در مورد قسمت اول حرفت که NG کلی کانتنت اضافه داره و همون جوری که نسخه اولش همزمان با لانچ بازی فروش کرد این هم میکنه نگران نباش مخصوصا که بر خلاف نسخه های خانگی که خون تو نسخه دو مسخره شده بود تو این نسخه خون و کلی بخش انحصاری ویتا برایش طراحی شده.
در مورد FIFA 13 هم این حرفی که زدی کاملا مشخصه که بازی های ویتا رو تجربه نکردی و فقط داری از روی امتیازات حرف میزنی یا حداقل همش رو انجام ندادی! FIFA 13 یک دزدی کامل از سمت EA بودش و پورتی که برای ویتا بود خیلی دور از حد انتظار بود!
فروش کرد بله.ولی تاثیر روی فروش کنسول نداشت.بلاک باستر نبود.گفتم ng 2 عرضه بشه مطمئنا فروش خوبی داره ولی ایا باعث میشه کسی که ویتا نداره بره بخاطر این بازی ویتا بگیره؟فکر نمی کنم و مطمئنا هم کسی اینکارو نمی کنه.
در مورد پورت هم که خودت یه جورایی داری حرفی که تو پست قبلی زدی رو نقض می کنی.شما اومدی گفتی :
امسال منتظر بازی هایی مثل Ninja Gaiden 2 و Tearaway و Killzone و Soul Sacrifice و FIFA 14 باشید ببینید با کله میخوره زمین یا نه!
وقتی بازی نسخه ی قبلیش روی کنسول ویتا طبق نظر خودت دور از حد انتظار بوده چطور میتونه باعث بشه یک بازی باز این کنسول دستی رو تهیه کنه؟تازه اینم بماند همونطور که گفتم تعداد کسایی که می تونن fifa 14 رو خیلی با کیفیتتر و بهتر تجربه کنن روی کنسول های hd شاید بالای 150 میلیون نفر باشه و باز هم باعث نمیشه یک بازیباز بیاد این کنسول رو خریداری بکنه.
در مورد Tearaway هم نظر خودت رو به کل جامعه و طرفدارها تعمیم نده! شما سازنده بازی میدونی که کی هستش دیگه؟ مطمئن باش بازی خوبی میشه! من نمیگم عالی چون معلوم نیستش اما بدون شک یکی از سرگرم کننده ترین بازی های ویتا میشه.
بازم دقت نمی کنی چی میگم.معلومه بازی خوبی میشه وقتی سازندش Media Molecule هست.ولی ایا این بازی باعث خواهد شد یک بازیباز بخاطرش بیاد یک کنسول دستی خریداری بکنه؟در مورد بازی مولتی میلیون سلر که صحبت نمی کنیم.در مورد بازی صحبت می کنیم که شاید سرش و تهش بعد از عرضش 400 هزار نسخه هم نفروشه.خوب بودن بازی ها با تاثیر گذاری و محبوبیتشون فرق داره.برای مثال شما یه نسخه از god of war منتشر کنه سونی روی ویتا مطمئن باش اندازه کل بازی هایی که تا الان روی ویتا اومده و فروختن فروش می کنه.چرا؟چون محبوبه.چون طرفداران زیادی داره و این طرفدارا هم برای بازی کردنش حتی ممکنه حاضر بشن یک کنسول دستی خریداری کنن.این مسئله در مورد gt هم صادقه.اما وقتی سونی هنوز حتی صحبتی در مورد عرضه ی یکی از این بازی ها روی کنسول ویتا نکرده چطور یک بازیباز باید اطمینان بکنه به خرید ویتا؟
شما خیلی سطحی و یک بعدی به مسئله داری نگاه می کنی! آره من گفتم عالی ولی و بین بازی های ویتا یکی از بهترین ها بود!
سطحی و یک بعدی نگاه کردن نداره.واژه ی عالی برای بازی به کار میره که نقصی نداره.حتی اگر جزء یکی از بهترین ها بود(هر چند که به LBP یا Mortal Kombat که اصلا نزدیک هم نمیشد از نظر کیفیت) نمیشه واژه ی عالی رو براش به کار برد چون مطمئنا نقص هایی داشته که باعث شده یه منتقد نمره ی کمتر از حد انتظاری بهش بده.اون بخش دوم هم که خودت داری حرف من رو میزنی.اون قسمت که بلد کردم.بازی عالی بودن یعنی نقص نداشتن.کلمه ی عالی همین معنی رو میده و اصولا به عنوان یک منتقد سعی می کنم از کلماتی مثل عالی یا شاهکار برای عناوینی استفاده کنم که روی کنسول مذکور روی دستش نیست.مثلا من هیچ وقت نمیام (چون طرفدار یک بازی هستم) به Darksiders بگم عالی.چون خودم به عنوان منتقد می دونم و اگاهم از نواقصش.ولی مثلا در سبک hack & slash به god of war می گم عالی.چون نواقصش اونقدر کم هستن که حتی بشه ازشون چشم پوشی کرد و از اون مهمتر بهترین هست در سبک خودش.اما ایا uncharted golden abyess بهترین کنسولش هست؟بهترین سبکش هست؟استفاده از کلمه ی عالی اینجا اشتباهه.حتی اگر می گفتی خوب یا بسیار خوب هم هیچ بحثی شروع نمی شد در اینباره ولی شما از عالی استفاده کردی.که یعنی بی نقص یا کم نقص.که ماشالله uncharted golden abyess در همون بخش گرافیکیشم با رجوع به df یوروگیمر می فهمیم کلی ضعف داره(مثل کم کیفیت بودن بافت ها وقتی نزدیک میشیم به اجسام و کلی مشکلات دیگه که خواستی برات می گم با استناد بر اون مطلب حرفهای.)
