سونی ریمسترهای بیشتری برای ps4 عرضه میکند

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
630x.jpg

درود
به نظر میرسد انچارتد کالکشن اخرین ریمستر کنسول پلی استیشن 4 نیست و سونی قصد دارد ریمسترهای بیشتری را بر روی ps4 عرضه کند.

اقای Jim Ryan در مصاحبه با PlayStation Germany گفت:
"ما میدانیم که بسیاری از ps4 داران عناوین قبلی (اشاره به عناوین انحصاری ps3) را بازی نکرده اند و از یک کنسول دیگر ( اشاره به کنسول های شرکت مایکروسافت و نینتندو) به کنسول ما روی اورده اند.
ما ریمسترهای بیشتری منتشر میکنیم"

سونی بارها گفته بود که تعدادی از دارندگان فعلی کنسول ps4 نسل قبل کنسول شرکت نینتندو یا مایکروسافت را داشته اند و طبیعی است که عناوین انحصاری ps3 ریمستر شوند.

آخرین ویرایش:
چرا کسی اینجا از این استدلال ها نمیکنه/:):
ا
رزش این کار سختو نداره که بشه بازی های نسله قبلو بازی کرد.
سونی بازی های انحصاری که لازم بود و خیلی ها تجربه نکرده بودن (اونایی که پی اس 3 نداشتن) رو remake کرد.
بله خب برای مایکروسافت منطقیه وقتی انحصاری خاصی ندارن.اونایی هم که داره بعضی هاشو پول داده انحصاری زمانیه.
دیدیم سونی از اشتباهاتش درس گرفت و تنها نقطه قوتی که تو xobx one دیده میشه xbox live شه که عالیه. بجز اون هیچ و پوچ.
بازی ای رو یادم نمیاد که بخاطرش برم مثلا ps3 یا xbox 360 رو روش اجرا کنم.
اصلا ارزششو نداره.
همون بازی های جدید انحصاری سونی داریم میبینیم که شاهکارن.
فک نکنم بتونن به وسیله ی امولیتور ps3 بازی رو برای ps4 اجرل کنن...
بهترین کار اینخ سرویس ps now رو برای بازیایی که داریم مجانی بکنن
اینجوری خیلی بالانس و خوب هست گرچه تو ایران قابل استفاده نیست ولی در کل حرکت مثبت و رو به جلوییه
خیلی خوبی تو!!!
ریمستر BF و MW2 ؟!=))

چرا کسی اینجا از این استدلال ها نمیکنه/:):
من که کلا با BC موافقم ولی به نظرم نظرات هم میتونند تغییر کنند.

مثل این پست در E3 2014:
مثل اینکه امثال هم مایکر سونی ر کشت
:d
تا سال بعد سره هایپ های مایکر فن هاش ر چه قدر قراره ترول کنیم

که ظرف دو سه ماه 180 درجه تغییر کرد و در Gamescom 2015 به این شکل تبدیل شد:
e3 اونقدر هایپ شدیم هیچی نشد ولی خدایی فکر کنم GC که هیچکس انتظار نداره بترکونه

پست از کنفرانس های دیگه نذارم بهتره :d

شک ندارم یه سال تو گلوت گیر کرده بود این پست یه جایی مثل همین جا میخواستی خودت ر خالی کنی:d
کم نبودن کسایی که تغییر جبهه دادن از ناظم فلان جا بگیر تا ... :d
ولی در آخر باید بگم که فکر نمیکردم یه عده اینجوری تو نخ من رفته باشن :d جایی تقدیر داره بایگانی پست ها:d

باورکن تا همین چندماه پیش نمیدونستم U-Turn زدی. نقل قول اول رو قبلا دیده بودم ولی نقل قول دوم رو همین امشب دیدم :d بعد از دیدن این پستت خواستم دوباره پست E3 ت رو بخونم که اشتباهی تاپیک Gamescom رو باز کردم :d
خیلی ها بودند که تغییر جبهه دادند ولی اولا اونا ظرف دو سه ماه دو پست کاملا متناقض ندادند و دوما کامنتای ملت رو دسته جمعی نقل قول نکردند :d
درضمن چیزی که عوض داره گله نداره :d وقتی پست های ملت رو میذاری، باید انتظار چنین چیزی رو هم
داشته باشی :d

آخرین ویرایش:
شخصا با ریمستر کردن مخالف نیستم
به شرطی که از طرف استدیوهای فرست پارتی ریمستر انجام نگیره و بدنش به استدیوهای مخصوص اینکار
مثل Uc یا 3 Gow که دادنش به Bluepoint و Wholesale Algorithms

اگه هم قراره خود فرست پارتی ها اینکارو انجام بدن مثل Tlou و TearAway باشه...با کیفیت و با تغییرات زیاد! :دی

حالا که بحثه درخواسته این Gravity rush رو سریع معرفی کنین نسخه ps4ـش رو بدجوری تو کفشم!:bighug::x

پ.ن:
Do not Feed Trolls! :D

من که کلا با BC موافقم ولی به نظرم نظرات هم میتونند تغییر کنند.

