سونی: کاهش فروش PlayStation vita

doostanehsoft

کاربر سایت
"سونی اذغان می کند که ترویج ویتا را بهتر انجام دهید"

playstation-vita9.1.11610.jpg

ماسارو کاتو، رییس کل، معاون اجرایی و رئیس امور مالی سونی اعتراف کرد: PlayStation Vita به خوبی ترویج نمی شود.

یک چیز برای ما از نظر سودآوردی روشن است، ما باید یک کار اساسی و بهتر برای ترویج و رونق محصولات موبایل پلی استیشن ویتا انجام دهیم.

Kato گفت:

این بحث در یک کنفرانس خارج از کشور با سرمایه گذاران به صورت تلفنی انجام می شود

به گزارشی که دیروز به دست ما رسید، فروش سونی از PlayStation Portable از 10 میلیون واحد به 7 میلیون کاهش یافت.

کاتو با شرح بسیاری از مسائل ویتا، به نیاز به پشتیبانی نرم افزار های بخش سوم (third-party software)، بازاریابی، و قیمت گذاری اشاره نمود و اذغان کرد که این موارد از مهمترین مسائل کلیدی جهت بهبود فروش است.

اگر شما خریداری برای ویتا ندارید، پس چه چیز شما را متقاعد می سازد؟

منبع خبری

آخرین ویرایش:
سوني اگه بتونه 3rd پارتي هارو جذب كنه ويتا موفق ميشه چون در حال حاضر يه مشت بازي مولتي پلتفور با پورت اشغال رو ويتا ساختن كه ادم وقتي ميبينتشون دلش ميخواد ويتا رو بزنه بشكنه:|
مثه مورتالو فيفا و......
در مورد FIFA 13 حرفت درسته اما در مورد Mortal Kombat حرفت کاملا اشتباه هست! بد نیست بری نقدها و میانگین بازی رو ببینی. بنظر من که بهترین Fighting ویتا تا همین امروز این بازی بوده مگر اینکه بخوای به سبک بازی های Fighting رو مقایسه بکنیم که دیگه اون میشه نظر شخصی!

این تازه اولشه:d بذار ببین چطور با مخ میخره زمین. چند وقت دیگه که گوشیهای هوشمند با قدرت بیشتر یا در حد ویتا بیشتر رواج پیدا کنند اون موقعه دیگه هیچ ترد پارتی مخش رو خر گاز نگرفته برای ویتا بازی بسازه . برای فروش بیشتر روی اندروید و غیره سرمایه گذاری میکنه چرا انحصاری برای سونی:-/
خدارو شکر دیگه مثل پی اس پی خود سونی هم ساپورتش نمیکنه چه برسه به ترد پارتی ها. همه که مثل نینتندو نمیشن:d
کنسول فقط گرافیک نیست بازی میخاد بزرگواران بازی. که ترد پارتی ها هم نمیسازند:d
من نمیدونم کسی که دنبال اخبار این کنسول نیستش چرا اینقدر خودش رو به زحمت میندازه!

شما اسم شبکه PSN Mobile به گوشتون خورده؟ بازی های آرکید فراوانی که روی ویتا داره میاد و هر هفته حداقل 1-2 تا بازی جدید روی PSN میاد رو اصلا دیدین یا شنیدین؟ نصفشون هم که Cross Buy هستند. من نمیدونم چی می خواید دیگه! اگه بازی خفن بزرگ می خواید که سونی از اشتباه سال پیشش درس گرفت! البته به عقیده من بازی های Silent Hill و Assassin Creed خوب بودند اما در حد Uncharted عالی نبودند. امسال منتظر بازی هایی مثل Ninja Gaiden 2 و Tearaway و Killzone و Soul Sacrifice و FIFA 14 باشید ببینید با کله میخوره زمین یا نه! تازه ممکنه کلی پروژه هم در دست ساخت باشه برای کریسمس (که 100% هست) و من و شما ازش اطلاع نداریم.

در مورد FIFA 13 حرفت درسته اما در مورد Mortal Kombat حرفت کاملا اشتباه هست! بد نیست بری نقدها و میانگین بازی رو ببینی. بنظر من که بهترین Fighting ویتا تا همین امروز این بازی بوده مگر اینکه بخوای به سبک بازی های Fighting رو مقایسه بکنیم که دیگه اون میشه نظر شخصی!

من نمیدونم کسی که دنبال اخبار این کنسول نیستش چرا اینقدر خودش رو به زحمت میندازه!

شما اسم شبکه PSN Mobile به گوشتون خورده؟ بازی های آرکید فراوانی که روی ویتا داره میاد و هر هفته حداقل 1-2 تا بازی جدید روی PSN میاد رو اصلا دیدین یا شنیدین؟ نصفشون هم که Cross Buy هستند. من نمیدونم چی می خواید دیگه! اگه بازی خفن بزرگ می خواید که سونی از اشتباه سال پیشش درس گرفت! البته به عقیده من بازی های Silent Hill و Assassin Creed خوب بودند اما در حد Uncharted عالی نبودند. امسال منتظر بازی هایی مثل Ninja Gaiden 2 و Tearaway و Killzone و Soul Sacrifice و FIFA 14 باشید ببینید با کله میخوره زمین یا نه! تازه ممکنه کلی پروژه هم در دست ساخت باشه برای کریسمس (که 100% هست) و من و شما ازش اطلاع نداریم.

نکنه فک کردی بعد اسنشن GOD OF WAR Vita تایید نمیشه:d
همین یه بازی بسه تا دهان زیاده گویان رو ببنده!:d

خوب من اگه بخوام ویتا بخرم باید یه برتری نسبت به اسمارت فون ها ازش ببینم؛ولی کو؟!
دقیقا همون سیاست psp رو سونی داره در قبال ویتا پیاده میکنه؛همون بازی هایی که مولتی پلتفورم هستند رو واسه ویتا عرضه میکنه،با این فرق که گرافیکش واسه ps2 هم نیست!

