سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    268

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
View attachment 350379

PS5 firmware update renders several games unplayable with severe graphics issues — this week, the best way to play PlayStation titles is on PC

سونی با اقتدار از سطح اسکم اپل پیشی گرفت و الان جایگاه اول رو در این زمینه داره.
گویا این PSSR فقط تو Photo Mode کاربرد داره و در حین بازی زیاد تفاوتی ایجاد نمیکنه
واای :)) :))
واقعا با پدیده های عجیب و یونیکی طرفیم :))

واای :)) :))
واقعا با پدیده های عجیب و یونیکی طرفیم :))
از پدیده هم یپا اونورترن. در چنان خیالاتی فرو رفتن که عملا یه دنیای موازی در ذهنشون شکل گرفته و دیگه خیال و واقعیت رو نمیتونن از هم تشخیص بدن:دی
بخش ترسناکش اینه که به این حرفای مضحکی که میزنن از ته دل ایمان دارن!

این قضیه تار بودن رو جدی مگه میشه کسی یه سری بازی رو کرده باشه و متوجه نشده باشه؟ :D
من همینطوری چند تا بازی که به ذهنم میاد از شدت تار بودنشون موقع بازی شوکه شدم یکیش همین ریبرث بود. یا ورژن لانچ هورایزن ۲ که اصلا کهیر زدم وقتی گذاشتم ۶۰ فریم :D یا ریترنال که به طرز واضحی تار بود، یا دایینگ لایت ۲ که اصلا گرافیکش فرق میکرد به نظر به طور کل. حتی الدن رینگم اینجوری بود تا حدی. فاینال ۱۶ هم که شصت فریمش بیشتر حالت تزیینی داشت.
ولی چند تا بازی مثل رچت و دیمنز سولز واقعا موقع سوییچ کردن متوجه تغییر نمیشدم و مود ۶۰ فریم تمیزی داشتن.

احساس میکنم کسایی که از این شات ها غافلگیر شدن عمدتا پی سی پلیرن و تجربه رو کنسولای این نسل نداشتن.

Death stranding 2 که داره میاد به زودی پتانسیل پرو حتی کنسول پایه رو به خوبی مشخص خواهد کرد ، برای ۲۰۲۶-۲۷ هم قطعا اتفاقای خوبی در انتظارمون هست
به خاطر صرفاً چندتا بازی ارزش خرید نداره. حتی GTA. کسی پرو میخره که پولش رو داره و روی کیفیت و جزئیات خیلی حساس هست.

اینا شاتای ویدیوی ۶ ماه دیش DF از بررسی FF VII REbirth. تازه اینجا خبری از شاتای پرو نیس که حتی از quality هم ظاهرا بهتره IQ. ظاهرا سونی کاملا نامحسوس از ماه‌ها قبل شروع کرده به دانگرید کردن بازیا رو استاندارد تا رو پرو تفاوت بیشتر بشه. اینکه قیمت پرو بالاست محرزه. اما دقیقا اینکه حداقل در مورد FF پرو با اختلاف معنادار بهتره هم به همون اندازه واضح و مبرهنه. اینکه احساس می‌کنید برای دیدن این تفاوت نیاز به ذره‌بین دارید، یا ناگهان تاریخو تحریف می‌کنید که نه IQی مود پرفومنس اینقدرا هم بد نبود، حقیقتش نمیگنجه. یچیری بگید لااقل بگنجه. IMG_0780.jpeg IMG_0777.jpeg IMG_0779.jpeg

