سونی: 14 نوامبر همایش (PS4 Eve) معرقی بازی‌های بیشتر و پخش مستقیم کنفرانس

• Thread starter Thread starter Letho
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Letho

کاربر سایت
معرفی عناوین جدید کنسول PS4 در شب قبل از عرضه کنسول

20130927_quantic_dream_ps4_tech_demo.jpg

GameTrailersTV قرار است برنامه ای را مختص کنسول PS4 در تاریخ November 14 (روز عرضه کنسول) با حضور Geoff Keighley مجری برنامه ترتیب دهد که در آن قرار است برخی رونمایی ها و اولین اخبار از عناوین جدید مخصوص این کنسول صورت گیرد. عناوینی که طبق گفته آنها برخی از آنها حتی هنوز برای کنسول معرفی نشده اند (که احتمالا Journey نیز جزو آنها باشد).

60931308603754011427.jpg

این برنامه به صورت زنده قابل مشاهده است بنابراین اگر شما نیز مشتاق دیدن آن هستید این خبر میتواند شما را در رسیدن به بالاترین سطح هایپ یاری کند!

منبع

الان دقیقا میانگین امتیازات GeoW هرچقدر هم شده باشه چه ربطی به این تاپیک داره؟ :-/

علتش رو از هم رزمانت بپرس که اول به بازی بی احترامی کردن بعدشم اطلاعات غلط دادن در مورد نمرات.از من نباید بپرسی.
ماکان واقعا دمت گرم.فن سونی هستی اما حداقل به Gears نگفتی به درد نخور.خدا اجر و ثواب اسمانی بهت بده که رو مخ نیستی حداقل:دی

حرکت لباس و نورپردازی بازی از پهنا تو حلقم!!!:bighug::d

فیزیک پارچه توی این گیف که دوستمون گذاشتن عالیه.بی نظیره به واقع.امیدوارم در عنوان نهایی هم همینطور بهش برسن.

نخیر ! انگار هیچ جوره نمیشه شما متن رو کامل بخونید !

من گفتم سه نسخه انحصاری . میدونی انحصاری چیه که ؟ نسخه اول انحصاری ایکس باکس نبود . نسخه دوم و سوم و اون نسخه فرعی انحصاری بودن . حالا چون امتیازش کم بوده دلیل نمیشه واسش رمان بنویسی

اول نوشته کسی که نقل قول میکنی کامل بخون بعد جواب بده . احنرام خودتو هم نگه دار همه بلدن مثله خودت حرف بزنن هیچ کسی با تند حرف زدن افتخاری کسب نمیکنه ولی شما چندین بار پست بنده رو اینجوری نقل کردید . اگه براتون حرف زدنه عادی سخته از من نقل قول نگیرید روی صحبتم با شما نیست . تشکر

حتی همون نسخه ی اول هم 1 سال در انحصار X-360 بوده بعدا بر روی PC عرضه شده.در ضمن بازم عرضه بر روی PC فکر نمی کنم به طور کلی بشه بهش از انحصار در اومدن.چون همین نسل سونی کالکشن های فراوانی از عناوین PS2 عرضه کرد خب با این حساب یعنی سونی عناوینش رو از انحصار PS2 در اورد؟یا دیگه عناوینش انحصاری نیستن؟به نظرم این جمله زیاد درست نیست.هر چند شاید نظر شما متفاوت باشه و البته محترم.
در مورد نقل قول هم بنده دوبار پست شما رو نقل قول کردم.یکی اینجا بوده.یکی هم قبلا علت عدم عرضه ی عناوین انحصاری توسط مایکروسافت در سال هشتم کنسولش.این حرف اخری شما هم که بولد کردم به شدت تند تر از صحبت های بنده هست.ولی خب بنده چون هیچ مکانی دوست ندارم کدورتی پیش بیاد از شما عذر خواهی می کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or