من از این ناراحت میشم که یک سری از دوستان (خطاب به کسی خاص نیست) بدون هیچ اطلاعی میان فقط حرف میزنند میگند شکست خورد، سونی پشتیبانی نمیکنه، بازی نمیده بیرون و ........ اگه کسی ویتا داشته باشه هیچ وقت این حرف ها رو نمیزنه.
دوستان منظورشون از پشتیبانی مشخصه.ببین سونی تا الان یک بازی به بزرگی 3dland عرضه نکرده برای کنسول دستیش.یه بازی از سری های پرطرفدارش مثل god of war و gt (دقیقا این دو سری پرفروش ترین سری بازی های سونی محسوب می شن) حتی معرفی نکرده یا حتی در موردش صحبتی نشده.پشتیبانی یعنی بازی هایی رو معرفی کنی که اونقدر بزرگ و محبوب و البته با کیفیت باشن که یک بازیباز رو به سمت خودش جذب کنه.سونی حتی موفق نشده طرفدار های خودش را به سمت خرید ویتا جذب کنه!این یعنی عدم پشتیبانی.و الا از نظر عرضه ی بازی ها که 3ds از سال اول عرضش تا الان 600 نرم افزار و بازی داره که از نظر اماری و تعداد شاید 4-5 برابر کنسول vita باشه(بماند که سال اولش حدود 300 تا داشت که ویتا شاید 100 تا هم نداره الان.).خودت رو بذار جای یک بازیباز(نه طرفدار چون اینطور که به نظر میرسه فن سونی باشی

).3ds با 600 تا بازی که نصفشون نمرات بالای 80 میگیرن و البته معرفی چندین چند بازی 3rd party انحصاری درست حسابی(نه پورت های اشغالی) و پشتیبانی قوی First party و third party هر دو.ویتا با مثلا 100-200 تا بازی.عدم معرفی بازی محبوب و پرطرفدار برای اینده(محبوب و پرطرفدار رو گفتم منظورم چی هست.سونی دو عنوان god of war و gt رو داره که می تونن باعث افزایش فروش کنسولش بشن.باقیشون اندازه این دو تاثیر گذار نیستن.نینتندو سال اول عرضش یه عنوان از Super mario عرضه کرد که الان از نظر فروش در سال اول از galaxy هم جلو زده!شاید همین یک بازی باعث شده باشه 2 میلیون 3ds بیشتری خریداری بشه.سونی وقتی gow و gt رو حتی یه hint ی برای عرضش روی ویتا نمی ده چطور می خواد کنسولش رو با عناوین first party فروشش رو افزایش بده) و عدم پشتیبانی درست حسابی شرکت های 3rd party.خودت باشی کدوم رو میگیری؟من که 3ds گرفتم(شاید 3 مین کنسول نینتندویی باشه که گرفتم.در عوض از سونی ps1-2-3 psp رو داشتم) و دارم ازش لذت می برم.برای ایندشم مطمئنا چون می دونم قراره برای third party های انحصاری توپی عرضه بشه.
مثلا کسایی که در مورد یه مقوله ای اصلا اطلاعات ندارن نیان پست بدن! خوب برادر من نمیدونی چرا الکی پافشاری میکنی؟
منظورت رو که می فهمم با کی هستی.ولی خوش حال میشم جناب ماکان عزیز(توی بازیرایانه اتفاقا با همین نام کاربری بودی!!!!) بیای توضیح بدی دقیقا کدوم بخش از اطلاعاتی که میگم غلط هست و برام شرح بدی این مسئله رو؟این که نباید از کلمات هر جایی استفاده کرد غلطه؟یا اینکه پشتیبانی سونی در مقابل پشتیبانی نینتندو از کنسول دستیشون مثل فاصله ی زمین تا اسمونه غلطه؟شما هم بهتره اشکات رو نگه داری برای تاپیک مربوط به 10 درصد کاهش سهام سونی.اونجا بیشتر کاربرد داره.اینجا با دوست عزیز سعی کردیم بحثی بکنیم بدون توهین و البته با رعایت ادب.
_____________________________________________________________________________________
Fëanor@
خوشحال شدم از بحث با شما.اگر پاسخ این پست رو دادی یکم طول کشید که من پاسخت رو بدم ناراحت نشو چون یه سری کار ها هست باید انجام بدم شاید اصلا به اینترنت دسترسی نداشته باشم