از پدیده هم یپا اونورترن. در چنان خیالاتی فرو رفتن که عملا یه دنیای موازی در ذهنشون شکل گرفته و دیگه خیال و واقعیت رو نمیتونن از هم تشخیص بدن:دی
بخش ترسناکش اینه که به این حرفای مضحکی که میزنن از ته دل ایمان دارن!
مثل همون ماجرای Xbox Tax هست که یه عده انقدر تکرارش کردن، دیگه باورشون شده! :دی یعنی وقتی مطرحش می‌کنن، از دید خودشون دنبال توجیه الکی نیستن و واقعاً ایمان قلبی دارن که همچین مظلومیتی برای اکس باکس وجود داره!
به نظرم ماجرا برمی‌گرده به یه سری از اکانت‌های زرد/قهوه‌ای توی توئیتر که توی هر دو سمت اکس باکس و پلی استیشن فعالیت می‌کنن و اگه آدم یه مدت درگیر این‌ها باشه، توی چنان گردابی غرق می‌شه که نجات پیدا کردن خیلی سخته.
من تا چند وقت پیش با این جریانات آشنا نبودم ولی سر ماجرای انتشار بازی‌های اکس باکس برای پلی استیشن، دیدم بحث در مورد یکی دو تا اکانت پُربازدید هست که می‌گفتن این ننگ بزرگی برای ماست و مایکروسافت بهمون خیانت کرد و امروز می‌ریم PS5 می‌خریم و... کنجکاو شدم و رفتم ببینم جریان چیه و وارد دنیای مخوف این اکانت‌ها شدم و وحشت کردم از حجم مزخرفات و کیفیت پایین ترول‌ها! سخیف‌ترین چرندیات رو با چنان جدیتی می‌گن که می‌خوای سریع باور کنی و از اونجایی که سیستم توئیتر هم یه جوریه که تو رو بیشتر کنار هم‌فکرهات نگاه می‌داره و از بقیه تفکرات دور می‌کنه، هرچی بیشتر با این اکانت‌ها وقت بگذرونی بیشتر توی اون وضعیت فرو می‌ری و به خزعبلات‌شون ایمان پیدا می‌کنی.
کلاً اوضاع عجیبی دارن و بازیسنتر با وجود همه ترول‌هاش، در مقابل اون اکانت‌ها شبیه هاروارد در برابر مکتب‌های دوره قاجاره! :دی

View attachment 350262
این تنها یکی از مشکلاتی که شاید براتون تو دنیای PC پیش بیاد یادمه بازی new world که عرضه شده بود یک نفری کارت گرافیک evega سوزنده بود سر این بازی از بس اپتیمایز نبود قبل اینکه به من بپرید بگم که خودم چندتا سیستم داشتم از ۶۷۰۰xt تا 2080 سوپر
سال 96 مانیتور 240 هرتز xg258q تهیه کردم تا فریم ریت بالارو تجربه کنم و واقعا هم تجربه اش خوب بود اما هرکسی حاضر نیست همچین هزینه هایی رو بکنه،شما یه سوکت مادربردت با قطعات دیگه همخونی نداشته باشه مجبور به تغییر خیلی از قطعات میشی و اینا همش یعنی دردسر،ولی کسی که کنسول تهیه می‌کنه دنبال این موارد نیست و فقط میخواد روشن کنه و بره داخل بازی
بنظر من pro هم برای کسایی که تا حدامکان میخوان کیفیت رو حفظ کنند اما سراغ PC نرن که بالاترین کیفیت رو میده اما هزینه گزاف و دردسرهای خودشو داره برن
هیچوقت یادم نمیره که دوست صمیمی خودم روی کنسول ردد 2 رو تهیه نکرد و بعد از چندسال کارت گرافیک 2060 برای این بازی گرفت و وقتی روز اول رفت داخل بازی فریمش از همون 30 کنسول هم کمتر بود و استاتر داشت
اینا برای ما شاید نوشته باشه ولی خب طبیعتاً گند میزنه به تجربه یکنفر که اونم چندسال صبر کرده تا بتونه با کیفیت بالاتری بازی رو تجربه کنه
مشکلات سخت افزاری همیشه بوده نباید با چشم 0 و 1 به همه قضایا نگاه کرد
شخصی که تاپیک رو زده نه به عنوان مشکل بلکه به عنوان پرسش عنوان کرده موضوع رو
با این دید شما وقتی که کنسول های ps3 و xbox 360 مثل نقل و نبات چراغ مرگ میگرفتن و هزار تا رَوش روشون پیاده میشد از xclamp بگیر تا خیلی روش های دیگه که همه رو آچار به دست کرده بود و بازم به ماه نمیکشید کنسول دیگه روشن نمیشد و باید دوباره عملیات احیا روش پیاده میشد!با این دید کسی نباید میرفت سراغ نسخه های فت کنسول های ps4 و xbox one چون قبلا همه ازش زخم داشتن!
سیستم هم همینه شما ممکنه حتی سال بعد 2025 یه rtx 5090 هم بندازید و مشکل به وجود بیاد اینکه دلیل نمیشه بگید سیستم دیگه بدرد نمیخوره یا بگی کنسول دیگه بدرد نمیخوره!یکی از خط های تولید ps4 که تو چین بود به دلیل حقوق پایین افرادی که تو اسمبل کنسول کار میکردن(یه گروه دانشجو بودن که به اجبار برای پایان دوره باید تو اون کارخونه کار میکردن)به صورت عامدانه باعث شدن کنسول های اون خط تولید hdmi اش کار نکنه و یا زود از کار بیوفته بعد چند بار بیرون کشیدن کابل!این دلیل نمیشه که بگن همه کنسول های ps4 مشکل تصویر داشتن!
این موردی هم که تو تاپیک عنوان شد دلیلش ولتاژ بالای پردازنده ها بوده که باگ بوده و بیشتر از چیزی که نیاز داشتن دریافت می‌کردن که باعث degrade شدن میشد و با آپدیت هایی که اینتل داده سقف ولتاژ تعیین شده البته بازم جای کار داره ولی با آپدیت بایوس قابل حله
و در آخر اینقدر دنبال حاشیه نباشید بشینید بازیتون رو بکنید لذت ببرید تو ایران تنها تفریحی که مونده همین گیم زدنه اگه وضع مالی کشور اوکی بود همه با کله هم ps5 pro میگرفتن هم xbox series x میگرفتن یه سیستم high end هم برای دکور اتاقشون میبستن کِیف کنن

