سونی ریمسترهای بیشتری برای ps4 عرضه میکند

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
630x.jpg

درود
به نظر میرسد انچارتد کالکشن اخرین ریمستر کنسول پلی استیشن 4 نیست و سونی قصد دارد ریمسترهای بیشتری را بر روی ps4 عرضه کند.

اقای Jim Ryan در مصاحبه با PlayStation Germany گفت:
"ما میدانیم که بسیاری از ps4 داران عناوین قبلی (اشاره به عناوین انحصاری ps3) را بازی نکرده اند و از یک کنسول دیگر ( اشاره به کنسول های شرکت مایکروسافت و نینتندو) به کنسول ما روی اورده اند.
ما ریمسترهای بیشتری منتشر میکنیم"

سونی بارها گفته بود که تعدادی از دارندگان فعلی کنسول ps4 نسل قبل کنسول شرکت نینتندو یا مایکروسافت را داشته اند و طبیعی است که عناوین انحصاری ps3 ریمستر شوند.

آخرین ویرایش:
دقیقا چرا الان شماها خوشحالین؟:دی به نظر من که بدترین خبره! خسته نشدین از ریمستر؟ اصلا نسل قبل با این نسل قابل مثایسه نیستن

یادمه تو یه تاپیک که مربوط به همین بود توضیح داده بودم :d

PS NOW نه تنها کشور ما بلکه خیلی جاهای دیگه هم نمیتونن استفاده کنن چون فقط اینترنت خوب نمیخواد اینترنت " معرکه " میخواد :d تو نت هم سرچ کنید طرف از کشورایی مثل آمریکا هم ناراضیه از این سرویس PS NOW

مشکل دوم هم اینه که کیفیت بازیا تو PS NOW از خود PS3 هم بدتره :d

حالا بگو مشکل ماست یا کل دنیا یا سونی ؟ :d

خب من اینارو نمیدونستم :d
یعنی الان اروپا و آمریکا و کره و جاپون فقط میتونن استفاده کنن ؟! :d

اما کلا میتونستن مثل جرنی از کسانی که نسل قبل بازی رو خریدن پول نگیرن خوب میشد
اما به نظرم نیازی نیست اینقدر پیچیده بشه این داستان :d

ببینم مگه این PS NOW همون قابلیت BC نیست ؟
نه psnow باید بابت هر بازیی پول بدی! اما BC یعنی کاملا مجانی بازیهای قبلیتو بازی کنی بعد ps now خیلی محدودیت میاره! فکر میکنید چند درصد گیمرا اینترنت با کیفیت دارن؟
در کل این ps now به مسخرگی همون cloud های مایکرو هست و هر دوشون بدرد نخورن

واقعا این ریمستر کردن کار درستیه؟ الان با آپدیت جدید XONE بازیای نسل قبل رو هم میشه روش اجرا کرد. این کاری که سونی تو این نسل به شدت بهش علاقمند شده فضا رو برای ساخت IP جدید تنگ تر میکنه.
اونایی هم که میگن شما اگه ریمستر دوست نداری نخر، از جنس همون مغازه دارایی هستن که n تومن رو جنس میکشن و میگن دوست نداری نخر. وقتی ریمسترو میدن دست استودیوی فرست پارتی، اون استودیو تمرکز کمتری برای ساخت یه عنوان تازه داره
حالا باز بیان بازی رو بهبود ببخشن یه چیزی، نه مثل GOW که با حداقل تغییرات عرضه شد و با نسخه نسل قبل تفاوت چندانی نداشت.
1- خدا رو شکر سونی از ابتدای این نسل نشون داده که فضا برای IP های جدید تنگ نکرده هیچ، بلکه خیلی هم آزاد گذاشته استودیوهاش رو تا IP های جدیدی رو خلق کنن و هرروز n شماره از بازی هاشون ندن. نمونش هم کم نبوده تا اینجای نسل. حالا بعضی ها هم از نظر کمی و کیفی خوب نبودن اما چیزی از کلیت مسئله کم نمیکنه. Bloodborne, The Order, DriveClub, Horizon و خیلی ها دیگه.