امسال منتظر بازی هایی مثل Ninja Gaiden 2 و Tearaway و Killzone و Soul Sacrifice و FIFA 14 باشید ببینید با کله میخوره زمین یا نه!

ng2 که 3-4 سال پیش اومده و مطمئنا یک بازیباز اصلا حاضر نمیشه برای این بازی که 4 سال پیش اومده بخرتش و بازیش کنه.به خصوص که بالای 150 میلیون نفر کنسول های خانگی دارن و می تونن روی کنسول های خانگیشون برنش.fifa 14 هم که سال پیش fifa 13 اومده ولی نه خود بازی خوب فروخت و روی فروش کنسول تاثیر بسزایی گذاشت.به جزء کیلزون و Soul Sacrifice سونی در حال حاضر بازی نداره که بتونه فروش ویتا رو از این وضعی که هست بهتر بکنه.و بازی هم معرفی نکرده.در مورد Tearaway هم چیزی نمی گم چون یک بازی ماجراجویی هستش و از 15 اگوست سال 2012 معرفی شده ولی نه تنها ما بلکه خود طرفدار های سرسخت سونی هم امید ندارن که یک بازی ماجراجویی و البته واقعا ساده که حتی نمیشه بهش گفت یه hit بخواد این کنسول رو نجات بده از وضع اسفناکش.

البته به عقیده من بازی های Silent Hill و Assassin Creed خوب بودند اما در حد Uncharted عالی نبودند

خب اینجا یک مسئله پیش میاد.شما از واژه ی عالی برای Ucharted golden abyess استفاده کردی.بالاتر از واژه ی عالی برای نشان دادن یک بازی نداریم.حالا یک سوال دارم ازت.ایا Uncharted golden abyess در حد uncharted 2 بود که شما واژه ی عالی رو بهش نسبت دادی؟در حد اصلا بازی های خود کنسول ویتا Mortal Kombat بود که شما واژه ی عالی رو براش استفاده کردی؟ممنون میشم جواب من رو بدی.بر اساس نمره بندی که بازی که نمرش میشه 81-82 در سطح بازی های خوب تا خیلی خوب قرار می گیره.بازی های 70-75 هم در سطح بازی های متوسط تا خوب.حالا به نظرت استفاده از واژه ی عالی برای انچارتدی که بویی از نسخه های کنسول خانگیش نبرده و از نظر ارزش گذاری سطح ها فاصله داره با اونا باید بهش بگیم عالی؟اگر اره که بحث مختومست ادامه دادنش اصلا به صلاح نیست.

ng2 که 3-4 سال پیش اومده و مطمئنا یک بازیباز اصلا حاضر نمیشه برای این بازی که 4 سال پیش اومده بخرتش و بازیش کنه.به خصوص که بالای 150 میلیون نفر کنسول های خانگی دارن و می تونن روی کنسول های خانگیشون برنش.fifa 14 هم که سال پیش fifa 13 اومده ولی نه خود بازی خوب فروخت و روی فروش کنسول تاثیر بسزایی گذاشت.به جزء کیلزون و Soul Sacrifice سونی در حال حاضر بازی نداره که بتونه فروش ویتا رو از این وضعی که هست بهتر بکنه.و بازی هم معرفی نکرده.در مورد Tearaway هم چیزی نمی گم چون یک بازی ماجراجویی هستش و از 15 اگوست سال 2012 معرفی شده ولی نه تنها ما بلکه خود طرفدار های سرسخت سونی هم امید ندارن که یک بازی ماجراجویی و البته واقعا ساده که حتی نمیشه بهش گفت یه hit بخواد این کنسول رو نجات بده از وضع اسفناکش.

خب اینجا یک مسئله پیش میاد.شما از واژه ی عالی برای Ucharted golden abyess استفاده کردی.بالاتر از واژه ی عالی برای نشان دادن یک بازی نداریم.حالا یک سوال دارم ازت.ایا Uncharted golden abyess در حد uncharted 2 بود که شما واژه ی عالی رو بهش نسبت دادی؟در حد اصلا بازی های خود کنسول ویتا Mortal Kombat بود که شما واژه ی عالی رو براش استفاده کردی؟ممنون میشم جواب من رو بدی.بر اساس نمره بندی که بازی که نمرش میشه 81-82 در سطح بازی های خوب تا خیلی خوب قرار می گیره.بازی های 70-75 هم در سطح بازی های متوسط تا خوب.حالا به نظرت استفاده از واژه ی عالی برای انچارتدی که بویی از نسخه های کنسول خانگیش نبرده و از نظر ارزش گذاری سطح ها فاصله داره با اونا باید بهش بگیم عالی؟اگر اره که بحث مختومست ادامه دادنش اصلا به صلاح نیست.
در مورد قسمت اول حرفت که NG کلی کانتنت اضافه داره و همون جوری که نسخه اولش همزمان با لانچ بازی فروش کرد این هم میکنه نگران نباش مخصوصا که بر خلاف نسخه های خانگی که خون تو نسخه دو مسخره شده بود تو این نسخه خون و کلی بخش انحصاری ویتا برایش طراحی شده.

در مورد FIFA 13 هم این حرفی که زدی کاملا مشخصه که بازی های ویتا رو تجربه نکردی و فقط داری از روی امتیازات حرف میزنی یا حداقل همش رو انجام ندادی! FIFA 13 یک دزدی کامل از سمت EA بودش و پورتی که برای ویتا بود خیلی دور از حد انتظار بود! من آدم متعصبی نیستم روی کنسول یا برند خاصی اما همه الکی میان به ویتا می توپن در حالی که نصف اخبار بازی ها رو اصلا دنبال نمی کنند.
در مورد Tearaway هم نظر خودت رو به کل جامعه و طرفدارها تعمیم نده! شما سازنده بازی میدونی که کی هستش دیگه؟ مطمئن باش بازی خوبی میشه! من نمیگم عالی چون معلوم نیستش اما بدون شک یکی از سرگرم کننده ترین بازی های ویتا میشه.

