سونی: 14 نوامبر همایش (PS4 Eve) معرقی بازی‌های بیشتر و پخش مستقیم کنفرانس

• Thread starter Thread starter Letho
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Letho

کاربر سایت
معرفی عناوین جدید کنسول PS4 در شب قبل از عرضه کنسول

20130927_quantic_dream_ps4_tech_demo.jpg

GameTrailersTV قرار است برنامه ای را مختص کنسول PS4 در تاریخ November 14 (روز عرضه کنسول) با حضور Geoff Keighley مجری برنامه ترتیب دهد که در آن قرار است برخی رونمایی ها و اولین اخبار از عناوین جدید مخصوص این کنسول صورت گیرد. عناوینی که طبق گفته آنها برخی از آنها حتی هنوز برای کنسول معرفی نشده اند (که احتمالا Journey نیز جزو آنها باشد).

60931308603754011427.jpg

این برنامه به صورت زنده قابل مشاهده است بنابراین اگر شما نیز مشتاق دیدن آن هستید این خبر میتواند شما را در رسیدن به بالاترین سطح هایپ یاری کند!

منبع

الان وضعیت طوریه که تا چند ماه، هر چقدر کنسول تولید بشه، بدون هیچ مشکلی فروش میره، پس دلیلی نداره بازی های ناتی داگ و سانتامونیکا معرفی بشن! احتمالا اگه قرار باشه بازی جدید معرفی بشه، از طرف Third Party هاست! شدیدا منتظر گیم پلی The Order هم هستیم.

چه تخیولات دوستان رفته بالا..!؟ پیشنهاد میشه یک کتاب رمان تخیولی بنویسید استعدادشو دارین

در کل امیدوارم یکی دوتا بازی انحصاری AAA غربی پستند معرفی کنند و مثل کنفرانس های دیگه همش Indie نباشه
4 تا معرفی کرده که!
اوردر
کیلزون
درایو کلاب
جادوگر

بنظر من که معرفی یک IP کاملا جدید هستش و احتمالش هم هست که کلا همه سر کار باشیم و به epic هم ربطی نداشته باشه.

اما به شخصه فکر می کنم که تاریخ عرضه The order قرار مشخص بشه (تابستون امسال؟!) و گیم پلی هم ازش نشون میدن.

در مورد Cloud و قابلیت های جدیدش هم توضیح میدن و اون ویژگی مهم PS4 هم که گفتند یک روز قبل از لانچ مثل سورپرایز اعلام می کنند و میگن :دی

یه احتمال خیلی کمی هم هستش و اونم اینه که یک سری بازی ایندی که قبلا روی PS3 اومده رو هم اونجا بعد از معرفی بگن که همزمان با لانچ کنسول یعنی فرداش قابل دسترس هست :دی

دیگه خیلی بخوان حال بدن اون شب و با توجه به توئییتی که شدش می تونیم شاهد IP سانتا هم باشیم که به قول آریا شمشیربازی جدید سونی هستش :دی

متاسفانه بازی سانتا مشخص شده و هیچ بویی از شمشیر بازی نبرده :(( بازی در آینده میباشد:-s
و با اون توییت ها میشه گفت 100% توی همین کنفرانس معرفی میشه:دی
با اینکه بیشتر شایعات ( آگهی های استخدام ) خبر از FPS میدادن، ولی امیدوارم TPS و یه چیزی مثل the Order باشه! یعنی Action-Adventure TPS :-"

---
دوستانی که میگن فروش همینطور خوبه و نیازی به معرفی نیست، باهاشون مخالفم:دی بالاخره لانچ میاد و میره، یکم از بازی های آینده باید نشون بدن :دی البته 2تا و نصفی بازی شاخ داره برا آینده ، ولی خوب بیشتر :دی ( ISS و the Order یکی حساب کردم، DC هم نیم تا :-" گرچه بچه ها میگن پیشرفت زیادی کرده :دی پس شاید حقش باشه یکی در نظرش بگیریم :دی )

غیر از بازی سانتا به نظرم انتظار دیگه ای نداشته باشید! چون فکر کنم این کنفرانس قراره در مورد سخت افزار باشه( این همونه دیگه؟ یا جدان؟ :دی )
همینطور که برهان گفت در مورد کلود و اینا احتمالا بیشتر گفته میشه :دی

البته از اونطرف پستی که آریا گذاشته بود، نوید نمایش یک عالمه بازی میداد :-"

الان وضعیت طوریه که تا چند ماه، هر چقدر کنسول تولید بشه، بدون هیچ مشکلی فروش میره، پس دلیلی نداره بازی های ناتی داگ و سانتامونیکا معرفی بشن! احتمالا اگه قرار باشه بازی جدید معرفی بشه، از طرف Third Party هاست! شدیدا منتظر گیم پلی The Order هم هستیم.