مثل همون ماجرای Xbox Tax هست که یه عده انقدر تکرارش کردن، دیگه باورشون شده! :دی یعنی وقتی مطرحش می‌کنن، از دید خودشون دنبال توجیه الکی نیستن و واقعاً ایمان قلبی دارن که همچین مظلومیتی برای اکس باکس وجود داره!
به نظرم ماجرا برمی‌گرده به یه سری از اکانت‌های زرد/قهوه‌ای توی توئیتر که توی هر دو سمت اکس باکس و پلی استیشن فعالیت می‌کنن و اگه آدم یه مدت درگیر این‌ها باشه، توی چنان گردابی غرق می‌شه که نجات پیدا کردن خیلی سخته.
من تا چند وقت پیش با این جریانات آشنا نبودم ولی سر ماجرای انتشار بازی‌های اکس باکس برای پلی استیشن، دیدم بحث در مورد یکی دو تا اکانت پُربازدید هست که می‌گفتن این ننگ بزرگی برای ماست و مایکروسافت بهمون خیانت کرد و امروز می‌ریم PS5 می‌خریم و... کنجکاو شدم و رفتم ببینم جریان چیه و وارد دنیای مخوف این اکانت‌ها شدم و وحشت کردم از حجم مزخرفات و کیفیت پایین ترول‌ها! سخیف‌ترین چرندیات رو با چنان جدیتی می‌گن که می‌خوای سریع باور کنی و از اونجایی که سیستم توئیتر هم یه جوریه که تو رو بیشتر کنار هم‌فکرهات نگاه می‌داره و از بقیه تفکرات دور می‌کنه، هرچی بیشتر با این اکانت‌ها وقت بگذرونی بیشتر توی اون وضعیت فرو می‌ری و به خزعبلات‌شون ایمان پیدا می‌کنی.
کلاً اوضاع عجیبی دارن و بازیسنتر با وجود همه ترول‌هاش، در مقابل اون اکانت‌ها شبیه هاروارد در برابر مکتب‌های دوره قاجاره! :دی
متاسفانه یه سری از کاربرهای بازیسنتر هم کم کم دارن به همون مسیر کاربرهای توییتری که گفتی میرن! مثلا همین تئوری توطئه فوق العاده ای که دیشب دوستمون مطرح کرد در مورد کاهش تدریجی کیفیت بازی ها توسط سونی روی کنسول بیس... من که رگ به رگ شدم از خوندنش:دی و مطمئنم این دوستمون هم از ته دل باور داره که این خبر راسته:دی (جیزس کرایست!)
آدم یاد گروهایی مثل QAnon میوفته که ایمان دارن ترامپ داره بطور مخفیانه با نیروهای شیطانی میجنگه و کودکان رو از دست پدوفیل های هالییوود نجات میده:دی
اگه چند وقت دیگه شنیدید که یکی از کاربرهای اینجا یورش برده به مقر سونی در توکیو خیلی نباید تعجب کنید:دی بعضیا با چنان نفرت و حجم اسفناکی از تئوری توطئه از سونی حرف میزنن که آدم میترسه اینا خارج از دنیای مجازی چجوری زندگی میکنن.....

یه جوری میگن سونی عمدا کیفیت بازی رو آورده پایین تا کیفیت پرو بره بالا که انگار این چند میلیون نفری که فاینال رو بازیش کردن جزو جلبک های دریایی هستن و الان غیر از سونی هیچ کس به بازی دسترسی نداره
فکر کنم این عزیزان یه مدتی تو کره ی شمالی دوره میگذروندن :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or