اما در مورد قسمت دوم حرفات. شما خیلی سطحی و یک بعدی به مسئله داری نگاه می کنی! آره من گفتم عالی ولی و بین بازی های ویتا یکی از بهترین ها بود! همون طور که خیلی از سایت ها بهش بالای 90 امتیاز دادن یک سری سایت ها هم بهش امتیاز کم دادن. این سطح نمره بندی هم اصلا ملاک مناسبی نیست. من یک بازی رو نقد می کنم و بهش ممکنه 90 بدم و عالی باشه اما شما همون رو نقد کنی و 70 بدی بهش! پس این حرف ها رو نزن! اگر در مورد متعصب بودن من شک داری بهت توصیه می کنم که مجله بازینما رو حتما تهیه کنی و نمره من به بازی های Assassin Creed، Call of Duty و Silent Hill رو ببینی! من اگه یک بازی خوب باشه بهش نمره بالا میدم مثل Littlebigplanet و Zero Escape. همه اینایی که گفتم رو هم خودم نقد کردم و نمراتش هم موجوده!

من از این ناراحت میشم که یک سری از دوستان (خطاب به کسی خاص نیست) بدون هیچ اطلاعی میان فقط حرف میزنند میگند شکست خورد، سونی پشتیبانی نمیکنه، بازی نمیده بیرون و ........ اگه کسی ویتا داشته باشه هیچ وقت این حرف ها رو نمیزنه. الان کلی بازی ارزون قیمت یا مجانی تو Store و PS Mobile هستش که میشه دانلود کرد. هر هفته هم 1-2 تا بازی حداقل داره اضافه میشه به استور که بعضی هاش انحصاری ویتا هست و همین هفته هم داره Rocketbirds براش میاد. تو این چند هفته گذشته هم که بازی های عالی مثل Sin Mora، Oddworld، DJMax، Knytt Underworld و Big Sky Infinity براش اومدن. تا ماه دیگه هم که Sly و Ratchet هم براش منتشر میشند(ریجن 2) دیگه من نمیدونم این حرفی که میگید ساپورت نمیشه از سمت سونی چی میگه!

یه چیزی رو بتونیم تو بازیسنتر جای بندازیم خیلی خوب میشه. مثلا کسایی که در مورد یه مقوله ای اصلا اطلاعات ندارن نیان پست بدن! خوب برادر من نمیدونی چرا الکی پافشاری میکنی؟

آدم این دو سه پست قبل رو میخونه گریش میگیره!

در مورد قسمت اول حرفت که NG کلی کانتنت اضافه داره و همون جوری که نسخه اولش همزمان با لانچ بازی فروش کرد این هم میکنه نگران نباش مخصوصا که بر خلاف نسخه های خانگی که خون تو نسخه دو مسخره شده بود تو این نسخه خون و کلی بخش انحصاری ویتا برایش طراحی شده.

در مورد FIFA 13 هم این حرفی که زدی کاملا مشخصه که بازی های ویتا رو تجربه نکردی و فقط داری از روی امتیازات حرف میزنی یا حداقل همش رو انجام ندادی! FIFA 13 یک دزدی کامل از سمت EA بودش و پورتی که برای ویتا بود خیلی دور از حد انتظار بود!

فروش کرد بله.ولی تاثیر روی فروش کنسول نداشت.بلاک باستر نبود.گفتم ng 2 عرضه بشه مطمئنا فروش خوبی داره ولی ایا باعث میشه کسی که ویتا نداره بره بخاطر این بازی ویتا بگیره؟فکر نمی کنم و مطمئنا هم کسی اینکارو نمی کنه.
در مورد پورت هم که خودت یه جورایی داری حرفی که تو پست قبلی زدی رو نقض می کنی.شما اومدی گفتی :
امسال منتظر بازی هایی مثل Ninja Gaiden 2 و Tearaway و Killzone و Soul Sacrifice و FIFA 14 باشید ببینید با کله میخوره زمین یا نه!
وقتی بازی نسخه ی قبلیش روی کنسول ویتا طبق نظر خودت دور از حد انتظار بوده چطور میتونه باعث بشه یک بازی باز این کنسول دستی رو تهیه کنه؟تازه اینم بماند همونطور که گفتم تعداد کسایی که می تونن fifa 14 رو خیلی با کیفیتتر و بهتر تجربه کنن روی کنسول های hd شاید بالای 150 میلیون نفر باشه و باز هم باعث نمیشه یک بازیباز بیاد این کنسول رو خریداری بکنه.

در مورد Tearaway هم نظر خودت رو به کل جامعه و طرفدارها تعمیم نده! شما سازنده بازی میدونی که کی هستش دیگه؟ مطمئن باش بازی خوبی میشه! من نمیگم عالی چون معلوم نیستش اما بدون شک یکی از سرگرم کننده ترین بازی های ویتا میشه.

