سونی: 14 نوامبر همایش (PS4 Eve) معرقی بازی‌های بیشتر و پخش مستقیم کنفرانس

• Thread starter Thread starter Letho
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Letho

کاربر سایت
معرفی عناوین جدید کنسول PS4 در شب قبل از عرضه کنسول

20130927_quantic_dream_ps4_tech_demo.jpg

GameTrailersTV قرار است برنامه ای را مختص کنسول PS4 در تاریخ November 14 (روز عرضه کنسول) با حضور Geoff Keighley مجری برنامه ترتیب دهد که در آن قرار است برخی رونمایی ها و اولین اخبار از عناوین جدید مخصوص این کنسول صورت گیرد. عناوینی که طبق گفته آنها برخی از آنها حتی هنوز برای کنسول معرفی نشده اند (که احتمالا Journey نیز جزو آنها باشد).

60931308603754011427.jpg

این برنامه به صورت زنده قابل مشاهده است بنابراین اگر شما نیز مشتاق دیدن آن هستید این خبر میتواند شما را در رسیدن به بالاترین سطح هایپ یاری کند!

منبع

حیف که این شب رویایی رو بخاطر مسافرت به شهرستان از دست میدم !! :((
تصور کنفرانسی در حد Playstation Metting ( درست نوشتم؟؟ :d) ورای تصوره !! :-o
ND نشون بده بازی ساختن یعنی چی !! :-s
سونی جون نشون بده ، دنیای گیم دست کیست !! :-*

آقا این GeoW رو ول کنین ! :دی امکانش خیلی کمه که برای کنسولی به جز X1 بیاد ، به هر حال جزو پرفروش ترین و محبوب ترین بازی های 360 بوده و بازی ای هست که به تنهایی میتونه باعث جذب یه عده به سمت X1 بشه و مایکروسافت مطمئناً نگهش میداره. این صحبت ها تنها سودش اینه که اگه حتی چمیدونم Half Life 3 (لول !!! :دی) برای PS4 به صورت انحصاری معرفی شد ولی GeoW نشد ، دوستان بیان توی هر تاپیک تیکه بندازن و بگن GeoW نیومد و فلان و چنان ! :دی
اگه قرار باشه بازی ای از Epic شاهد باشیم (که احتمالش با توجه به حرکات Mark Rein زیاده) من همچنان نظرم روی Fortnite هست. حالا حتماً هم قرار نیست انحصاری باشه ، ولی شاید توی همین مراسم برای PS4 معرفی بشه و توی خبرهای چند ساعت بعدش هم نسخه X1 اضافه بشه.

فاینال فانتزی روی ps1 و ps2 ... گنده شد و فن بیس میلیونی پیدا کرد بعد 12 سال موفقیت مثال زدنی ... ولی تو نسل جدید خیلی راحت مولتی شد ... البته درش شکی هم نیست که پیس او شت شد ... ولی اخرش داغش به دل سونی فن ها موند

ببینیم 15 چه میکنه ...

جریان این گیرز هم همینه ... شاید اصلا سونی فن ها بازیش نکنن فقط یه جورایی میخوان رقیب رو جز بدن

گمان نکنم دو هفته دیگه باشه ... شب قبل انتشار ps4 بازی ... حد اقل چند روز قبلشم کاندید ها رو اعلام میکنن ...
؟
آم ... منظورت رو نگرفتم! :d منظورم این بود که دو هفته ی دیگه لیست نامزدها رو اعلام میکنند تا دو هفته بعدش که خود مراسمه. و مردم هم تو این مدت بتوننن برای most anticipated game و .... رای بدن. همیشه همینطوری بوده.

یک خبر جالب هم در مورد رییس شرکت Epic games است که چندی پیش در توییتر خود از آمدن PS4 ابراز علاقه کرد و روزشمار این کنسول را با تعقیب کنندگان خود به اشتراک گزاشته بود. همین توییت وی سبب حرف‌هایی مبنی بر اینکه اپیک بازیی برای PS4 در دست ساخت دارد به گوش رسید که حتی برخی خبرگذاریها این بازی را گیرز 4 نامیدند.
یه دلیل برای خریدxoneبود الان به صفر تقلیل یافت:دی

اگه قرار باشه بازی ای از Epic شاهد باشیم (که احتمالش با توجه به حرکات Mark Rein زیاده) من همچنان نظرم روی Fortnite هست

بنظر منم در بهترین حالت صرفا یه معرفی برای PS4 خواهد بود، انم نه انحصاری! همین!:دی مولتی شدن GeoW انم تو همچین مراسمی دیگه خیلی تخیلی هست!:دی

همین جور وسط بحث Epic تو همین نسل فعلی هم یه بازی بزرگش رو حدود 1 سال انحصاری زمانی PS3 کرده بود. خیلی عجیب نیست بازم این کار رو انجام بده :دی

آقا این GeoW رو ول کنین ! :دی امکانش خیلی کمه که برای کنسولی به جز X1 بیاد ، به هر حال جزو پرفروش ترین و محبوب ترین بازی های 360 بوده و بازی ای هست که به تنهایی میتونه باعث جذب یه عده به سمت X1 بشه و مایکروسافت مطمئناً نگهش میداره. این صحبت ها تنها سودش اینه که اگه حتی چمیدونم Half Life 3 (لول !!! :دی) برای PS4 به صورت انحصاری معرفی شد ولی GeoW نشد ، دوستان بیان توی هر تاپیک تیکه بندازن و بگن GeoW نیومد و فلان و چنان ! :دی
اگه قرار باشه بازی ای از Epic شاهد باشیم (که احتمالش با توجه به حرکات Mark Rein زیاده) من همچنان نظرم روی Fortnite هست. حالا حتماً هم قرار نیست انحصاری باشه ، ولی شاید توی همین مراسم برای PS4 معرفی بشه و توی خبرهای چند ساعت بعدش هم نسخه X1 اضافه بشه.

