من اعتبار دادن كه دو تا شون هر كدوم فقط يك امتياز اضافه كردن و يك نفرشون صفر امتياز:-o
فقط يه نفرشون امتيازي كه اضافه كرد معمول بود
اگه ميشه يه توضيحي بديد ممنون ميشم
ببین ea جان
امتیاز معمولی نداره
یعنی ببین امیتاز بسته به تعداد پست و میزان ستاره های طرف داره
مثلا امتیاز اعتباری که از فردی که 5 ستاره داره و 5000 تا پست دریافت میکنی مسلما از کسی که یک ستاره داره و 500 تا پست امتیازش بیشتر هستش
و این را هم بگم کسانی که زیر 100 تا پست دارن عملا اعتبارشون امتیازی دربر نداره ( یعنی صفر امتیاز )

ببین ea جان
امتیاز معمولی نداره
مثلا امتیاز اعتباری که از فردی که 5 ستاره داره و 5000 تا پست دریافت میکنی مسلما از کسی که یک ستاره داره و 500 تا پست امتیازش بیشتر هستش
و این را هم بگم کسانی که زیر 100 تا پست دارن عملا اعتبارشون امتیازی دربر نداره ( یعنی صفر امتیاز )
نه نوید خط آخر رو اشتباه می کنی ( فکر کنم البته ) . بستگی به ستاره های طرف هم داره . اگر 30 تا پست داشته باشه و 4 ستاره یا قدمت زیادی داشته باشه بازم یه تعدادی براش حساب میشه .

در کل سیستمش اینطوریه : پست × تعداد ستاره × قدمت .

ببین ea جان
امتیاز معمولی نداره

خب پس مسئله صفر امتياز واسم حل شد چون طرف بي ستاره بود و زير صد تا پست
ولي اون دو نفري كه هر كدومشون يك امتياز اضافه كردن هر جفتشون تك ستاره بودن و بالاي صد تا پست داشتن.كه فكر كنم من بايد از هر كدوم از اين افراد سه امتياز ميگرفتم.درسته؟
بازم ممنون

نه نوید خط آخر رو اشتباه می کنی ( فکر کنم البته ) . بستگی به ستاره های طرف هم داره . اگر 30 تا پست داشته باشه و 4 ستاره یا قدمت زیادی داشته باشه بازم یه تعدادی براش حساب میشه .

در کل سیستمش اینطوریه : پست × تعداد ستاره × قدمت .
نه فکر نکنم اشتباه باشه ، اگه طرف 10 ستاره هم باشه اما پست هاش زیر 75 باشه بازم اعتبارش هیچ ارزشی نداره!

خب پس مسئله صفر امتياز واسم حل شد چون طرف بي ستاره بود و زير صد تا پست
ولي اون دو نفري كه هر كدومشون يك امتياز اضافه كردن هر جفتشون تك ستاره بودن و بالاي صد تا پست داشتن.كه فكر كنم من بايد از هر كدوم از اين افراد سه امتياز ميگرفتم.درسته؟
بازم ممنون
نه
الزاما قانونی برای سه وجود نداره
من زیاد از فرمولش نمیدونم ولی میدونم پست، تعداد امتیازی که داری تاثیر داره ( البته شهاب میگه قدمت هم هستش ولی من از این خبر ندارم )
امتیازها هم از 0 شروع میشه تا 20و خورده ای که مال امین هستش :دی

@ Trunks
ولی شهاب با توجه به جو اینجا، بعید میدونم کسی که زیر 100 تا پست داشته باشه بتونه 4 ستاره بگیره :دی

تنها کاربران سایت (نه عضو های جدید) و افرادی که حداقل 75 پست در انجمن ارسال کرده باشند قادر به دادن اعتبار به دیگران می باشند. در غیر این صورت دادن اعتبار هیچ تاثیری در امتیاز شخص نخواهد داشت.
75 پست به بالا يا 100 پست ؟

• Like
Reactions: aliatlas
نه فکر نکنم اشتباه باشه ، اگه طرف 10 ستاره هم باشه اما پست هاش زیر 75 باشه بازم اعتبارش هیچ ارزشی نداره!
آره درستش همین هست.
من خودم، Quarantine یه بار بهم اعتبار داده بود که اتفاقا 3 تا ستاره داشت ولی چون زیر 75 تا پست داده بود. اعتبارش برام 0 امتیاز حساب شد.

شهاب جان شما الان چند امتیاز دارین؟! :d
ولی شهاب با توجه به جو اینجا، بعید میدونم کسی که زیر 100 تا پست داشته باشه بتونه 4 ستاره بگیره :biggrin1:
Quarantine همین حول و حوش بود که 4 تا رو رد کرد!
یه وقتم هست که از طریق مباحث گوناگون ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or