2- کار ریمستر ها رو استودیو های فرست پارتی انجام نمیدن معمولا و میدن به استودیوهایی مثل bluepoint و ... اگر هم قرار باشه خودشون انجام بدن، مطمئن باش دخالتی تو کار اصلیشون نداره و یه گروه کوچیک رو مامور میکنن برای این کار.

واقعا جالبه۰۰۰ادم نمی دونه اسم این کار رو چی بزاره۰۰ یعنی چی اخه بازی های نسل قبل بیارین رو نسل جدید که چون مردم بازی نکردن?!چرا واقعیت این کار که همون سود بیشتر و پول بیشتر و سر کیسه کردن طرفدارا هست رو اعتراف نمی کنن?
از یه شرکت مردمی و حامی گیمرها! مثل سونی بعیده۰

واقعا جالبه۰۰۰ادم نمی دونه اسم این کار رو چی بزاره۰۰ یعنی چی اخه بازی های نسل قبل بیارین رو نسل جدید که چون مردم بازی نکردن?!چرا واقعیت این کار که همون سود بیشتر و پول بیشتر و سر کیسه کردن طرفدارا هست رو اعتراف نمی کنن?
از یه شرکت مردمی و حامی گیمرها! مثل سونی بعیده۰
یعنی اینکه منی که بازی نکردم بودم میشینم بازی میکنم. شماهایی هم که بازی کردین لازم نیست پول بدین و بازی های جدید بازی کنید و آخرشم نمکدون بشکونید :)

حالا این وسط یه عده که نه دلشون میخواد پول بدن نه چیزی چرا ناراحتن من نمی فهمم. حداقل اونایی که دوست دارن، یه دلیلی دارن واسه دوست داشتن. اونایی که دوست ندارن چی میگن این وسط؟؟

فکر کنم همیشه این یه بحث هست تقریبا که چرا ریمستر ؟

به نظر من که ریمستر خوب میتونه باشه , اما ریمستر داریم تا ریمستر ! امیدوارم فقط یک رزولیشن بالانره و فریم ریت (تکسچرها و نورپردازی و aa هم بهتر بشه) قابلیت آنلاین هم اگر داره اون بازی براش بگذارند و نه اینکه بر دارنش

به هر حال یکسری از افراد از جمله من مثلا ps3 نداشتند و بدمم نمیاد یکسری از بازیهاش رو برم روی نسل 8 , من که کلا مشکلی ندارم با این قضیه ولی دوست دارم ریسمتر خوبی باشه ! و از لحاظ قیمتی هم مقرون به صرفه باشه

حالا سونی هم که آی پی و بازی جدید رو ول نکرده که کلا ! Driveclub و The order 1886 و ... هم نمونه هایی هستند که نه تنها ول نکرده بلکه آی پی جدید هم میسازه . که کاربر Fard!n هم گفتند این قضیه رو .

:-* :p

از گذشته به این حرفایی که سونی زده میگفتن بچه خر کنی
بعضی ها خر شدن و بعضی ها باهوشتر و بزرگتر از این بودند که خر بشن و میدونن ریختن ریمستر تو یک نسل یعنی ضعف یه کمپانی و ایده نداشتنش
تا الان خیلی خیلی از عناوین ریمستر بودن در حالی که ریمیک میکردن بهتر بود اما ریمستر فقط افزایش گرافیک یاهمون HD و فول HD کردنه همین

کمبود ایده؟ ریلی؟
یه نگاه بندازی میبینی که سونی تو خلق IP های جدید خیلی بهتر از ماکروسافت عمل کرده
خر؟ضعف؟
فازت چیه جدا؟:))

مشکل [ نمیخوای نخر ] چیه من نمیفهمم ، مگه از سرمایه شما دارن استفاده میکنن واسه ریمستر ؟ کلی IP جدید دادن و میخوان بدن + IPهای قدیمی + کلی Indie تاپ و با ارزش
حالا این وسط واسه کسانی که نسل قبل PS3 نداشتن یا کسانی که داشتن اما بازم میخوان عنوان مورد علاقشون‌رو با کیفیت بهتر بازی کنن ، ریمستر میکنن
خونتون چرا به جوش اومده خدا هم نمیدونه !!

