سونی: 3DS بچه بازی است!

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
jacktretton.jpg

CEO شرکت SCE، آقای Jack Tretton اخیرا در چند مصاحبه درمورد کنسول های حاضر در بازار رقابت و سیاست سونی برای عرضه ی کنسول جدید، صحبت های جالبی مطرح کرده اند.

"اگر شما واقعا قصد دارید از یک تکنولوژی برای یک دهه حمایت کنید، در هنگام عرضه، باید پلتفرمی عرضه کنید که فراتر از حد و مرز ها باشد."

"ما الان چهار سال است که PS3 را داریم و تازه زمان برداشتن قدمهای بزرگ رسیده. ما از این به بعد از سراشیبی طولانی مدتی لذت خواهیم برد، چرا که تکنولوژی ما که در سال 2006 عرضه شد و در آن زمان فراتر از حد و مرزها بود، به طرز فوق العاده ای مناسب زمان حال است و این به وضوح در رقبای ما وجود ندارد.(در رقابت ما وجود ندارد)"

"الان ماکروسافت و نینتندو برای بروز بودن در سال 2011 و بعد از آن در حال کم آوردن هستند. منظورم اینه که، خیلی مسخره است، چرا من باید یک سیستم گیمینگ بدون هارد درایو بخرم؟ چطور چنین چیزی ممکنه؟ بله، سنسور حرکتی و بازیهای حرکتی (Motion Gaming) باحالن! اما وقتی من فقط میتونم بازوانم رو 6 اینچ حرکت بدم، واقعا چطور ممکنه حس کنم که دارم یه بازی حرکتی دقیق انجام میدم؟"

همچنین ایشان در رابطه با کنسول دستی جدید نینتندو از وصف "ابزار عالی برای سرگرم کردن بچه ها" استفاده کردند. "هیچ آدم حدودا 20 ساله ای که برای خودش احترام قائله حاضر نمیشه یکی از اونا (3DS) رو بگیره تا رو یه هواپیما بشینه! (اشاره به بازی Pilotwing Resort یکی از عناوین لانچ 3DS) یکم برای اینکار بزرگ شده!"

منبع

Gaming به این بچه بازی ها نیاز مبرم دارد، اگر به شما و امثال شما ( سونی ) باشد که با دیوید کیج ها و Heavy Rain ها، این صنعت رو به لجن می کشید ...

• Like
Reactions: Miesam
"اگر شما واقعا قصد دارید از یک تکنولوژی برای یک دهه حمایت کنید، در هنگام عرضه، باید پلتفرمی عرضه کنید که فراتر از حد و مرز ها باشد.

الان مثلآ میخواسته بگه کنسول ما فراتر از حد و مرزه ؟! ما مانع این نیستیم که PS3 کنسول خوبیه اما اینکه بگیم فراتر از حد و مرزه یک مقداری باعث شادی میشه !

"ما الان چهار سال است که PS3 را داریم و تازه زمان برداشتن قدمهای بزرگ رسیده.

ایشون الان دو ساله داره حرف از قدمهای بزرگ برای PS3 میزنه ! حرف زیاده ! چیزی که مهمه عمل هست !

ما از این به بعد از سراشیبی طولانی مدتی لذت خواهیم برد،

البته این حرفش درسته ولی خوب سراشیبی داریم تا سراشیبی ! یه سراشیبی جاده ی صاف ِ صاف ِ و یه سراشیبی کلآ جاده خاکیه و ادم نمیتونه بیشتر از 40 تا سرعت بره و همین باعث میشه اونایی که تو سربالایی هستن از ادم جلو بزنن مثل نیتندو !

"الان ماکروسافت و نینتندو برای بروز بودن در سال 2011 و بعد از آن در حال کم آوردن هستند.

البته ایشون یک چیز رو دقت نکرده و اونم اینکه الان مدیر شرکتهای مایکروسافت و نیتندو، کلآ یک هفته کارشون رو تعطیل میکنن و دور هم جمع میشن فقط به حرف ایشون میخندن. شاید این یک موضوع باعث بشه که مایکروسافت و نیتندو از لحاظ بروز بودن، یک هفته از سونی عقب بیفتن وگرنه تو چیزای دیگه فکر نمیکنم رقابتی باشه !