بازم دقت نمی کنی چی میگم.معلومه بازی خوبی میشه وقتی سازندش Media Molecule هست.ولی ایا این بازی باعث خواهد شد یک بازیباز بخاطرش بیاد یک کنسول دستی خریداری بکنه؟در مورد بازی مولتی میلیون سلر که صحبت نمی کنیم.در مورد بازی صحبت می کنیم که شاید سرش و تهش بعد از عرضش 400 هزار نسخه هم نفروشه.خوب بودن بازی ها با تاثیر گذاری و محبوبیتشون فرق داره.برای مثال شما یه نسخه از god of war منتشر کنه سونی روی ویتا مطمئن باش اندازه کل بازی هایی که تا الان روی ویتا اومده و فروختن فروش می کنه.چرا؟چون محبوبه.چون طرفداران زیادی داره و این طرفدارا هم برای بازی کردنش حتی ممکنه حاضر بشن یک کنسول دستی خریداری کنن.این مسئله در مورد gt هم صادقه.اما وقتی سونی هنوز حتی صحبتی در مورد عرضه ی یکی از این بازی ها روی کنسول ویتا نکرده چطور یک بازیباز باید اطمینان بکنه به خرید ویتا؟

شما خیلی سطحی و یک بعدی به مسئله داری نگاه می کنی! آره من گفتم عالی ولی و بین بازی های ویتا یکی از بهترین ها بود!

سطحی و یک بعدی نگاه کردن نداره.واژه ی عالی برای بازی به کار میره که نقصی نداره.حتی اگر جزء یکی از بهترین ها بود(هر چند که به LBP یا Mortal Kombat که اصلا نزدیک هم نمیشد از نظر کیفیت) نمیشه واژه ی عالی رو براش به کار برد چون مطمئنا نقص هایی داشته که باعث شده یه منتقد نمره ی کمتر از حد انتظاری بهش بده.اون بخش دوم هم که خودت داری حرف من رو میزنی.اون قسمت که بلد کردم.بازی عالی بودن یعنی نقص نداشتن.کلمه ی عالی همین معنی رو میده و اصولا به عنوان یک منتقد سعی می کنم از کلماتی مثل عالی یا شاهکار برای عناوینی استفاده کنم که روی کنسول مذکور روی دستش نیست.مثلا من هیچ وقت نمیام (چون طرفدار یک بازی هستم) به Darksiders بگم عالی.چون خودم به عنوان منتقد می دونم و اگاهم از نواقصش.ولی مثلا در سبک hack & slash به god of war می گم عالی.چون نواقصش اونقدر کم هستن که حتی بشه ازشون چشم پوشی کرد و از اون مهمتر بهترین هست در سبک خودش.اما ایا uncharted golden abyess بهترین کنسولش هست؟بهترین سبکش هست؟استفاده از کلمه ی عالی اینجا اشتباهه.حتی اگر می گفتی خوب یا بسیار خوب هم هیچ بحثی شروع نمی شد در اینباره ولی شما از عالی استفاده کردی.که یعنی بی نقص یا کم نقص.که ماشالله uncharted golden abyess در همون بخش گرافیکیشم با رجوع به df یوروگیمر می فهمیم کلی ضعف داره(مثل کم کیفیت بودن بافت ها وقتی نزدیک میشیم به اجسام و کلی مشکلات دیگه که خواستی برات می گم با استناد بر اون مطلب حرفهای.)

من از این ناراحت میشم که یک سری از دوستان (خطاب به کسی خاص نیست) بدون هیچ اطلاعی میان فقط حرف میزنند میگند شکست خورد، سونی پشتیبانی نمیکنه، بازی نمیده بیرون و ........ اگه کسی ویتا داشته باشه هیچ وقت این حرف ها رو نمیزنه.

دوستان منظورشون از پشتیبانی مشخصه.ببین سونی تا الان یک بازی به بزرگی 3dland عرضه نکرده برای کنسول دستیش.یه بازی از سری های پرطرفدارش مثل god of war و gt (دقیقا این دو سری پرفروش ترین سری بازی های سونی محسوب می شن) حتی معرفی نکرده یا حتی در موردش صحبتی نشده.پشتیبانی یعنی بازی هایی رو معرفی کنی که اونقدر بزرگ و محبوب و البته با کیفیت باشن که یک بازیباز رو به سمت خودش جذب کنه.سونی حتی موفق نشده طرفدار های خودش را به سمت خرید ویتا جذب کنه!این یعنی عدم پشتیبانی.و الا از نظر عرضه ی بازی ها که 3ds از سال اول عرضش تا الان 600 نرم افزار و بازی داره که از نظر اماری و تعداد شاید 4-5 برابر کنسول vita باشه(بماند که سال اولش حدود 300 تا داشت که ویتا شاید 100 تا هم نداره الان.).خودت رو بذار جای یک بازیباز(نه طرفدار چون اینطور که به نظر میرسه فن سونی باشی:دی).3ds با 600 تا بازی که نصفشون نمرات بالای 80 میگیرن و البته معرفی چندین چند بازی 3rd party انحصاری درست حسابی(نه پورت های اشغالی) و پشتیبانی قوی First party و third party هر دو.ویتا با مثلا 100-200 تا بازی.عدم معرفی بازی محبوب و پرطرفدار برای اینده(محبوب و پرطرفدار رو گفتم منظورم چی هست.سونی دو عنوان god of war و gt رو داره که می تونن باعث افزایش فروش کنسولش بشن.باقیشون اندازه این دو تاثیر گذار نیستن.نینتندو سال اول عرضش یه عنوان از Super mario عرضه کرد که الان از نظر فروش در سال اول از galaxy هم جلو زده!شاید همین یک بازی باعث شده باشه 2 میلیون 3ds بیشتری خریداری بشه.سونی وقتی gow و gt رو حتی یه hint ی برای عرضش روی ویتا نمی ده چطور می خواد کنسولش رو با عناوین first party فروشش رو افزایش بده) و عدم پشتیبانی درست حسابی شرکت های 3rd party.خودت باشی کدوم رو میگیری؟من که 3ds گرفتم(شاید 3 مین کنسول نینتندویی باشه که گرفتم.در عوض از سونی ps1-2-3 psp رو داشتم) و دارم ازش لذت می برم.برای ایندشم مطمئنا چون می دونم قراره برای third party های انحصاری توپی عرضه بشه.

