سونی ریمسترهای بیشتری برای ps4 عرضه میکند

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
630x.jpg

درود
به نظر میرسد انچارتد کالکشن اخرین ریمستر کنسول پلی استیشن 4 نیست و سونی قصد دارد ریمسترهای بیشتری را بر روی ps4 عرضه کند.

اقای Jim Ryan در مصاحبه با PlayStation Germany گفت:
"ما میدانیم که بسیاری از ps4 داران عناوین قبلی (اشاره به عناوین انحصاری ps3) را بازی نکرده اند و از یک کنسول دیگر ( اشاره به کنسول های شرکت مایکروسافت و نینتندو) به کنسول ما روی اورده اند.
ما ریمسترهای بیشتری منتشر میکنیم"

سونی بارها گفته بود که تعدادی از دارندگان فعلی کنسول ps4 نسل قبل کنسول شرکت نینتندو یا مایکروسافت را داشته اند و طبیعی است که عناوین انحصاری ps3 ریمستر شوند.

آخرین ویرایش:
نمُردیم و فهمیدیم که توضیح دادن اینکه سازنده ی ریمستر های سونی کی هست ربطی به موضوع تاپیک نداره ! اینکه آنچارتد کالکشنو مثلاً Bluepoint میسازه مشکل داره ؟!
Good Luck With That

نمُردیم و فهمیدیم که توضیح دادن اینکه سازنده ی ریمستر های سونی کی هست ربطی به موضوع تاپیک نداره ! اینکه آنچارتد کالکشنو مثلاً Bluepoint میسازه مشکل داره ؟!
Good Luck With That
اینجاش مشکل داره، اونم بعد از تذکری که داده شده.
دوباره :

Delvapasim#
این کامنت هم باید پاک میشد ولی واسه اینکه بدونید قضیه چیه جواب دادم. وقتی خودتون دوست دارید تاپیک ها به حاشیه بره انتظار برخورد هم باید داشته باشید. لطفا نقل قول هم نشه چون قطعا پاک میشه.

خیلی خوبه که انتخاب و خرید یه معقوله اختیاریه تو این مورد و انسان با درک و شعورش میره و میخره.
---

سونی الحق که کار درستی میکنه که در کنار کلی ip جدید اگه بعضیها ببینن البته :d میاد و عناوینی که ممکنه کسی بازی نکرده یا بخاد با کیفیت بهتر بازیشون کنه رو ریمستر یا ریمیک میکنه.

ضرره این کار رو هنوز به طور قانع کننده کسی نیومده و اعلام کنه :-/

بحث مقایسه هم نیست با شرکت رقیب خوده ریمستر کردن رو دوست دارم بدونم دوستان چه دلیلی در نفی حرکت دارن که دو ساله کلن نگرانن ...

بزار 1 نگاه بندازیم به بازی های انحصاری PS4 :d
53 تا انحصاری PS4
73 تا انحصاری کنسول های سونی(مشترک بین PS4 و بقیه کنسول ها سونی)
121 تا انحصاری کنسولی(مشترک بین PS4 و PC و پلتفرم های غیر رقیب)
14 تا هم انحصاری زمانی
اینها شامل بازی هایی هستند که عرضه شدن یا تو یکی دو سال آینده عرضه میشن
کلی بازی ریز و درشت بین اونها پیدا می کنید.از جمله بازی های درشتی که(تا الان) معرفی شدن و در آینده میان مثل:

Disgaea 5-Dragon Quest XI-Dreams-Final Fantasy VII (remake)-Hellblade-Horizon Zero Dawn-Hunger-The Last Guardian-No Man's Sky-Persona 5-Ratchet & Clank-Rime-Shenmue III-Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness-Street Fighter V-Tearaway Unfolded-The Witness-Until Dawn-Wander-Wild-

حالا خودتون ببینید بد نیست:d کلی بازی دیگه هم هست که من نگفتم.مثل این که یادم رفته بود!!!:d Uncharted 4: A Thief's End

منبع:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games

این 2 تا اگه دوست داشتید ببینید:dاطلاعات خوبی بدست میارید!!!
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_game_exclusives_(eighth_generation)
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_One_games

راستی یادم رفت فکر کنم همه موافقن یکی بیاد این Silent Hill 4 رو ریمستر کنه بده بیرون...
یعنی میشه؟ به شدت با این حرف موافقم. همین چند روز پیش زده بود به سرم SH4 بازی کنم. DVDـه PS2ـم اجرا نکرد :| 2.5 گیگ برای PC باید دانلود میکردم که حجم نداشتم :| روی PS3 هم ندارمش! همونجا بود که آرزوی یک عدد SH4 ریمستر شده کردم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or