GeOW که توهمه کلا ، ولی Fortnite هم خب یه بار معرفی شده دیگه دوباره که معرفی نمیشه ! اگه بحث نمایش هم بود خب نمیگفتن معرفی ... میگم Unreal Tounament هم بعید نیست با توجه به اینکه نسل جدید خیلی روی Online و Multiplayer تاکید داره گزینه ی خوبی میتونه باشه .

ولی انتظار بالایی نداشته باشید سوپرایز های اصلی ماله VGA هست :d
همنطوری که انچارتد تو vga معرفی شد اون ویدو bbc لست اف اس هم تو vga بود درسته؟

همین جور وسط بحث Epic تو همین نسل فعلی هم یه بازی بزرگش رو حدود 1 سال انحصاری زمانی PS3 کرده بود. خیلی عجیب نیست بازم این کار رو انجام بده :دی

خوب UT3 قضیش با GeoW فرق میکنه. GeoW فعلا خبری ازش نمیشه. بحث اینه که به فرض که بخواد برای PS4 هم بیاد تو همچین مراسمی خبرش رو نمیگن! همچین چیزی بدرد E3 میخوره!:دی من که شخصا اگه Epic هیچی هم نشون نده اصلا تعجب نمیکنم! از این مراسم فقط انتظار نمایش گیم پلی Order به همراه یه انحصاری جدید از خود سونی و چند تا قابلیت بدرد بخور از Cloud دارم. همین. نباید الکی بزرگش کرد.

همچین میگن geow 4 برای PS4 شاید معرفی شه که انگار واسش صف کشیدن.ناراحت نشید ولی همون روی XB بمونه بهتره, اینطوری از اونور رونده از اینور مونده میشه.بزارید با همین یه دونه به اصطلاح شاهکارشون خوش باشن.اینو کاملا جدی بگیرید فکر نکنم به تعداد انگشتان دست منتظر این بازی باشن روی PS4

دیگه شور حسینی نگیرتتون!:| یه چیزایی میگید که... GeoW شده آشغال؟ اول اینکه ایشون جزو بهترین انحصاری مایکرو و بهترین IP های نسل حاضر هستن. دوم اینکه اگه رو PS4 بیاد میلیون ها طرفدار پیدا میکنه قطعا. سوم اینکه احتمالا مایکرو داغ GeoW رو روی دل همه سونی فن ها میزاره!:دی

خوب UT3 قضیش با GeoW فرق میکنه. GeoW فعلا خبری ازش نمیشه. بحث اینه که به فرض که بخواد برای PS4 هم بیاد تو همچین مراسمی خبرش رو نمیگن! همچین چیزی بدرد E3 میخوره!:biggrin1: من که شخصا اگه Epic هیچی هم نشون نده اصلا تعجب نمیکنم! از این مراسم فقط انتظار نمایش گیم پلی Order به همراه یه انحصاری جدید از خود سونی و چند تا قابلیت بدرد بخور از Cloud دارم. همین. نباید الکی بزرگش کرد.
منظورم که Gears نبود :دی گفتم احتمال داره یه بازی جدیدش رو انحصاری/انحصاری زمانی PS4 کنه.

داستان GeOW یکم فرق داره...
اینکه دوستمون میگه براش صف نکشیده زیاد کسی حالا اگه جدا از فن بازی نگاه کنیم حقیقته چون سبک گیمینگ
طرفدارای یه کنسول ژاپنی و انحصاریاش با طرفدارای یه کنسول آمریکایی و بازیهاش فرق داره ... GeOW و MGS4 دقیقا نمونشه .
هردوتا اکشن ماجرایی سوم شخصن ولی این کجا و آن کجا
:d من شخصا حتی نتونستم شماره ی اول GeOW رو تحمل کنم و تا آخرش برم ولی قبول دارم برای بعضیها خیلی بازی بزرگیه.
سونی بنظرم مثل نسل قبل مایکروسافت که فقط دنبال خراب کردن بازار سونی با دزدیدن انحصاریاش بود (بازیهایی مثل FF که اونجنان طرفدار زیادیهم روی 360 پیدا نکرد) باید کار خودشو بکنه روی IP های خودش تمرکز کنه بهتره .

من فقط 2 تا بازی عالی و این کنسول ماکروسافت دیدم و میبینم اونم سری فورزا و گیرز هست
این قضیه رو هم که اپیک گیرز رو بیاره رو ps4 دیگه خیلی جوکه مگر اینکه مثلا اخرالزمان بشه و یه کالکشن از کل سری واسه ps4 بده بعدشم نسخه جدید رو معرفی کنن بصورت مالتی پلتفرم مثل mgs ولی گفتم اون روز دیگه باید به پایان دنیا شک کرد:d
از این کنفرانس هم من یه بازی AAA انحصاری میخوام ازونا که فک بینداز باشه و دیگر هیچ:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or