مثلا کسایی که در مورد یه مقوله ای اصلا اطلاعات ندارن نیان پست بدن! خوب برادر من نمیدونی چرا الکی پافشاری میکنی؟

منظورت رو که می فهمم با کی هستی.ولی خوش حال میشم جناب ماکان عزیز(توی بازیرایانه اتفاقا با همین نام کاربری بودی!!!!) بیای توضیح بدی دقیقا کدوم بخش از اطلاعاتی که میگم غلط هست و برام شرح بدی این مسئله رو؟این که نباید از کلمات هر جایی استفاده کرد غلطه؟یا اینکه پشتیبانی سونی در مقابل پشتیبانی نینتندو از کنسول دستیشون مثل فاصله ی زمین تا اسمونه غلطه؟شما هم بهتره اشکات رو نگه داری برای تاپیک مربوط به 10 درصد کاهش سهام سونی.اونجا بیشتر کاربرد داره.اینجا با دوست عزیز سعی کردیم بحثی بکنیم بدون توهین و البته با رعایت ادب.

_____________________________________________________________________________________
Fëanor@

خوشحال شدم از بحث با شما.اگر پاسخ این پست رو دادی یکم طول کشید که من پاسخت رو بدم ناراحت نشو چون یه سری کار ها هست باید انجام بدم شاید اصلا به اینترنت دسترسی نداشته باشم:دی

آخرین ویرایش:
در مورد پورت هم که خودت یه جورایی داری حرفی که تو پست قبلی زدی رو نقض می کنی.
ببخشید دوست عزیز اما شما از کجا میدونی که که FIFA 14 هم دقیقا مثل FIFA 13 میشه و سونی هیچ اقدامی در این مورد نمیکنه با توجه به علمی که نسبت به محبوبیت فوق العاده زیاد این بازی داره؟!

بازم دقت نمی کنی چی میگم.معلومه بازی خوبی میشه وقتی سازندش Media Molecule هست.ولی ایا این بازی باعث خواهد شد یک بازیباز بخاطرش بیاد یک کنسول دستی خریداری بکنه؟در مورد بازی مولتی میلیون سلر که صحبت نمی کنیم.در مورد بازی صحبت می کنیم که شاید سرش و تهش بعد از عرضش 400 هزار نسخه هم نفروشه.خوب بودن بازی ها با تاثیر گذاری و محبوبیتشون فرق داره.برای مثال شما یه نسخه از god of war منتشر کنه سونی روی ویتا مطمئن باش اندازه کل بازی هایی که تا الان روی ویتا اومده و فروختن فروش می کنه.چرا؟چون محبوبه.چون طرفداران زیادی داره و این طرفدارا هم برای بازی کردنش حتی ممکنه حاضر بشن یک کنسول دستی خریداری کنن.این مسئله در مورد gt هم صادقه.اما وقتی سونی هنوز حتی صحبتی در مورد عرضه ی یکی از این بازی ها روی کنسول ویتا نکرده چطور یک بازیباز باید اطمینان بکنه به خرید ویتا؟
دوست عزیز شما تو پست قبلی در مورد امتیازات و اینا حرف می زدی و فقط یه اشاره کوچیک داشتی اما حالا تو همه بخش های پستت داری میگی این بازی خوبی میشه یا اون بازی فروش میکنه اما کسی دیگه نمیاد بخره و ..... در مود بازی ها و IPهای معروف که خوب حرفت درسته اما مطمئنا سونی بی کار نشسته و به شخصه خیلی امید دارم برای انتشار GOW روی ویتا با توجه به سابقه ای که بعد از نسخه دوم و سوم از سانتا دیدیم احتمالش زیاده. ضمن اینکه سانتا خیلی خوب نشون داده که تو مخفی کردن پروژه های در حال ساختش مهارت زیادی داره. در مورد GT هم نظری ندارم چون ممکنه بیاد اما هیچ خبری کلا در دست نیست!

سطحی و یک بعدی نگاه کردن نداره.واژه ی عالی برای بازی به کار میره که نقصی نداره.حتی اگر جزء یکی از بهترین ها بود(هر چند که به LBP یا Mortal Kombat که اصلا نزدیک هم نمیشد از نظر کیفیت) نمیشه واژه ی عالی رو براش به کار برد چون مطمئنا نقص هایی داشته که باعث شده یه منتقد نمره ی کمتر از حد انتظاری بهش بده.اون بخش دوم هم که خودت داری حرف من رو میزنی.اون قسمت که بلد کردم.بازی عالی بودن یعنی نقص نداشتن.کلمه ی عالی همین معنی رو میده و اصولا به عنوان یک منتقد سعی می کنم از کلماتی مثل عالی یا شاهکار برای عناوینی استفاده کنم که روی کنسول مذکور روی دستش نیست.مثلا من هیچ وقت نمیام (چون طرفدار یک بازی هستم) به Darksiders بگم عالی.چون خودم به عنوان منتقد می دونم و اگاهم از نواقصش.ولی مثلا در سبک hack & slash به god of war می گم عالی.چون نواقصش اونقدر کم هستن که حتی بشه ازشون چشم پوشی کرد و از اون مهمتر بهترین هست در سبک خودش.اما ایا uncharted golden abyess بهترین کنسولش هست؟بهترین سبکش هست؟استفاده از کلمه ی عالی اینجا اشتباهه.حتی اگر می گفتی خوب یا بسیار خوب هم هیچ بحثی شروع نمی شد در اینباره ولی شما از عالی استفاده کردی.که یعنی بی نقص یا کم نقص.که ماشالله uncharted golden abyess در همون بخش گرافیکیشم با رجوع به df یوروگیمر می فهمیم کلی ضعف داره(مثل کم کیفیت بودن بافت ها وقتی نزدیک میشیم به اجسام و کلی مشکلات دیگه که خواستی برات می گم با استناد بر اون مطلب حرفهای.)
این بخش از حرفات هم نشون میده دوست عزیز پست قبلی من رو درست مطالعه نکردی! همون طور که خیلی از بازی ها به این نسخه از Uncharted نمره 90 95 دادن که تو متا هم ثبت شده خیلی ها هم 70 دادن! ممکنه نظر شما جزو دسته 70ـی ها باشه و ماله جزو 95ـی ها! در ضمن بازی بی نقص هم بنظر اصلا وجود نداره چون اگه وجود داشته باشه جایی برای پیشرفت نمیمونه تو اون نسخه چون اگه یه بازی بی نقص باشه باید دقیقا همون رو ارائه بدی برای نسخه بعدی که این میشه تکرار مکررات. راستی این رو هم بگم که مقایسه Uncharted با LBP و MK اصلا مناسب نیستش چون سبکشون فرق می کنه. اون قسمت حرفم رو هم که bold کردی بگم که درسته منم میگم جزو بهترین بازی های ویتا هست. از نظر شما نمیشه بازی هایی که جزو بهترین های ویتا قرار میگیرند همه خیلی خوب و عالی باشند؟! اگه جوابت نه هست که بی خیال کلا!