چرا من باید یک سیستم گیمینگ بدون هارد درایو بخرم ؟

چرا ؟! واقعآ چرا ؟! این بود آرمان های ما ؟!

پ.ن 1: بالاخره بعد از مدتهای زیاد، یک تاپیک خودمونی و Fun پیدا شد.

پ.ن 2: lol

اخه من موندم اون موقع که نینتندو بازی می ساخت اصلا سونی کجا بود؟ احتمالا خودشم داشته nes می زده اون موقع حالا.........؟

به قولی:

این راهی که سونی داره می ره نینتندو صد سال پیش رفته

Gaming به این بچه بازی ها نیاز مبرم دارد، اگر به شما و امثال شما ( سونی ) باشد که با دیوید کیج ها و Heavy Rain ها، این صنعت رو به لجن می کشید ...
آرش تو هم جو گیر نشو!:دی

درسته که این ترتون فقط بلده اراجیف سر هم بکنه اما دیگه اینطوری هم نیست که اگه نینتندو نبود سونی فلان چیزو به گند میکشید!

درسته که تو این نسل سونی مثل قبل دو نسل قبل همه رو له نکرده اما یادمون نره که دو نسل گذشته رو که هممون باهاش بزرگ شدیم رو سونی اداره میکرد! بیشتر تکنلوژی و بازی هایی هم که هممون باهاش خاطره داریم روی همین کنسول های سونی خلق شدن! سونی نه تنها ایبن صنعت رو به گند نمیکشه بلکه در طول این سه نل بیشتر از هر شرکتی ان رو به جلو هدایت کرده و مثلا اگه همین PS2 نبود مجبور بودیم آشغالایی مثل Xbox و GC رو بخریم که سر جمع رو هم بازی های بدردبخور جفتشون به زور به تعداد انگشت های یک دست میرسه!

این سونی هم دیگه شورش رو در آورده!)x
شما جای این نطق ها برین یه فکری به حال فروش کنسول مسخره و
اون move مسخره و مبارزه با هکر ها و زندونی کردن هکرهای بدبخت و اون psn آشغال و
انحصاری های ضعیف بکنین

هیچ آدم حدودا 20 ساله ای که برای خودش احترام قائله حاضر نمیشه یکی از اونا (3DS) رو بگیره تا رو یه هواپیما بشینه!

متنفرم از آدمایی که برای دیگران Judge میکنن ... اصلا خوشم نیومد از این طرز حرف زدن ...

من در تایید حرف های ترتون خان باید اشاره کنم سونی واقعا در تولید محصولاتی که برای کودکان نامناسبه و بد آموزی داره ید طولایی داره ! :d

• Like
Reactions: Miesam
خواسته از خود PS3 و NGP تعریف کنه بیشتر از رقیباش تعریف کرده با این انتقادات الان همه یاد گرفتن باید PS3 خرید چون بقیه کنسول بچه بازی میباشد:d

سوني براي صنعت بازي مثل پدر و نينتندو مثل مادر ميمونه و مايكروسافت فرزند ناخلف اين دوتا...
به نظر من نينتندو ديگه زيادي از لحاظ سخت افزاري عقب مونده اگه اين قابليت 3D رو از كنسولش بگيريم همون ds معمولي باقي ميمونه البته نبايد نوآوري هاي نينتندو رو هم ناديده گرفت اما اين كافي نيست. سوني هم ديگه مثل قديم به بازياي انحصاري ناب فكر نميكنه مثل اينكه تو اين شلوغي و بي سر و ساماني بازار توليد گيم خودشو گم كرده. sony.. wake up
اين وسط مايكرو سافت جوان و جسوره كه داره با اسب سفيدش به سمت آينده ميتازه ...

مثلا اگه همین PS2 نبود مجبور بودیم آشغالایی مثل Xbox و GC رو بخریم که سر جمع رو هم بازی های بدردبخور جفتشون به زور به تعداد انگشت های یک دست میرسه!
آشغال؟!!! :)) ماکان از تو بعید بود.