کلا فاز یه سری که اینقدر مخالف ریمستر هستن رو متوجه نمیشم. این کار نه ضرری به کسی زده نه جلوی پیشرفت بازیسازی رو گرفته. با این حال به نظرم قابلیت BC خیلی بهتر از ریمستر کردن هست (مگر اینکه تو ریمستر کردن اتفاق خاصی بیفته مثل کاری که ND میکنه)

مشکل [ نمیخوای نخر ] چیه من نمیفهمم ، مگه از سرمایه شما دارن استفاده میکنن واسه ریمستر ؟ کلی IP جدید دادن و میخوان بدن + IPهای قدیمی + کلی Indie تاپ و با ارزش
حالا این وسط واسه کسانی که نسل قبل PS3 نداشتن یا کسانی که داشتن اما بازم میخوان عنوان مورد علاقشون‌رو با کیفیت بهتر بازی کنن ، ریمستر میکنن
خونتون چرا به جوش اومده خدا هم نمیدونه !!
اصلا مسئله پولش نیست که! مسلما اگه کسی نخواد یه چیزی رو بخره ، نمی خره! اصلا هم به نظر بقیه توجهی نمی کنه! مسئله اینه که سونی اومده کنسول نسل هشت داده بیرون تا بازی های نسل هفت رو براش منتشر کنه! فک نمی کنم درک این مسئله احتیاج به هوش سرشار داشته باشه! مایکروسافت اومد گفت آقا به صورت رایگان می تونید بازی های نسل قبلتون رو داخل one اجرا کنید! این بند و بساط ریمستر ها رو هم جمع کرد عملا! خوب با این کار خیلی راحت مایکروسافت می تونه تمرکزش رو روی بازی های نسل هشتم بزاره! در حالی که سونی نصف توجهش به نسل جدید هست نصف توجهش به ریمستر کردن ها میره! عملا نیمی از توانش رو میذاره برای بازی هایی که قبلا اکثریت طرفداراش بازی کردن! حالا فاجعه زمانی روشن میشه که قیمت بازی ای مثل GOW remaster میشه چهل دلار!بعضی از دوستان میگن خوب حالا هستن کسایی که تو نسل قبل اینا رو بازی نکردن و الان یه فرصت خوبی براشون به وجود اومده که بیان و اینا رو تجربه کنن! ولی این دوستان به این سوال جواب نمی دن که اون کسی که تو نسل قبل این بازی ها رو بازی کرده باشه چیکار باید بکنه؟ روی کنسولش املت بپزه؟ واقعا چند نفر بودن که از 360 رفتن سمت PS4 ؟ مسلما تعدادشون خیلی کمتره نسبت که افرادی که از PS3 رفتن سمت PS4 ! اما نمی دونم چرا سونی انقدر به فکر حمایت از مظلومان و افراد در اقلیت هست! و عزیزان ذوب شده در ولایت سونی باز هم از این چپاول ها حمایت می کنن و میگن اگه دوست نداری نخر!

آخرین ویرایش:
اینجا فقط منم که آخر نسلی GOW : ASCENSION نزدم و منتظر تایید ریمستر شدنشم ؟! :|

Infamous
Resistance
MGS4

رو هم بزنن تنگ گاو ؛ Beyond هم داره میاد . من راضی ام :دی

Ratchet&Clank فراموش نشه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or