سونی: 14 نوامبر همایش (PS4 Eve) معرقی بازی‌های بیشتر و پخش مستقیم کنفرانس

• Thread starter Thread starter Letho
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Letho

کاربر سایت
معرفی عناوین جدید کنسول PS4 در شب قبل از عرضه کنسول

20130927_quantic_dream_ps4_tech_demo.jpg

GameTrailersTV قرار است برنامه ای را مختص کنسول PS4 در تاریخ November 14 (روز عرضه کنسول) با حضور Geoff Keighley مجری برنامه ترتیب دهد که در آن قرار است برخی رونمایی ها و اولین اخبار از عناوین جدید مخصوص این کنسول صورت گیرد. عناوینی که طبق گفته آنها برخی از آنها حتی هنوز برای کنسول معرفی نشده اند (که احتمالا Journey نیز جزو آنها باشد).

60931308603754011427.jpg

این برنامه به صورت زنده قابل مشاهده است بنابراین اگر شما نیز مشتاق دیدن آن هستید این خبر میتواند شما را در رسیدن به بالاترین سطح هایپ یاری کند!

منبع

من اصلا انتظار ندارم که تو این مراسم ناتی داگ یا سانتا و حتی مدیا مولکول بیاد و آی پی جدید رو نمایی کنه!! ولی احتمالا یک انحصاری بزرگ رو نمایی بشه که متعلق به این 3 شرکت و حتی اون آی پی جدید گوریلا گیمز هم نباشه!!
دور گیرز رو خط بکشید!! که نه تنها برا پلی 4 نمیاد بلکه تا 2-3 سال آینده هم خبری از اون برا وان نخواهد بود!!!
گیرز 4 می تونه در بهترین حالت هم برا وان هم برا پی سی بیاد!!
ضمنا من فک نکنم گیرز نسل بعدی بتونه موفقیتهای نسل فعلی رو تکرار کنه که مهمترینش نبودن فرگوسن و کلیف بی هست!! و هم اینکه خب دیگه سورپرایز نیست!
اپیک هم اگه چیزی رو نمایی کنه قطعا انحصاری پلی 4 نیست!

یوشیدا گقته بود منتظر فرصت مناسب برای رونمایی دوباره The Last Guardian هستن ! :دی این بهترین فرصت میتونه باشه !
یه عنوان انحصاری از EPIC برای نشون دادن قدرتِ UE رو قویترین کنسول نسل هشتم هم دور از انتظار نیست ! :دی

ای کاش ناتی داگ هم بازی جدیدش معرفی بشه و برای سال 2014 عرضه بشه

در ضمن دوستان خواهشا راجع به بازیهایی که ممکنه معرفی بشه و خواسته ها و امیدهاتون درباره کنفرانس صحبت کنید اینجا که جلسه نقد Gears نیست

آخرین ویرایش:
گیم پلی بازی The Order 1886 و آی پی جدیدی از استودیوهای 1st پارتی های سونی بشتر محتل تر هستند.

و تا جایی که سخن از اپیک هست بیشتر دمو های Samatiran و Infiltrator رو تبدیل به بازی کنه محتمل تره تا بیاد Gears رو مولتی کنه (البته اگه مولتی کنه چی میشه، تنها بازی که از X360 آرزوی بازی کردنشو با PS داشتم و دارم.)

بنظر من که معرفی یک IP کاملا جدید هستش و احتمالش هم هست که کلا همه سر کار باشیم و به epic هم ربطی نداشته باشه.

اما به شخصه فکر می کنم که تاریخ عرضه The order قرار مشخص بشه (تابستون امسال؟!) و گیم پلی هم ازش نشون میدن.

در مورد Cloud و قابلیت های جدیدش هم توضیح میدن و اون ویژگی مهم PS4 هم که گفتند یک روز قبل از لانچ مثل سورپرایز اعلام می کنند و میگن :دی

یه احتمال خیلی کمی هم هستش و اونم اینه که یک سری بازی ایندی که قبلا روی PS3 اومده رو هم اونجا بعد از معرفی بگن که همزمان با لانچ کنسول یعنی فرداش قابل دسترس هست :دی

دیگه خیلی بخوان حال بدن اون شب و با توجه به توئییتی که شدش می تونیم شاهد IP سانتا هم باشیم که به قول آریا شمشیربازی جدید سونی هستش :دی

آن بازی بزرگ، آن برترین گرافیک، آن مخلوق ابر مرد مبارک خودشون، فقط TLG رو نشون بدن و بگن سال اول برای PS4 میاد، به هزاران تا IP دیگه می ارزه!:(( TLG!:((

آن بازی بزرگ، آن برترین گرافیک، آن مخلوق ابر مرد مبارک خودشون، فقط TLG رو نشون بدن و بگن سال اول برای PS4 میاد، به هزاران تا IP دیگه می ارزه!:(( TLG!:((

اگه TLG رو معرفی کنن برای Ps4 من از خوشحالی سکته میکنم. یعنی میشه؟؟!!

یه نفر توضیح بده چطور شده از اول تا حالا معرفی بازی های EPIC بحث میشه توی این تاپیک؟ جایی از خبر ذکر شده که من نمیبینم؟ واقعاً چرا GEoW ؟ :d

چه تخیولات دوستان رفته بالا..!؟ پیشنهاد میشه یک کتاب رمان تخیولی بنویسید استعدادشو دارین

در کل امیدوارم یکی دوتا بازی انحصاری AAA غربی پستند معرفی کنند و مثل کنفرانس های دیگه همش Indie نباشه

چه تخیولات دوستان رفته بالا..!؟ پیشنهاد میشه یک کتاب رمان تخیولی بنویسید استعدادشو دارین

در کل امیدوارم یکی دوتا بازی انحصاری AAA غربی پستند معرفی کنند و مثل کنفرانس های دیگه همش Indie نباشه

من هم امیدوارم شما همین قدرت بدنی و پشتکار رو تا آخرین روز حفظ کنی;)

فعلا يه عنوان غربي پسند كيلزون براي لانچ معرفي كرده سوني از لحاظ امار پيش فروش تو خود امريكا از مجموع سه تا از عناوين انحصاري aaa غرب پسند x720 بيشتر امارش:-j يني xboner ها ميخوان بيشتر از اين كنسولشون تحقير بشه كه دوست دارن بازم سوني عنوان غربي پسند معرفي كنه;;)

آخرین ویرایش:
چه تخیولات دوستان رفته بالا..!؟

البته بحث GeoW رو دوستان مطرح نکردن و چند تا سایت به عنوان یه شایعه بهش اشاره کردن اما در مجموع هرچی باشه به پای تخیلات شما عزیزان در قبال قدرت استثنایی X1 و ESRAM و DME و Cloud و اینا نمیرسه!:دی آره نمیرسه!:دی

این Samaritan لعنتیو بگن واقعاً بازیه از اوون زمان تا حالا تو کفشم
----------
در ایده آل ترین حالت بگن که انحصاری هستش که کلاً تو کفِش غرق میشم من !

البته اوون دمو Elemental هم میزد خوب چیزی باشه !

اتفاقا قراره کتابی با نام "من همه چیز را 720p میبینم" از سوی چند نویسنده برجسته سایت به رشته تحریر در بیاد.

True base on story

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or