واقعا حرفهات خیلی جالبه یعنی چون کنسول فروش میکنه تو گیمر نباید بازی انحصاری داشته باشی..؟ تو طرف گیمرها هستی یا فروش کنسول..؟
کنسول باید همه سلیقه ها رو پوشش بده و چند نوع بازی انحصاری عرضه بشه نه اینکه چون پیش فروش کنسول خوب بود به همون یک دونه انحصاری (K:SF) بسنده کنن. به نظر من اوایل عرضه کنسول اگر بازی انحصاری نداشته باشه اون کنسول ارزش خرید نداره چون بازی های مولتی رو PC و کنسولهای دیگه اجرا میکنن و تنها تفاوت همین بازی های انحصاری هست

متاسفانه بازی سانتا مشخص شده و هیچ بویی از شمشیر بازی نبرده :(( بازی در آینده میباشد:-s
و با اون توییت ها میشه گفت 100% توی همین کنفرانس معرفی میشه:دی
با اینکه بیشتر شایعات ( آگهی های استخدام ) خبر از FPS میدادن، ولی امیدوارم TPS و یه چیزی مثل the Order باشه! یعنی Action-Adventure TPS :-"

---
دوستانی که میگن فروش همینطور خوبه و نیازی به معرفی نیست، باهاشون مخالفم:دی بالاخره لانچ میاد و میره، یکم از بازی های آینده باید نشون بدن :دی البته 2تا و نصفی بازی شاخ داره برا آینده ، ولی خوب بیشتر :دی ( ISS و the Order یکی حساب کردم، DC هم نیم تا :-" گرچه بچه ها میگن پیشرفت زیادی کرده :دی پس شاید حقش باشه یکی در نظرش بگیریم :دی )

غیر از بازی سانتا به نظرم انتظار دیگه ای نداشته باشید! چون فکر کنم این کنفرانس قراره در مورد سخت افزار باشه( این همونه دیگه؟ یا جدان؟ :دی )
همینطور که برهان گفت در مورد کلود و اینا احتمالا بیشتر گفته میشه :دی

البته از اونطرف پستی که آریا گذاشته بود، نوید نمایش یک عالمه بازی میداد :-"
امیر نگو اینجوری! یعنی فاتحه سبک H&S خونده شد؟:( امیدوارم اشتباه کنی اما بعیده با این حرف ها!

در مورد معرفی بازی هم من نمیدونم چرا همش فک می کنم قرار یک سری بازی ایندی cross buy برای تا آخر نوامبر برای ریلیز معرفی بشه که تو اروپا هم میاد :دی

البته من یه فکر دیگه هم دارم و اونم اینه که در مورد پروژه جدید MM بیشتر بشنویم چون یک هفته بعد از کنفرانس ریلیز Tearaway هم هست و می تونه فرصت خوبی برای رونمایی از بازی جدیدشون باشه!

پس
Knack چی؟
به تنهایی خودش 3 بازی محسوب میشه:d
دوست عزیز این که فردای کنفرانس همه می تونند بزارن تو کنسولشون و بازی کنند دیگه فاز اینکه 1 بازیه یا 3 تا چی میگه این وسط؟ :دی امیر منظورش بازیهای بعد از لانچ بود که تاریخ ریلیز مشخص ندارن هنوز!

واقعا حرفهات خیلی جالبه یعنی چون کنسول فروش میکنه تو گیمر نباید بازی انحصاری داشته باشی..؟ تو طرف گیمرها هستی یا فروش کنسول..؟
کنسول باید همه سلیقه ها رو پوشش بده و چند نوع بازی انحصاری عرضه بشه نه اینکه چون پیش فروش کنسول خوب بود به همون یک دونه انحصاری (K:SF) بسنده کنن. به نظر من اوایل عرضه کنسول اگر بازی انحصاری نداشته باشه اون کنسول ارزش خرید نداره چون بازی های مولتی رو PC و کنسولهای دیگه اجرا میکنن و تنها تفاوت همین بازی های انحصاری هست

جالبه......... واااااااااااااقعا جالبه............یه فن بوی دوست داشتنی به تمام معنا (افعال معکوس):d

آخه مواردی (قرمز شده) که اشاره کردی دقیقا تخصص خود سونی به مخاطباشه رو نقض میکنی ؟؟؟!!!

کیلزون=شوتر............نک=پلتفرمر............درایوکلاب=ریسینگ...........اینفیمس=اکشن (open world ).........اوردر=اکشن/ادونچر.......فکر کنم کافی نباشه باید یکی دو تا سبک هم خلق کنه!!!