در مورد قسمت پایانی حرفات هم اون بالا جواب دادم که منتظر GOW میشه بود! در مورد نرم افزار و گیم های کوچیک و اینا توجهت رو به لینک زیر جلب می کنم و نمیدونم چطوری به این نتایج درخشان رسیدی که نصف بازی های نینتندو بالای 80 هست و همه چی خوبه بازی ضعیف نداشته و ......:

3DS پس از 2 سال انتشار کنسولش فقط 23 بازی بالای میانگین 80 داره و حدود 160 تا بازی تو متا ثبت شده که میانگین 60 تا از این بازی ها زیر 60 هست! (14.375% بالای 80 هستند و 37.5% هم زیر 60 هستند)
Highest and Lowest Scoring Games - Metacritic
Highest and Lowest Scoring Games - Page 2 - Metacritic

PS Vita پس از 1 سال از انتشارش 18 تا بازی بالای میانگین 80 داره و 80 تا بازی تو متا ثبت شده براش که فقط میانگین 18 تا از بازی ها زیر 60 هست! (22.5% بازی ها بالای 80 هستند و 22.5% هم زیر 60 هستند)

خودت هم میتونی اینا رو حساب کنی! پس اگه ملاکت امتیاز و تعداد بازی ها در کنار یکدیگه هستش که بنظرم بهتره برای نینتندو دست بزنم با این شاهکارش! خودتون قضاوت کنید و اینقدر به ساپورت نکردن سونی گیر ندید! اگه بحثتون فروش هست که من حرفی ندارم اما چون تو این 2 صفحه به ساپورت نکردن سونی ارائه بازی های ضعیف دارید اشاره می کنید با همین 3-4 خط بالا باید همه چی دستتون بیاد دیگه!

خوشحال شدم از بحث با شما.اگر پاسخ این پست رو دادی یکم طول کشید که من پاسخت رو بدم ناراحت نشو چون یه سری کار ها هست باید انجام بدم شاید اصلا به اینترنت دسترسی نداشته باشم
منم خوشحال شدم و امیدوارم که موفق باشی! تو فروم هم لازم که همش پشت هم و تند تند جواب هم دیگه رو بدیم. ممکنه من یا شما کار دیگه هم داشته باشیم و نت نباشه اصلا! کل کل که نیستش و بحث دوستانه و منطقی هست;)

آخرین ویرایش:
اون قسمت حرفم رو هم که bold کردی بگم که درسته منم میگم جزو بهترین بازی های ویتا هست. از نظر شما نمیشه بازی هایی که جزو بهترین های ویتا قرار میگیرند همه خیلی خوب و عالی باشند؟! اگه جوابت نه هست که بی خیال کلا!

خیلی خوب که نه مشکلی با این کلمه ندارم و پست قبلیم هم اشاره کردم.ولی در مورد عالی بله حالا اشاره می کنم چرا.ببین من به mortal kombat روی این کنسول دستی می گم عالی.چرا؟چون علاوه بر اینکه توی سبک خودش برروی این کنسول دستی رقیب نداره بلکه با اختلاف فاحش از نظر نمره ای در مقابل بازی های دیگه وای می ایسته.به kombat میشه گفت عالی.ولی uncharted دقیقا در چه بخشی بهترین مطلق هست که بخوایم این بازی رو عالی بدونیم؟در ضمن شما اشاره کردی به نمراتی که ثبت شده از uncharted golden abyess که باید توجهت رو مسئله ی زیر جلب کنم :

Uncharted: Golden Abyss Reviews and Articles for PlayStation Vita - GameRankings

به این لینک برو.توش متوجه میشی که تعداد سایت هایی که به uncharted golden abyess نمره ی 7-8 دادن در مقابل کسایی که به این بازی 9 دادن فاصلشون خیلی زیاده.شما در دسته ی اون اقلیت منتقد هایی هستی که بهش 9 دادن.حرفت قبول.ولی سعی نکن تگ عالی بودن بزنی به این بازی چون نظر اکثریت منتقدا من جمله خودم خیلی متفاوته.هر چند نظر شما هست و نظرت محترم ولی باز هم حتی به نظر خود من یکی شما از اون ته دلت نمی تونی UNCHARTED رو عالی بدونی نسخه ی ویتاش رو:دی

در مورد قسمت پایانی حرفات هم اون بالا جواب دادم که منتظر GOW میشه بود! در مورد نرم افزار و گیم های کوچیک و اینا توجهت رو به لینک زیر جلب می کنم و نمیدونم چطوری به این نتایج درخشان رسیدی که نصف بازی های نینتندو بالای 80 هست و همه چی خوبه بازی ضعیف نداشته و ......:

3DS پس از 2 سال انتشار کنسولش فقط 23 بازی بالای میانگین 80 داره و حدود 160 تا بازی تو متا ثبت شده که میانگین 60 تا از این بازی ها زیر 60 هست! (14.375% بالای 80 هستند و 37.5% هم زیر 60 هستند)
Highest and Lowest Scoring Games - Page 2 - Metacritic

PS Vita پس از 1 سال از انتشارش 18 تا بازی بالای میانگین 80 داره و 80 تا بازی تو متا ثبت شده براش که فقط میانگین 18 تا از بازی ها زیر 60 هست! (22.5% بازی ها بالای 80 هستند و 22.5% هم زیر 60 هستند)

خودت هم میتونی اینا رو حساب کنی! پس اگه ملاکت امتیاز و تعداد بازی ها در کنار یکدیگه هستش که بنظرم بهتره برای نینتندو دست بزنم با این شاهکارش! خودتون قضاوت کنید و اینقدر به ساپورت نکردن سونی گیر ندید! اگه بحثتون فروش هست که من حرفی ندارم اما چون تو این 2 صفحه به ساپورت نکردن سونی ارائه بازی های ضعیف دارید اشاره می کنید با همین 3-4 خط بالا باید همه چی دستتون بیاد دیگه!

من علاوه بر منتقد بودن تحلیلگر هم هستیم(البته در مکتب کیانوش اموختیم این مسئله رو:دی) تا حدودی در زمینه ی فروش.در مورد نمرات بازی ها اگر بخوایم بالای 80 حساب کنیم حرفت درسته و هیچ شکی هم در درست بودنش نیست و اینکه ویتا تونسته توی یک سال صاحب 18 بازی بشه با نمرات بالای 80 واقعا دستاورد خوبی هست.اما بحث اصلی ما : چند تا از این بازی هایی که نمرات بالای 80 داشتن دارای محبوبیت بودن؟فکر کنم جوابی که می خوای بدی با جوابی که من دارم یکسان هست.شاید 1 دونه تازه با ارفاق بخواهیم محبوب بدونیمش.(تازه نه با محبوبیت GOD OF WAR و GT ).ولی از اون ور نینتندو سال اول فقط یه زلدا داد بیرون با یک ماریو که همین کافیه برای حداقل فروش 4 میلیون دستگاه 3DS.(باقیشون رو محاسبه نمی کنم همین دوتا کافی هستن.).اخر همین مطلب لپ کلام رو می گم که شاید نظر خودت هم رو همین موضوع بوده باشه:دی (البته اول کامل بخون پست رو بعد برو سراغ اخرش:دی)

ببخشید دوست عزیز اما شما از کجا میدونی که که FIFA 14 هم دقیقا مثل FIFA 13 میشه و سونی هیچ اقدامی در این مورد نمیکنه با توجه به علمی که نسبت به محبوبیت فوق العاده زیاد این بازی داره؟!

سونی که نباید اقدام بکنه.(یعنی به طور مستقیم نه:دی) باید یکم سیبیل EA رو چرب کنه دمش رو ببینه تا EA بیاد یه FIFA ی درست حسابی بسازه.در مورد محبوبیت هم گفتم 150 میلیون نفر می تونن FIFA رو روی کنسول های خانگیشن بازی کنن(شاید 99 درصد بازاری که سونی هدف قرار داده همین بازیبازا هستن دیگه قرار نیست بازیباز از مریخ بیاد این کنسول دستی رو بخره.).هیچ بازیبازی حاضر نیست به جای 50-60 دلار حالت عادی که به جای فیفا پول میده بیاد 240 دلار(پول کنسول) و 40-50 دلار(پول بازی البته اگر دقیق نیست قیمت ببخشید :دی) بپردازه.اینطور 200 دلار ضرر هم میکنه اون بازیباز بدبخت.

اینجا همون لپ کلامست که می خواستم بگم :دی

ویتا تا به الان که 1 سال از عرضه ی کنسولش گذشته بازی سیستم سلر و بلاک باستر نداشته.بازی محبوبی روی کنسولش عرضه نکرده.برای ایندش هم فعلا تا الان هیچ بازی با این مشخصه ها معرفی نشده(گفتم یه بازیباز اینده ی کنسول رو بر اما و اگر بنا نمی کنه.).با وجود لاین اپ فعلی این شرکت برای اینده ی این کنسول این کنسول نتنها از این وضعیت در نمیاد بلکه فروشش کم و کمتر میشه.سونی اگر بازی با کیفیت و البته مهمتر از کیفیت بازی محبوب عرضه بکنه می تونه کنسولش رو از این وضعی که داره نجات بده.وگرنه با پورت های ضعیف و بازی های صرفا سطح خوب(نه عالی ) و البته بازی های نچندان محبوب به زودی شاهد الرحمان کنسولش خواهیم بود.

من در ضمینه فروش و بهتر عمل کردن کدوم شرکت و ... وارد نمیشم چون به علت نداشتن کنسول فن شرکت خاصی نیستم و با این قیمت ها هم که اصلا فکر خرید کنسول و حتی گوشی و لولزم الکترونیک رو فعلا از ذهنم خارج کردم پس زیاد اخبارشون رو دنبال نمیکنم اما

تعداد کسایی که می تونن fifa 14 رو خیلی با کیفیتتر و بهتر تجربه کنن روی کنسول های hd شاید بالای 150 میلیون نفر باشه و باز هم باعث نمیشه یک بازیباز بیاد این کنسول رو خریداری بکنه

دوست من فکر کنم مقوله رو یکم اشتباه گرفتی ! اون 150 میلیون نفر نمیتونن کنسول HD + حداقل یه صفحه نمایش + یه منبع تامین کننده انرژی رو با خودشون حمل کنن "البته چند وقت پیش یه چیزی دیدم تو این مایه ها که ساخته بودن اما خب یکمی زیادی بزرگ بود" تا بتونن توی مترو، اتوبوس، قطار، سفر یا هر محیطی خارج از خونه به بازی ادامه بدن پس یه کنسول دستی یا اسمارتفون میگیرن که خب عاشقان گیم اغلب به سمت کنسول دستی میرن چون بازیاش از نظر کیفیت به مراتب بهتر از اسمارتفون هاست ...

