سونی ریمسترهای بیشتری برای ps4 عرضه میکند

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
630x.jpg

درود
به نظر میرسد انچارتد کالکشن اخرین ریمستر کنسول پلی استیشن 4 نیست و سونی قصد دارد ریمسترهای بیشتری را بر روی ps4 عرضه کند.

اقای Jim Ryan در مصاحبه با PlayStation Germany گفت:
"ما میدانیم که بسیاری از ps4 داران عناوین قبلی (اشاره به عناوین انحصاری ps3) را بازی نکرده اند و از یک کنسول دیگر ( اشاره به کنسول های شرکت مایکروسافت و نینتندو) به کنسول ما روی اورده اند.
ما ریمسترهای بیشتری منتشر میکنیم"

سونی بارها گفته بود که تعدادی از دارندگان فعلی کنسول ps4 نسل قبل کنسول شرکت نینتندو یا مایکروسافت را داشته اند و طبیعی است که عناوین انحصاری ps3 ریمستر شوند.

آخرین ویرایش:
اگه قراره که مثل Uncharted چند تا نسخه های یک سری رو تو یک کالکشن بزارند به شدت ازش استقبال میشه:bighug:
ولی اگه بخوان مثل GOW 3 بیان یک بازی رو روی PS4 عرضه کنند و تغییر خاصی روش ایجاد نکنند و قیمت نجومی هم روش بزارند من که اصلا به سمتش نمیرم!:|
P.S: من بیشتر از هر چیزی Persona Collection میخوام:((

الان فرضا" ريمستر KZ2 رو بدن كه حتما" معرفي ميشه ( از بس خود GG توي فيس دوغش خودش رو خفه كرد )
بدون وجود انلاين چقدر ارزش تكرار خواهد داشت :| اگر ريمستر اش كنن بدون انلاين از نظر من يكي بيشتر از 15-20 دلار نبايد پاش داد :|

الان همين U رو هم كه ريمستر كردن انلاين و مولتي نداره ! اين خودش يه ضعف به حساب مياد كه من رو به عنوان يه مشتري كه ميخواد خاطراتش رو دوباره مرور كنه از خريد منصرف مي كنه ! درسته كه هر سه نسخه رو داره ولي من يه نفر رو مجاب به پرداخت 60 دلار نمي كنه ولي شايد ديگري رو كاملا" راضي كنه
درسته كه اوردن مولتي خودش كلي هزينه بره ولي اين هزينه ها ميتونست بازگشت هم داشته باشه ولي براي KZ2 ريمستر كردن بدون انلاين :-??

احتمالا به این نتیجه رسیدن که نمیتونن BC بدن رو PS4 میخوان هرچی بازیِ PS3 هست ریمستر کنن ! :دی
بد هم نیست واسه ما که اینترنت خفن نداریم از PS NOW استفاده کنیم فقط اگه قیمتشون مناسب باشه یا مثلا اگه دیسک اون بازی رو روی PS3 داشته باشیم بشه با هزینه مثلا 10$ اون بازی رو رو PS4 دانلود کرد خیلی خوب میشه !

بنده تقاضای MotorStorm Collection دارم! :دی نسل قبل این سری رو تجربه نکردم و بعد از بازی کردن DriveClub بدجوری دوست دارم اون ها رو هم بازی کنم.
کنارش یه Demon's Souls هم بدن دیگه. :| زمانی که این بازی اومد خیلی ناشناس بود و کم کم معروف شد. خیلی ها هم که Dark Soulsها و Bloodborne رو بازی کردن، نتونستن Demon's Souls رو تجربه کنن و واقعاً ریمستر این بازی از واجباته و فکر کنم خیلی هم ازش استقبال بشه.

KZ2 Please! :دی

آقا باورت نمیشه, این بازی رو من دارم الآن بازی میکنم یعنی محشر! سه چهار تا نسخه با همین کیفیت منتشر میکردن میتونست رقیب فوق جدی برای هیلو بشه! گان پلی سنگینش رو تو هیچ بازی ندیدم. گرافیکش رو الان بخوان ریمستر کنن و تکستچرهای قوی تر براش بذارن گرافیکش با KZ SF فرق نمیکنه. من همین الان دارم از انیمیشن ها و کیفیت بازی لذت میبرم, با اینکه مال 7 سال پیشه!!

آخرین ویرایش:
آقا باورت نمیشه, این بازی رو من دارم الآن بازی میکنم یعنی محشر! سه چهار تا نسخه با همین کیفیت منتشر میکردن میتونست رقیب فوق جدی برای هیلو بشه! گان پلی سنگینش رو تو هیچ بازی ندیدم. گرافیکش رو الان بخوان ریمستر کنن و تکستچرهای قوی تر کنن گرافیکش با KZ SF فرق نمیکنه. من همین الان دارم از انیمیشن ها و کیفیت بازی لذت میبرم, با اینکه مال 7 سال پیشه!!

این بازی , بازی فراتر از زمان خودش بوده ! به نظرم
یادمه یکی از مجله های ایرانی در یکی از E3 هایی که نمایش داشت این بازی , تقریبا نوشته بود که وقتی که هوای E3 طوفانی میشود ! واقعا هم طوفانی بوده برای خودش !
:(
متسفانه نتونستم برمش من , ps3 نداشتم متسفانه
واقعا دوست دارم روی 4 یک ریمستر درست حسابی بیاد ازش (کالکشن کیلزون باشه که چه بهتر)

Killzone_2_E32007.jpg

یادی از رسیستنس هم بکنیم :d
من متسفانه فقط نسخه ی psp ش رو رفتم در اصل که واقعا عالی هست به نظرم برای psp . موسیقی زیباش و اتمسفر جالب و قویش و گیم پلی و طراحی مرحله ی خوب و ... :bighug:
از نسخه های ps3 ش نمیدونم درست حسابی جز اینکه مثلا گرافیک خوب و امتیازات کلا خوبی داشتند .

امیدوارم یه رسیستنس کالکشن هم بدهند برای 4 ;;)

KillZone که واجبه :دی
Resistance و Gow های قدیمی تر هم خیلی مهمن. :دی
Ico و Shadow of Colossus هم که خیلی واجبن :دی
اینفیمس های 1 و 2 هم بزنن تنگش :دی
یادم رفت MSG 4 و موتوراستورم ها هم هستن :دی
من بعد اومدن Tlou تا لب مرز خرید PS3 رفتم... نخریدم... :دی چه شانسی=))

خوبه دو نفر یادی از MS کردن! :دی این + MNR بدن اصلا نسخه جدیدشونم دیگه نمیخوام! :دی تا آخر نسل ریسینگ دیگه ای نمیخوام :دی

ولی به جای Resistance و KZ که یک شمارشون فقط درست حسابیه، حداقل Infamous رو بگید! :دی هر دوتا و حتی فستیوال خونش خیلی خوبه! >:) :-"

البته KZ2 حالا به خاطر مولتیش و کمبوده FPS انحصاری و مولتی دار روی PS4 خوبه:-"

Resistance و KillZone هر دو ارزش کالکشن رو دارن.

اما موردی که من بیشتر حال میکنم اگه معرفی شه کالکشن سری valkyria chronicles :x

حیف اون گیم پلی عالی که دو شماره بعدیش رو مجبور شدیم تو psp تجربه کنیم!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or