حالا چون به فاصله چند ماه بعد ریلیز کنسول بقیشون ریلیز میشن شد یه مشکل لا ین حل! تازه اون همه عنوان ثرد پارتی....بیخیال ترولا جان پوکوندی ما فنا رو :p

معرفی شدن با منتشر شدن خیلی فرق میکنه! ناتی داگ اگه بازیش مثلا توی سپتامبر 2014 قراره منتشر بشه، چه الان معرفی بشه، چه 5 ماه دیگه، چه فرقی میکنه؟ معرفی بازی توی این زمان هیچ تاثیری توی فروش نمیزاره، پس دلیلی نداره برگ برنده ی مهمی مثل این رو به همین راحتی هدر بده! چون فروش روی حداکثر هستش! از این بیشتر که نمیتونن کاری کنن! الان مثلا هیلو واسه XBOX ONE معرفی شده، با عنوان ناتی داگی که معرفی نشده چه فرقی میکنه؟ حالا حالا که قرار نیست چیزی به دست منه گیمر برسه!

کنسولی که بازی انحصاری نداشته باشه؟ سونی انحصاری نداشته باشه؟ Killzone - Knack - The Order - Infamous - Deep Down - Drive Club با بازی های ایندیه دیگه که تعدادشون کم هم نیست + بازی هایی که توی این مراسم قبل لانچ + بازی هایی که توی VGA معرفی میشن هم برای حداقل 5 6 ماه اول کافی هستن! این همه بازیه مولتی پلتفرم دیگه هم هست! گیمرایی که 24 ساعته پای بازی کردن هستن هم وقت نمیکنن همه اینارو بازی کنن!

من این چیزی که شما میگید رو دوست ندارم ولی منطقی به نظر میرسه.

البته من خیلی وقت پیش تو یکی از سایت ها میخوندم که Michael Denny گفته که 2 استودیوی ND و سانتا بازی های بزرگی رو در اخر این نسل روانه بازار کردند پس طبیعی هست که اونها دیرتر به سمت ps4 بیان.

من این چیزی که شما میگید رو دوست ندارم ولی منطقی به نظر میرسه.

البته من خیلی وقت پیش تو یکی از سایت ها میخوندم که Michael Denny گفته که 2 استودیوی ND و سانتا بازی های بزرگی رو در اخر این نسل روانه بازار کردند پس طبیعی هست که اونها دیرتر به سمت ps4 بیان.

البته سانتا مونیکا و ناتی داگ هر کدوم دیگه یک تیم نیستن، دقیقا نمیدونم ولی هر کدوم از این استودیو ها دو تا تیم AAA دارن که هر کدوم رو پروژه های مختلف کار میکنن! معماری سخت افزاری PS4 و همچنین وضعیت رقابت هم طوریه که میشه پیش بینی کرد کارای بیشتری نسبت به نسل قبل از این استودیو ها ببینیم؛ و حداقل هر یک سال و نیم و یا کمتر یک بازی AAA از هر کدوم منتشر بشه!

شما X1 فن ها اصلا Knack رو میشناسید؟؟
دوما اگه گنسول باید همه ی سلیقه ها رو پوشش بده ، چرا X1 برای لانچ FPS انحصاری نداره؟؟ جماعت زیادی دوست دارن FPS بازی کنن.
---
از قدیم گفتن: "رهرو آن نیست که گه تند و گَهی خسته رود ... رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود "
عرضه 10 بازی انحصاری به ترتیب و در طول زمان بهتر از عرضه همشون تو یه روز هست.

من نمیدونم حالا مثلا این غیرز آو وار چه تحفه ای هست که بخوایم منتظر اومدنش روی PS4 باشیم و اصلا راجع بهش صحبت کنیم ؟ IP های جدید به کنار، همین IP های این نسلش رو بخوا ادامه بده واسه 3 سالش بسه. خیلی دوست دارم یه بازی از London Studio ببیینم.

بیشتر از هر IP و حتی یه Uncharted جدید و ... سونی میتونه با معرفی یه بازی FPS Multiplayer Only قوی و انحصاری و با یکپارچه کردنش با سرویس Cloud و Tablet ها و Smartphone ها کلا بازار آمریکا رو به دست بیاره. خیلی دوست دارم یه همچین چیزی از یه First Party سونی ببینم.

من نمیدونم حالا مثلا این غیرز آو وار چه تحفه ای هست که بخوایم منتظر اومدنش روی PS4 باشیم و اصلا راجع بهش صحبت کنیم ؟ IP های جدید به کنار، همین IP های این نسلش رو بخوا ادامه بده واسه 3 سالش بسه. خیلی دوست دارم یه بازی از London Studio ببیینم.

بیشتر از هر IP و حتی یه Uncharted جدید و ... سونی میتونه با معرفی یه بازی FPS Multiplayer Only قوی و انحصاری و با یکپارچه کردنش با سرویس Cloud و Tablet ها و Smartphone ها کلا بازار آمریکا رو به دست بیاره. خیلی دوست دارم یه همچین چیزی از یه First Party سونی ببینم.

صفحه 5 فقط برا من باز نمیشه یا برا همه همینه؟
این استودیو لندن قرار بود یه بازی بسازه خبری نشد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or