دوست من فکر کنم مقوله رو یکم اشتباه گرفتی ! اون 150 میلیون نفر نمیتونن کنسول HD + حداقل یه صفحه نمایش + یه منبع تامین کننده انرژی رو با خودشون حمل کنن "البته چند وقت پیش یه چیزی دیدم تو این مایه ها که ساخته بودن اما خب یکمی زیادی بزرگ بود" تا بتونن توی مترو، اتوبوس، قطار، سفر یا هر محیطی خارج از خونه به بازی ادامه بدن

ببخشید واقعا برای من جالبه این حرفی که زدی.اگر به مترو و قطار و اتوبوس هست که سونی کلا دور عرضه ی بازی هایی مثل KILLZONE یا UNCHARTED یا GOD OF WAR و GT رو باید یه خیط گنده بکشه.چون چک پوینت هاشون کم کم 10 -15 مین هست در حالی که فرد خیلی زودتر ممکنه به مقصدش برسه.منظور این نیست که طرف بروه تو اتوبوس یا قطار بازی کنه.بازی کردن مثلا در یک وقت ازاد 1-2 ساعته سر کار یا مثلا نوبت گرفتی برای دیدن شخصی مثلا یه 30 دقیقه معتل بشی و ... که شاید در طی سال چندین مورد خاص بیشتر پیش نیاد.حتی همون فیفا رو هم نمیشه توی اتوبوس بازی کرد یا قطار.مثالی که زدی از بیخ و بن غلطه.فلسفه ی کنسول های دستی بازی کردن تو اتوبوس یا قطار نیست.فلسفش ساده کردن بازی کردن برای بازیباز و البته استفاده از وقت های مرده هست(نه اینکه مثلا 5 دقیقه سوار اتوبوسی ویتا دستت بگیریLOL!)

ببخشید واقعا برای من جالبه این حرفی که زدی.اگر به مترو و قطار و اتوبوس هست که سونی کلا دور عرضه ی بازی هایی مثل KILLZONE یا UNCHARTED یا GOD OF WAR و GT رو باید یه خیط گنده بکشه.چون چک پوینت هاشون کم کم 10 -15 مین هست در حالی که فرد خیلی زودتر ممکنه به مقصدش برسه.منظور این نیست که طرف بروه تو اتوبوس یا قطار بازی کنه.بازی کردن مثلا در یک وقت ازاد 1-2 ساعته سر کار یا مثلا نوبت گرفتی برای دیدن شخصی مثلا یه 30 دقیقه معتل بشی و ... که شاید در طی سال چندین مورد خاص بیشتر پیش نیاد.حتی همون فیفا رو هم نمیشه توی اتوبوس بازی کرد یا قطار.مثالی که زدی از بیخ و بن غلطه.فلسفه ی کنسول های دستی بازی کردن تو اتوبوس یا قطار نیست.فلسفش ساده کردن بازی کردن برای بازیباز و البته استفاده از وقت های مرده هست(نه اینکه مثلا 5 دقیقه سوار اتوبوسی ویتا دستت بگیریLOL!)

درسته که برای استفاده در زمانهای مرده یا گذروندن زمان نوبت و در مواردی در منزل هم استفاده میشه اما کاملا فلسفه کنسول دستی یعنی ادامه بازی کردن در خارج خونه "که مورد دوم هم جزو همین حساب میشه" وگرنه بخوام صرفا تو خونه بازی کنم مرض ندارم که کنسول دستی بگیرم

خیلی وقتها تو همین مترو بیش از 30 دقیقه و اتوبوس شهری و تاکسی بیش 50 دقیقه وقت آدم گرفته میشه که بازی کردن با کنسول دستی و یا اسمارتفون و یا حتی بازی ساده "خودم قبلنا مار نوکیا بازی میکردم" به مراتب بهتر حول دادن ملت و تنفس هوای گندآلود این محیطهاست و منظور من از اتوبوس و قطار مسافرت بود "حالا با هر وسیله ای" الان با سریعترین قطار تا مشهد 8-7 ساعت راهه که کاملا میتونی مدتی از این زمان رو با کنسول دستی با هر بازیی بگذرونی ...

برهان جان من كه بازي رو ديدم ياد ps2 افتادم نميدونم شما چجوري ميتوني ازش تعريف كني
بعدش كالاف ديوتي رو پس چي ميگي ؟رزيستانسو چي؟از اين دست بازيها با پورت اشغال زياد هست

بعضی اوقات حرف زدن در باره ی یه موضوع چنان به بعضی ها فشار میاره که صحبتهای ما میشه بی منطق بدون اساس خنده دار بدون اطلاع و....و...و.... باشه عزیزان دل شماخوبید. :) خودتون رو با فن بازی گول بزنید.
آغا آینده همه چی رو روشن میکنه و شاید اون موقع این حرفا یادتون بیاد.
مدیران یه بخش دیگه هم به قوانین باید اضافه کنند : در بخشهای از انجمن که در آن تخصصی ندارید و نوب هستید ( به قول بعضی ها) پست ندهید خطر بن گرفتگی!!!!
منم منظورم اصلا با شخص خاصی نبود ها:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or