واقعا فکر میکنی گیم کیوب آشغال بود؟ فکر کنم این PS2 بود که در مقابل این دو تا کنسول میشه لقب آشغال رو بهش داد. در اون زمان هر دو کنسول نام برده قدرت بیشتری از PS2 داشتن. PS2 فقط و فقط نون و نمک کنسول پدر خود یعنی PS1 رو خورد چون یه جورایی میشه گفت PS1 اولین کنسول سه بعدی بود. در همین راستا هم فروش PS2 سر به فلک کشید و کنسول های دیگه نتونستن خودشون رو نشون بدن. و از اونجایی هم که سازندگان در راه خدا کار نمی کنن، به سمت کنسول پرفروش رفتن.
اصلا این حرفا لازم نیست، شما فقط RE4 نسخه گیم کیوب رو با نسخه PS2 مقایسه کن تا به حرفم برسی.

اصلا این حرفا لازم نیست، شما فقط RE4 نسخه گیم کیوب رو با نسخه PS2 مقایسه کن تا به حرفم برسی.
من هر دونسخه رو بازی کردم, میشه گفت تفاوتشون در حد بازی های MP این نسله. زیاد دندون گیر نیست.

مثلاً:

کلاً فروش 150میلیونی کنسول خانگی PS2 فکر نکنم به این زودیها تکرار بشه، یک رکورد فضاییه!

آشغال؟!!! :)) ماکان از تو بعید بود.

واقعا فکر میکنی گیم کیوب آشغال بود؟ فکر کنم این PS2 بود که در مقابل این دو تا کنسول میشه لقب آشغال رو بهش داد. در اون زمان هر دو کنسول نام برده قدرت بیشتری از PS2 داشتن. PS2 فقط و فقط نون و نمک کنسول پدر خود یعنی PS1 رو خورد چون یه جورایی میشه گفت PS1 اولین کنسول سه بعدی بود. در همین راستا هم فروش PS2 سر به فلک کشید و کنسول های دیگه نتونستن خودشون رو نشون بدن. و از اونجایی هم که سازندگان در راه خدا کار نمی کنن، به سمت کنسول پرفروش رفتن.
فردین مگه منظور من قدرت سخت افزاری بود؟ از این نظر هر دو کنسول نام برده (:دی) از PS2 قوی تر بودن و مثلا NG روی Xbox به صورت HD 720 بود(!) اما در مجموع ربطی به حرف من نداره. GC و Xbox آشغال بودن چون ساپورت نرم افزاریشون افتضاح بود! آشغال بودن چون به غیر از چند تا بازی خاص چیز دیگه ای نداشتن. موفقیت یک کنسول رو فقط ساپورت خوب نرم افزاریش تضمین میکنه نه چیز دیگه. نمنوه بارزش هم PS2 و DS و همین الان Wii.

در مجموع من سر حرفم هست و این نظر من هست، توی دو نسلی که من باهاش بزرگ شدم و سونی هم درش وارد شده تقریبا از تمامی لحاظ کنسول های PS آوانگارد بودن و اگه Live نبود میشد بگی نسل قبل هیچ کدوم از دو شرکت هیچ چیز جدیدی رو وارد این صنعت نکردن. حلاا چون این نسل 360 بهتر عمل کرده و WIi هم بعد از سال ها تو قوطی بودن به جایگاه گذشتش برگشته دلیل نمیشه که جو گیر بشیم بگیم های سونی فلان است و بهمان!

همین HR هم هرچند من مخالفش هستم اما از اتفاقات بزرگ این نسل هست و خدمت دوستان باید عرض کنم اگه همین سونی و بازی های اینچنینیش نبودن الان این نسل به طور کامل تبدیل به بازی های شوتر، بکش بکش و پلتفرمر/رکوردی/جنگولک بازی/کارتونی/درپیت به سبک Wii شده بود.

همین HR هم هرچند من مخالفش هستم اما از اتفاقات بزرگ این نسل هست و خدمت دوستان باید عرض کنم اگه همین سونی و بازی های اینچنینیش نبودن الان این نسل به طور کامل تبدیل به بازی های شوتر، بکش بکش و پلتفرمر، رکوردی، جنگولک بازیع کارتونی، درپیت به سبک Wii شده بود.
غیر این مگه چیز دیگری هم باید باشه یا بوده که نیست؟ نکنه سبک دکمه زنی و تکون دادن دسته برای زدن ریش :دی؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or