مثل این پست در E3 2014:

که ظرف دو سه ماه 180 درجه تغییر کرد و در Gamescom 2015 به این شکل تبدیل شد:

پست از کنفرانس های دیگه نذارم بهتره :d
شک ندارم یه سال تو گلوت گیر کرده بود این پست یه جایی مثل همین جا میخواستی خودت ر خالی کنی:d
کم نبودن کسایی که تغییر جبهه دادن از ناظم فلان جا بگیر تا ... :d
ولی در آخر باید بگم که فکر نمیکردم یه عده اینجوری تو نخ من رفته باشن :d جایی تقدیر داره بایگانی پست ها:d

اینجا 4 صفحه به به و چه چه و تو تاپیک bc ایکس باکس وان اه اه و تحف و بنداز آشغالی و......

به کسی بر نخوره ولی بعضی از دوستان مثل مداد رنگین :d

واقعا این ریمستر کردن کار درستیه؟ الان با آپدیت جدید XONE بازیای نسل قبل رو هم میشه روش اجرا کرد. این کاری که سونی تو این نسل به شدت بهش علاقمند شده فضا رو برای ساخت IP جدید تنگ تر میکنه.
اونایی هم که میگن شما اگه ریمستر دوست نداری نخر، از جنس همون مغازه دارایی هستن که n تومن رو جنس میکشن و میگن دوست نداری نخر. وقتی ریمسترو میدن دست استودیوی فرست پارتی، اون استودیو تمرکز کمتری برای ساخت یه عنوان تازه داره
حالا باز بیان بازی رو بهبود ببخشن یه چیزی، نه مثل GOW که با حداقل تغییرات عرضه شد و با نسخه نسل قبل تفاوت چندانی نداشت.

پولش چی؟

میشه نداد ، شریکی خرید حالا هرچند نفر که باشین ، میشه دسته ۲ بعد از یکی ۲ماه گرفت
راه زیاده :d

ببینم مگه این PS NOW همون قابلیت BC نیست ؟ حالا اینکه ما بدبختیم نمیتونیم استفاده کنیم مشکل سونی است آیا ؟ :d

پولش چی؟
خوب بلاخره ریمستر باشه باید یه پولی واسه جبران خرجش گرفته بشه دیگه (البته باز 40-30 دلار اینا خیلی زیاده) و اینکه درسته واسه اونایی که بازی رو نسل قبل خریدن و هنوز دارنش مبلغ خریدن ریمستر باید خیلی ناچیز تر هم باشه ولی خوب فکر نکنم 5% ملت هم تو ایران دیسک اورجینال بازیای نسل قبل رو داشته باشن (360 هم که حتی همون 5% هم نیست :دی) ولی واسه بقیه مردم جهان قبول دارم باید اونایی که بازی رو هنوزم دارن با حدود 5-10 دلار بتونن ریمستر رو بگیرن ولی خوب PS4 قابلیت Backward نداره و نمیشه فهمید کی دیسک داره کی نداره :دی البته اکثر اونایی که الان ریمسترا رو میخرن دیسک ندارن یا بازی رو از Store نخریدن چون نسل قبل کلا PS3 نداشتن :دی همونطور که سونی هم قبلا گفته یکی از دلایل اصلی این ریمستر ها همینه.

من کاری به این بحث ریمستر کار درستی هست یا نه کاری ندارم. من 6 ماه بیشتر پلی 3 نداشتم که ان هم به خاطر همزمان شدن با امدن پلی 4 فروختم.من هنگام عرضه ps3 و بعد از ان نمیتونستم بخرم چون پول بازی اورجینال نداشتم و مجبور شدم اکس باکس 360 بخرم تا حداقل عناوین مولتی مثل رزیدنت اویل 5 را بازی کنم.

این ریمیستر برای امثال من که کیلزون و انچارتد بازی نکرده حیاتی هست چون دیگه الان هم انگیزه برای خرید پلی 3 را ندارم. پس سونی مطمئنا میدونه که بعضی از طرفدارهاش مثل من هستند و خیلی از عناوین قدرتمند ps3 را بازی نکردند.

در ضمن صحبت از انحصاری های کنسول ps3 هست نه بازی دوک ناکم!

میشه نداد ، شریکی خرید حالا هرچند نفر که باشین ، میشه دسته ۲ بعد از یکی ۲ماه گرفت
راه زیاده :d

ببینم مگه این PS NOW همون قابلیت BC نیست ؟ حالا اینکه ما بدبختیم نمیتونیم استفاده کنیم مشکل سونی است آیا ؟ :d

یادمه تو یه تاپیک که مربوط به همین بود توضیح داده بودم :d

PS NOW نه تنها کشور ما بلکه خیلی جاهای دیگه هم نمیتونن استفاده کنن چون فقط اینترنت خوب نمیخواد اینترنت " معرکه " میخواد :d تو نت هم سرچ کنید طرف از کشورایی مثل آمریکا هم ناراضیه از این سرویس PS NOW

مشکل دوم هم اینه که کیفیت بازیا تو PS NOW از خود PS3 هم بدتره :d

حالا بگو مشکل ماست یا کل دنیا یا سونی ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or